Leon 2008
Registered User
آنلاین میتونی ببینی فقط باید حداقل سرعت نتت 128کیلوبایت بر ثانیه باشه+حدودا160مگ ترافیک برا هر بازی
خب تو چه سایتی میشه دید?
آنلاین میتونی ببینی فقط باید حداقل سرعت نتت 128کیلوبایت بر ثانیه باشه+حدودا160مگ ترافیک برا هر بازی
https://www.google.com/search?q=wat...&sourceid=chrome&espvd=210&es_sm=122&ie=UTF-8خب تو چه سایتی میشه دید?
این مورد رو بعد از 2, 3 روز عذرخواهی نکرد. در پاسخ به خبرنگارها گفته بود:چرا هی ور میزنی
درگیریهای لفظی بین خوزه مورینیو، سرالکس فرگوسن و آرسن ونگر در لیگ برتر از مهمترین رویدادهای روزمرهای بود که در انگلیس و طی چند سالی که خوزه در چلسی مربیگری میکرد جریان داشت. ونگر و فرگوسن سالهاست که با هم کلکل دارند ولی از زمانی که مورینیو به چلسی رفت، این درگیریها به یک مثلث آتشین تبدیل شد که هر سه ضلع آن هرگز از مواضع تندشان علیه یکدیگر کوتاه نمیآمدند. خوزه در سال 2005 و در پاسخ به یکی از همان جملات آتشین آرسن ونگر گفت:«فکر کنم ونگر یکی از این آدم فضولهاست که همهاش مردم رو دید میزنه. بعضیا هستن که توی خونهشون یه تلسکوپ گنده دارند و با اون خونه مردمرو دید میزنن و فضولی میکنن. این ونگرم هی درباره چلسی ور میزنه، ور میزنه، ور میزنه...»! این حرفهای خوزه آنقدر زشت بود که خودش بعد از دو، سه روز رسما از آرسن ونگر عذرخواهی کرد!
بکهام از فوتبال خداحافظي کرد - Tabnak.IR | تابناك
این خبر تو زمان خودش خوب صروصدا کرد
https://www.google.com/search?q=wat...&sourceid=chrome&espvd=210&es_sm=122&ie=UTF-8
خیلی سایتا هستن که آنلاین استریم میکنن.همه بازیها رو از اکثر کشور ها پوشش میدن.
من تو مورد دومی سرچ میبینم.firstrow.هشت تا لینک داره هر کدوم یه کیفیتی دارن.باید دید کدوم بهتر رو نتتون جواب میده
الانه که سروکله این احسانبرزگی پیدا بشه!!! :دی
رئال مادرید حداقلش اینه که به مربی فحش ناموسی نمیدیم) - این قسمت رو هواداران بقیه تیم ها پر کنند البته منطقی.
به نظر من هرکسی اگه ادعای هواداریش میشه فقط باید طرفداره یک تیم باشه. اگر منچستری هستی دیگه بارسا بارسا نکن. اگر رئالی هستی دیگه بایرن بایرن نکن و ... . رفیق دارم از هر طرف از نطر موفقیت تیم هامون جلوش بازندم. تو ایتالیه طرفدار اینتر، تو انگلیس طرفدا منچستر، تو اسپانیا طرفدار بارسا. بعد آخره فصل میاد میگه هه هه. یک سال دیگه هم روی سال های بدون جامتون !!!!!!!!!!!!!شرح حال هرساله هواداران تیمها قبل و بعد از حذف شدن در چمپیونز لیگ : (واقعیته قصد توهینی هم نیست)
(تیم های ایتالیایی)یوونتوس و میلان و اینتر :
قبل : روحیه فراوان برای قهرمانی تیم مورد علاقشون و کل کل زیرکانه با هواداری همزمان از تیم هایی که شانسشون برای قهرمانی بالاست (چون ته دلشون میدونن باشگاه های ایتالیا حالا حالا ها به 4 تا تیم نمیرسن)
بعد : ناپدید شدن به مدت طولانی ( نمونش همون کاربره طرفدار یوونتوس بود که میومد اینجا همه رو میپکوند و بعد از حذف یوونتوس تو سال گذشته کلا هیچ اثری ازش در اینترنت یافت نشده)
(تیم های آلمانی) دو دسته بایرن مونیخ و دورتموند :
بایرن مونیخی ها قبل و بعد از بازی ها هر ساله شاهدیم که میان و برای تیمشون آرزوی موفقیت میکنن و خیلی شیک و مجلسی هم آخرش حقشون رو میگیرن.
اما دورتموندی ها که اکثریت هوادارانشون در پی تی قدمتش به 6 ماه هم نمیرسه(چون سال پیش خوب بازی کرد یه سریا که معمولا سیاهی لشکرن تو پی تی طرفدارش شدن)
زیاد توجهی به حذف شدنش تو سال گذشته نداشتند و کلا براشون مهم نیست و امسال هم به دنبال تیم شگفتی ساز جدیدی هستند تا برن طرفدارش شن.
(تیم های انگلیسی)
آرسنال : به شخصه برای کادر فنی این تیم و هوادارانش ارزش ویژه ای قائلم چون افراد بسیار صبوری هستند و هوادارانش توی پی تی هم معمولا بی ادعا خوشبین هستند
تا آرسنال به مراحل بالاتر برسه و بعدا حذف شه که خوب کاملا هم مقتدارنست با این بازیکنانی که توی این سالها فروختن و جایگزینی نگرفتند.
چلسی : هوادارانش تعصب بالایی دارند ولی معلوم نیست به کی.خود رفدران چلسی به دسته های مختلفی تقسیم میشن که در زیر چند تاشون ذکر میشه.
(علاقه به تری)
(علاقه به لمپارد)
(علاقه به آبرامویچ)
(علاقه به دختر آبرامویج)
(علاقه به دروگبا)(این دسته الان طرفدار گالا هستن)
(علاقه به مربی که تیمشون با مربی عوض میشه)
این تیم از تاریخ درست و حسابی ای هم برخوردار نیست .
قبل از بازیها : فوتبال با اقتدار چلسی را خواهیم دید
استراتژی : چلسی با فوتبال اتوبوسی جلوی تیمها مقاومت میکنه و در دقیقه 97 تری زیر توپ میزنه و تورس رو صاحب موقعیت تک به تک میکنه :blush:
به این ترتیب چلسی چند ساله که یه سری جام گرفته.
اما طرفدارانش بعد از گرفتن جامها میان و میگن که ما خیلی خوب فوتبال کردیم , بچه های ما خیلی خوب فوتبال کردند. (هواداران بقیه تیم ها هم از این عدالت تو فوتبال له له میشن)
منچستر یونایتد :
به غیر از چند نفر بقیه طرفدارانش نیازی به توضیح ندارند یه گشتی توی پی تی بزنید متوجه میشید که اکثرا سیاهی لشکرند و سالانه توی چمپیونز لیگ 3-4 تیم عوض میکنن آخرشم تو فینال تیم رقیبشون قهرمان میشه .
لیورپول : PAGE NOT FOUND
سیتی : یه تاپیک نقلی در پرشین تولز موجود دارند که سالی یه بار یه نفر میاد نصف شب آپ میکنه میره.
(لالیگا اسپانیا)
بارسلونا : اصولا توی پی تی نمیشه تشخیص داد که کیا طرفدار بارسا هستند چون هرکی تیمش حذف میشه از جمله هواداران (شاختار دونتسک) و ... میان در ادامه طرفداری بارسا رو میکنن در حدی که آدم فک میکنه جنگ شده :wacko:
اما این گروه به طور کلی طرفدارانش پخته ترند و از باخت ها زیاد ناراحت نمیشن.
قبل از حذف هر ساله میگن ما قهرمانیییییییییییییییییییییم!؟!!؟!!؟!!؟
بعد از حذف:
پیش خودشون میگن حالا از بایرن تو دو تا بازی 7 تا خوردیم که خوردیم اشکالی نداره که : مهم اینه که در عرض 90 دقیقه توی یک بازی 11 تا نخوردیم
رئال مادرید حداقلش اینه که به مربی فحش ناموسی نمیدیم) - این قسمت رو هواداران بقیه تیم ها پر کنند البته منطقی.
++++به نظر من هرکسی اگه ادعای هواداریش میشه فقط باید طرفداره یک تیم باشه. اگر منچستری هستی دیگه بارسا بارسا نکن. اگر رئالی هستی دیگه بایرن بایرن نکن و ... . رفیق دارم از هر طرف از نطر موفقیت تیم هامون جلوش بازندم. تو ایتالیه طرفدار اینتر، تو انگلیس طرفدا منچستر، تو اسپانیا طرفدار بارسا. بعد آخره فصل میاد میگه هه هه. یک سال دیگه هم روی سال های بدون جامتون !!!!!!!!!!!!!
قصد توهین به هوادارای تیمی رو ندارم، اما هر تیمی که رو دور جام گرفتنه 50 درصد هواداراش حزب بادن. 2 سال افت کنه تیمشون بگی پس تیمت چی شد؟ میگه من دیگه خیلی وقته فوتبال نمی بینم!!! همین آرسنال درسته الان خیلی طرفدار داره، اما یه زمانی دو برابر این هوادار داشت اما ناخالصی هاش تقریبا ریزش کردن تو این چند سال بی جامی. من خودم هرکی بیاد بگه من طرفدار بارسا و آرسنالم اصلا به عنوان یک آرسنالی قبولش ندارم. مرد باش یک تیم رو بچست، چه با جم چه بی جام.
++++
بودن دوستانی که در دوران راهنمایی و دبیرستان , هر فصلی که تیمی روی فرم بود و قهرمان می شد به طرف اون تیم چرخش پیدا می کردن یک فصل می گفتن فقط آرسنال! فصل بعدش که چلسی روی فرم بود می شد فقط چلسی فصل بعدش هم که منچستر می اومد در صدر می گفتن فقط منچستر! یکی این نوع افراد غیر قابل تحمل هستن و یکی که تیمی رو فقط بخاطر یک یا حداکثر بازیکن دوست داشته باشن
الان اکثر هوادارهای رئال (حداقل در قسمت ویدئوهای ورزش 3) تیکه کلامشون کریس رونالدو ست! کریس ما عالیه کریس ما خوشگله کریس کریس عاشقتم کریس ...... ! اصلا کاری هم به تیم و بازیش ندارن! این جماعت ممکنه در دفاع از تیمی به پشتوانه ی همون یک یا دو بازیکن زیاد بنظر برسن ولی اکثرا سیاهی لشکر هستن
این که ما ستاره تیممون رو دوست داشته باشیم و ازش تمجید کنیم یعنی ما فقط بازیکن رو دوس داریم و تیم برامون مهم نیست؟؟
شما با ورزش 3 قضاوت نکن اونطوری حساب کنی یه سریا بارسا رو بخاطر گواردیولا ی سریا هم بخاطر سبک تیکی تاکا دوس داشتن و حتی در دوره ای بخاطر زلاتاااااااااان و یه دوره هم که آنری اومده بود بارسا همه شده بودن جانم فدای بارسا.
دو خط میخوای بنویسی قبلش یکم روش فکر کن.
:wacko:
حالا همون کریس رونالدو رو هم ما بهشون دادیم زمانی که با منچستر بهترین بازیکن اروپا شد++++
بودن دوستانی که در دوران راهنمایی و دبیرستان , هر فصلی که تیمی روی فرم بود و قهرمان می شد به طرف اون تیم چرخش پیدا می کردن یک فصل می گفتن فقط آرسنال! فصل بعدش که چلسی روی فرم بود می شد فقط چلسی فصل بعدش هم که منچستر می اومد در صدر می گفتن فقط منچستر! یکی این نوع افراد غیر قابل تحمل هستن و یکی که تیمی رو فقط بخاطر یک یا حداکثر بازیکن دوست داشته باشن
الان اکثر هوادارهای رئال (حداقل در قسمت ویدئوهای ورزش 3) تیکه کلامشون کریس رونالدو ست! کریس ما عالیه کریس ما خوشگله کریس کریس عاشقتم کریس ...... ! اصلا کاری هم به تیم و بازیش ندارن! این جماعت ممکنه در دفاع از تیمی به پشتوانه ی همون یک یا دو بازیکن زیاد بنظر برسن ولی اکثرا سیاهی لشکر هستن
طرفدار بودن یک تیم که به معنی سند به نام زدن اون باشگاه به اسم طرف که نیستش اگر که قرار بود اینطور ایده آلیستی به بحث طرفداری توی فوتبال نگاه کرد که باشگاه ها یک دهم امروز درآمد نداشتند. همینجا ایران طرف عاشق پرسپولیسه به بارسلونا هم علاقه داره. شما میتونی قانعش کنی که فقط باید یکی رو دوست داشته باشی؟ توی مهد فوتبال هم این قضیه برقراره
برخلاف نظر دوستان من فکر میکنم هیچ مشکلی نداره. قرار نیست با هواداری از یک تیم اون تیم رو مصادره کنیم که با طرفداران دیگر باشگاه ها مشکل داشته باشیم!!
اگر قرار بود انسان بصورت تک بعدی به چیزی عشق بورزه و نسبت به اون احساس تملک کنه که همش مجبور بود از یک لباس استفاده کنه، یک ماشین بپوشه، در یک خونه زندگی کنه، فقط یک کانال رو ببینه، از یک هنرپیشه خوشش بیاد، فقط عاشق یک نفر بشه و .....
جریان احساسات در انسان جریانیست جاری و نمیتونه پشت سد منطق قرار بگیره. هر چند که طرفداری از چندتیم اونم با تغییرات سریع برخلاف اصول منطقی نیستش.
نمیخوام از بالا به قضیه نگاه کنم اما ما جهان سومی ها در اغلب اوقات معتقدیم اون چیزی که من نوعی فکر میکنم مطلب درسته و چیزی که بقیه فکر میکنند و انجام میدن اشتباه!
از این حرف ها گذشته بنظرتون اگر تیم های تراز اول اروپایی فقط قرار بود طرفدار های خاص خودشون رو داشته باشن ورزشگاهاشون به آسونی در دیدار های خارج از خانه و شرق آسیا پر میشد؟ میتونستند به این موفقیت های مالی دست پیدا کنند؟
درآمد تلوزیونی تا به این حد بود؟
شما همه رو مثل خودت نبین، یه سر به سایت های اجتماعی بزن تا ببینی بخش قابل توجهی تحت تاثیر رونالدو از رئال تمجید میکنن. خوب خیلی ها هم طرفدار مسی هستند اما نه با این شدت و حدت.اینم مشکلی نداره فی نفسه. اما بارسا تیمی نیست که 5 یا 6 سال به این شکل در اومده باشه.
سیاست بارسا هم بر این اساس نبوده که با خرید بازیکن بخواد جذب طرفدار کنه. تقابل بارسا و رئال در مورد محبوبیت عینا مشابه تقابل بین یک فیلم گیشه و پرخرج و پر هیاهو و یک فیلم هنری و موفقه.
مثال بزنم مثل، پدرخوانده و اونجرز :دی
------------------------------------------------------
در جواب اون شخص دیگه هم که گفته رئال در حد بایرن و بارسا و منچستر نبوده در این چند ساله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه تو این چند سال کی به شما توی چمپیونز لیگ بین 4 تا تیم شانس دادن؟؟؟
دقیقا مثله این میمونه که هوادار گهر درود بیاد بگه تو این چند سال اف سی سئول اصلا در حد گهر و تشتک سازی و بوریرام نبوده :wacko:
من قصد ناراحت کردن کسی به خصوص شما رو نداشتم و اصلا منظورم کس خاصی نیست. شما می تونی طرفدار 10 تا تیم باشی هر کسی نظر خاص خودشو داره من هم نظر خاص خودمو دارم و بعضی جاها هم شاید حرفام تند بوده و بشما بر خورده، اگر اینطور بوده همینجا عذرخواهی می کنم.طرفدار بودن یک تیم که به معنی سند به نام زدن اون باشگاه به اسم طرف که نیستش اگر که قرار بود اینطور ایده آلیستی به بحث طرفداری توی فوتبال نگاه کرد که باشگاه ها یک دهم امروز درآمد نداشتند. همینجا ایران طرف عاشق پرسپولیسه به بارسلونا هم علاقه داره. شما میتونی قانعش کنی که فقط باید یکی رو دوست داشته باشی؟ توی مهد فوتبال هم این قضیه برقراره
برخلاف نظر دوستان من فکر میکنم هیچ مشکلی نداره. قرار نیست با هواداری از یک تیم اون تیم رو مصادره کنیم که با طرفداران دیگر باشگاه ها مشکل داشته باشیم!!
اگر قرار بود انسان بصورت تک بعدی به چیزی عشق بورزه و نسبت به اون احساس تملک کنه که همش مجبور بود از یک لباس استفاده کنه، یک ماشین بپوشه، در یک خونه زندگی کنه، فقط یک کانال رو ببینه، از یک هنرپیشه خوشش بیاد، فقط عاشق یک نفر بشه و .....
جریان احساسات در انسان جریانیست جاری و نمیتونه پشت سد منطق قرار بگیره. هر چند که طرفداری از چندتیم اونم با تغییرات سریع برخلاف اصول منطقی نیستش.
نمیخوام از بالا به قضیه نگاه کنم اما ما جهان سومی ها در اغلب اوقات معتقدیم اون چیزی که من نوعی فکر میکنم مطلب درسته و چیزی که بقیه فکر میکنند و انجام میدن اشتباه!
از این حرف ها گذشته بنظرتون اگر تیم های تراز اول اروپایی فقط قرار بود طرفدار های خاص خودشون رو داشته باشن ورزشگاهاشون به آسونی در دیدار های خارج از خانه و شرق آسیا پر میشد؟ میتونستند به این موفقیت های مالی دست پیدا کنند؟
درآمد تلوزیونی تا به این حد بود؟
شما همه رو مثل خودت نبین، یه سر به سایت های اجتماعی بزن تا ببینی بخش قابل توجهی تحت تاثیر رونالدو از رئال تمجید میکنن. خوب خیلی ها هم طرفدار مسی هستند اما نه با این شدت و حدت.اینم مشکلی نداره فی نفسه. اما بارسا تیمی نیست که 5 یا 6 سال به این شکل در اومده باشه.
سیاست بارسا هم بر این اساس نبوده که با خرید بازیکن بخواد جذب طرفدار کنه. تقابل بارسا و رئال در مورد محبوبیت عینا مشابه تقابل بین یک فیلم گیشه و پرخرج و پر هیاهو و یک فیلم هنری و موفقه.
مثال بزنم مثل، پدرخوانده و اونجرز :دی