• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

مشخصه از سبک تحلیلت اصلن به فوتبال وارد نیستی
دیگه دوران اینکه بگی دفاع اتوبوسی زده و بعد 3 تا حمله زده 3 تا گل زده گذشته چون حرفت تناقض داره
میلان در برابر بارسا 1 حمله میکنه و گل میزنه متهم نمیشه به دفاع اتوبوسی
چون چلسی اونم طبق یک سیاست عاقلانه در بازی برابر بارسا طبق تفکرات دی متو. یروز شد متهم شد به دفاع اتوبوسی از اون به بعد
مهاجمین منچستر با گل به مسخره ی بازیکن سوسیه داد پیروز شدن
بعد تیمی که 3 گل زده دفاع اتوبوسی داشته ؟
شما ضربهسر تورس که زیر طاقی شد و گل نشد گل میشد هم میگفتی دفاع اتوبوسی ؟
زلاتان اگر در چلسی بود و دیشب 5-0 میبردند هم میگفتی دفاع اتوبوسی ؟

همه عالم میدونند بایرن در برابر یک تیم ضعف داره و نمیتونه مستقیم ( جز در ضربات پنالتی ببره ) و اونم چلسی ست
بازیهای سالهای اخیر ثابت کرده که بایرن یووه . بارسا . رئال . منچستر و .. روترکونده ولی چلسی ست که سبک بازی بایرن و حالشو گرفته
من چون بایرن یکی از تیمهای فیووریتم هست بدون تعصب میگم

مثلن الان میگم که ممکنه حتی رئال بارسا رو ببره ولی از الان میگم اگر بخوره به پاری سسن ژرمن پاریسی ها هستند که پیروز میشند هر چند که بارسا پاری سن ژرمن و میبره

بله داداش . سیاست و تاکتیکهای فوتبال یکی کامل تهاجمی هست یکی دفاعی تهاجمی یکی هم دفاعی که هر کدوم از اینا سبکهای خودشو داره

بحث وارد بودن و نبودن نیست... نتایج دارند خودشون صحبت میکنند... فعلا بهترین تیم های جام باشگاه ها رئال و بایرن بودند (به عنوان طرفدار بارسا سخته این حرف رو می زنم) چلسی به بازل می بازه... جلوی شالکه هم کلا توپ دست شالکه بود. این چلسی می تونه خیلی قوی تر بشه (مثل همه تیم ها) ولی فعلا خطری برای بیگ تیری (بایرن، مادرید و بارسا) نیستش. ضمنا چلسی حال حاضر با چلسی دو، سه سال قبل خیلی تفاوت داره و خوزه حداقل یه سال فرصت می خواد تا چلسی مد نظر خودش رو بسازه. مثلا این چلسی بدجور خلا دروگبا، اسین و لمپارد دو سال پیش رو حس می کنه و خط دفاعش هم مثل گذشته نیست. ضمنا پارک اتوبوس نوین رو هم یونان قهرمان اروپا اختراع کرد و فعلا تو این چهارسال همه تیم ها جلوی بارسا (جز دو سه مورد) تاکتیکشون همین هست. این تاکتیک رو سیتی خواست جلوی بایرن پیاده کنه که نتیجش رو هم دیدند. (بایرن الان رو با بایرن اول فصل مقایسه نکنید چون خیلی خیلی پیشرفت کردند و تو هر بازی دارند بهتر می شند)

داداش لطف کن بدون ابزار قرار دادن و مایه گذاشتن از دیگر تیمها از تیم خودت دفاع کن
اینکه منچستر چه جور و با چه نحوی پیروز شده نه ربطی به این بحث داره نه ربطی به شما! چلسی خودت رو بچسب
اگه موقعیتهای منچستر مثل موقعیتهای چلسی می رفت توی گل مطمئن باش بجای 1 عدد 5 یا 6 رو جلوی منچستر می دیدی
البته من بر خلاف اون کاربر Silvan چلسی رو کاملا مستحق پیروزی مقابل شالکه می دونم منتهی این وظیفه ی من نیست که از چلسی دفاع کنم
شانس چلسی رو هم برای پیروزی مقابل بایرن از اون دو تا تیم اسپانیایی بیشتر می دونم رئال و بارسلونا سرسختی لازم برای برتری مقابل بایرن رو ندارن که البته چلسی داره چه قبول کنیم چه نکنیم چلسی تیم سرسختیه که معمولا مقابل تیمهای بزرگ به راحتی به زانو در نمیاد نفس حریف رو تا حد مرگ می گیره مثل همون کاری که چلسی 10 نفره مقابل بایرن 11 نفره در جام سوپر کاپ اروپا کرد چلسی تنها 10 ثانیه با کاپ قهرمانی فاصله داشت در ضربات پنالتی هم روی آخرین توپ کاپ رو به بایرن باخت

عزیز جان منم چلسی رو جلوی شالکه کاملا مستحق میدونم... منظورم این بود که با این نوع بازی چلسی فعلا نمی تونه شانس اول رسیدن به فینال باشه (درباره فول کانتر اتک (همون پارک اتوبوس) اگه بعدا نیاز شد بیشتر صحبت میکنم). منچستر هم تو این دو تا بازی آخر خیلی خیلی بهتر شده و امیدوارم همینجوری ادامه بده.

Last edited:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

دیگه دوران اینکه بگی دفاع اتوبوسی زده و بعد 3 تا حمله زده 3 تا گل زده گذشته چون حرفت تناقض داره
چون چلسی اونم طبق یک سیاست عاقلانه در بازی برابر بارسا طبق تفکرات دی متو. یروز شد متهم شد به دفاع اتوبوسی از اون به بعد

همه عالم میدونند بایرن در برابر یک تیم ضعف داره و نمیتونه مستقیم ( جز در ضربات پنالتی ببره ) و اونم چلسی ست
بازیهای سالهای اخیر ثابت کرده که بایرن یووه . بارسا . رئال . منچستر و .. روترکونده ولی چلسی ست که سبک بازی بایرن و حالشو گرفته

مثلن الان میگم که ممکنه حتی رئال بارسا رو ببره ولی از الان میگم اگر بخوره به پاری سسن ژرمن پاریسی ها هستند که پیروز میشند هر چند که بارسا پاری سن ژرمن و میبره

بله داداش . سیاست و تاکتیکهای فوتبال یکی کامل تهاجمی هست یکی دفاعی تهاجمی یکی هم دفاعی که هر کدوم از اینا سبکهای خودشو داره

داداش لطف کن بدون ابزار قرار دادن و مایه گذاشتن از دیگر تیمها از تیم خودت دفاع کن
اینکه منچستر چه جور و با چه نحوی پیروز شده نه ربطی به این بحث داره نه ربطی به شما! چلسی خودت رو بچسب
اگه موقعیتهای منچستر مثل موقعیتهای چلسی می رفت توی گل مطمئن باش بجای 1 عدد 5 یا 6 رو جلوی منچستر می دیدی
البته من بر خلاف اون کاربر Silvan چلسی رو کاملا مستحق پیروزی مقابل شالکه می دونم منتهی این وظیفه ی من نیست که از چلسی دفاع کنم
شانس چلسی رو هم برای پیروزی مقابل بایرن از اون دو تا تیم اسپانیایی بیشتر می دونم رئال و بارسلونا سرسختی لازم برای برتری مقابل بایرن رو ندارن که البته چلسی داره چه قبول کنیم چه نکنیم چلسی تیم سرسختیه که معمولا مقابل تیمهای بزرگ به راحتی به زانو در نمیاد نفس حریف رو تا حد مرگ می گیره مثل همون کاری که چلسی 10 نفره مقابل بایرن 11 نفره در جام سوپر کاپ اروپا کرد چلسی تنها 10 ثانیه با کاپ قهرمانی فاصله داشت در ضربات پنالتی هم روی آخرین توپ کاپ رو به بایرن باخت

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

فازت چیه عمو جان؟عجب فاز سنگینیه :D

خو میخوای منچستر رو بکوبی روش های بهتری هم هست،از دامن منچستر آویزون نشو برای توجیه تیم اتوبوسیت:happy:

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
برو دبیرستانتو تموم کن بعد بیا راجع به منچستر حرف بزن. تمام تاریخی که تو از منچستر می شناسی از 2010 به بعده. چون قبل از اون فرق فوتبال و گلبال رو تشخیص نمی دادی.
پس لطفا راجع به چیزی که هیچ علمی نداری حرف نزن.

خدایی فازت چیه؟
چی میزنی؟جنستم اونقدر خوبه که یه ماه میخوابونتت بعد از یه ماه میای تو این تاپیک چِت میکنی :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بدون شک بایرن شانس اوله اونم با اختلاف زیاد، بعد از اون رئال و دورتموند و در ادامه بارسا، پی اس جی، اتلتیکو مادرید و در رده ی بعد یوونتوس، چلسی، آرسنال و ناپولی قرار دارند.

اما تجربه ی این17-16 سالی که از جام باشگاهها به یاد دارم این پیغام رو بهمراه داره که اگر بایرن پرقدرت توسط یک تیم ضعیفتر حذف بشه اتفاق عجیبی رخ نداده.

یا یک تیمی که جز شانسهای اول نبوده در ادامه ی مسابقات بتونه رو بیاد و قهرمان بشه. بشخصه فکر میکنم اتلتیکو مادرید، تیم غول کش این فصل خواهد بود.

توی صحبت های فرزاد با این بخش موافقم که چلسی مورینیو میتونه واسه بایرن دردسر ساز بشه اما این چلسی با اون چلسیه دوره اول مورینیو بسیار بسیار متفاوت و ضعیف تره. اما از نظر مهره بهترین مجموعه ی مدافعان رو از بین تیمهای حاضر در اختیار داره. کیهیل، تری، لوییز، اشلی کول و ایوانوویچ... باید منتظر بود و دید. اما احساسم بهم میگه بایرن حتی قبل از نیمه نهایی حذف میشه اونم بدست تیمی که شانس اول مسابقات نیست

باید دید قانون نانوشته ی 2قهرمانی پیاپی برای بایرنی ها هم صادق خواهد بود یا که نه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
خدایی فازت چیه؟
چی میزنی؟جنستم اونقدر خوبه که یه ماه میخوابونتت بعد از یه ماه میای تو این تاپیک چِت میکنی :D

داداش شما گویا فازت سنگیرتر هستا
من حرفی از کوبش منچستر آوردم ؟
بنده خدا گفت دفاع اتوبوسی چلسی گفتم چه حکمتیه که این تیم 6-0 یه تیمو ببره میگید دفاع اتوبوسی
گفتم منچستر که دیشب با گل به خودی تیم حریف برد و چیزی نمیگن و 3-0 برابر تیم خوب شالکه رو میبرن میگن دفاع اتوبوسی ؟
بعد هم عزیز یکی از تاکتیکهای گل زنی ضد حمله ست که این تیم خوب میتونه انجامش بده و نقطه قوت این تیم بیشتر روی دفاعش هست

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
بدون شک بایرن شانس اوله اونم با اختلاف زیاد، بعد از اون رئال و دورتموند و در ادامه بارسا، پی اس جی، اتلتیکو مادرید و در رده ی بعد یوونتوس، چلسی، آرسنال و ناپولی قرار دارند.

اما تجربه ی این17-16 سالی که از جام باشگاهها به یاد دارم این پیغام رو بهمراه داره که اگر بایرن پرقدرت توسط یک تیم ضعیفتر حذف بشه اتفاق عجیبی رخ نداده.

یا یک تیمی که جز شانسهای اول نبوده در ادامه ی مسابقات بتونه رو بیاد و قهرمان بشه. بشخصه فکر میکنم اتلتیکو مادرید، تیم غول کش این فصل خواهد بود.

توی صحبت های فرزاد با این بخش موافقم که چلسی مورینیو میتونه واسه بایرن دردسر ساز بشه اما این چلسی با اون چلسیه دوره اول مورینیو بسیار بسیار متفاوت و ضعیف تره. اما از نظر مهره بهترین مجموعه ی مدافعان رو از بین تیمهای حاضر در اختیار داره. کیهیل، تری، لوییز، اشلی کول و ایوانوویچ... باید منتظر بود و دید. اما احساسم بهم میگه بایرن حتی قبل از نیمه نهایی حذف میشه اونم بدست تیمی که شانس اول مسابقات نیست

باید دید قانون نانوشته ی 2قهرمانی پیاپی برای بایرنی ها هم صادق خواهد بود یا که نه

ناپولی و یوونتوس شانسی ندارند بنظر من

بایرن . چلسی . پی اس جی . دورتموند . بارسا(تا زمانی که اوضاع دفاعشون این باشه و الکسی سانچز و بر فابرگاس و پدرو ترجیح میده ) . آرسنال . رئال به نظر هفت شانس هستند به ترتیب اولویت
آتلتیکو تیم واقعن خوبی هست اما هنوز جا داره تا کمی پخته بشه برای 4 تیم برتر

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236

داداش شما گویا فازت سنگیرتر هستا
من حرفی از کوبش منچستر آوردم ؟
بنده خدا گفت دفاع اتوبوسی چلسی گفتم چه حکمتیه که این تیم 6-0 یه تیمو ببره میگید دفاع اتوبوسی
گفتم منچستر که دیشب با گل به خودی تیم حریف برد و چیزی نمیگن و 3-0 برابر تیم خوب شالکه رو میبرن میگن دفاع اتوبوسی ؟
بعد هم عزیز یکی از تاکتیکهای گل زنی ضد حمله ست که این تیم خوب میتونه انجامش بده و نقطه قوت این تیم بیشتر روی دفاعش هست

شما پروندت مشخصه اظهار نظر نکن :blush:
پیش بینی های امسالت چیه در مورد نتایج جام قهرمانان؟بگو بخندیم

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
شما پروندت مشخصه اظهار نظر نکن :blush:
پیش بینی های امسالت چیه در مورد نتایج جام قهرمانان؟بگو بخندیم

همونایی که سالهای پیش هم در 90 درصد اوقات درست درومد
تیم شما امسال جایی ندارد عزیز
برو بخند سال دیگه بیا

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236

همونایی که سالهای پیش هم در 90 درصد اوقات درست درومد
تیم شما امسال جایی ندارد عزیز
برو بخند سال دیگه بیا

میدونی جالب چیه؟؟
هواداران رئال و بارسا خیلی رک با وضعیت فعلی تیماشون میان و میگن که امسال شانس زیادی برای قهرمانی نیست.
اما هواداران تیمهایی مثل چلسی و منچستر اصرار دارن که امسال قهرمان بی چون و چرای اروپا هستن.

یه سری هم که توی رویاهاشون فوتبال رو نقد و بررسی میکنن.
توی هر صفحه از تاپیک منچستر هم 5 تا از پست ها مضمونش اینه : (فرگیییییی جوون کجایی پیشه ما نمیایی؟ (البته ریتمیک میخونن هواداراش))

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610

میدونی جالب چیه؟؟
هواداران رئال و بارسا خیلی رک با وضعیت فعلی تیماشون میان و میگن که امسال شانس زیادی برای قهرمانی نیست.
اما هواداران تیمهایی مثل چلسی و منچستر اصرار دارن که امسال قهرمان بی چون و چرای اروپا هستن.

یه سری هم که توی رویاهاشون فوتبال رو نقد و بررسی میکنن.
توی هر صفحه از تاپیک منچستر هم 5 تا از پست ها مضمونش اینه : (فرگیییییی جوون کجایی پیشه ما نمیایی؟ (البته ریتمیک میخونن هواداراش))

من که به عنوان یه منچستری چنین ادعایی ندارم که بگم منچستر امسال قهرمان بی چون و چرای اروپاست شما دارین پشت سر ما حرف در میارین و خوشحال میشم جمع نبندین
با این حال من به تیم خودمون امید دارم اگه دوباره اوج بگیره می تونه کارهای غیر منتظره ای انجام بده
رئال شما تیم محدودیه هر چقدر هم خرج و هزینه کنن و پولهای کلان پای بازیکنان بریزن از یک سطحی بالاتر نمیرن

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
من که به عنوان یه منچستری چنین ادعایی ندارم که بگم منچستر امسال قهرمان بی چون و چرای اروپاست شما دارین پشت سر ما حرف در میارین و خوشحال میشم جمع نبندین
با این حال من به تیم خودمون امید دارم اگه دوباره اوج بگیره می تونه کارهای غیر منتظره ای انجام بده
رئال شما تیم محدودیه هر چقدر هم خرج و هزینه کنن و پولهای کلان پای بازیکنان بریزن از یک سطحی بالاتر نمیرن

شوما درست میفرمایید.
رئال محدود / منچستر نامحدود
مشاهده پیوست 475372

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
منچستر امسال خودش رو تولیگ جزیره جمع و جور کنه خودش خیلیه
قهرمانان که اصلا
لیگ خودش هم که اصلا فکرشو نکنین
نهایت بتونه به یکی از این دوجام بسنده کنه اتحادیه یا حذفی
مویس امسال منچستر رو نابود میکنه

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
منچستر امسال خودش رو تولیگ جزیره جمع و جور کنه خودش خیلیه
قهرمانان که اصلا
لیگ خودش هم که اصلا فکرشو نکنین
نهایت بتونه به یکی از این دوجام بسنده کنه اتحادیه یا حذفی
مویس امسال منچستر رو نابود میکنه

شما قهرمانی چلسی و لیورپول تو جام باشگاه رو هم در نظر بگیر. اگه من یو بی خیال لیگ بشه و کل انرژی خودش رو تو جام باشگاه ها بزاره شانسش بیشتر میشه.

===

لیگ قهرمانان هم فکر کنم غیر قابل پیش بینی ترین رقابت فوتبالی هست که داره برگزار میشه و فقط میشه درباره تیم بهتر صحبت کرد و نه تیم برنده... همین پارسال فینال آرسنال - مالاگا هم می تونست اتفاق بیفته.

خودم دوست دارم در صورت حذف بارسا فینال بین دو تا تیم گروه مرگ برگزار بشه...

fcb13

Registered User
لایک‌ها
47
تیمی هست که در حد کل کل با ما باشه ؟!!:D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها