• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
زبل مگه من گفتم بارسا جزو جزیره هست!!!؟؟؟
میگم طرفدار بارسا نباید از داوری صحبت کنه!!!
داوری به نفع آرسنال بود؟؟:lol:
عزیز پنالتی الکی گرفت براشون ، بعد 1 گل زدن شیر شدن ،
داوری به نفع ما؟؟؟؟:lol::lol::lol::lol:
این دیگه به شما نیومده که درباره ی نظر دادن طرفدارای بارسا هم دستور بدی!
همونطور که گفتم بارسا تو این چند سال اخیر بین همه تیمهای اروپا بیشترین ضربه رو از داوری خورده ولی کسایی که خوشونو به کوری و کری زدن این رو هیچ وقت نمیفهمن!
البته گفتم که زده شدن این حرف توسط یک ارسنالی کاملا طبیعیه و هیچ مشکلی نداره!
کل جمله هامو ول کردی اومدی چسبیدی به اون جمله ای که گفتم ارسنال هم از داوری سود برد!؟1 گل سالم ساندرلند روی شاهکار داوری که 2 ثانیه قبلش خطا شده بود و به راحتی میتونست اوانتاژ بده و گل رو قبول کنه به خاطر اعلام خطا مردود شد!!!
البته صحنه پنالتی هم مشکوک بود،قبول دارم...

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
این دیگه به شما نیومده که درباره ی نظر دادن طرفدارای بارسا هم دستور بدی!
همونطور که گفتم بارسا تو این چند سال اخیر بین همه تیمهای اروپا بیشترین ضربه رو از داوری خورده ولی کسایی که خوشونو به کوری و کری زدن این رو هیچ وقت نمیفهمن!
البته گفتم که زده شدن این حرف توسط یک ارسنالی کاملا طبیعیه و هیچ مشکلی نداره!
کل جمله هامو ول کردی اومدی چسبیدی به اون جمله ای که گفتم ارسنال هم از داوری سود برد!؟1 گل سالم ساندرلند روی شاهکار داوری که 2 ثانیه قبلش خطا شده بود و به راحتی میتونست اوانتاژ بده و گل رو قبول کنه به خاطر اعلام خطا مردود شد!!!
آره راس میگی مثل بازی سویا با بارسا !!!
عزیز من ،این جنابعالی هستین که خودتو زدی به کوری و کری و نمیخوای قبول کنی همه سوتهای چمپیونز به نفع شما زده شده!!
هرچند،با وجود داوری به نفعتون،مقابل بایرن 7 تایی شدین،امسالم یا بایرن یا دورتموند خوردتون میکنن!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
بحث در مورد بارسا رو کش نمیدم ولی شما میگی خطا گرفت میتونست آوانتاژ بده!!!!
الان این اشتباه داوریه؟؟؟
اون منطقت از عرض تو حلقم!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
آره راس میگی مثل بازی سویا با بارسا !!!
عزیز من ،این جنابعالی هستین که خودتو زدی به کوری و کری و نمیخوای قبول کنی همه سوتهای چمپیونز به نفع شما زده شده!!
هرچند،با وجود داوری به نفعتون،مقابل بایرن 7 تایی شدین،امسالم یا بایرن یا دورتموند خوردتون میکنن!!
برات متاسفم،همین!
اره بازی با سویا بازیکن بارسا باید نیمه اول اخراج میشد که نکردن!!!روزنامه رئال نبود که خودش گفت گل سوم بارسا صحیح بوده!
بازی با بایرن نبود که بارسای ناقصو با 2 تا گل مردود تو اون جو عقب انداختن!بازی با میلان نبود که میلان با هند گل زد!و...
مشخصه کی خودشو به چی زده،برو بخواب افرین...
امسالم احتمالآ دنیل اگر یا یه مدافع قد بلند رو نیم فصل میگیریم،بعد خیلی دوست دارم ببینم کی،کی رو خورد میکنه!!!:D(حتی خود پویول هم باشه واسه جفت تیمهایی که گفتی کافیه!)
بحث در مورد بارسا رو کش نمیدم ولی شما میگی خطا گرفت میتونست آوانتاژ بده!!!!
الان این اشتباه داوریه؟؟؟
اون منطقت از عرض تو حلقم!
خب وقتی 2 ثانیه قبل گل خطا شده و داور راحت میتونسته با یه اوانتاژ گل صحیح ساندرلند رو قبول کنه ولی این اوانتاژ رو نداده اشتباه کرده دیگه!؟معنی اوانتاژ یعنی چی؟

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
آقای عزیز بازی مقابل میلان بزرگ که کلا تو این چهار بازی اخیر این دو تیم داوری به نفع بارسلون بوده:D
در بازییه چلسیم مقابل بارسلون داوری به نفع بارسلون بوده،کلا تو بیشتر بازی های لیگ قهرمانان داوری به نفع بارسا بوده وهست!
لطفا این موضوع رو بیشتر کشش ندین چون همه میدونن این قضیه هارو؛موفق باشین.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
خب وقتی 2 ثانیه قبل گل خطا شده و داور راحت میتونسته با یه اوانتاژ گل صحیح ساندرلند رو قبول کنه ولی این اوانتاژ رو نداده اشتباه کرده دیگه!؟معنی اوانتاژ یعنی چی؟
آوانتاژ اختیاریه و دست داوره!!!
بحث تمومه!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
امان از دست این صدا و سیمای میلی!بازی های ریال و بارسا رو روی شبکه 3 میزارن،بقیه تیما بوقن دیگه؟اون وقت تکلیف اونایی که به شبکه ورزش دسترسی ندارن برن بمیرن دیگه؟خصومت و دشمنی تا چه حد آخه؟حداقل یه شبش رو یه بازی دیگه رو از شبکه 3 پخش میکردن،مثلا بازی منچستر رو با بازی ریال جاشو عوض میکردن

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
خیلی جالبه بایرن مونیخ که قهرمان فصل پیش شده بازیشو نه شبکه سه پخش میکنه نه شبکه ورزش!!!!!
میخوام مسئولای رئالی و بارسایی صداوسیما رو گیر بیارم و فقط بگیرم بزنمشون:hmm:

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
در ضمن الان بایرن تیم برتر جهان هستش و تو صدر رده بندی قرار داره.واقعا اعصابم داره خورد میشه از این عقده ای ها

Vahidmim

Registered User
لایک‌ها
27
خیلی نامردی که حق بهترین تیم باشگاهی دارن میخورن تو ایران که فوتبالشو نشون نمیدن

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
تعداد طرفدار تیم مهم تر هست تا کیفیت حال حاضر تیم!!!
اگر بازی بایرن رو بجای بارسا نشون یدن خیلی ها شاکی میشن ولی بایرن رو نشون ندن ، ناراضی ها کمترن!!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اینا بازیا رو میخرن؟
اگه نمیخرن خوب برا هر تیم یه کانال بزارن همه بازیا رو نشون بدن.
در اون حد هم نه! ولی میشد با 3 تا کانال همه بازیها رو پوشش داد!!!
فقط رفع تکلیف میکنن وگرنه میدونی اگه به همین پخش فوتبال بچسبن ، چقدر از معتادهای جامعه کم میشه ، یا حداقل خیلی ها نمیرن سمت اعتیاد!!! لوول

lion1l

Registered User
لایک‌ها
38
عشق فقط یک کلام
فرهاد علیه السلام
استقلال-بارسا-بایر

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
تعداد طرفدار تیم مهم تر هست تا کیفیت حال حاضر تیم!!!
اگر بازی بایرن رو بجای بارسا نشون یدن خیلی ها شاکی میشن ولی بایرن رو نشون ندن ، ناراضی ها کمترن!!!
این همه تبلیغی که تو این سالا صداوسیما از بارسا و رئال کرد از بایرن میکرد الان کل ایران طرفدار بایرن میشدن!!!!
هر برنامه ای میشه تو زبونش یا اسم مسی هستش یا رونالدو
خب طبیعیه مردم هم به این دو تیم جذب میشن

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
تو هر مسئله ای آویزون بارسا نشید:lol:
تعداد طرفداران تو شبکه های اجتماعی بین المللی هم تبلیغ * است؟

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
عجب مافیایی داره بارسا ما نمیدونستیم:D
فوتبال زیبا بازی کردن بزرگترین تبلیغ برای بارسا در فصلهای گذشته بوده
بله خوب. پاس پاس پاس کجاش زیباست!!!!!!!!!!!!!!!! کسل کننده! هجومی بازی کن مثل بایرن سال پیش یا دورتموند. البته سبک خوبی واسه نتیجه گرفتنه ها! اما لقب زیبا ندین بهش! بارسای رونالدینیو و اتوو خیلی زیبا بازی میکرد. همچنین اون بارسای سال اول گواردیولا عالی بود. اما این چند فصله اصلا زیبا بازی نمی کنن. 2 ساعت وسط زمین پاس میدن آدم خوابش می بره. البته با اومدن نیمار یکم حرکت رو به جلوش از چپ بیشتر شده و بهتر شده.

بالا