• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منم موافقم, دوستان خواهشا به قلعه نوعی توهین نکنید.

من به قلعه تویی توهین نکردم. اما به نظر شما ایا اینکه بهترین مربی قرن (به انتخاب خیلی از ادمها) و یکی از پر افتخار ترین مربی های دنیا رو در سطح بهترین و پر افتخار ترین مربی ایران بیاریم پایین به نظرت توهین به اون نیست.

مثل مقایسه ماشین ها میمونه. بهترین ماشین ایرانی مثلا دنا هست یا رانا اما بهترین ماشین دنیا مثلا بوگاتی هست یا فراری هست

اصلا در مخیله کسی میگنجه که بگیم فرگوسن مثل قلعه نویی ؟؟

اینکه بگیم رانا هم را میره . بوگاتی هم را میره پس چه فرقی دارن با هم اینا.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
من به قلعه تویی توهین نکردم. اما به نظر شما ایا اینکه بهترین مربی قرن (به انتخاب خیلی از ادمها) و یکی از پر افتخار ترین مربی های دنیا رو در سطح بهترین و پر افتخار ترین مربی ایران بیاریم پایین به نظرت توهین به اون نیست.

مثل مقایسه ماشین ها میمونه. بهترین ماشین ایرانی مثلا دنا هست یا رانا اما بهترین ماشین دنیا مثلا بوگاتی هست یا فراری هست

اصلا در مخیله کسی میگنجه که بگیم فرگوسن مثل قلعه نویی ؟؟

اینکه بگیم رانا هم را میره . بوگاتی هم را میره پس چه فرقی دارن با هم اینا.
مهرداد جان ، ایشون داره تیکه میندازه به فرگوسن!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد جان ، ایشون داره تیکه میندازه به فرگوسن!!!

درسته پست ایشون رو کوت کردم اما من اینو برای بقیه دوستان نوشتم که بدونن منظورم من از سطح فرگوسن و سطح قلعه نویی بی احترامی به بهترین مربی ایران نیست. اما خب فرگوسن فرگوسنه و سطحش مسلما خیلی خیلی بالاتر از فرگوسن هست.

پست ایشون رو از این جهت دیدم که یکی از دوستان کوت کرده بودنش مگرنه من اصلا پستهای ایشون رو نمیبینم.

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
تیم فقط میلان،امسال اومدیم برای سه گانه:party:
از لحاظ افتخار هم هیچ تیمی با ما قابل مقایسه نیست،با بردن بارسا و صدرنشینی میریم برای قهرمانی این فصل،عشق است روسونری.:heart:

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
اینو هم شما نمی تونید بگید برید هر وقت تیمتون به افتخارات میلان رسید(جز Real madrid) بیا برا میلان اظهار نظر کن.......:D
کاش فقط پیرلو هم می بود؛عشق است روسونری:heart:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
با این روندی که من در یووه میبینم بعید میدونم تا 4 5 سال اینده تیمی بتونه باهاش در ایتالیا رقابت کنه. مگه اینکه یه تحولی صورت بدن.

یووه بازیکنای خوبی داره مثلا پوگبا که جوان هستند و سالها میتونن بازی کنند. تو جذب بازیکن هم به نظر من خیلی بهتر از تیمهایی مثل میلان و اینتر و لازیو کار میکنند.

واقعا الان با شایستگی تو ایتالیا حرف اول رو میزنن و ادم از دیدن بازیهاشون هم واقعا لذت میبره. میلان متاسفانه بعد از فروش کاکا و سیلوا افتش شروع شد. از اون طرف بازیکنایی هم که جذب شدن خوب جواب ندادن. نمونه اش پاتو بود که چقدر در همین فروم در موردش صحبت شد وقتی میخواست بیاد اما اونم برگشت به برزیل. رونالدوی برزیلی اومد (البته در اوج نبود) یادش بخیر. کا پا رو (کاکا پاتو رونالدو) اونم جواب نداد.

وقتی مالدینی از فوتبال خداحافظی کرد هیچ بازیکنی که حتی 50 درصد مالدینی هم باشه تو پستش قرار نگرفت. دفاع وسطهامون شدن بازیکنایی مثل یه پس و مکسس که خب هیچوقت دفاع هایی 100 درصد قابل اعتماد مثل بیلی کاستاکورتا و فرانکو بارسی نشدند.

تو خط میانه بعد از از دست دادن پیرلو و پا به سن گذاشت گتوزو و امبروسینی و قبل ترش رفتن دیمیتریو البرتینی واقعا بازیکن سازی نشد و به جایی رسیدیم که الان مونتولیوو شده کاپیتان.

تو خط حمله هم که بعد از شوا امید زیادی به امقال جیلاردینو و پاتو و مارکو بوریلو و روبینیو داشتیم که خب اونا هم اونطور که باید و شاید نتونستن موفق باشن

یه زمانی یادمه همه از کلارنس سیدورف انتقاد میکردیم که چرا ول نمیکنه و بره اما بعد از سیدورف هم واقعا مهره ای همسطح اون در تیم دیده نشد.

میشه گفت الان میلان یه تیمی هست متوسط رو به بالا. ولی خب اصلا در حد و اندازه های یووه فعلی نیست.

• Like
Reactions: rms

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
عزیز من یووه خودش تیم خوبیه ولی میلان افتخار کل فوتبال ایتالیاست!!!
درضمن منم میگم میلان تو فرم قبلی مثل سالهای نچندان دور(2003تا2007) نبوده تو این سالها،ولی امسال من شخصا به این تیم که واقعا جوان گرایی کرده خیلی خیلی امید دارم و کاکام که برگشته واین سالم درنهایت به جام جهانی ختم میشه کل تلاششو میکنه که تو ملیش فیکس بازی کنه.
و درضمن میلان بازیکنان ارزشمند زیادی تو تیمش داره وکلا تیم قوی شده میگی نه بشین تماشا کن.:cool:
یاشاسین تراکتور............................
عشق است روسونری:heart:
بقیه تیما تو حد واندازه های ما نیستن...همشون پایینن!!!!!!!:thumbsdow خیلی پایین تر....................

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
درضمن منم میگم میلان تو فرم قبلی مثل سالهای نچندان دور(2003تا2007) نبوده تو این سالها،ولی امسال من شخصا به این تیم که واقعا جوان گرایی کرده خیلی خیلی امید دارم و کاکام که برگشته واین سالم درنهایت به جام جهانی ختم میشه کل تلاششو میکنه که تو ملیش فیکس بازی کنه.
و درضمن میلان بازیکنان ارزشمند زیادی تو تیمش داره وکلا تیم قوی شده میگی نه بشین تماشا کن.:cool:
بقیه تیما تو حد واندازه های ما نیستن...همشون پایینن!!!!!!!:thumbsdow خیلی پایین تر....................
پارسال سوم شدین!!
امسال سهمیه هم نمیگیرین!!!
میگی نه نگاه کن!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

من که از خدامه میلان بیاد صدر جدول . از نظر تاریخچه خب اصلا بحثی در تاریخ و شایستگی میلان نیست اما خب متاسفانه وضعیت فعلی تیم و بازیهایی که من میبینم ازش در حد میلان گذشته نیست.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
یونتوس دلیل موفقیتش میتونه داشتن بازیکنهای وفادارش باشه حتی اون موقع که رفت تو دسته پایینتر موندن یه سری و کسانی که فقط بازی کردن توتیمهای مشهور و پولدار رو میخواستن جدا شدن
همینکه اومد سری a طوفان به پا کرد

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
یووننتوس امسال تیم خوبیه پارسالم از میلان بهتر بود ودرضمن مشکلات مالی قریبان گیر تیم میلان شده به نا به گفته مدیریت باشگاه که به ایناش کاری ندارم چون واقعا معلوم نیست!!!
ولی یوونتوس فقط تو سری آ بزرگه و وقتی میاد لیگ قهرمانان تو حد و اندازه های میلان نیست هر چقدر هم با
بازیکن بخره........... میلان سرور تیم های ایتالیاست وهیچ شکی تو این موضوع نیست.:lol:
سال ( 2011/2012) هم از میلان خیلی ضعیف بود و به عنایت داوران اول شد.
و شمام دیگه اید بحث دوباره شروع نکنین چون واقعا همه بزرگی میلان و افتخارانشو میدونن!!!

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
من که از خدامه میلان بیاد صدر جدول . از نظر تاریخچه خب اصلا بحثی در تاریخ و شایستگی میلان نیست اما خب متاسفانه وضعیت فعلی تیم و بازیهایی که من میبینم ازش در حد میلان گذشته نیست.

دوست عزیز این همه میدونن که میلان توحد گذشته که سلطان اروپا بود نیست!!!
ولی انصافا امسال یکمی گزییه فرق میکنه.
وآلگری تیم خوبی بسته ولی کاش بجای دفاع میانیش(زاپاتا) یه بازیکن بزرگ داشت.
ولی هیچ مشکلی تو پستای دیگه نداره،شمام بخاطر پستت لایک....................

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
برادر مگه شما نمیگی سرور تیمهای ایتالیا هست
خوب ماهم میگیم در قدم اول از پسه یونتوس بر بیاد خودش حرکت خوبیه
بعد مثلا میان تو 2یا3سال اخیر مثلا خیلی خوب ظاهر شد تو لیگ قهرمانان که یونتوس رو شما زیره سوال میبری
گفتم داشتیم مهم نیست زیاد داریم مهمه
بله بحث رو ادمه ندیم بهتره در اینده میلان رو خواهیم دید که چه جایگاهی داره

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
برادر مگه شما نمیگی سرور تیمهای ایتالیا هست
خوب ماهم میگیم در قدم اول از پسه یونتوس بر بیاد خودش حرکت خوبیه
بعد مثلا میان تو 2یا3سال اخیر مثلا خیلی خوب ظاهر شد تو لیگ قهرمانان که یونتوس رو شما زیره سوال میبری
گفتم داشتیم مهم نیست زیاد داریم مهمه
بله بحث رو ادمه ندیم بهتره در اینده میلان رو خواهیم دید که چه جایگاهی داره

آره عزیز می بینیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یووه ی مچاله رو........:wacko:

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خب اکثر بازی های مهم لیگ جزیره امروز برگزار شد و فقط موند بازی لیور...
به طرفدارای ارسنال یه تبریک جانانه میگم و خیلی خوشحالم که این تیم و ونگر عزیز دارن به روزهای اوجشون نزدیک میشن...:heart:
چلسی هم با اینکه خوب بازی کرد ولی روزش نبود و باخت...
خوشبختانه سیتی هم مساوی کرد...:snitch:
و در اولین بازی هفته هم که م ن چ س ت ر از بردهای فصلهای پیشش به دست اورد!:hmm:(مثل اینکه وقتی مسئولای تیم دیدن نمیتونن با روشهای سالم نتیجه بگیرن دوباره قرارداد جدیدی با داورا بستن تا از جمع تیمای بالای جدول عقب نمونن!):happy:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
آقای خاص!!!!!!!!!!!:p که یه زمانی اتوبوسش رو از اول بازی جلوی دروازه خودش ردیف میکرد،باید فکر این روزا رو هم میکرد،امروز خوب اورتون به پر و پاشون پیچیده بود!

بالا