• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بعضی دوستان دارن دنبال راه هایی میگردن که گلهای بارسلونا رو مردود اعلام کنند.

نمونه اش

گل اول بارسلونا قبلش توپ اوت شده بود یا نه؟ کسی تصویری نداره؟ اونجا که نیممار سر خط توپ رو استوپ کرد!!

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
والا من برخورد نکردم این خودتونید دارید تمام گل های بازیو و برد و با خت تونو لوث میکنید یکی میگه گل اول بارسا اتفاقی بود یکی میگه گلی که رئال زد همچین هم مالی نبود بازیکنامون توپ تقدیمتون کردن دروازمون هم که بی عرضه بود یکی میگه داوری مورد داشت.
این صنه های قشنگی که گفتن رو (دوتا صحنه) با همین حرفاتون لوث نکردین؟!

Tank :دی

خوب حرکت رونالدو بعد از گل بارسا قشنگ تر از رقص و این حرفا بود ولی ارزشی نداشت:دی

نمیدونم طرفدار کدوم تیمی!؟
ولی امیدورم شبکه 3 بازیهای تیم مورد علاقتو نشون بده تا انقدر ناراحت نبینمت :D

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351

نمونه اش
بعضی از دوستان چیه؟ اسم بگو!! می ترسی اسم بیاری؟ دوستان من پرسیدم. کسی تصویری داره از گل اول بارسا اون توپ که نیمار استوپ کرد؟ ممنون.
کاربر مهرداد اگر عکسی داری بده اگر نداری جو سازی نکن لطفا.
خوشبختانه خود رئالی ها هم می دونن من رئالی نیستم و با یکیشون هم درگیری داشتم سر خرید اوزیل. آیا سوال درباره بحث داوری ایراد داره؟!!!!!!!!!!!!!!!!
شما این همه بعد بازی آرسنال میای میگی آرسنال شانس آورد و اخراج داشت سانیا بازی با ساندرلند، ما اینطوری باهات برخورد کردیم؟ گفتیم شما دنبال زیر سوال بردن برد آرسنالید؟
خوبه عکس آواتارم بازیکن بارسلوناستا:lol:

Last edited:

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
بعضی از دوستان چیه؟ اسم بگو!! دوستان من پرسیدم. کسی تصویری داره از گل اول بارسا اون توپ که نیمار استوپ کرد؟ ممنون.
خوشبختانه خود رئالی ها هم می دونن من رئالی نیستم و با یکیشون هم درگیری داشتم سر خرید اوزیل. آیا سوال درباره بحث داوری ایراد داره؟!!!!!!!!!!!!!!!!
شما این همه بعد بازی آرسنال میای میگی آرسنال شانس آورد و اخراج داشت سانیا بازی با ساندرلند، ما اینطوری باهات برخورد کردیم؟ گفتیم شما دنبال زیر سوال بردن برد آرسنالید؟
دادا بیخیال این از (به قول خودش) بارسایی - منچستری ها
اینم از رئالیا ...
کلا ناراحت دیدن من مهمتر از باختشونه چون خیلی راحت میتونن برد تیم حریفو لوث کنن:دی
نمیدونم طرفدار کدوم تیمی!؟
ولی امیدورم شبکه 3 بازیهای تیم مورد علاقتو نشون بده تا انقدر ناراحت نبینمت :D

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
بعضی از دوستان چیه؟ اسم بگو!! می ترسی اسم بیاری؟ دوستان من پرسیدم. کسی تصویری داره از گل اول بارسا اون توپ که نیمار استوپ کرد؟ ممنون.
خوب عکس آواتارم بازیکن بارسلوناستا:lol:

اینا مهمترین نکته های داوری بازی هستند:

راموس:
1. سر نیمار رو تو هوا زد ==> کارت زرد داشت، داور نداد.
2.دوباره نیمار رو زد (شدیدتر از صحنه اخراج مدافع یووه جلوی مادرید) ==> داور کارت زرد داد.
3.یه خطای بد روی اینیستا کرد ==> داور کارت دوم رو نداد.
گزارشگر بازی: راموس خوش شانس بوده که تو زمین هست. کارلتو سریع راموس رو تعویض کرد.

پنالتی رو فابرگاس:
پپه به وضوح روی فابرگاس خطا کرد.

پنالتی روی کریس:
یه تنه از بالا که به نظرم پنالتی بود ولی همین صحنه روی آدریانو و پدرو در بازی های سال گذشته پنالتی گرفته نشد.

گل های بازی هم روشون هیچ بحثی نیست و همه سالم بودند.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
دادا بیخیال این از (به قول خودش) بارسایی - منچستری ها
اینم از رئالیا ...
کلا ناراحت دیدن من مهمتر از باختشونه چون خیلی راحت میتونن برد تیم حریفو لوث کنن:دی
بابا آخه اعصابم خراب شده. یه پست سوالی دادم. حتی قضاوت هم نکردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینطوری که این دوست عزیز می گه، اصلا شبکه های تلویزیونی نباید صحنه های مسائل داوری رو نشون بدن چون دنبال راه هایی می گردن واسه زیر سوال بردن گل های تیم های دیگه.

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
گزارشگر بازی: راموس خوش شانس بوده که تو زمین هست. کارلتو سریع راموس رو تعویض کرد.

تحلیل یک بارسایی از تاکتیک رئال : مربی با شنیدن حرف های گزارشگر ایرانی تعویض هایش را انجام میدهد مشاهده پیوست 476332

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
تحلیل یک بارسایی از تاکتیک رئال : مربی با شنیدن حرف های گزارشگر ایرانی تعویض هایش را انجام میدهد مشاهده پیوست 476332

عذر میخوام درست توضیح ندادم... فردوسی پور همچین حرفی نزد... این حرف، حرف گزارشگر سایت گل یا espn هستش (نمیدونم کدومشون بود).

این جمله هم اینجوری هست:

گزارشگر بازی: راموس خوش شانس بوده که تو زمین هست.

کارلتو سریع راموس رو تعویض کرد (نظر خودم بود نه گزارشگر). غیر از این چه دلیلی وجود داره که کارلتو بهترین دفاعش رو میکشه بیرون!؟

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
شرمندم اقا پیروز ولی مردشور این بازیکنی که اواتارت گذاشتی رو ببرن تو گل رئال 300 درصدمقصر خودش بود:D

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351

راموس:
1. سر نیمار رو تو هوا زد ==> کارت زرد داشت، داور نداد.
2.دوباره نیمار رو زد (شدیدتر از صحنه اخراج مدافع یووه جلوی مادرید) ==> داور کارت زرد داد.
3.یه خطای بد روی اینیستا کرد ==> داور کارت دوم رو نداد.

پنالتی رو فابرگاس:
پپه به وضوح روی فابرگاس خطا کرد.

پنالتی روی کریس:
یه تنه از بالا که به نظرم پنالتی بود ولی همین صحنه روی آدریانو و پدرو در بازی های سال گذشته پنالتی گرفته نشد.

گل های بازی هم روشون هیچ بحثی نیست و همه سالم بودند.
پنالتی ها دوتاشون 100 درصد پنالتی بود. هم فابرگاس هم رونالدو. خداییش رونالدو هم 100 درصد پنالتی بود. تعصب رو بذار کنار اگر بارسایی هستی.
اینایی که شما میگی خو صحنه های واضحه. من دنبال تصویر اون استوپ نیمار هستم. اینایی که شما گفتی خودم می دونم. فقط می خوام ببینم اوت شده یا نه. بحث رو کم کنیه :دی

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
شرمندم اقا پیروز ولی مردشور این بازیکنی که اواتارت گذاشتی رو ببرن تو گل رئال 300 درصدمقصر خودش بود:D
دشمنت شرمنده. اتفاقا طرفدار سانگ نیستم. از فرم کلش تو این عکس خوشم میاد...

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
پنالتی ها دوتاشون 100 درصد پنالتی بود. هم فابرگاس هم رونالدو. خداییش رونالدو هم 100 درصد پنالتی بود. تعصب رو بذار کنار اگر بارسایی هستی.
اینایی که شما میگی خو صحنه های واضحه. من دنبال تصویر اون استوپ نیمار هستم. اینایی که شما گفتی خودم می دونم. فقط می خوام ببینم اوت شده یا نه. بحث رو کم کنیه :دی

تعصب چیه برادر... منم گفتم پنالتی بود فقط یه رجوع به گذشته دادم که تو الکلاسیکوهای گذشته چقدر در حق بارسا ظلم شده.

درباره صحنه های گل هم هیچکس اعتراض نکرده و مثلا راموس و کارلتو درباره پنالتی خیلی صحبت کردند ولی اصلا حرفی از گل ها نبود. اگر گل ها کوچکترین مشکلی داشتند الان کل دنیا رو بازیکن ها و هوادارهای مادرید پر میکردند.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
یعنی آخ آخ آخ آخ به رئالی هاش:D

از تیتو اینطور می بازند!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اندر حکایت ال کلاسیکو امروز و حال و احوال هواداران تیم مادریدی :دی

در تکاپوی این لحظه های سخت..........................بردن بود گران و باختن چه سهل
گر باشدم دلی مملو از عشق قوی سپید..............بازدیدن گلهای بارسا بود چه سهل
آن چیپ هایی که از راست و چپ نسارمان بشد....بر دیده منت نهیم و باز بینیم چه سهل
باشد میانمان زمزمه که گر بود کاسیاس..............فرقی چنان نمیکرد و گلها بخوردیم چه سهل
گر هر ناموری ز گور باز خیزد به پا ...................... بازم خوریم آن چیپ گران چه سهل
آنروزها که بشد با کمی پستا........................... داور خرید و مفتخر شد گذشت چه سهل
بس آه کشیدم از ژست این کریس.....................آتش گرفتم به آن دم که لایی بخورد چه سهل
این بیل چه بود در میان ما..............................100 میلیون را بدادیم به باد چه سهل
باید شمرد که گذشت روزهای خوش..................زین پس نظارگر ثانی شدن شویم چه سهل

پستا: واحد سابق پول اسپانیا
پ.ن: به نسبت شعر در تاپیک بارسا، شعر آپدیت و دو بیت اضافه شده است :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

عکس اواتر من چه ارتباطی به بازیکن بارسلونا داره ؟

اینکه اسم نیاوردم دلیلش این بود که فکر نکنید که میخوام با شخص شما کل کل کنم.

اینکه میگید دلیل بیارید ، خب گل که از طرف داور قبول شده. شما اگه میتونی دلیل و تصویر بیار که توپ از خط اوت رد شده.

مگه من گفتم که شما دنبال زیر سوال بردن بارسلونا هستید. وقتی هوادار تیم بازنده (نه صرفا شخص شما) صحبت از اوت و رد شدن توپ از خط اوت میکنه که حتی یه نفر نه در این فروم و نه در شبکه های اجتماعی در موردش چیزی نگفته به نظرتون بقیه چه برداشتی دارن جز اینکه یه طرفدار تیم باخته (منظورم شخص شما نیست) دنبال اخرین روزنه های امید میگرده که باخت تیمش رو توجیه کنه

باز پنالتی روی رونالدو قابل قبوله چون واضح بود. اما خب از اون طرف هم پنالتی واضحی برای بارسلونا گرفته نشد.

اون بازی ارسنال هم که شانس اورد نباخت فقط صحبت من نبود. ارسنال در اون بازی اصلا خوب نبود و شانس اورد که نباخت. این اتفاق برای منچستر ما هم افتاده. تو همین فصل بازیهایی هست که تیم ما واقعا بد بازی کرده اما نباخته.

به هر حال بازی تمام شده و باید به بازیهای لیگ قهرمانان و بازیهای اینده فکر کنیم.

موفق و موید باشید. شب بخیر.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
عکس اواتر من چه ارتباطی به بازیکن بارسلونا داره ؟
عکس آواتار خودم نه شما
اینکه اسم نیاوردم دلیلش این بود که فکر نکنید که میخوام با شخص شما کل کل کنم.
من با هیچ کس تو این فروم کل کل ندارم. اگرم داشتم یا بی احترامی کرده یا حرف غیر منطقی.
اینکه میگید دلیل بیارید ، خب گل که از طرف داور قبول شده. شما اگه میتونی دلیل و تصویر بیار که توپ از خط اوت رد شده.
من گفتم رد شده؟ من سوال پرسیدم. من خودم دنبال اینم که رد شده یا نه خدا خیرت بده :lol:
مگه من گفتم که شما دنبال زیر سوال بردن بارسلونا هستید (زیر سوال بردن برد)
:eek:
اون بازی ارسنال هم که شانس اورد نباخت فقط صحبت من نبود. ارسنال در اون بازی اصلا خوب نبود و شانس اورد که نباخت. این اتفاق برای منچستر ما هم افتاده. تو همین فصل بازیهایی هست که تیم ما واقعا بد بازی کرده اما نباخته.
من خودم هم همون موقع گفتم که سانیا اخراج داشت. بحث اون بازی رو واسه این پیش کشیدم که بگم شما که اون موقع این حرف رو زدی من گفتم بعضی ها دنبال زیر سوال بردن برد آرسنال هستن؟
شب شما هم خوش

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
بایرن رو یک تیم ضعیفتر از بارسا و رئال حذف میکنه. یه احساس غریبی اینو میگه :)

قویتر از این حرفا شده که تیمی حالا حالاها بتونه شکستش بده .

مگه اینکه بارسا یا دورتموند دست بکار شن .

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
قویتر از این حرفا شده که تیمی حالا حالاها بتونه شکستش بده .

مگه اینکه بارسا یا دورتموند دست بکار شن .

بارسا مثه پارسال 7 تا نخوره شانس اورده، حذف کردن بایرن پیشکش!:D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
مارتينو: هيچوقت درباره داوري حرف نمي‌زنم

سرمربي بارسلونا پس از انتقاد کارلو آنچلوتي حاضر نشد درباره داوري ال کلاسيکو صحبت کند.
مارتينو: هيچوقت درباره داوري حرف نمي‌زن
م
بارسلونا موفق شد حساسترين بازي نيم‌فصل خود را با برتري برابر رئال‌مادريد به پايان برساند.

به گزارش ايسنا، خراردو مارتينو سرمربي بارسلونا پس از برتري برابر رئال مادريد گفت: هدف ما در اين ديدار پيروزي و کسب 3 امتياز بود. خوشحالم که به اين خواسته خود رسيديم. در نيمه اول از حريف بهتر بوديم و توپ و ميدان را در اختيار گرفتيم اما در نيمه دوم کمي بازي از دست ما خارج شد. ما در اين ديدار اينيستا را پشت سر مسي قرا داديم تا بتوانيم از فضاهاي بدست آمده در مرکز زمين استفاده کنيم. در نيمه دوم رئال 20 دقيقه از ما برتر بود اما در ادامه با تعويض هايي که داشتيم دوباره روند بازي را در دست گرفتيم و توانستيم به گل هم برسيم.

سرمربي بارسلونا در ادامه درباره داوري مسابقه گفت : به هيچ وجه درباره داوري حرف نمي‌زنم. من هيچوقت درباره داوري صحبت نکرده ام و دوست ندارم در اين ديدار نيز صحبتي کنم.

تاتا درباره اختلاف 6 امتيازي با رئال مادريد گفت: تازه 40 درصد ليگ را پشت سر گذاشتيم و زمان زيادي تا پايان فصل باقي مانده است. اتلتيکو و رئال مادريد هر دو تيم هاي خطرناکي هستتند. اختلاف امتيازي ما از نظر رياضي هيچ سودي ندارد بلکه تنها روحيه تيم ما را بالا مي‌برد.

سرمربي بارسلونا در پايان با تمجيد از بازيکنان خود گفت: از حمايت هواداران از تيتو خيلي لذت بردم. هواداران در طول بازي حمايت خوبي از تيم ما کردند که از آنها تشکر مي کنم.

حالا باید دید تا آخر فصل راجبه داوری تو لالیگا یا لیگ قهرمانان صحبت میکنه یا نه!

بالا