• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در مورد اون برخورد توپ به دست در نیمه اول هم چون اعتقاد داشتند که بازیکن بارسا در حالتی بوده که افتاده بود روی زمین و دستش رو هم به طرف توپ نبرد . بلکه توپ به طرف دست بازیکن اومد و خب کاری هم نمیتونست بکنه چون دستش ریر بدنش بود (حالت تکیه گاه) و وزن بدن افتاده بود روی دست و نمیتونست اصلا دست رو حرکت بده. برای همین اون صحنه رو پنالتی نمیدونستند.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
در مورد اون برخورد توپ به دست در نیمه اول هم چون اعتقاد داشتند که بازیکن بارسا در حالتی بوده که افتاده بود روی زمین و دستش رو هم به طرف توپ نبرد . بلکه توپ به طرف دست بازیکن اومد و خب کاری هم نمیتونست بکنه چون دستش ریر بدنش بود (حالت تکیه گاه) و وزن بدن افتاده بود روی دست و نمیتونست اصلا دست رو حرکت بده. برای همین اون صحنه رو پنالتی نمیدونستند.

تو اون صحنه بحثی نیس که پنالتی نبوده.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تو اون صحنه بحثی نیس که پنالتی نبوده.

الان شدی همون بهرامی که میشناختم :D

این فصل رئال و بارسا مشابه فصول 2007 و 2008 هستش که هردو تیم ابر قدرت های اروپا نبودند و توی افول به سر میبردند. بارسا در نیم فصل یک مدافع بگیره خیلی از مشکلاتش حل میشه.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
الان شدی همون بهرامی که میشناختم :D

این فصل رئال و بارسا مشابه فصول 2007 و 2008 هستش که هردو تیم ابر قدرت های اروپا نبودند و توی افول به سر میبردند. بارسا در نیم فصل یک مدافع بگیره خیلی از مشکلاتش حل میشه.

بایرن تو لیگ قهرمانان به هرکدومشون بخوره نتیجه پارسال بارسا-بایرن تکرار میشه...مگه اینکه تا اونموقع تغییر کنن.

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
طبق معمول داریم پست های ضدرئالی ها رو میخونیم و میخندیم :happy:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بایرن تو لیگ قهرمانان به هرکدومشون بخوره نتیجه پارسال بارسا-بایرن تکرار میشه...مگه اینکه تا اونموقع تغییر کنن.

بایرن رو یک تیم ضعیفتر از بارسا و رئال حذف میکنه. یه احساس غریبی اینو میگه :)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خداییش کریم بنزما خیلی من دوسش دارم بیل هنوز خیال میکنه داره تو تاتنهام بازی میکنه و تو حالو هوای لیگ جزیره مونده یادش رفته اینجا لالیگاست جناب انجلوتی امشب فنا داد رئال رو که از اول بنزما رو تو بازی نداشت

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

فردا تفکرات آقای خاص و هم ببینید
مورینیو در هر تیمی باشه اون تیم سبک و هیجان خاصی داره

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

فردا تفکرات آقای خاص و هم ببینید
مورینیو در هر تیمی باشه اون تیم سبک و هیجان خاصی داره

دقیقا اول همین تابستون وقتی مورینیو رفت توی همین تاپیک گفتم که از مورینیو بزرگتر واسه رئال کسی نبود، وقتی با مورینیو نتونستن نتیجه بگیرن با هیچ کس دیگه ای هم نمیتونند.

کارلتو مربی خیلی خوبی هستش اما بازدهش توی کوتاه مدت به پای مورینیو نمیرسه. زمان میخواد. باید دید آیا بهش زمان میدن یا نه.

جاودانی که همه میدونیم رئالیه، پیروانی هم گفت طرفدار رئالم. بصورت هماهنگ اومدن پاسکاری کردن و چی گفتن :دی

جاودانی پرسید احتمالش هست کاسیاس به بارسلونا بره، پیروانی جواب داد فکر نکنم، چون ترجیح میده توی یک تیم هم سطح رئال بازی کنه :D

برداشت آزاد

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بدون شرح!

90747402402146334629.jpg

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من همیشه به یه اندازه از این دو تا تیم خوشم نمیومد! اما بعد تمدید قرارداد رونالدو و حرفایی که زد واقعاً ازش بدم اومد و به همین ترتیب از رئال.
خیییییلی خوشحال شدم پنالتیرو که نگرفت داور (به جای همه دایواش که الکی پنالتی میشد)
تا آخر بازی هم ... سوخته بود:p تا دم رختکن هم هنوز داشت به پویول توضیح میداد!!
وای که ناداوری چقد شیرینه وقتی علیه کسی باشه که ازش متنفری!:lol:

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
یه بابایی بود اینجا میومد میگفت فلان بازیو دیدم به طرفداری از کدوم تیم، بعدش همون تیمو میکوبید! میگفت وقتمو تلف کردم. که فک کنم طرفدار بارسا یا رئال بود!
الان من در جواب اوشون میگم بازیو دیدیم و فقط میگم وقتمو تلف کردم:دی
حالا وقت که رفت ولی خیلی باحال بود هم بازی هم کل کل های بعد بازی:دی
به اینم میگن بازی؟ 156 میلیون یورو هم خرج کردن خیر سرشون:دی
بازی سمپدوریا آتلانتا عجب بازی بود خدایی:دی

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یه بابایی بود اینجا میومد میگفت فلان بازیو دیدم به طرفداری از کدوم تیم، بعدش همون تیمو میکوبید! میگفت وقتمو تلف کردم. که فک کنم طرفدار بارسا یا رئال بود!

Like
بازی یه جورایی تهی از شور و هیجان بود , کلا نچسبید

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236

چرا انقدر ...برخورد میکنید؟؟؟
بنده نیمه اول رو اصلا ندیدم و نمیدونم که بازی چطور پیش رفته.
ولی نیمه دوم بازی به نظرم صحنه های قشنگی داشت از جمله گل دوم بارسا و توپی که بنزما به تیر دروازه زد .
حالا اگر بازی توی نیمه اول قشنگ نبوده انتقاد شما وارده.(یادت باشه از این به بعد بازیای رئال رو نیمه اولشو نبینی :D)

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
داداش ما اگه بخوایم بذاریم باید یه تایپیک جدا بزنیم واسه این صحنه ها از حرکت های اسین تو بازی های رفت و برگشت تک جامی که بردین پارسال تا گل افسایدتون در نیوکمپ و دو پنالتی که گرفته نشد که اتفاقا خیلی از این صحنه پنالتی ترن .یارو تک تک میشد اگه نگرفته بودنش میبایست اخراج بشه بازیکنتون برو خدا رو هم شکر کن در ضمن هر کس که فقط پاش توپ رو لمس کرده باشه میدونه اون توپ اول هند نیست وقتی شما روی زمین میافتی نمیتونی با صورت بری تو زمین یا دستت رو بذاری رو باسنت که هند نشه

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
در ضمن فراموش کردم بگم.
بعضیا تو این تاپیک انتظار دارن تیمی که زیاد پول خرج کرده بازیکناش بیان وسط بازی بندری برقصن که اینا یه وقت حوصلشون سر نره. :rolleyes:
اینا اگه جای پرز بودن چوب کرده بودن تا ماتحت گرث بیل و تا الان کلا فلج شده بود و فقط میتونست ورزشی مثله بسکتبال با ویلچر انجام بده. :D
اکثرا هم یا طرفداران ته جدولی و میانه جدولی لیگ های دیگه اند یا طرفدار تیم های نوپا.
پاشم بیفته همچین تاریخ فوتبال رو دوره میکنن آدم فر میخوره :p

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
دقیقه 90: بارسا 2-0 از یکی از رقبای بزرگش جلو هست... تمام بازیکن های بارسا رفتن برای گل سوم و تو ضد حمله هیچکس تو خط دفاع نیست.

واقعا تنها باشگاهی هست که بازی خوب رو به خاطر نتیجه خراب نمیکنه.

visca barca viva cataluña... More Than A Club

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دقیقه 90: بارسا 2-0 از یکی از رقبای بزرگش جلو هست... تمام بازیکن های بارسا رفتن برای گل سوم و تو ضد حمله هیچکس تو خط دفاع نیست.

واقعا تنها باشگاهی هست که بازی خوب رو به خاطر نتیجه خراب نمیکنه.

visca barca viva cataluña... More Than A Club

Yeeeeeeahhhh

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
چرا انقدر ...برخورد میکنید؟؟؟
بنده نیمه اول رو اصلا ندیدم و نمیدونم که بازی چطور پیش رفته.
ولی نیمه دوم بازی به نظرم صحنه های قشنگی داشت از جمله گل دوم بارسا و توپی که بنزما به تیر دروازه زد .
حالا اگر بازی توی نیمه اول قشنگ نبوده انتقاد شما وارده.(یادت باشه از این به بعد بازیای رئال رو نیمه اولشو نبینی :D)
والا من برخورد نکردم این خودتونید دارید تمام گل های بازیو و برد و با خت تونو لوث میکنید یکی میگه گل اول بارسا اتفاقی بود یکی میگه گلی که رئال زد همچین هم مالی نبود بازیکنامون توپ تقدیمتون کردن دروازمون هم که بی عرضه بود یکی میگه داوری مورد داشت.
این صنه های قشنگی که گفتن رو (دوتا صحنه) با همین حرفاتون لوث نکردین؟!
Like
بازی یه جورایی تهی از شور و هیجان بود , کلا نچسبید
Tank :دی
در ضمن فراموش کردم بگم.
بعضیا تو این تاپیک انتظار دارن تیمی که زیاد پول خرج کرده بازیکناش بیان وسط بازی بندری برقصن که اینا یه وقت حوصلشون سر نره. :rolleyes:
اینا اگه جای پرز بودن چوب کرده بودن تا ماتحت گرث بیل و تا الان کلا فلج شده بود و فقط میتونست ورزشی مثله بسکتبال با ویلچر انجام بده. :D
اکثرا هم یا طرفداران ته جدولی و میانه جدولی لیگ های دیگه اند یا طرفدار تیم های نوپا.
پاشم بیفته همچین تاریخ فوتبال رو دوره میکنن آدم فر میخوره
:p
خوب حرکت رونالدو بعد از گل بارسا قشنگ تر از رقص و این حرفا بود ولی ارزشی نداشت:دی

بالا