• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من قصد ناراحت کردن کسی به خصوص شما رو نداشتم و اصلا منظورم کس خاصی نیست. شما می تونی طرفدار 10 تا تیم باشی هر کسی نظر خاص خودشو داره من هم نظر خاص خودمو دارم و بعضی جاها هم شاید حرفام تند بوده و بشما بر خورده، اگر اینطور بوده همینجا عذرخواهی می کنم.
از نظر من فوتبال یعنی عشق. هواداری یعنی عشق به یک تیم. شما نمی تونی عاشق چند چیز از یک جنس باشی. شما نمی تونی عاشق 3 تا دختر باشی. این عشق نیست. شما می تونی طرفدار آرسنال بارسا منچستر و .... باشی اما انتظار نداشته باش بهت لقب هوادار دو آتیشه رو بدن!!!!!! پرسپولیس بحثش جداست پرسپولیس تیم داخلیه و 1000 سال دیگه هم نه به رئال می خوره نه به بارسا نه به منچستر و نه به آرسنال. آما تو فوتبال خارجی وقتی بارسا و آرسنال به هم می خورن و طرف میگه هوادار هر دوتاشون هست، و مسی 4 تا میزنه تو یک بازی و طرف میگه اوفففف مسی رووووووووووووووووووووووو ببین چه می کنهههه! دمش گرم! این هوادار آرسناله؟!!! شما شاید سبک بازی زیبا یا اصلا هوادار کل فوتبال و عاشق فوتبال باشی و همه تیم ها رو دوست داشته باشی اما هوادار دو آتیشه یک تیم نیستی. هواداری یک تیم یعنی اینکه تیمت ببازه اون روز دپرس باشی.
چه حرفیه آقا، ناراحتی چرا! داریم مگافته انجام میدیم (مصدر نوینی از گفتگو :دی)
این بحث بارها توی این تاپیک مطرح شده واسه این گفتم نظر خودم رو هم بگم.

نظر شما در مورد عشق در فوتبال کاملا صحیحه، اصلا نمیشه 2 تیم رو بصورت همزمان به یک اندازه دوست داشت. شکی درش نیست

اما میشه هوادار 2 تیم بود. اما کمیت و کیفیت این هواداری بدون شک یکسان نخواهد بود. قضیه اینه که یک تیم همیشه خاص ترین و محبوب ترین برای شخص هستش و گزینه های دیگه در درجات پایینتری قرار دارن.

بازم با صحبتت موافقم، بهیچ وجه نمیشه هوادار سینه چاک و 2 آتشه ی دو تیم متفاوت بود.

عشق اول یه چیز دیگست :D

ولی خداییش آدم باید نابینا باشه که از دیدن تیم هایی مثل دورتموند و آرسنال لذت نبره. مشروط بر اینکه طرفدار تیم حریفشون نباشه :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ببینید بحث طرفداری یه بحثه اما بحث لذت بردن یه چیز دیگه.

مثلا من هوادار یونایتد هستم شاید قریب به 25 ساله طرفدار این تیمم. اما خب طرفدار تیم ملی برزیل هم هستم و به تبع اون هوادار بارسلونا هم هستم. اما خب تعصبی که من به منچستر یونایتد دارم روی هیچ تیمی ندارم.

من طرفدار ارسنال نیستم اما اگه بازی منچستر نباشه بین تیمهای دیگه لیگ جزیره شخصا تماشای فوتبال ارسنال رو ترجیح میدم اونم بخاطر علاقه شخصیم به شخص ونگر هست و بعد از سر الکس فرگوسن کبیر اعتقادم اینه که ونگر بزرگترین ادم توی لیگ برتره.

از دیدن بازیهای رئال ، اینتر و میلان و بایرن و دورتموند هم لذت میبرم چون به معنای واقعی فوتبال بازی میکنند.

من خودم هوادار تیر پرسپولیس بودم اما بعدا که عقلمون بیشتر رسید فهمیدم اون چیزی که ما داریم نگاه میکنیم فوتبال نیست. الان درسته هوادار پرسپولیس هستم اما فکر نکنم کسی از دیدن بازیهای لیگ ایران لذت ببره.

در حالیکه من همون وقت رو میذارم برای دیدن بازی های تیمهای خارجی و اقلا چهار تا حرکت اموزشی توش میبینم که شاید به دردمون بخوره.

نمیخوام حرفم حالت نصیحت گونه داشته باشه اما قدر زمان رو همیشه بدونید. چشم به هم بزنید میبینید 20 سال گذشت.. پس وقتتون رو برای هر چیزی تلف نکنید.

و حرف اخر به قول دوستمون عشق اول یه چیز دیگه است. همونطور که هیچ چیزی برای من منچستر یونایتد و سر الکس فرگوسن کبیر نمیشه و وقتی تو اوج تفریح (کوه نوردی و جنگل نوردی ) بودم و تیمم تو دربی بازی رو باخت کل روزش برامون زهر مار شد.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
ماشالله چلسی و مورینیو :lol:
به نظرم چلسی نیم دوم با اومدن ماتا عالی بازی کرد و اگر تورس اون حرکت بچه گانه رو نمی کرد به نظرم احتمال برد چلسی زیاد بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظرم چلسی نیم دوم با اومدن ماتا عالی بازی کرد و اگر تورس اون حرکت بچه گانه رو نمی کرد به نظرم احتمال برد چلسی زیاد بود.

نیمه دوم رو قبول دارم که ماتا اومد ورق به نفع چلسی برگشت. نمیدونم مورینیو با این بنده خدا چه مشکلی داره؟ پایه گذار گل هم همین ماتا بود

اما چلسی خوش شانس بود که نیمه اول دروازه اش فقط یک بار باز شد. یه دونه تیر دروازه پائولینیو زد. یه موقعیت خیلی عالی هم بدست اوردن که اگه ایوانویچ نبود گل شده بود.

تاتنهام اگه کمی حرفه ای تر بود چلسی رو میبرد. چلسی با این بازی جلو تیمهایی مثل بارسا و رئال و بایرن و دورتموند تسلیم میشه چون مهاجمهای اونها به این راحتی این فرصتها رو خراب نمیکنند.

technano

Registered User
لایک‌ها
316
این فرتونگه و لوریس نبودن تو تاتنهام معلوم نبود چی میشد ... خیلی خوبن این دو تا
در ضمن گل اول چلسی به نظر آفساید میومد ... البته مطمئن نیستم

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
نیمه دوم رو قبول دارم که ماتا اومد ورق به نفع چلسی برگشت. نمیدونم مورینیو با این بنده خدا چه مشکلی داره؟ پایه گذار گل هم همین ماتا بود

اما چلسی خوش شانس بود که نیمه اول دروازه اش فقط یک بار باز شد. یه دونه تیر دروازه پائولینیو زد. یه موقعیت خیلی عالی هم بدست اوردن که اگه ایوانویچ نبود گل شده بود.

تاتنهام اگه کمی حرفه ای تر بود چلسی رو میبرد. چلسی با این بازی جلو تیمهایی مثل بارسا و رئال و بایرن و دورتموند تسلیم میشه چون مهاجمهای اونها به این راحتی این فرصتها رو خراب نمیکنند.
کدوم تیمه که تسلیم اون سه تا نمیشه؟ اون سه تا تیم مگر خودشون همدیگرو حذف کنن:lol:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
این فرتونگه و لوریس نبودن تو تاتنهام معلوم نبود چی میشد ... خیلی خوبن این دو تا
در ضمن گل اول چلسی به نظر آفساید میومد ... البته مطمئن نیستم
نه آفساید نبود

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
من نميدونم با بعضي افراد چه اصراريه کل کل کردن :دي

اينا مديرشون که از همه بيشتر ميشناستشون اين جوري جوابشون رو ميده :دي

his.JPG

ما هم به نظرم بايد همينجوري بهشون جواب بديم :دي

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خدا لعنت کنه این داور رو از اول فقط پاچه میگرفت
اینو بدونید تاتنهام امثال مقابل تیمها نهایتا مساوی میاد بیرون
اخراج تورس هم تصمیم عجولانه بود
میگید نه نگاه کنید امثال تاتنهام رو شاخ کردن
در ضمن دوست عزیز گل چلسی کاملا سالم بود

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
همون خطای ورتونگن روی رامیرس مستقیم اخراج داشت بی همه چی قرمز نداد بهش
کلا ناداوری همه جا امسال اوج گرفته اون از قهرمانی اون هم داور بازی رئال که تا اطلاع ثانوی محروم شد لیگ انگلیس که فاتحش خوندس

technano

Registered User
لایک‌ها
316
ماشالله سیتی بی شخصیت:دی
ماشالله منچستر :D
و همچنین تاتنهام و چلسی :D
آرسنال ببره تکیه میزنه به جدول با 2 امتیاز اختلاف :)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فکر کنم امسال ارسنال شانس اول قهرمانیه. به نظر من تا اینجا نشون داده شایسته ترین تیمه تو این فصل.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
ارسنال بهترین خرید ممکن رو داشت بر خلاف یونایتد

-----------

در مورد مایک دین اینو بگم که این یارو بین یونایتدی ها هم خیلی منفوره

در ضمن پارسال تو هر دو بازی تاتنهام با داوری جلو یونایتد نتیجه گرفت

در مورد باخت یونایتد هم خودمون قبول داریم بازی ضعیف تیمو!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی رئال اتلتیکو از اون بازیهای جنجالیه.....

فعلا اتلتیکو جلو هست با یک گل اما من احتمال بسیار زیاد میدم که رئال تو نیمه دوم گل میزنه.

منتها بازم فکر میکنم این بازی با زد و خورد همراه خواهد شد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این اربلوآ خوب میزنه همه رو

پا لگد میکنه

با ارنج میزنه تو سر بازیکن حریف

بدون توپ بازیکن رو میزنه

جالب اینجاست که کارت هم نمیگیره.

رئال مودریچ و بیل رو هم اورده. فوق العاده ترکیب هجومی هست.

اما به نظر من رئال مورینیو خطرناک تر بازی میکرد. البته هنوز 20 دقیقه فرصت هست و رئال میتونه نتیجه رو حتی با برد به پایان برسونه.

Last edited:
بالا