hamed599
Registered User
- نوشتهها
- 1,896
- لایکها
- 2,677
اینجا چند پست از طرفدارای رئال بعد از بردن اون بازی های بودار و نگرفتن سه پنالتی واضح برای بارسا رو میزارم که حال کنید چطور یه نفر میتونه تغییر موضع بده بدون هیچ دوشواری تا میبرن که کلا روی تاکتیک بوده میبازن داور بازندشون کرده یذره منطقی بودن هم بد نیست:
کجایید بارسلونایی های بازنده ... کجایید ؟ چرا نمی یاین اینجا
ترکیب ذخیره هامونم بردتون
این چه تیمی شما دارین ... ؟ همش تمارض ؟ گل نمیتونن بزنن پرش سه گام تو محوطه جریمه ما تمرین میکنن
داور هم خوب حق کسانی که می خواستن فریبش بدن رو داد
درود به رئال و رئالی
این عکس گویاست به نظر من هیچ ابهامی نداره تموم
بازی تموم والان منتظرم با منچستر
تازه ی کارت زرد هم طلب داره ادریانو
بارسایی این همه داوری علیه رئال بود تو ال کلاسیکو
نمونه اش تو نیوکمپ گل افساید پدرو توسوپرکاپ که برگشت شانس اوردین6تایی نشین
بماند بقیه داوری ها روبرو بارسا که نمیخوام دوباره شروع کنم
ولی یکم جنبه باختتون رو ببرین بالا
رفتم بررسی داوری الکلاسیکو اخیر از شبکه الجزیره رو دانلود کردم ، یارو داشت در مورد حرکت راموس حرف میزد ، تائید کرد که پنالتیه و بعدش گفت داور زاویه دید خوبی نداشت و نمیتونست پنالتی بگیره و حتی اگه میخواست بگیره
هم به 4 تا دلیل همچین چیزی خیلی واسش مشکل بوده و نتونسته که قضاوت درست رو تو اون صحنه انجام بده : 1- راموس خیلی سریع پاش رو کشید و ثابت نگه داشت 2- آدرینو خیلی بد خودش رو انداخت و شکلی تمارض گونه
به خودش گرفت 3- دقیقه آخر یعنی 93 بوده 4- تو زمین حریف بوده
ولی هنوزم از نظر من پنالتی نبود
این هم بعد از بازی با یونایتد که کل دنیا گقتن حرکت نانی اخراج نداشته حتی مربی زئال:
طرف با کف استوک به قصد کشتن بازیکن بهش ضربه می زنه بعد انتظار دارید اخراج نشه ؟
امسال قهرمان چمپیونز لیگیم
خطا قرمز می کنه بعد میگن کارت نداشته)
وای کیف کردم یعنی اصلا حال کردم این فرگوسن پودر شد
اره ما همه داورهای دنیا و خریدیم !!!!
ببخشید که تمارض های بازیکن های منچستر و بارسلونا رو پنالتی نمیگیرن براتون
این خطایی که نانی داد صد در صد خیلی داورهای دیگه بودن اخراح میکردن
من موندم چرا بعضی از دوستان دنبال بهونه هستن
تا دیروز داوری و کارشناساسی داوری ایرانو مسخره میکنن ولی میبینن یکی از همون کارشناسا که معلوم نیست دانشِ داوریش در حد چیه حرفشو قبول میکنن
در مورد پنالتی یونایتد هم بارسا تی وی انقدر حرفه ای صحنه رو آهسته کرد که آدم فکر میکرد پنالتیه ولی با سرچ و دیدن ویدیو تو اینترنت میبینید اصلا پنالتی نبود ، و اگه هم بود دقیقه 93 گذشته بود و گلم میزدید بازم حذف بودید
کجایید بارسلونایی های بازنده ... کجایید ؟ چرا نمی یاین اینجا
ترکیب ذخیره هامونم بردتون
این چه تیمی شما دارین ... ؟ همش تمارض ؟ گل نمیتونن بزنن پرش سه گام تو محوطه جریمه ما تمرین میکنن
داور هم خوب حق کسانی که می خواستن فریبش بدن رو داد
درود به رئال و رئالی
این عکس گویاست به نظر من هیچ ابهامی نداره تموم
بازی تموم والان منتظرم با منچستر
تازه ی کارت زرد هم طلب داره ادریانو
بارسایی این همه داوری علیه رئال بود تو ال کلاسیکو
نمونه اش تو نیوکمپ گل افساید پدرو توسوپرکاپ که برگشت شانس اوردین6تایی نشین
بماند بقیه داوری ها روبرو بارسا که نمیخوام دوباره شروع کنم
ولی یکم جنبه باختتون رو ببرین بالا
رفتم بررسی داوری الکلاسیکو اخیر از شبکه الجزیره رو دانلود کردم ، یارو داشت در مورد حرکت راموس حرف میزد ، تائید کرد که پنالتیه و بعدش گفت داور زاویه دید خوبی نداشت و نمیتونست پنالتی بگیره و حتی اگه میخواست بگیره
هم به 4 تا دلیل همچین چیزی خیلی واسش مشکل بوده و نتونسته که قضاوت درست رو تو اون صحنه انجام بده : 1- راموس خیلی سریع پاش رو کشید و ثابت نگه داشت 2- آدرینو خیلی بد خودش رو انداخت و شکلی تمارض گونه
به خودش گرفت 3- دقیقه آخر یعنی 93 بوده 4- تو زمین حریف بوده
ولی هنوزم از نظر من پنالتی نبود
این هم بعد از بازی با یونایتد که کل دنیا گقتن حرکت نانی اخراج نداشته حتی مربی زئال:
طرف با کف استوک به قصد کشتن بازیکن بهش ضربه می زنه بعد انتظار دارید اخراج نشه ؟
امسال قهرمان چمپیونز لیگیم
خطا قرمز می کنه بعد میگن کارت نداشته)
وای کیف کردم یعنی اصلا حال کردم این فرگوسن پودر شد
اره ما همه داورهای دنیا و خریدیم !!!!
ببخشید که تمارض های بازیکن های منچستر و بارسلونا رو پنالتی نمیگیرن براتون
این خطایی که نانی داد صد در صد خیلی داورهای دیگه بودن اخراح میکردن
من موندم چرا بعضی از دوستان دنبال بهونه هستن
تا دیروز داوری و کارشناساسی داوری ایرانو مسخره میکنن ولی میبینن یکی از همون کارشناسا که معلوم نیست دانشِ داوریش در حد چیه حرفشو قبول میکنن
در مورد پنالتی یونایتد هم بارسا تی وی انقدر حرفه ای صحنه رو آهسته کرد که آدم فکر میکرد پنالتیه ولی با سرچ و دیدن ویدیو تو اینترنت میبینید اصلا پنالتی نبود ، و اگه هم بود دقیقه 93 گذشته بود و گلم میزدید بازم حذف بودید