دمشون گرم با این سنهای کم کجاها که بازی نمیکنن
البته کم لطفی کردن هازارد و اسکار قورت میدن همه این لیست 20 نفره رو
من دیگه حرفی ندارم!یه سری هم خودشونو خیلی دسته بالا میدونن تو این تاپیک
به سن اسکار و هازارد نگاه کردی؟ چند ماه هم بیشتر از 22 سال دارن! اینا که دیگه آینده دار حساب نمی شن!دمشون گرم با این سنهای کم کجاها که بازی نمیکنن
البته کم لطفی کردن هازارد و اسکار قورت میدن همه این لیست 20 نفره رو
تیوی ملی:
این همه بازی هست فقط یه بازیو نشون میده
شنبه 04/08/1392 ساعت : 19:30
هفته 10 لاليگا : بارسلونا - رئال مادريد
زنده از شبکه سه
خوب قبول دارم حساس ترین بازی هست ولی نه برای همه!
حساس ترین بازی آلمان رو حتی شبکه بغلیشم نشون نمیده!
بازیهای مهم المان رو کانال zdf اشتباه نکنم نشون میدهدرسته بازی دورتموند - شالکه توی فوتبال آلمان و بین هوادارانشون خیلی طرفدار داره.
اما به نظرت شالکه تو ایران چقدر طرفدار داره؟؟یا حتی خود دورتموند تا سال پیش؟
شالکه طرفدار نداره؟ دورتموند طرفداراش بارسایی ان؟درسته بازی دورتموند - شالکه توی فوتبال آلمان و بین هوادارانشون خیلی طرفدار داره.
اما به نظرت شالکه تو ایران چقدر طرفدار داره؟؟یا حتی خود دورتموند تا سال پیش؟
شما چه انتظاری از تیوی ملی = اسپانیا تیوی = رسانه اسپانیا داری؟!خدا بخیر کنه از قیمت بازیکنها مسی رو 250 ملیون یورو پیشنهاد دادن 250 ملیون یورو :blink:
پيشنهاد 250 ميليون يورويي بايرن براي خريد مسي | ورزش 3:blink:
خیلی وقته که قعطه!بازیهای مهم المان رو کانال zdf اشتباه نکنم نشون میده
خدا بخیر کنه از قیمت بازیکنها مسی رو 250 ملیون یورو پیشنهاد دادن 250 ملیون یورو :blink:
پيشنهاد 250 ميليون يورويي بايرن براي خريد مسي | ورزش 3:blink:
شالکه طرفدار نداره؟ دورتموند طرفداراش بارسایی ان؟
پس حتما طرفدارای بایرن مونیخ پارسال بعد از بازی های نیمه نهایی CL بارسایی ها بودن امسال بعد از بازی های نیمه نهایی CL رئالی:lol:
با تشکر از شما که یادآوری کردی که فقط بارسا و رئال طرفدار دارن بقیه تیما بوقن
(در ضمن تیم های بارسا و رئال، هر دو از تیمای Favorite من هستن :lol
شما چه انتظاری از تیوی ملی = اسپانیا تیوی = رسانه اسپانیا داری؟!
خیلی وقته که قعطه!
فقط میشه گفت شیر سماور :دی
بازی نیمه اول که اصلا در سطح الکلاسیکو نبود..نیمه دوم بهتر شد ولی در کل بارسا آنجنان لایق برد نبود...گل سانچز هم قشنگ بود.جالبه مسی اصلا تو بازی نبود..خیلی افت کرده.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
خدا بخیر کنه از قیمت بازیکنها مسی رو 250 ملیون یورو پیشنهاد دادن 250 ملیون یورو :blink: پيشنهاد 250 ميليون يورويي بايرن براي خريد مسي | ورزش 3:blink:
تا الان فکر میکردم یکی از منطقی ترین طرفدار های رئال تو باشی بهرام. نا امیدم نکن
رئال هیچ برنامه ای نداشت، فقط توپ رو بکشن کنار و سانتر کنند. رئال مورینیو بود میتونست این بارسا رو ببره. اوزیل رو هم که دادید رفت.
گلی که زدید اشتباه مسی توی لو دادن توپ و مرغ گرفتن والدس بود
طرفدار؟ مشکلت اینه؟ شالکه طرفدار داره! حتی تو ایران:دیرفیق بنده گفتم طرفداران دورتموند بارسایی ان؟؟؟ برا خودت برداشت انجام میدی :blink:
من گفتم فقط رئال و بارسا طرفدار دارن؟؟
خوب شالکه چند تا طرفدار داره تو ایران؟
خسته نباشی..گل ها بیشتر مواقع رو اشتباه حریفه....این که نشد دلیل..رءال که نسبت به زمان مورینیو ضعیف شده شکی نیس..ولی بارسا هم با ناداوری برد..نتیجه منصفانه فقط مساوی بود.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta