7 تا شرط بزنی 6 تاش درست در بیاد سر رئال ببازی زور داره
الحق که همون باید 3 4 جدول بمونه
7 تا شرط بزنی 6 تاش درست در بیاد سر رئال ببازی زور داره
آواتارت تو حلقم.ایدش فوق العادست.کار خودته؟دمت گرم بازم درصد BET عالیه!
هم در بازی بارسا هم بازی رئال داوری اشتباهات فراوانی داشت. در بازی بارسا داوری در نیمه اول اشتباهات عجیبی به نفع سویا داشت مثلا اخراج نشدن بازیکن سویا (به قول فردوسی پور دیگه باید مدافع چیکار میکرد که داور کارت زرد میداد بهش اونطور که اون مدافع سویا نیمار رو مثل مسابقات کشتی کج کوبوند تو تابلوهای تبلیغاتی) و افسایدهای اشتباه به ضرر بارسا و نفع سویا
در نیمه دوم هم که اشتباهات فاجعه اش به ضرر سویا. مثلا مردود شدن گلی که سویا از روی کرنر زد. حالا کاری به گل سوم مسی نداریم.
=========================
در بازی رئال هم یه افساید اشتباه دقیقه 90 به ضرر ویارئال گرفت که اگه اشتباه نمیکردند په په باید اخراج میشد و پنالتی برای ویارئال گرفته میشد.
کلا به نظر میرسه داورا هم در لالیگا تحت تاثیر غولها قرار گرفتند
مهرداد جان در ابتدای نیمه ی دوم هم یه صحنه بود که میشد مشکوک قلمدادش کرد. خطای هند ناچو توی محوطه جریمه ی خودشون!!
لالیگا بدترین داورها رو داره.
آواتارت تو حلقم.ایدش فوق العادست.کار خودته؟
البته لیگشون الان نسبت به 3.4 سال پیش جذاب تر و رقابتی تر شده ، الان با ارفاق میشه گفت 3 مدعی هست!!والنسیا با رافا بنیتز تونست در زمان تیم به اصطلاح کهکشانی رئال قهرمان بشه. اونم 2 بار
در چندین سال گذشته زاراگوزا، سویا، والنسیا، آلاوز، سوسیه داد، دپور و همین اتلتیکو تونستن عالی عمل کنند البته بصورت جرقه وار
با این وضعیت بارسا و رئال در آستانه ی خطر بزرگی قرار دارند. از لیگ های ضعیف تیم های قهرمان ظهور نمیکنند.
مارسی صدر نیستتیمهای صدر جدول 4 لیگ برتر معتبر اروپا:
England => Arsenal
Italy => Napoli
France => Marseille
German => BVB
گروه F لیگ قهرمانان اروپا :| :| :|
همش درسته ولی مارسی چهارمه.تیمهای صدر جدول 4 لیگ برتر معتبر اروپا:
England => Arsenal
Italy => Napoli
France => Marseille
German => BVB
گروه F لیگ قهرمانان اروپا :| :| :|
سوانسیو دست کم نگیر احتمال زیاد مساوی میشهمارسی تو صدر بود
فردا بعد بازی لیورپول ما هم از صدر درمیایم؛ چون این دروازه بانشون اصلا گل نمیخوره، احتمالا یا مساوی میشه یا میبرن:دی
مارسی این هفته مساوی کرد وگرنه قبلش اول بود!!!!همش درسته ولی مارسی چهارمه.
جالبیش میدونی کجاست اینه که گروه بارسا که بعد از گروه رئال سومین گروهه سخته میشه گروه مرگ:blink:
بدون شک سخت ترین گروه همین گروه f یا گروه آرسنال دورتموند ناپولی مارسی هست.
من در مورد این صحنه کاری ندارم ولی 4 پنالتی گرفته نشده برای چلسی در بازی با بارسا در تاریخ بی نظیره!!!مشاهده پیوست 453602
این داور و کمک داور که این صحنه را پنالتی گرفتند و بازیکن پالاس را به نا حق (طبق معمول) اخراج کردند چطور از این فاصله پنالتی را تشخیص دادند. که اگه خطا بود که نبود بیرون از محوطه رخ داده...
ویرایش: جالب شد. الان دارم الجزیره را می بینم کمک داور دقیقا به داور گفت i can not help you به عبارتی داور از چند فرسخی این صحنه را خطا! و داخل محوطه!!! تشخیص داد...
اصلا این چه ربطی به بارسا داشت!؟نه چه ربطی داشت؟نه اخه جدا چه ربطی داشت!!!؟بگو منم بدونم!!!داریم در مورد داوری کثیف جزیره حرف میزنیم!!!نکنه بارسا هم تازگیها جزو تیمهای جزیره محسوب میشه!؟من در مورد این صحنه کاری ندارم ولی 4 پنالتی گرفته نشده برای چلسی در بازی با بارسا در تاریخ بی نظیره!!!
هروقت خواستی از داوری تیم های دیگه انتقاد کنی اول اون بازی رو یادت بیار!!!
جمله تکراریه ولی کلاً بارسایی در مورد داوری صحبت کنه خیلی مسخرست!!!
دوست عزیز باختین این کاراتون چیه دیگه!؟؟
فقط اظهار نظرهای بدون دلیل و بی منطق!! چه گندکاریهایی؟! بازی یونایتد رو که شبکه ورزش نشون داد و خیلیها هم دیدن ولی مثل اینکه شما یک بازی دیگه رو دیدین که اینجوری اهانت میکنین!!
زبل مگه من گفتم بارسا جزو جزیره هست!!!؟؟؟اصلا این چه ربطی به بارسا داشت!؟نه چه ربطی داشت؟نه اخه جدا چه ربطی داشت!!!؟بگو منم بدونم!!!داریم در مورد داوری کثیف جزیره حرف میزنیم!!!نکنه بارسا هم تازگیها جزو تیمهای جزیره محسوب میشه!؟
در مورد بارسا هزاران بار بحث شده و معلوم شده داوری در کل تو این چند سال اخیر به ضرر بارسا بود و حوصله ندارم دوباره بخوام با کسایی که خودشونو به خواب زدن بحث کنم...
البته شما ارسنالیها هم کم از بارسا کینه ندارین و این رفتارت کاملآ طبیعیه!!!ولی من به خاطر ونگر هم که شده از ارسنال بدم نمیاد!!!
خواستم جواب این پست رو بدم:
در ضمن تو بازی 2 شب پیش داوری به نفع خود شما هم بود!