• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
حوصله ی وارد شدن به چنین بحث های بی ارزشی رو ندارم چون طرف مقابل رو در حد مقایسه با شخصیت رئیس نمی بینم ممکنه اسم رئیس در یک پست کنار اون مربی قرار بگیره و این نوعی خیانته به فوتبال
رئیس با 26 سال حضور در منچستر وجودش با این تیم گره خورد به نوعی منچستر و رئیس برای هم شناسنامه ی فوتبالی هستن جای تعجبی نداره که هواداران منچستر چقدر بهش احترام بگذارن ولی تعصب بی جهت هواداران چلسی سر یک مربی بین المللی که معمولا به دنبال پول به تیمها و لیگهای مختلف کشیده میشه جای بحث و تعجب داره شاید دنبال ایجاد یک قهرمان خیالی هستن ولی باید بخاطر داشت این شخص بر خلاف فرگوسن که برای منچستر بود صرفا برای چلسی نیست
کاری به این ندارم که فرگوسن با کفش زده و ابروی بازیکن سرکشی همچون بکام رو زخم کرده بکامی که رئیس پرورشش داد چون این یک مسئله ی درونی و خانوادگی تیمه و کاری به این ندارم که از سر بد شانسی بر خلاف بقیه ی تیم ها مسائل درونی و خانوادگی منچستر رسانه ای شد ولی در مورد مصاحبه های رئیس حق 100 درصدی و غیر قابل انکاری رو بهش میدم چون سرمربی کاملا باید منافع تیمش رو در نظر بگیره و در مواقع لزوم به دفاع از تیمش بپردازه نه مثل گوسفند سرشو بندازه پایین و اجازه بده از روی بی غیرتی سر تیمشو به همین راحتی ببرن
رئیس در کنار زمین هم بر خلاف بسیاری از مربیان سبک و احساساتی که حرکات کودکانه ی عجیبی انجام میدن با وقار و سنگین می نشست و تا زمانی که احساس نمی کرد حقش رو پایمال می کنن با همین وقار و عظمت و بدون حاشیه بازی رو دنبال می کرد
بر خلاف بعضی سرمربیان معلوم الحال که برای جلب توجه و خودنمایی جار و جنجال رسانه ای و تبلیغاتی راه می اندازن رئیس فقط در دفاع از منافع باشگاه لب به اعتراض می گشود

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
برا خودش ارزش قائل باشه، خدایی مثل آلگری و ونگر و ... نه امسال مورینیو.
عزیز یعنی شما پارسال و پیرارسال و کلا سالهای قبل اخلاق مورینیو رو می پسندیدی فقط اخلاق امسال مورینیو رو نمی پسندی؟

دوستان شمام سنگ امسالی مثل مورینیو رو به سینه نزنین.
:hmm:

ممکنه اسم رئیس در یک پست کنار اون مربی قرار بگیره و این نوعی خیانته به فوتبال

هوادار یونایتد به فرگوسن گفته Calf.
هوادار یونایتد به مویس گفته احمق.
هوادار چلسی هرگز به مورینیو چنین توهین هایی نکرده.
هوادار یونایتد بعد از باخت به سیتی تو تاپیک یونایتد به مورینیو گفته عوضی.
هوادار چلسی بعد از باخت به اورتون تو تاپیک چلسی به مویس توهین نکرده.
در مورد اون قسمت پستت که نقل قول کردم: اسم مورینیو تو پست اول تاپیک یونایتد اومده و بهش در همون پست اول (7 سال پیش) تا الان که به سیتی میبازید توهین کردید.

DeniZRaD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
75
عزیز یعنی شما پارسال و پیرارسال و کلا سالهای قبل اخلاق مورینیو رو می پسندیدی فقط اخلاق امسال مورینیو رو نمی پسندی؟

:hmm:

هوادار یونایتد به فرگوسن گفته Calf.
هوادار یونایتد به مویس گفته احمق.
هوادار چلسی هرگز به مورینیو چنین توهین هایی نکرده.
هوادار یونایتد بعد از باخت به سیتی تو تاپیک یونایتد به مورینیو گفته عوضی.
هوادار چلسی بعد از باخت به اورتون تو تاپیک چلسی به مویس توهین نکرده.
در مورد اون قسمت پستت که نقل قول کردم: اسم مورینیو تو پست اول تاپیک یونایتد اومده و بهش در همون پست اول (7 سال پیش) تا الان که به سیتی میبازید توهین کردید.

کاملا درست می فرمایید.

0Noel%20Gallagher_12379138011169122663.png

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
خوزه مورینیو و رئال مادرید و اینتر میلان و چلسی
در این چند سال گذشته دیگر همه ما به دیدنش عادت کرده‌ایم. آن مرد خوش‌تیپ مو جوگندمی که با پالتوهای فاخر و کت‌شلوارهای شیک کنار زمین می‌ایستد، بعضی وقت‌ها با داورها دعوا می‌کند، سر بازیکنان خودی داد می‌زند و بعد از بازی هم معمولا به مربی و مسوولان تیم حریف متلک می‌اندازد و افکار عمومی را از نتایج ضعیف احتمالی تیمش منحرف می‌کند. خوزه مورینیو چند سالی هست که برای خودش اسم و رسمی دست‌وپا کرده و با قهرمان کردن پورتو در اروپا و رساندن چلسی به قهرمانی لیگ برتر، حالا دارد آرزوهایش را در رئال مادرید دنبال می‌کند. چندتایی از رفتارها و گفتارهای مشهور خوزه را مرور می‌کنیم:

تو که پات لب گوره!
از وقتی مورینیو به اینتر آمده، بساط جنگ روانی و ضایع کردن همدیگر بین مربیان و مسوولان تیم‌های حاضر در سری A پررونق‌تر شده است. مورینیو از هر کس خوشش نمی‌آید، تکه‌ای بار طرف می‌کند و آتشی به جان او می‌اندازد. یک بار که کلودیو رانیری، سرمربی سال گذشته یوونتوس از نحوه مربیگری و شیوه مدیریت خوزه بر تیمش ایراد گرفته بود، آقای خاص خطاب به رانیری گفت: «من وقتی قرار شد به ایتالیا بیام، رفتم روزی پنج ساعت ایتالیایی خوندم تا با رسانه‌ها، مردم و بازیکنانم بتونم بهتر رابطه برقرار کنم. رانیری پنج سال در انگلیس کار می‌کرد و هنوزم موقع گفتن «صبح بخیر» و «عصر بخیر» تته‌پته می‌کند»! جای دیگری هم خطاب به او گفت: « رانیری فقط تو عمرش یه سوپرجام رو برده. در هیچ جام معتبر و بزرگی قهرمان نشده. شاید لازم باشه عقایدش رو عوض کنه ولی برای این کارم دیگه خیلی پیره.»...

ببخشید؛ شما؟!
یکی از کسانی که بدجوری جلوی خوزه شاخ شد و برای حال‌گیری از او اقدام کرد، «پیترو لو موناکو» رییس باشگاه کاتانیا بود که پس از باخت تیمش در سیسیل به اینتر در بازی‌های سری A، از شیوه بازی اینتر انتقاد کرد و ناگهان از کوره در رفت و گفت: «دلم می‌خواد یه تو دهنی آبدار به این مورینیو بزنم». فکر می‌کنید خوزه ایستاد نگاهش کرد؟ البته که نه. او با این جملاتی که به زبان ایتالیایی در کنفرانس خبری گفت، حال رییس و همه کاتانیایی‌ها را گرفت: «هر چی فکر می‌کنم می‌بینم این یاور «لو موناکو» رو نمی‌شناسم. اسم موناکو منو یاد بایرن موناکو (تلفظ ایتالیایی بایرن مونیخ)، منطقه پادشاهی موناکو در جنوب فرانسه و موناکوهای تبتی (همان راهبه‌های مشهور کشور تبت) میندازه. چیز دیگه‌ای یادم نمی‌آد. گفتین لوچی‌چی موناکو؟» حال کردید؟!

رفیق بازی نداریم!
آدم ویژه‌ای مثل مورینیو که به چند زبان هم حرف می‌زند، افکار ویژه‌ای هم دارد. شاید خیلی‌ها فکر کنند او لااقل روابط خوبی با ستاره‌ها و بازیکنان تیم‌هایش دارد. لااقل ظاهر او که چنین چیزی را نشان می‌دهد ولی خودش چیز دیگری می‌گوید: «من هیچ رابطه ویژه و مخصوصی با هیچکدام از بازیکنانم نداشته و ندارم. حالم از این جور رفیق‌بازیا به هم می‌خوره. این بازیکنان نیستن که پیروزی میارن و قهرمانی‌رو می‌سازن. اون تیمه که قهرمانی برام میاره. می‌فهمین یا نه؟»!

چرا هی ور می‌زنی
درگیری‌های لفظی بین خوزه مورینیو، سرالکس فرگوسن و آرسن ونگر در لیگ برتر از مهمترین رویدادهای روزمره‌ای بود که در انگلیس و طی چند سالی که خوزه در چلسی مربیگری می‌کرد جریان داشت. ونگر و فرگوسن سال‌هاست که با هم کل‌کل دارند ولی از زمانی که مورینیو به چلسی رفت، این درگیری‌ها به یک مثلث آتشین تبدیل شد که هر سه ضلع آن هرگز از مواضع تندشان علیه یکدیگر کوتاه نمی‌آمدند. خوزه در سال 2005 و در پاسخ به یکی از همان جملات آتشین آرسن ونگر گفت:«فکر کنم ونگر یکی از این آدم‌ فضول‌هاست که همه‌اش مردم رو دید می‌زنه. بعضیا هستن که توی خونه‌شون یه تلسکوپ گنده دارند و با اون خونه مردم‌رو دید می‌زنن و فضولی می‌کنن. این ونگرم هی درباره چلسی ور می‌زنه، ور می‌زنه، ور می‌زنه...»! این حرف‌های خوزه آنقدر زشت بود که خودش بعد از دو، سه روز رسما از آرسن ونگر عذرخواهی کرد!

برو بذار باد بیاد...
می‌گفتند رابطه بین مورینیو و رومنآبراموویچ خیلی خوب است. می‌گفتند آنها به شدت صمیمی هستند و هزار می‌گفتند دیگر. یک بار یک خبرنگار غنایی در یک کنفرانس خبری از مورینیو پرسید:«آیا شما شده به رومن آبراموویچ زنگ بزنین و ببینین حالش چطوره؟» مورینیو ناگهان عصبانی شد و فریاد زد:«مگه تو به رییس‌جمهور غنایی زنگ می‌زنی که من به رومن زنگ بزنم؟ هان؟»...

برو با بزرگترت‌ بیا...
حداقل انتظار یک آدم از هموطنش این است که اگر کاری برایش نمی‌کند، لااقل احترام او را حفظ کند. ولی خوزه مورینیو آنقدر قاطی دارد که اصلا حوصله احترام گذاشتن به پسر جوانی که توپ طلای اروپا و جایزه بهترین بازیکن جهان را برده ندارد. روابط او و کریسرونالدو همواره براساس یک نوع حسادت آشکار تعریف می‌شد. در آوریل 2007 و زمانی که رقابت منچستریونایتد و چلسی به اوج رسیده بود، کریس پیش از بازی با چلسی، چند کلمه‌ای درباره برتری تیمش نسبت به چلسی و اینکه او به افتخارات بیشتری از مورینیو دست یافته حرف زد، خوزه هم اینطوری جوابش را داد: «این بازی، رقابت بین من و اون نیست. اینجا رقابت بین من و یه بچه بی‌ادبیه که هنوز به بلوغ نرسیده و خب حق داره. محرومیت، دوران کودکی سخت و دوری از تحصیلات باعث میشه آدم اینجوری بزرگ بشه دیگه.» این جنگ گرچه به ظاهر به صلح انجامیده ولی مثل آتشی زیر خاکستر، هنوز ادامه دارد. فقط تصورش را بکنید که رویارویی احتمالی اینتر و رئال‌مادرید در بازی‌های این فصل لیگ قهرمانان چه کمکی به شلعه‌ور شدن این آتش کینه‌توزانه خواهد کرد!

همه‌اش کار من بود
آدم وقتی از خودمتشکر باشد و اعتماد به نفس اضافی داشته باشد، باید هم درباره کارهایی که در چلسی انجام داده این طوری صحبت کند:«دو سال پیش جان تری و فرانک لمپارد و دیدیه دروگبا کی بودن؟ دو سال پیش ستاره بودن؟ کسی اونارو می‌شناخت؟ حالا همه برای اینا سر و دست می‌شکنن. فکر می‌کنین اینا همین جوری بزرگ شدن؟ نه، ابدا، همه‌اش کار منه. همه‌اش»...

بپا سرما نخوری یه وقت!
حتی بزرگترین شخصیت‌های جهان هم در زندگی‌شان فشارکاری، استرس و نگرانی‌های شغلی را تجربه و حس کرده‌اند ولی مورینیو کلا منکر وجود هر گونه تاثیر ناشی از فشار و استرس بر خودش می‌شود. او جایی در پاسخ به خبرنگاری که می‌پرسد «به نظر می‌رسد که بعد از دو شکست، حالا با این پیروزی از دست فشار و استرس خلاص شده‌اید» با پرویی می‌گوید:«فشار؟ کدوم فشار؟ فشار و استرس‌ مال اون چند میلیون پدریه که صبح به صبح سگ دو می‌زنن تا شکم بچه‌هاشون‌رو سیر کنن»! جای دیگری هم در پاسخ به سوالی تقریبا مشابه می‌گوید:«فشار و استرس واسه من اینه که آنفلوآنزا مرغی بگیرم. فشار دیگه چه کوفتیه؟»

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
کاملا درست می فرمایید.

جدا؟ دوباره بحث چند صفحه پیشو تکرار کنیم؟ من تو اوج عصبانیتم تو یه بازی بخاطر بازی فوق العاده ضعیف تیم یه حرفی به مربی خودمون زدم که بعدش ویرایشش کردم و از دوستانمم عذر خواهی کردم تو انقدر بیکار و بچه بودی که تو اون فاصله بیای از پست من عکس بگیری؟

دوستان یونایتدیم میتونن منو سرزنش کنن و بهشون حق هم میدم ولی دلیلی نمیبینم به امثال تو جواب بدم

راستی

چرا میترسی با یوزر اصلیت پست بذاری؟

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
عزیز انگار شما منظورمو متوجه نشدی؛حق داری جملم غلط املایی داشته :دی
منظورم امثالی مثل مورینیو بوده(همه ساله هم بد اخلاق بوده)!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
ارزش نداره اخوی

اوشون یه پا مسعود شصتچی هستند واسه خودشون، فقط توی بایگانی پی تی مشغولند :D
ول کنید بعضی تو گذشته زندگی میکنن، اصلا ارزش نداره باشون بحث را بندازی:دی
تازه خوششون نمیاد کسی بخنده !
فقط دوس دارن از یه نفر انواع سوتی، آتو و ... بگیرن، رو کنن، بش بخندن!
هر کی هم دوس داره پست منو ریپورت بده از عواقبش نمیترسم!:دی

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اینکه نظرات یک نفر در بُعد زمان تغییر کنه مطلبی بدی نیست. فقط نشون دهنده ی تغییرات به مرور زمانه و اصلا نه توهین آمیزه و نه باعث تمسخر. حالا یه نفر امروز حرفی بر خلاف روز قبل خودش زده در ابعاد انسانی مسئله ای کاملا طبیعی هستش و میتونه ارزشمند هم باشه. سقراط بخش اعظم عمرش رو دچار زن زدگی بود و فلسفش با جنس مونث شدیدا در تضاد بود اما در اواخر عمر نظراتش تغییر کرد. (هرچند که هنوز به عنوان یک فیلسوف مخالف حقوق زنان میشناسنش).

مسئله ی افشین رو هم بار دوم هستش توی این تاپیک میبینم. یه مثال میزنم، دوست ها یا برادر ها توی گوش هم میزنن و بهم بد و بیراه میگن اما وقتی فردی خارج از این گود به هرکدومشون توهینی بکنه در برابرش موضع میگیرن.

بحث طرفداری هم در فوتبال به همین شکله. برای مثال امروز فرهاد مجیدی فاجعه بود، بشخصه معتقدم اصلا با علی کریمی قابل قیاس نیست. اما اگر یک پرسپولیسی بخواد چنین چیزی بگه طبعا استقلالی ها واکنش نشون میدن.
(این مطالب رو به عنوان یک استقلالی گفتم) بیاین قضایا رو شخصی نکنیم.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
مورینیو چکار کرده که یه سری صبح تاشب وقت میزارن علیهش مطلب جمع کنند اینجا بزارن
در هر حالتی یه طرفدار به مربی تیم اونجور نمیگه که بعده میاد ماس مالی میکنه میگه یه چی بین طرفدارا بوده حالا مثلا یکی به مورینیو همچین حرفی میزد ول کن نبود
البته واقعا فرگوسن مربی خوبی بود و تیم رو خوب ارنج میکرد مخصوصا 3بازیکن کمکی تیم رو

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
ول کنید بعضی تو گذشته زندگی میکنن، اصلا ارزش نداره باشون بحث را بندازی:دی
تازه خوششون نمیاد کسی بخنده !
فقط دوس دارن از یه نفر انواع سوتی، آتو و ... بگیرن، رو کنن، بش بخندن!
هر کی هم دوس داره پست منو ریپورت بده از عواقبش نمیترسم!:دی
اره دقیقا یکی یا دونفر از بدخواهان چلسی هستن که اصل قضیه رو ول میکنن میان میگن یه و کم گذاشتی اونجا بد جالبه خودش سوتی میده میگه میخواستم هوشتو تست کنم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
در هر حالتی یه طرفدار به مربی تیم اونجور نمیگه که بعده میاد ماس مالی میکنه میگه یه چی بین طرفدارا بوده حالا مثلا یکی به مورینیو همچین حرفی میزد ول کن نبود
البته واقعا فرگوسن مربی خوبی بود و تیم رو خوب ارنج میکرد مخصوصا 3بازیکن کمکی تیم رو

مورینیو به این خاطر همیشه مورد هجمست که کمتر پیش اومد احترام طرفداران، بازیکنان، مربیان و باشگاه های حریف رو حفظ کنه.

همیشه با لحنی تمسخر آمیز یا از روی کینه در مورد رقباش صحبت کرده. مطمئن باش این میون بحث موفقیت های مو مطرح نیست، مربیان بزرگی هستند و بودند که موفقیت های بیشتری داشتند اما هیچ کدام از اونها اینگونه برخورد نمیکردند.

مورینیو شاید آدم و انسان خیلی خوبی باشه اما وجهه ی رسانه ای مقبولی برای طرفداران دیگر تیمها نداره. ایمان دارم اگر با احترام بیشتری در مورد رقبا صحبت میکرد تا این حد مورد بحث نبود. من فقط از باب صحبت ها و مصاحبه هاش وارد شدم و در مورد رفتار و واکنش ها چیزی نگفتم.

همیشه گفتند اگر میخوای مورد احترام قرار بگیری احترام بگذار.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوست عزیز! یعنی واسه شما هیچوقت پیش نیومده که بخاطر بازی ضعیف تیم مورد علاقت ناراحت بشی و از رو عصبانیت حرفی بزنی؟!
از طرفی حرفهایی که در تاپیکهای اختصاصی یک تیم و در مورد همون تیم مطرح میشن مختص همون تاپیک و بنوعی یک بحث درون خانوادگی هستن و فکر نمیکنم که این بحث اختصاصی به اشخاص خارج از خانواده یونایتد مربوط باشه.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اینکه نظرات یک نفر در بُعد زمان تغییر کنه مطلبی بدی نیست. فقط نشون دهنده ی تغییرات به مرور زمانه و اصلا نه توهین آمیزه و نه باعث تمسخر. حالا یه نفر امروز حرفی بر خلاف روز قبل خودش زده در ابعاد انسانی مسئله ای کاملا طبیعی هستش و میتونه ارزشمند هم باشه. سقراط بخش اعظم عمرش رو دچار زن زدگی بود و فلسفش با جنس مونث شدیدا در تضاد بود اما در اواخر عمر نظراتش تغییر کرد. (هرچند که هنوز به عنوان یک فیلسوف مخالف حقوق زنان میشناسنش).

مسئله ی افشین رو هم بار دوم هستش توی این تاپیک میبینم. یه مثال میزنم، دوست ها یا برادر ها توی گوش هم میزنن و بهم بد و بیراه میگن اما وقتی فردی خارج از این گود به هرکدومشون توهینی بکنه در برابرش موضع میگیرن.

بحث طرفداری هم در فوتبال به همین شکله. برای مثال امروز فرهاد مجیدی فاجعه بود، بشخصه معتقدم اصلا با علی کریمی قابل قیاس نیست. اما اگر یک پرسپولیسی بخواد چنین چیزی بگه طبعا استقلالی ها واکنش نشون میدن.
(این مطالب رو به عنوان یک استقلالی گفتم) بیاین قضایا رو شخصی نکنیم.

آقا محمد پست خیلی خوبی گذاشتین. لایک فراوون :thumbup::thumbup::thumbup:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
کاملا درست می فرمایید.

:lol::blink:
این بچه بازی هات چیه؟؟؟؟
مگه خود شما نمیگین فرگوسن با داورا ساخت و پاخت داره و هزار و یک رقم فحش بهش میدین؟؟؟؟
خو ایشون هم که حرف شما رو زده!!!! به تیم خودش هم نمیتونه انتقاد کنه؟؟؟؟
تا حالا نشده تو عصبانیت به یکی فحش خار مار بدی؟؟؟؟ بعد پشیمون شی!!!
واقعاً واسه امثال تو متاسفم!!!!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

والا حرکاتی که مورینیو می کنه تا الان از هیچ مربی ای ندیدم... نمی خوام بهش توهین کنم ولی با اینکه از نظر تسلط به تاک تیکهای فوتبال و ایجاد انگیزه تو بازیکن ها نظیر نداره ولی از نظر شخصیتی یه آدم خود شیفته و بد دهن هست...

یه سری نمونه از بی نهایت حرکات زننده خوزه:
1. توهین آشکار به دنی آلوز.
2. توهین به نصف مربی های لالیگا.
3. انگشت تو چشم.
4. توهین به انواع خبرنگار - اعضای کادر فنی - اعضای کادر تیم دوم رئال.
5. تبدیل رئال به دو بخش پرتغالی و اسپانیایی.
6. خراب کردن یکی از بزرگترین اسطوره های رئال - یکاری کرد بعضی طرفدارهای فوتبال تو اسپانیا به کاسیاس لقب رت (موش - جاسوس) رو بدند.
7.توهین به مربی سابق چلسی، هرچی از دهنش در امد به بنیتز گفت.
8. از همه جالبتر پشت سر کریس رونالدو حرف زدن بود.
9. ...

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خداییش دیگه یه موضوع از حدش میگزره مزه نداره دیگه امروز دیگه مربیهای منظوره رو به چالش کشیدیم بسه دیگه من میگم بقیه میگن جایی نمیرسه
دیگه تا بازی بعدی تیمها از این بحثای کلیشه نکنیم بهتره
قدره اعصاب خودمونو بدونیم

بالا