چه حرفیه آقا، ناراحتی چرا! داریم مگافته انجام میدیم (مصدر نوینی از گفتگو :دی)من قصد ناراحت کردن کسی به خصوص شما رو نداشتم و اصلا منظورم کس خاصی نیست. شما می تونی طرفدار 10 تا تیم باشی هر کسی نظر خاص خودشو داره من هم نظر خاص خودمو دارم و بعضی جاها هم شاید حرفام تند بوده و بشما بر خورده، اگر اینطور بوده همینجا عذرخواهی می کنم.
از نظر من فوتبال یعنی عشق. هواداری یعنی عشق به یک تیم. شما نمی تونی عاشق چند چیز از یک جنس باشی. شما نمی تونی عاشق 3 تا دختر باشی. این عشق نیست. شما می تونی طرفدار آرسنال بارسا منچستر و .... باشی اما انتظار نداشته باش بهت لقب هوادار دو آتیشه رو بدن!!!!!! پرسپولیس بحثش جداست پرسپولیس تیم داخلیه و 1000 سال دیگه هم نه به رئال می خوره نه به بارسا نه به منچستر و نه به آرسنال. آما تو فوتبال خارجی وقتی بارسا و آرسنال به هم می خورن و طرف میگه هوادار هر دوتاشون هست، و مسی 4 تا میزنه تو یک بازی و طرف میگه اوفففف مسی رووووووووووووووووووووووو ببین چه می کنهههه! دمش گرم! این هوادار آرسناله؟!!! شما شاید سبک بازی زیبا یا اصلا هوادار کل فوتبال و عاشق فوتبال باشی و همه تیم ها رو دوست داشته باشی اما هوادار دو آتیشه یک تیم نیستی. هواداری یک تیم یعنی اینکه تیمت ببازه اون روز دپرس باشی.
این بحث بارها توی این تاپیک مطرح شده واسه این گفتم نظر خودم رو هم بگم.
نظر شما در مورد عشق در فوتبال کاملا صحیحه، اصلا نمیشه 2 تیم رو بصورت همزمان به یک اندازه دوست داشت. شکی درش نیست
اما میشه هوادار 2 تیم بود. اما کمیت و کیفیت این هواداری بدون شک یکسان نخواهد بود. قضیه اینه که یک تیم همیشه خاص ترین و محبوب ترین برای شخص هستش و گزینه های دیگه در درجات پایینتری قرار دارن.
بازم با صحبتت موافقم، بهیچ وجه نمیشه هوادار سینه چاک و 2 آتشه ی دو تیم متفاوت بود.
عشق اول یه چیز دیگست
ولی خداییش آدم باید نابینا باشه که از دیدن تیم هایی مثل دورتموند و آرسنال لذت نبره. مشروط بر اینکه طرفدار تیم حریفشون نباشه :دی