• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
رفت الکلاسیکو توی ویستنته کالدرونه یا نیوکمپ؟ :lol:

این رئالی که ما دیدیم دفاعش اسیب پذیره ولی مهاجماش خطرناکن واقعا. منتها نبود اوزیل واقعا براشون گرون تموم شده چون مودریچ اصلا نتونست مثل اوزیل بازی کنه.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
این اربلوآ خوب میزنه همه رو

پا لگد میکنه

با ارنج میزنه تو سر بازیکن حریف

بدون توپ بازیکن رو میزنه

جالب اینجاست که کارت هم نمیگیره.

رئال مودریچ و بیل رو هم اورده. فوق العاده ترکیب هجومی هست.
در راستای صحبتت، الان فهمیدم چرا ضرغام تیوی فقط بازی بارسا و رئال رو نشون میده!

45170847926284114693.png

سمت چپ بالا شخص مذکور، سمت راست بالا مالدینی، سمت چپ پایین ویکتور والدس معروف به اصغر آقا ، سمت راست پایین اولیور کان!
امیدوارم امسال دیگو کاستا بیشتر از اونا گل بزنه و اتلتیکوی سیمئونه به حقش برسه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در راستای صحبتت، الان فهمیدم چرا ضرغام تیوی فقط بازی بارسا و رئال رو نشون میده!

45170847926284114693.png

سمت چپ بالا شخص مذکور، سمت راست بالا مالدینی، سمت چپ پایین ویکتور والدس معروف به اصغر آقا ، سمت راست پایین اولیور کان!
امیدوارم امسال دیگو کاستا بیشتر از اونا گل بزنه و اتلتیکوی سیمئونه به حقش برسه.

من امروز بازی بایرن رو دیدم. خوب بازی نکرد ولی برد. یک گل زد که مولر زد

اما بازی دورتموند کولاک بود. 5 تا زدن. داور در حق رئال لطف هم کرد وگرنه میتونست اخراجی بگیره ازش

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
به من ثابت شد امسال باید توپ طلا رو به کریس بدند... یدونه پاس دو متری سالم نتونست تو این بازی بده.

خدایی کدوم فوتبال فهمی هیگواین و اوزیل رو می ده ... ایارامندی و بیل رو می گیره!!!؟؟؟ پرز مثل اون سال که بایرن و اینتر تقویت کرد، اینبار ناپولی و آرسنال رو بدجور تقویت کرده...

رئال آنجلوتی تو همه چی نسبت به رئال مورینیو دارای ضعف هست غیر از بازی کثیف.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این رئالی که ما دیدیم دفاعش اسیب پذیره ولی مهاجماش خطرناکن واقعا. منتها نبود اوزیل واقعا براشون گرون تموم شده چون مودریچ اصلا نتونست مثل اوزیل بازی کنه.

مودریچ رو گذاشته بود جای ایارامندی. اوزیل نبودش یه بحثه اما نبود آلونسو تاثیر بسزایی در جمع کردن خط میانشون داشته. دیگو کاستا رفتارش توی زمین چقدر شبیه دوران بازی خود دیگو سیمئونه هستش. یه رندی و خشونت کثیف مختص فوتبال امریکای جنوبی :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
به من ثابت شد امسال باید توپ طلا رو به کریس بدند... یدونه پاس دو متری سالم نتونست تو این بازی بده.

خدایی کدوم فوتبال فهمی هیگواین و اوزیل رو می ده ... ایلاماندری و بیل رو می گیره!!!؟؟؟ پرز مثل اون سال که بایرن و اینتر تقویت کرد، اینبار ناپولی و آرسنال رو بدجور تقویت کرده...

رئال آنجلوتی تو همه چی نسبت به رئال مورینیو دارای ضعف هست غیر از بازی کثیف.

پست طلایی :D

خداییش تیم مورینیو بهتر بازی میکرد، نفس تیم روبرو رو میگرفت. بازی با الچه و ویارئال هم رئال دچار ضعف بود. کلا فوتبال اسپانیا افت کرده. بارسا هم نتونست اتلتیکو رو ببره.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اوه اوه امروز باید م ن چ س ت ر و ریال تحقیر میشدن ولی بدجوری شانس اوردن ابروشون نرفت...:lol:
چه بازی کردن وست بروم و اتلتیکو....:eek:
امسال به نظرم اتلتیکو دوم میشه و ریال 3ومه!(واقعآ دیگه میشه گفت لیگ اسپانیا 3 قطبی شده!)
از اون طرف هم که م ن چ س ت ر کلا تو خونش زیر فشار بود و شانس اورد بازم 4 تایی نشد...
یا وست بروم خیلی قویه یا م ن چ س ت ر خیلی ضعیف بازی کرد!
ونگر:heart: هم بازم برد،تبریک به ارسنالیها...
امیدوارم امسال ونگر کبیر حداقل 1 جام بگیره چون خیلی وقته استحقاقش رو داره ولی بدشانسی میاره...:)
فردا هم لیور بازی داره و نتایج این هفته هم دلخواهش هستن ولی به شخصه خوشبین نیستم چون با مصدومیت کوتینیو عملا موتور تیم تو حمله از کار افتاده،استوریج هم که 2 3 بازی فقط داره راه میره تو زمین!مگر اینکه سوارز با بازگشتش یه کاری بکنه!،خدا ویلیامز رو لعنت کنه،همه لیورپولیها بگین آمین!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اتلتیکو مادرید قهرمان نشه یهو.رئال و بارسا هر کدوم تو2 بازی اخیرشون با اتلتیکو نتونستند ببرنش یعنی 4 تا بازی جلو این 2 تا نباخته:blink:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
واقعا جای تاسف داره برای تیمهای بزرگ جزیره
فکر کنم شانس اولی امسال بین وست بروم ووتیمهایی که فکرشو نمیکنیم باشه مثلا وست بروم:blink:
ارسنالم که واقعا خوبه حرف ونگر به نتیجه رسید که سال قبل گفت بازیکن با تجربه احتیاج داریم که تیمو متحول کنه
تاتنهام هم که شده سپاهان ایران هواشو جای دیگه دارن
قشنگ داور بازیهای تاتنهام لاغل اون بازیهایی که من دیدم تا افسایدشون تابلو نباشه داور نمیگیره و کافیه دست بزنی تو محوطه بهشون داور پنالتی بگیره
منچستر و چلسی حالا بقیه رو نمیدونم زیاد ضرر کردن مقابل تاتنهام

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
واقعا جای تاسف داره برای تیمهای بزرگ جزیره
فکر کنم شانس اولی امسال بین وست بروم ووتیمهایی که فکرشو نمیکنیم باشه مثلا وست بروم:blink:
ارسنالم که واقعا خوبه حرف ونگر به نتیجه رسید که سال قبل گفت بازیکن با تجربه احتیاج داریم که تیمو متحول کنه
تاتنهام هم که شده سپاهان ایران هواشو جای دیگه دارن
قشنگ داور بازیهای تاتنهام لاغل اون بازیهایی که من دیدم تا افسایدشون تابلو نباشه داور نمیگیره و کافیه دست بزنی تو محوطه بهشون داور پنالتی بگیره
منچستر و چلسی حالا بقیه رو نمیدونم زیاد ضرر کردن مقابل تاتنهام
تیم های غیر مدعی جزیره(جز اون6 تا) از تیم های غیر مدعی لیگ های اسپانیا آلمان ایتالیا فرانسه قویترند دلیل این شکستام همینه+کمی ضعیف شدن تیمای جزیره ولی عامل اول مهم تره.
امسال فکر کنم برا قهرمانی جزیر 80 امتیاز کافی باشه شایدم کمتر.
6 تا تیم از لحاظ قدرت به هم نزدیکند.

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
منچستر امسال نره دسته یک صلوات :D

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
واقعا چی میشه که اینطوری میشه:دی
چرا همیشه واسه یووه اشتباه داوری هست واسه ما برعکس!!

1377058_644063218958052_40705750_n.jpg
532171_642443455786695_1074053643_n.jpg

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
میشه گفت هر تیمی که قدرت بیشتری داره داوری ها بیشتر به سمت اون تیم هست! چیزی شبیه به قانون نا نوشته است! و در طول فصل میشه اینو کاملا حس کرد! اعتراضات کادر فنی هم در کنار زمینه تاثیرگذاره!
مثلا تا 2 فصل پیش من به وضوح می دیدم که داوری ها به نفع منچستر هست! ولی در طول این 2 فصل اخیر داوری ها کلا افتضاح شده! اشتباهات داوری یا ناداوری به شدت انگلستان بالا رفته! هر بازی بحث برانگیز است! وضعیت داوری ها در انگلستان اصلا خوب نیست!
در مورد یووه هم از اون موقعی که جون گرفت دوباره به نظرم همیشه این مسائل حاشیه ای داوری باهاش همراه بوده!
تو لالیگا هم هر بازی بارسا و رئال هوادارانشون علیه همدیگه موضع می گیرن سر مسائل داوری!

متاسفانه داوری ها به اندازه خود فوتبال پیشرفت نکرد و شاید پسرفت هم داشت! این روح فوتبال رو آزرده می کنه!

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488

هیچکس یادش نرفته چطوری اومدید لیگ قهرمانان و حق فیورنتینا خورده شد
میلانی از داوری بگه خیلی خنده داره

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
هیچکس یادش نرفته چطوری اومدید لیگ قهرمانان و حق فیورنتینا خورده شد
میلانی از داوری بگه خیلی خنده داره

من قصدم کل کل نیست خیلی چیزا واضحه
من با عکس شرح میدم

این داور معروف :)

993723_356714667794837_965345857_n.jpg

اینم عکس های از پارسال
1236992_392380187557158_1921549613_n.jpg

644093_392379817557195_1337324504_n.jpg

تا هر وقت دلت بخواد عکس واست میزارم
میشه گفت هر تیمی که قدرت بیشتری داره داوری ها بیشتر به سمت اون تیم هست! چیزی شبیه به قانون نا نوشته است! و در طول فصل میشه اینو کاملا حس کرد! اعتراضات کادر فنی هم در کنار زمینه تاثیرگذاره!
مثلا تا 2 فصل پیش من به وضوح می دیدم که داوری ها به نفع منچستر هست! ولی در طول این 2 فصل اخیر داوری ها کلا افتضاح شده! اشتباهات داوری یا ناداوری به شدت انگلستان بالا رفته! هر بازی بحث برانگیز است! وضعیت داوری ها در انگلستان اصلا خوب نیست!
در مورد یووه هم از اون موقعی که جون گرفت دوباره به نظرم همیشه این مسائل حاشیه ای داوری باهاش همراه بوده!
تو لالیگا هم هر بازی بارسا و رئال هوادارانشون علیه همدیگه موضع می گیرن سر مسائل داوری!

متاسفانه داوری ها به اندازه خود فوتبال پیشرفت نکرد و شاید پسرفت هم داشت! این روح فوتبال رو آزرده می کنه!

وقتی این جور ناعدالتیا رو میبینی حالت از فوتبال بهم میخوره

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
البته هوادار یووه قابل احترامن
الان میلان وضع خوبی نداره هیچ وقت دوس نداشتم این موضوع رو الان بگم
ولی دیگه اینا اشتباه داوری نیست!!
393167_454956937923827_1678830393_n.jpg

294326_429854240434097_1571735572_n.jpg

بالا