بعضی از دوستان چیه؟ اسم بگو!! می ترسی اسم بیاری؟ دوستان من پرسیدم. کسی تصویری داره از گل اول بارسا اون توپ که نیمار استوپ کرد؟ ممنون.
کاربر مهرداد اگر عکسی داری بده اگر نداری جو سازی نکن لطفا.
خوشبختانه خود رئالی ها هم می دونن من رئالی نیستم و با یکیشون هم درگیری داشتم سر خرید اوزیل. آیا سوال درباره بحث داوری ایراد داره؟!!!!!!!!!!!!!!!!
شما این همه بعد بازی آرسنال میای میگی آرسنال شانس آورد و اخراج داشت سانیا بازی با ساندرلند، ما اینطوری باهات برخورد کردیم؟ گفتیم شما دنبال زیر سوال بردن برد آرسنالید؟
خوبه عکس آواتارم بازیکن بارسلوناستا:lol:
عکس اواتر من چه ارتباطی به بازیکن بارسلونا داره ؟
اینکه اسم نیاوردم دلیلش این بود که فکر نکنید که میخوام با شخص شما کل کل کنم.
اینکه میگید دلیل بیارید ، خب گل که از طرف داور قبول شده. شما اگه میتونی دلیل و تصویر بیار که توپ از خط اوت رد شده.
مگه من گفتم که شما دنبال زیر سوال بردن بارسلونا هستید. وقتی هوادار تیم بازنده (نه صرفا شخص شما) صحبت از اوت و رد شدن توپ از خط اوت میکنه که حتی یه نفر نه در این فروم و نه در شبکه های اجتماعی در موردش چیزی نگفته به نظرتون بقیه چه برداشتی دارن جز اینکه یه طرفدار تیم باخته (منظورم شخص شما نیست) دنبال اخرین روزنه های امید میگرده که باخت تیمش رو توجیه کنه
باز پنالتی روی رونالدو قابل قبوله چون واضح بود. اما خب از اون طرف هم پنالتی واضحی برای بارسلونا گرفته نشد.
اون بازی ارسنال هم که شانس اورد نباخت فقط صحبت من نبود. ارسنال در اون بازی اصلا خوب نبود و شانس اورد که نباخت. این اتفاق برای منچستر ما هم افتاده. تو همین فصل بازیهایی هست که تیم ما واقعا بد بازی کرده اما نباخته.
به هر حال بازی تمام شده و باید به بازیهای لیگ قهرمانان و بازیهای اینده فکر کنیم.
موفق و موید باشید. شب بخیر.