• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خداییش دیگه یه موضوع از حدش میگزره مزه نداره دیگه امروز دیگه مربیهای منظوره رو به چالش کشیدیم بسه دیگه من میگم بقیه میگن جایی نمیرسه
دیگه تا بازی بعدی تیمها از این بحثای کلیشه نکنیم بهتره
قدره اعصاب خودمونو بدونیم

خوراک این بحث ها بازی های حذفی چمپیونز لیگــِ

جایی که بارسا، رئال، چلسی، منچستر یونایتد، آرسنال بهم بخورند حاشیه ها شروع میشه :D طرفدارای تیم های ایتالیاییمون خیلی شکیبا تر از ما هستند :)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خداییش دیگه یه موضوع از حدش میگزره مزه نداره دیگه امروز دیگه مربیهای منظوره رو به چالش کشیدیم بسه دیگه من میگم بقیه میگن جایی نمیرسه
دیگه تا بازی بعدی تیمها از این بحثای کلیشه نکنیم بهتره
قدره اعصاب خودمونو بدونیم

البته با حرف شما موافقم. پولشو دیگران میگیرن و اعصاب خوردی و کل کلش مال ماست

اما فراموش نکن شما یکی از شروع کنندگان این مساله بودی. سر اینکه سطح اخلاقی سر الکس فرگوسن رو اوردی در حد شخصی مثل مورینیو.

ببین کسی از نظر فنی و اماری اصلا نمیتونه مورینیو رو زیر سوال ببره. به هر دلیلی که مطمئنا بخشیشون بخاطر توانایی های این شخص هست و بخشی هم قدرت مالی تیمهایی که رفته و .... یکی از بهترین مربی های جهان از نظر نتیجه گیری هست.

اما از نظر اخلاقی دیگه دوستان نکات زیادی رو گفتند که مطمئنا سر الکس فرگوسن از نظر بی انضباطی های اخلاقی انگشت کوچیکه مورینیو هم نمیشه.

به هر حال بگذریم. بحث رو تمام کنیم بهتره. سر الکس فرگوسن دیگه بازنشسته شده و بخشی از فوتبال برای شخص من مرده.

بهتره از دیدن بازیها لذت ببریم.

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
خوراک این بحث ها بازی های حذفی چمپیونز لیگــِ

جایی که بارسا، رئال، چلسی، منچستر یونایتد، آرسنال بهم بخورند حاشیه ها شروع میشه :D طرفدارای تیم های ایتالیاییمون خیلی شکیبا تر از ما هستند :)

فقط تو پی تی اینطوریه ;)
و گرنه طرفداران تیم های ایتالیایی پرادعا ترین طرفداران هستند
کلا جو پی تی با بقیه سایت های ایران فرق می کنه
نمیگم جوش بهتره فقط متفاوته همین !

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
یک پنالتی یک صحنه مشکوک به پنالتی برای یونایتد گرفته نشد

یه اوانتاژ بی مورد داده شد

تنه سوارز خطا گرفته نشد

هنوز چند دقیقه تا پایان بازی مونده

هیترز دارید میبینید دیگه؟

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

hamed171

Registered User
لایک‌ها
150
خدایی همه می دونن بیشتر مواقع داورا تو لیگ به نفع منچستر می گیرن
همچین می گین تیم دوم انگار چند نفرشون از تیم اصلی نبودند
تازه مگه چند تا موقعیت داشتن?
بعد بنظرم من یو کلا از تیم دومش استفاده کنه بهتر که ۴ تا نخوره :D

Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

فان پرسی ، فردیناند ، ویدیچ ، اورا ، رافائل

اینا نصف تیمن دیگه

مدافعامون امروز خوب بودند اما اگه فان پرسی بود احتمالا منچستر بیشتر از یک گل میزد.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

شما عمو روي همون زدن تير خلاص تمرکز کن

انرژيت رو در زمينه هاي ديگه پخش نکن :دي

hamed171

Registered User
لایک‌ها
150
خدایی اینایی که تو زمین بودن بهتر بودن
حالا در مورد داوری هم که دوستان خیلی می گن ???بدون تعصب دوباره نگاه کنن نهایتش یا خطا بود با یه پنالتی که بنظرم پنالتی صد در صدی نبود

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
فان پرسی ، فردیناند ، ویدیچ ، اورا ، رافائل

اینا نصف تیمن دیگه

مدافعامون امروز خوب بودند اما اگه فان پرسی بود احتمالا منچستر بیشتر از یک گل میزد.
مهمترین بازیکنمون که نبض حملمون دستشه(کوتینیو)رو نداشتیم،استوریج که وسط زمین پیاده روی میکرد!
تو دفاع 2 تا ازمهمترین بازیکنامون که اگر و گلن هستن رو هم نداشتیم!
بازی رو هم خیلی شل گرفتیم!نیمه اول به راحتی میتونستیم کارتون رو تموم کنیم!
بعد نیمه دوم در بدترین زمان ممکن یه گل که از روی کرنر خنده دار به دست اومده بود رو خوردیم!
در مورد فردیناد و ویدیچ و اورا هم همه لیورپولیها دوست داشتن زوج دفاع این دو باشن+اورا تا از کندی و پیریشون نهایت استفاده رو ببریم!
قبلنم گفتم وقتی جلو هستین و احتمالش هم زیاده بازی رو برین داور یه صحنه 50 50 رو که اشتباه بازیکنتون هم بود که خودشو دیر انداخت زمین و اونقدر ناشیانه خودشو زمین زد که حتی من خودم فکر کردم شبیه سازی کرده (باید از ستاره جوون تون یانگ یاد بگیره!:D) پنالتی نگرفت و بهونه دستتون داد!
منظور ما تصمیماتی هست که روند بازی رو عوض میکنه،اگه واسه ما پنالتی مفت میگرفت بله میشد طلب کار باشین ولی نه الان!
کلا تیم بدون کوتینیو تیم در فاز حمله مخصوصآ بعد از خوردن گل مشکل اساسی داره و امیدوارم کوتی هر چه زودتر برگرده!(روزی 5 6 بار با خانواده ویلیامز تا شمال میرم و میام!)
و البته این برد هم مبارکتون باشه چون هر چی هم باشه لاقل یه بارم که شده سالم بردید،هر چند با...شانس!
شما هم بازیکن تاثیر گذار فقط فان پرسی رو نداشید!در مقابل کوتینیو و اگر و گلن که ما نداشتیم!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
البته با حرف شما موافقم. پولشو دیگران میگیرن و اعصاب خوردی و کل کلش مال ماست

اما فراموش نکن شما یکی از شروع کنندگان این مساله بودی. سر اینکه سطح اخلاقی سر الکس فرگوسن رو اوردی در حد شخصی مثل مورینیو.

ببین کسی از نظر فنی و اماری اصلا نمیتونه مورینیو رو زیر سوال ببره. به هر دلیلی که مطمئنا بخشیشون بخاطر توانایی های این شخص هست و بخشی هم قدرت مالی تیمهایی که رفته و .... یکی از بهترین مربی های جهان از نظر نتیجه گیری هست.

اما از نظر اخلاقی دیگه دوستان نکات زیادی رو گفتند که مطمئنا سر الکس فرگوسن از نظر بی انضباطی های اخلاقی انگشت کوچیکه مورینیو هم نمیشه.

به هر حال بگذریم. بحث رو تمام کنیم بهتره. سر الکس فرگوسن دیگه بازنشسته شده و بخشی از فوتبال برای شخص من مرده.

بهتره از دیدن بازیها لذت ببریم.
اره والا از دیدن بازیها لذت ببریم نه خوب قضیه مربیها رو یکی کشید وسط بعد من ادامه دادم حالا بگزریم
من میگم درسته ما طرفدار یه تیم هستیم اما دیگه نه مربی فامیلمونه نه تیم مال بابامون یجور نشه وقتی تیم میبازه یجوری شخصی کنیم قضیه رو
مثلا تیم ایکس بابخت بیایم بگیم اشتنباهات داوری این بود نقاط قوت تیم ما این بو نقاط ضعف تیم شما اون بود نه اینکه تا این حد که کنف شدی تیمتون باخت یا مربی شبیه فلان شخصیته یا اینجا ن کم گذاشتی از این حرفها
اینجور باعث تحریک میشه و اوضاع بهم میریزه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ظهور محسن قهرمانی اسپانیایی در لالیگا :D

سرویس ویدئو – الچه 1-2 رئال مادرید

اینطوریه که داور از 2 قدمی بازی رو در میاره :D

آقا با این قدرتی که من توی بازی دیدم بارسا توانایی قهرمان شدن نداره :دی

ایشالا سهمیه بگیریم

پ.ن:

گل هم نیم ساعت بعد از پست من به این نتیجه رسید:دی

http://www.goal.com/iran/news/1825/...محسن-قهرمانی-اسپانیایی-در-لالیگا?ICID=HP_BN_2

++++++++++++++++++++++++++

گزارش داوری بازی الچه- رئال : خطاروی په په پنالتی نبود؛راموس بایداخراج می شد:
روزنامه آ.اس

لحظه سرنوشت ساز بازی، در وقت های اضافه نیمه دوم بازی از راه رسید. یک ضربه کرنر به نفع رئال مادرید زده شد و کارلوس سانچس، مامور مهار په په بود. در زمان ارسال کرنر، په په بدون آنکه خطای خاصی روی او انجام شده باشد به زمین خورد وبرخورد اتفاق افتاده میان بازیکن تیم الچه و په په یک برخورد خیلی خیلی ساده بود. اما په په زمین خورد و مونیس فرناندس، داور بازی نقطه پنالتی را نشان داد

1380142519_extras_noticia_foton_7_1.jpg

1380147006_876066_1380147085_noticia_normal.jpg

روزنامه مارکا

پنالتی اعلام شده برای رئال مادرید در ثانیه های پایانی بازی، تصمیم اشتباهی از سوی داور مسابقه بود. داور معتقد بود که کارلوس سانچس بازیکن الچه، په په را کشیده است ولی اصلا این طور نبوده

داور مسابقه به علاوه می بایست درنیمه اول بازی سرخیو راموس را از زمین مسابقه اخراج می کرد. او می بایست قبل ازاتمام نیمه اول زمین مسابقه را ترک می کرد ولی مونیس فرناندس در دقیقه35 بازی و در پی خطای راموس برروی کورو، کارت زرد دوم را به راموس نشان نداد.

1380142519_extras_mosaico_noticia_2_1.jpg

خطایی که باعث شد تا کارت اول سرخیو راموس به او نشان داده شود، خیلی مشخص وواضح بود. او در دقایق ابتدایی بازی مرتکب اشتباهی شد و برای جبران آن مجبور شد تا پیراهن مهاجم الچه را بکشد و داور به درستی به او کارت زرد نشان داد.

یکی دیگر از اشتباهات داور در جریان این بازی، این بود که خطای هند سامی خدیرا را سوت نزد.

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
منکه حالم گرفتس بازیهای تیم محبوبمو نمیتونم ببینم و فقط یه نتجه تو تاپیک هواداران باید ببینیم
چه وضعه دوستان یه فرکانس بدن که همه فوتبالها رو تو چیز ببینیم

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ظهور محسن قهرمانی اسپانیایی در لالیگا :D

سرویس ویدئو – الچه 1-2 رئال مادرید

اینطوریه که داور از 2 قدمی بازی رو در میاره :D

آقا با این قدرتی که من توی بازی دیدم بارسا توانایی قهرمان شدن نداره :دی

ایشالا سهمیه بگیریم

پ.ن:

گل هم نیم ساعت بعد از پست من به این نتیجه رسید:دی

گزارش روز: مونیس فرناندس، محسن قهرمانی اسپانیایی در لالیگا - Goal.com

++++++++++++++++++++++++++

گزارش داوری بازی الچه- رئال : خطاروی په په پنالتی نبود؛راموس بایداخراج می شد:
روزنامه آ.اس

لحظه سرنوشت ساز بازی، در وقت های اضافه نیمه دوم بازی از راه رسید. یک ضربه کرنر به نفع رئال مادرید زده شد و کارلوس سانچس، مامور مهار په په بود. در زمان ارسال کرنر، په په بدون آنکه خطای خاصی روی او انجام شده باشد به زمین خورد وبرخورد اتفاق افتاده میان بازیکن تیم الچه و په په یک برخورد خیلی خیلی ساده بود. اما په په زمین خورد و مونیس فرناندس، داور بازی نقطه پنالتی را نشان داد

1380142519_extras_noticia_foton_7_1.jpg

1380147006_876066_1380147085_noticia_normal.jpg

روزنامه مارکا

پنالتی اعلام شده برای رئال مادرید در ثانیه های پایانی بازی، تصمیم اشتباهی از سوی داور مسابقه بود. داور معتقد بود که کارلوس سانچس بازیکن الچه، په په را کشیده است ولی اصلا این طور نبوده

داور مسابقه به علاوه می بایست درنیمه اول بازی سرخیو راموس را از زمین مسابقه اخراج می کرد. او می بایست قبل ازاتمام نیمه اول زمین مسابقه را ترک می کرد ولی مونیس فرناندس در دقیقه35 بازی و در پی خطای راموس برروی کورو، کارت زرد دوم را به راموس نشان نداد.

1380142519_extras_mosaico_noticia_2_1.jpg

خطایی که باعث شد تا کارت اول سرخیو راموس به او نشان داده شود، خیلی مشخص وواضح بود. او در دقایق ابتدایی بازی مرتکب اشتباهی شد و برای جبران آن مجبور شد تا پیراهن مهاجم الچه را بکشد و داور به درستی به او کارت زرد نشان داد.

یکی دیگر از اشتباهات داور در جریان این بازی، این بود که خطای هند سامی خدیرا را سوت نزد.
این به هیچ وجه اشتباه داوری نیست قطعا و بدون یقین بازی رو برای رئال درآوردن زمانی که الچه در دقیقه ی 91 گل تساوی رو زدن نتیجه رو باید از یه راهی تغییر می دادن تا رئال از بارسلونا زیاد عقب نیافته داور نهایت 4 متر با صحنه فاصله داره په په قشنگ و بصورت کاملا ناشیانه دست بازیکن الچه رو گرفته و با خودش می کشه پایین
این صحنه با صحنه های توپ به دست یا دست به توپ و آفسایدهای میلیمتری که در اشتباهات داوری فوتبال متداوله به کلی فرق می کنه این یک صحنه ی خاصه با هدفی خاص

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
این به هیچ وجه اشتباه داوری نیست قطعا و بدون یقین بازی رو برای رئال درآوردن زمانی که الچه در دقیقه ی 91 گل تساوی رو زدن نتیجه رو باید از یه راهی تغییر می دادن تا رئال از بارسلونا زیاد عقب نیافته داور نهایت 4 متر با صحنه فاصله داره په په قشنگ و بصورت کاملا ناشیانه دست بازیکن الچه رو گرفته و با خودش می کشه پایین
این صحنه با صحنه های توپ به دست یا دست به توپ و آفسایدهای میلیمتری که در اشتباهات داوری فوتبال متداوله به کلی فرق می کنه این یک صحنه ی خاصه با هدفی خاص
دقیقا محسن قهرمانی هم اون صحنه رو کامل دید برای سپاهان منتها روشو سریع کرد اونور تا به قسمت لگد ارومی که میثم حسینی زد رسید اخراج و پنالتی گرفت
که گندش در اومد در راستای حرف شما گفتم که اینم یه صحنه با هدف خاص بود که یه تیمو تو دقایق اول فلج کنن
امسال باید تمام داوریهای لیگ اروپا رو ول کرد تقزیبا چسبید به لیگ خودمون و سپاهان که چه جلویه استقلال چه پرسپولیس ناجوانمردانه بردن

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
منکه حالم گرفتس بازیهای تیم محبوبمو نمیتونم ببینم و فقط یه نتجه تو تاپیک هواداران باید ببینیم
چه وضعه دوستان یه فرکانس بدن که همه فوتبالها رو تو چیز ببینیم
آنلاین میتونی ببینی فقط باید حداقل سرعت نتت 128کیلوبایت بر ثانیه باشه+حدودا160مگ ترافیک برا هر بازی

بالا