• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اگه منظورت از ناداوری پنالتی نگرفته شده روی رونالدو هست نظرتون در مورد خطای پنالتی په په چیه ؟

در پنالتی رونالدو ، ماسکرانو با بالاتنه رونالدو رو هل داد.

در پتالتی په په اگه منصفانه نگاه کنید میبینید که په په قشنگ پای فابرگاس رو زد. داور 2 تا پنالتی برای 2 تیم نگرفت. لطفا اینقدر ناداوری ناداوری نکنید.

در ضمن در مورد راموس هم نرمش زیادی به خرج داد تا اینکه کارلتو تعویضش کرد.

مهرداد جان دوستان خطاهای روی پدرو و آدریانو در محوطه ی جریمه در دو بازی قبل ال کلاسیکو رو یادشون رفته.

توی تاپیک خودمون هم نوشتم، اگر ضربه دست کیلنی به صورت رونالدو اخراج داشت، ضربه آرنج راموس هم بدون شک اخراج داشت.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اگه منظورت از ناداوری پنالتی نگرفته شده روی رونالدو هست نظرتون در مورد خطای پنالتی په په چیه ؟

در پنالتی رونالدو ، ماسکرانو با بالاتنه رونالدو رو هل داد.

در پتالتی په په اگه منصفانه نگاه کنید میبینید که په په قشنگ پای فابرگاس رو زد. داور 2 تا پنالتی برای 2 تیم نگرفت. لطفا اینقدر ناداوری ناداوری نکنید.

در ضمن در مورد راموس هم نرمش زیادی به خرج داد تا اینکه کارلتو تعویضش کرد.

پ ن پ منظورم پنالتی بود که داور رو دیگه لوپز که پا به توپ شده بود نگرفت :دی بیخیاااال اینو دیگه ار کجا آوردی علم کردی؟طرفدارای بقیه تیمها بیان نظر بدن که کدوم پنالتی باید گرفته میشد...(خدایی ازین تابلوتر؟)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
یعنی وقتی بعضی چیزا رو میشنوی حالت گرفته میشه یارو تو نیمه اول خطا کرد موقعیت تک به تک رو کلا یه مصونیت داره این په په تو الکلاسیکو ها هر کاری دلش خواست میکنه نه اخطاری نه تذکری هیچی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد جان دوستان خطاهای روی پدرو و آدریانو در محوطه ی جریمه در دو بازی قبل ال کلاسیکو رو یادشون رفته.

توی تاپیک خودمون هم نوشتم، اگر ضربه دست کیلنی به صورت رونالدو اخراج داشت، ضربه آرنج راموس هم بدون شک اخراج داشت.

من اصلا به بازیهای قبلی کاری ندارم. همین بازی پنالتی واضح روی فابرگاس گرفته نشد. با این فرض که پنالتی روی رونالدو 100% درست باشه من نمیدونم چرا دوستان رئالی گلایه دارند.

راموس میتونست اخراج بشه. خطاش روی اینیستا مستحق کارت زرد دوم بود.

رئال ترسو بازی کرد. این خصوصیت بعضی مواقع در ارنج های کارلتو هست. من بازیهای میلان رو یادم نمیره و اون سیستم لوزی کارلتو که بعضی مواقع به شدت روی اعصاب هوادار بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پ ن پ منظورم پنالتی بود که داور رو دیگه لوپز که پا به توپ شده بود نگرفت :دی بیخیاااال اینو دیگه ار کجا آوردی علم کردی؟طرفدارای بقیه تیمها بیان نظر بدن که کدوم پنالتی باید گرفته میشد...(خدایی ازین تابلوتر؟)

یعنی چی اینو از کجا اوردی علم کردی؟ برو بشین تحلیل الجزیره رو ببین که داره روی صحنه های حساس بازی صحبت میکنه. اونا که طرفدار تیم بارسا یا رئال نیستند. تحلیلگر بازی هستند.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
موقعیت گل بیشتر... انواع لایی، چیپ، پنالتی روی فابرگاس، اخراج نشدن راموس، عملکرد بیل، عملکرد نیمار و ...

مسی بعد مصدومیت هنوز آماده نشده... و اگه مسی هم نبود همین اتفاق می افتاد، ضمنا خط دفاع بارسا انور فاجعه هست... با این شرایط هم رئال باخت... این رئال بدون بازیساز (اوزیل) و با کارلتو به هیچ جا نمیرسه.

• Like
Reactions: rms

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326

چرا اون خطای رو پدرو رو یادمه...همینطور اخراج پپه رو..اگه اینجوری بخوای پیش بری که کل تاریخ الکلاسیکو رو باید بنویسی..الان داریم این بازی رو تحلیل میکنیم که بدون شک وفتی راجبش صحبت نمیکنی پس قلبا قبول داری پنالتی بوده.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
چرا اون خطای رو پدرو رو یادمه...همینطور اخراج پپه رو..اگه اینجوری بخوای پیش بری که کل تاریخ الکلاسیکو رو باید بنویسی..الان داریم این بازی رو تحلیل میکنیم که بدون شک وفتی راجبش صحبت نمیکنی پس قلبا قبول داری پنالتی بوده.

بله پنالتی بود، چون کتف ماسکرانو باز شد، اگر چسبیده بود نبود اما چون دستش باز شد موقع تنه خطا بود. کی نمیخواد تاریخ الکلاسیکو رو بنویسه، فقط خواستم یاد آوری کنم همین 2 تا برد پارسال در یک هفته هم به لطف اشتباهات داوری بوجود اومد،

در ضمن شما که بازی رو خوب دیدی، راموس نمیبایست کارت قرمز بگیره؟ هم روی صحنه ی آرنج هم تکل از پشتی که زد؟

یا خطای پپه روی فابرگاس در محوطه ی جریمه چطور؟

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

اگه پنالتی روی فابرگاس گرفته میشد بازی میرفت طرف 5-0 . کارلتو ترکیب رئال رو فاجعه چید... گذاشتن سه تا دفاع وسط تو زمین یعنی ترس مطلق.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

البته روی صحبت شما با بنده نبوده اما

من از اولش هم گفتم پنالتی روی رونالدو پنالتی بوده. اما قبل از اون باید پنالتی په په روی فابرگاس گرفته میشد.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
یعنی چی اینو از کجا اوردی علم کردی؟ برو بشین تحلیل الجزیره رو ببین که داره روی صحنه های حساس بازی صحبت میکنه. اونا که طرفدار تیم بارسا یا رئال نیستند. تحلیلگر بازی هستند.

بی تربیت ماهواره؟ :دی
والا الان فقط به بارسا تی وی ضرغامی دسترسی دارم به جاهای عجیب غریب ریفر نده...همینجا طرفدارای تیمهای دیگه بیان نظر بدن ببینیم حق با کیه.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اگه پنالتی روی فابرگاس گرفته میشد بازی میرفت طرف 5-0 . کارلتو ترکیب رئال رو فاجعه چید... گذاشتن سه تا دفاع وسط تو زمین یعنی ترس مطلق.

خخخخخخخخخخ
من خودم کارلتو رو قبول ندارم ولی یکم منطقی باشی بد نیس.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
در هر صورت بردین ولی مستحق برد نبودین..نه رءال خوب بود نه بارسا.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
از جواب دادن طفره رفتیا ;)

آخه جواب اون سوالتو الان بدم میگی چرت نگو...بازیو کامل ندیدم..باید هایلایتهاشو ببینم من اون خطایی که میگیو ندیدم تا راجبش صحبت کنم..اگه امروز فردا لینک ازون صحنه پیدا کردی بفرست ببینم...نظرم میدم.

• Like
Reactions: rms

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
آخه جواب اون سوالتو الان بدم میگی چرت نگو...بازیو کامل ندیدم..باید هایلایتهاشو ببینم من اون خطایی که میگیو ندیدم تا راجبش صحبت کنم..اگه امروز فردا لینک ازون صحنه پیدا کردی بفرست ببینم...نظرم میدم.

البته بگم خطای راموس رو دیدم..شاید یه جورایی میشد قرمز داد...من صحنه یی که میگی پنالتی بود رو ندیدم.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

هر دو صحنه به یک اندازه پنالتی بود... جدا از اون اخراج از هر دو پنالتی واضح تر بود.

ضمنا این بازی هم بیشتر برد تاتا در مقابل کارلتو بود تا بازی بازیکن ها...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کارشناسا روی خطاها و موقعیت ها بحث کردند.

البته زبونش عربی و گاهی اسپانیولی بود اما اگه من درست متوجه شده باشم در مورد خطای پنالتی روی رونالدو معتقد به پنالتی بودند و کازت زرد برای ماسکرانو. همونطور که روی صحنه فابرگاس هم اعتقاد داشتند که په په باید کارت زرد میگرفت و پنالتی اعلام میشد.

در مورد خطاهای راموس خیلی معتقد به کارت قرمز نبودند. اما کارت زرد بیل رو درست میدونستند. در ضمن تا جاییکه من فهمیدم اعتقاد داشتند که دنی الوز هم میتونست کارت زرد بگیره بخاطر چند تا خطای پیاپی اخر بازی که جریان بازی رئال رو متوقف میکرد.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
هر دو صحنه به یک اندازه پنالتی بود... جدا از اون اخراج از هر دو پنالتی واضح تر بود.

ضمنا این بازی هم بیشتر برد تاتا در مقابل کارلتو بود تا بازی بازیکن ها...

قبول دارم تاتا خوب بوده ولی کارلتو رسما زاییده...خودشم نمیدونست اصلا گرت بیل رو واسه چی از اول گذاشته تو ترکیب و راموس تو اون پست داره چه غلطی میکنه..کلا قبولش ندارم..رءال مورینیو کجا این کجا...شایدم در آینده بهتر شه ولی فعلا که تصمیمات زاغارتی میگیره.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
قبول دارم تاتا خوب بوده ولی کارلتو رسما زاییده...خودشم نمیدونست اصلا گرت بیل رو واسه چی از اول گذاشته تو ترکیب و راموس تو اون پست داره چه غلطی میکنه..کلا قبولش ندارم..رءال مورینیو کجا این کجا...شایدم در آینده بهتر شه ولی فعلا که تصمیمات زاغارتی میگیره.

مساله اینجاست که گرت بیل واقعا اینقدر نمی ارزه. 100 میلیون یورو (که پرز همش داره تلاش میکنه بگه 91 میلیون یورو هست در حالیکه مسئولای تاتنهام که گیرنده پول هستند میگن 100 تاست) واقعا برای این بازیکن نمی ارزه.

اصلا شما نمیتونی رونالدو رو با این بابا مقایسه کنی. 2 تا شوت زد کلا در بازی که بالای دروازه بود. یه کارت زرد گرفت. اصلا شما حضورش رو در بازی حس کردید ؟ تو بازی یووه هم کاری نکرد.

به نظر من رئال تازه داره میفهمه که فروش اوزیل در مقابل خرید گرت بیل یه حرکت ناشیانه بوده. انصافا اوزیل موتور رئال بود.

یادتون نیست که بازیهای قبلی چند بار رونالدو با پاسهای اوزیل با دروازه بارسا تک به تک میشد؟

بالا