profile
Registered User
- نوشتهها
- 285
- لایکها
- 78
رفت الکلاسیکو توی ویستنته کالدرونه یا نیوکمپ؟ :lol:
در راستای صحبتت، الان فهمیدم چرا ضرغام تیوی فقط بازی بارسا و رئال رو نشون میده!این اربلوآ خوب میزنه همه رو
پا لگد میکنه
با ارنج میزنه تو سر بازیکن حریف
بدون توپ بازیکن رو میزنه
جالب اینجاست که کارت هم نمیگیره.
رئال مودریچ و بیل رو هم اورده. فوق العاده ترکیب هجومی هست.
در راستای صحبتت، الان فهمیدم چرا ضرغام تیوی فقط بازی بارسا و رئال رو نشون میده!
سمت چپ بالا شخص مذکور، سمت راست بالا مالدینی، سمت چپ پایین ویکتور والدس معروف به اصغر آقا ، سمت راست پایین اولیور کان!
امیدوارم امسال دیگو کاستا بیشتر از اونا گل بزنه و اتلتیکوی سیمئونه به حقش برسه.
این رئالی که ما دیدیم دفاعش اسیب پذیره ولی مهاجماش خطرناکن واقعا. منتها نبود اوزیل واقعا براشون گرون تموم شده چون مودریچ اصلا نتونست مثل اوزیل بازی کنه.
به من ثابت شد امسال باید توپ طلا رو به کریس بدند... یدونه پاس دو متری سالم نتونست تو این بازی بده.
خدایی کدوم فوتبال فهمی هیگواین و اوزیل رو می ده ... ایلاماندری و بیل رو می گیره!!!؟؟؟ پرز مثل اون سال که بایرن و اینتر تقویت کرد، اینبار ناپولی و آرسنال رو بدجور تقویت کرده...
رئال آنجلوتی تو همه چی نسبت به رئال مورینیو دارای ضعف هست غیر از بازی کثیف.
درد ما هم همینهامیدوارم امسال ونگر کبیر حداقل 1 جام بگیره چون خیلی وقته استحقاقش رو داره ولی بدشانسی میاره...
تیم های غیر مدعی جزیره(جز اون6 تا) از تیم های غیر مدعی لیگ های اسپانیا آلمان ایتالیا فرانسه قویترند دلیل این شکستام همینه+کمی ضعیف شدن تیمای جزیره ولی عامل اول مهم تره.واقعا جای تاسف داره برای تیمهای بزرگ جزیره
فکر کنم شانس اولی امسال بین وست بروم ووتیمهایی که فکرشو نمیکنیم باشه مثلا وست بروم:blink:
ارسنالم که واقعا خوبه حرف ونگر به نتیجه رسید که سال قبل گفت بازیکن با تجربه احتیاج داریم که تیمو متحول کنه
تاتنهام هم که شده سپاهان ایران هواشو جای دیگه دارن
قشنگ داور بازیهای تاتنهام لاغل اون بازیهایی که من دیدم تا افسایدشون تابلو نباشه داور نمیگیره و کافیه دست بزنی تو محوطه بهشون داور پنالتی بگیره
منچستر و چلسی حالا بقیه رو نمیدونم زیاد ضرر کردن مقابل تاتنهام
میشه گفت هر تیمی که قدرت بیشتری داره داوری ها بیشتر به سمت اون تیم هست! چیزی شبیه به قانون نا نوشته است! و در طول فصل میشه اینو کاملا حس کرد! اعتراضات کادر فنی هم در کنار زمینه تاثیرگذاره!واقعا چی میشه که اینطوری میشه:دی
چرا همیشه واسه یووه اشتباه داوری هست واسه ما برعکس!!
واقعا چی میشه که اینطوری میشه:دی
چرا همیشه واسه یووه اشتباه داوری هست واسه ما برعکس!!
هیچکس یادش نرفته چطوری اومدید لیگ قهرمانان و حق فیورنتینا خورده شد
میلانی از داوری بگه خیلی خنده داره
میشه گفت هر تیمی که قدرت بیشتری داره داوری ها بیشتر به سمت اون تیم هست! چیزی شبیه به قانون نا نوشته است! و در طول فصل میشه اینو کاملا حس کرد! اعتراضات کادر فنی هم در کنار زمینه تاثیرگذاره!
مثلا تا 2 فصل پیش من به وضوح می دیدم که داوری ها به نفع منچستر هست! ولی در طول این 2 فصل اخیر داوری ها کلا افتضاح شده! اشتباهات داوری یا ناداوری به شدت انگلستان بالا رفته! هر بازی بحث برانگیز است! وضعیت داوری ها در انگلستان اصلا خوب نیست!
در مورد یووه هم از اون موقعی که جون گرفت دوباره به نظرم همیشه این مسائل حاشیه ای داوری باهاش همراه بوده!
تو لالیگا هم هر بازی بارسا و رئال هوادارانشون علیه همدیگه موضع می گیرن سر مسائل داوری!
متاسفانه داوری ها به اندازه خود فوتبال پیشرفت نکرد و شاید پسرفت هم داشت! این روح فوتبال رو آزرده می کنه!