Silvan
Registered User
- نوشتهها
- 557
- لایکها
- 1,172
مشخصه از سبک تحلیلت اصلن به فوتبال وارد نیستی
دیگه دوران اینکه بگی دفاع اتوبوسی زده و بعد 3 تا حمله زده 3 تا گل زده گذشته چون حرفت تناقض داره
میلان در برابر بارسا 1 حمله میکنه و گل میزنه متهم نمیشه به دفاع اتوبوسی
چون چلسی اونم طبق یک سیاست عاقلانه در بازی برابر بارسا طبق تفکرات دی متو. یروز شد متهم شد به دفاع اتوبوسی از اون به بعد
مهاجمین منچستر با گل به مسخره ی بازیکن سوسیه داد پیروز شدن
بعد تیمی که 3 گل زده دفاع اتوبوسی داشته ؟
شما ضربهسر تورس که زیر طاقی شد و گل نشد گل میشد هم میگفتی دفاع اتوبوسی ؟
زلاتان اگر در چلسی بود و دیشب 5-0 میبردند هم میگفتی دفاع اتوبوسی ؟
همه عالم میدونند بایرن در برابر یک تیم ضعف داره و نمیتونه مستقیم ( جز در ضربات پنالتی ببره ) و اونم چلسی ست
بازیهای سالهای اخیر ثابت کرده که بایرن یووه . بارسا . رئال . منچستر و .. روترکونده ولی چلسی ست که سبک بازی بایرن و حالشو گرفته
من چون بایرن یکی از تیمهای فیووریتم هست بدون تعصب میگم
مثلن الان میگم که ممکنه حتی رئال بارسا رو ببره ولی از الان میگم اگر بخوره به پاری سسن ژرمن پاریسی ها هستند که پیروز میشند هر چند که بارسا پاری سن ژرمن و میبره
بله داداش . سیاست و تاکتیکهای فوتبال یکی کامل تهاجمی هست یکی دفاعی تهاجمی یکی هم دفاعی که هر کدوم از اینا سبکهای خودشو داره
بحث وارد بودن و نبودن نیست... نتایج دارند خودشون صحبت میکنند... فعلا بهترین تیم های جام باشگاه ها رئال و بایرن بودند (به عنوان طرفدار بارسا سخته این حرف رو می زنم) چلسی به بازل می بازه... جلوی شالکه هم کلا توپ دست شالکه بود. این چلسی می تونه خیلی قوی تر بشه (مثل همه تیم ها) ولی فعلا خطری برای بیگ تیری (بایرن، مادرید و بارسا) نیستش. ضمنا چلسی حال حاضر با چلسی دو، سه سال قبل خیلی تفاوت داره و خوزه حداقل یه سال فرصت می خواد تا چلسی مد نظر خودش رو بسازه. مثلا این چلسی بدجور خلا دروگبا، اسین و لمپارد دو سال پیش رو حس می کنه و خط دفاعش هم مثل گذشته نیست. ضمنا پارک اتوبوس نوین رو هم یونان قهرمان اروپا اختراع کرد و فعلا تو این چهارسال همه تیم ها جلوی بارسا (جز دو سه مورد) تاکتیکشون همین هست. این تاکتیک رو سیتی خواست جلوی بایرن پیاده کنه که نتیجش رو هم دیدند. (بایرن الان رو با بایرن اول فصل مقایسه نکنید چون خیلی خیلی پیشرفت کردند و تو هر بازی دارند بهتر می شند)
داداش لطف کن بدون ابزار قرار دادن و مایه گذاشتن از دیگر تیمها از تیم خودت دفاع کن
اینکه منچستر چه جور و با چه نحوی پیروز شده نه ربطی به این بحث داره نه ربطی به شما! چلسی خودت رو بچسب
اگه موقعیتهای منچستر مثل موقعیتهای چلسی می رفت توی گل مطمئن باش بجای 1 عدد 5 یا 6 رو جلوی منچستر می دیدی
البته من بر خلاف اون کاربر Silvan چلسی رو کاملا مستحق پیروزی مقابل شالکه می دونم منتهی این وظیفه ی من نیست که از چلسی دفاع کنم
شانس چلسی رو هم برای پیروزی مقابل بایرن از اون دو تا تیم اسپانیایی بیشتر می دونم رئال و بارسلونا سرسختی لازم برای برتری مقابل بایرن رو ندارن که البته چلسی داره چه قبول کنیم چه نکنیم چلسی تیم سرسختیه که معمولا مقابل تیمهای بزرگ به راحتی به زانو در نمیاد نفس حریف رو تا حد مرگ می گیره مثل همون کاری که چلسی 10 نفره مقابل بایرن 11 نفره در جام سوپر کاپ اروپا کرد چلسی تنها 10 ثانیه با کاپ قهرمانی فاصله داشت در ضربات پنالتی هم روی آخرین توپ کاپ رو به بایرن باخت
عزیز جان منم چلسی رو جلوی شالکه کاملا مستحق میدونم... منظورم این بود که با این نوع بازی چلسی فعلا نمی تونه شانس اول رسیدن به فینال باشه (درباره فول کانتر اتک (همون پارک اتوبوس) اگه بعدا نیاز شد بیشتر صحبت میکنم). منچستر هم تو این دو تا بازی آخر خیلی خیلی بهتر شده و امیدوارم همینجوری ادامه بده.
Last edited: