SPECIAL ONE
Registered User
آخییییییییییییای خدا چی میشه بعد 9 فصل بی جامی دوگانه کنیم
آخییییییییییییای خدا چی میشه بعد 9 فصل بی جامی دوگانه کنیم
انصافا برید آمار بازی رو ببینیدمن بازی رو دیدم. در کل دورتموند بهتر بود. تعجبی هم نداشت چون میزبان بود و در ورزشگاه خودی
اما از موقعیت هاشون درست استفاده نکردن. ارسنال موقعیت داشت اما موقعیت های دورتموند بیشتر بود. صحنه های داوری هم داشت که برای هر دو تیم بود. در کل ارسنال مختصر و مفید بازی کرد و از موقعیت های کمش نهایت استفاده رو برد.
نمیشه گفت شانس صد در صد دخیل بود چون شزنی هم روز خوبی داشت ولی خب دورتموندیها بعضی جاها بی دقت بودند وگرنه دورتموند حداقلش مستحق یک امتیاز و نتیجه مساوی بود.
صحنه آخر بازی رو لواندوفسکی انصافا پنالتی بود اما نمیدونم چرا داور بی تفاوت گذشت از اون صحنهممنونم
در ضمن بعد از گل ارسنال که دورتموندی ها جلو کشیدن ارسنال باز موقعیت های خطرناک تری داشت که اونا هم بی دقتی کردن وگرنه شانس بردن با گل بیشتر رو هم داشتند. مثلا یه توپ رو مدافع دورتموند از رو خط کشید بیرون یا یه ضربه سر بود که به سر مهاجم ارسنال نگرفت وگرنه گل 100 درصد بود.
یه صحنه مشکوک روی مهاجم ارسنال اتفاق افتاد و یکی 2 صحنه هم روی بازیکنای دورتموند مثلا اون صحنه اخر لواندوفسکی
صحنه آخر بازی رو لواندوفسکی انصافا پنالتی بود اما نمیدونم چرا داور بی تفاوت گذشت از اون صحنه
صمنا گل ارسنال هم روی اشتباه مسلم سوکراتیس دفاع کم تجربه دورتموند بدست اومد
واقعا نبود هوملس ضربه بزرگی به دورتموند زد
بازی رفت هم آرسنال حداقلش حقش مساوی بود. بله. قبول دارم این بازی چهارشنبه حق دورتموند باخت نبود. اما خداییش بازی رفت هم حق دورتموند برد نبود. بود؟ شما بازی رفت گفتی دورتموند عالی بود و اوزیل رو بستن ولی اصلا نگفتی قبل از گل ۲۰ دقیقه از نیمه خودشون اینور تر نیومدن و با بد شانسی اون ضربه کازورلا گل نشد. الان چرا نمیگی آرسنال لواندوفسکی رو مهار کرد؟ چرا نمیگی رویس رو بست؟من بازی رو دیدم. در کل دورتموند بهتر بود. تعجبی هم نداشت چون میزبان بود و در ورزشگاه خودی
اما از موقعیت هاشون درست استفاده نکردن. ارسنال موقعیت داشت اما موقعیت های دورتموند بیشتر بود. صحنه های داوری هم داشت که برای هر دو تیم بود. در کل ارسنال مختصر و مفید بازی کرد و از موقعیت های کمش نهایت استفاده رو برد.
نمیشه گفت شانس صد در صد دخیل بود چون شزنی هم روز خوبی داشت ولی خب دورتموندیها بعضی جاها بی دقت بودند وگرنه دورتموند حداقلش مستحق یک امتیاز و نتیجه مساوی بود.
آخیییییییییییی
فقط مونده طرفدار یه تیم بی ریشه مثل چلسی بیاد برا ما شاخ شه ...
@این دوست دورتموندی که یه سال طرفدار دورتموند شده
اصلا میدونی فوتبال چیه؟نتیجه فوتبال چیه؟
تیمی برنده هست که نتیجه رو برده باشه ... موقعیت داشتن به این منزله نیست که برتری با دورتموند بوده ... آرسنال عالی دفاع کرد و بعد از دقیقه 60 موقعیت زدن چند گل رو داشت
فکر نمی کنی یا هر دو بازی باید مساوی میشد یا هر کدوم یک بازی رو می بردن؟ نکنه عدالت این بود که دورتموند هر دو بازی رو ببره؟صحنه آخر بازی رو لواندوفسکی انصافا پنالتی بود اما نمیدونم چرا داور بی تفاوت گذشت از اون صحنه
صمنا گل ارسنال هم روی اشتباه مسلم سوکراتیس دفاع کم تجربه دورتموند بدست اومد
واقعا نبود هوملس ضربه بزرگی به دورتموند زد
نه بابا ... جان من تعارف نکنید این اتحادیه هم وردارید ببرید مهمون ما ...
جمع ـش کن بابا ... تیم ـت یه مهاجم درست حسابی نداشته باشه بعد بیای ادعای قهرمانی تو لیگ قهرمانان رو بکنی خیلی ـه ...
همین دورتموند میخورد به شما سوراخ سوراخ ـتون میکرد
اوخی ...
اون فرگوسن ـتون هم که نیست رو نیمکت بره رو ویبره
فرگوسن بود باز یه پولی جور میکرد میداد به این داور ها بازی رو درمیارودن براتون
کلا فقط یه نفر تو دنیا فوتبال رو میفهمه اونم شماییفقط مونده طرفدار یه تیم بی ریشه مثل چلسی بیاد برا ما شاخ شه ...
@این دوست دورتموندی که یه سال طرفدار دورتموند شده
اصلا میدونی فوتبال چیه؟نتیجه فوتبال چیه؟
تیمی برنده هست که نتیجه رو برده باشه ... موقعیت داشتن به این منزله نیست که برتری با دورتموند بوده ... آرسنال عالی دفاع کرد و بعد از دقیقه 60 موقعیت زدن چند گل رو داشت
انصافا برید آمار بازی رو ببینید
تا دقیقه 62 که گل زده هیچ ضربه ای به سمت دروازه دورتموند نداشتن دقت کنید هیچ ضربه ای چه داخل و چه خارج چارچوپ
کلا هم 3تا داشتن
من فکر اون شب شب دورتموند نبود اگه نه به نظر من همون اندازیه ای تو بازی 4-1 مقابل رئال موقعیت داشتن مقابل آرسنال هم داشتن اگر چه بازی روان همیشگی رو انجام ندادن
اما خب بی دقتی و کم شانسی باعث شد به گل نرسن
اخرین قهرمانی ارسنال زمانان انقراض دایناسور ها بوده !!!
من از سال 99 دارم آرسنال رو دنبال میکنم و 3 قهرمانی دیدم از اون زمان ... من مثل شما ها حذب باد نیستم که هر تیم موقعی که شاخه میان طرفدارش میشن فردا میرن سمت دیگه ... پس زمان عضویت من تو این فروم به تو ربطی نداره
دوست عزیز شما در لحظه زندگی میکنی یا گذذشته ؟
کم مونده یه نیو یوزر بیاد برا ما شاخ بشه . بذار عرق 1 سال عضویتت خشک بشه
شما برو مقایسه کن اون 8 سال نتیجه نگرفتنتون یا صدر جدول الانتون رو وای وای وای با 5 امتیاز اختلاف ؟
تو قهرمانان هم بذار ببین اصلن صعود میکنید یا ناپولی خفت گیرتون میکنه باز ؟؟
عمویی فصل 2004 -3 دایناسور ها منقرض شدن؟اخرین قهرمانی ارسنال زمانان انقراض دایناسور ها بوده !!!
جواب نداری مجبور نیستی پست بدی ...کلا فقط یه نفر تو دنیا فوتبال رو میفهمه اونم شمایی
کلا فقط یه باشگاه تو دنیا قدمت داره اونم آرسناله
از لحن جواب دادن به پست های سایر کاربران کاملا میشه همچیزتو خوند
بازی رفت هم آرسنال حداقلش حقش مساوی بود. بله. قبول دارم این بازی چهارشنبه حق دورتموند باخت نبود. اما خداییش بازی رفت هم حق دورتموند برد نبود. بود؟ شما بازی رفت گفتی دورتموند عالی بود و اوزیل رو بستن ولی اصلا نگفتی قبل از گل ۲۰ دقیقه از نیمه خودشون اینور تر نیومدن و با بد شانسی اون ضربه کازورلا گل نشد. الان چرا نمیگی آرسنال لواندوفسکی رو مهار کرد؟ چرا نمیگی رویس رو بست؟
این بازی حزفات کاملا درست بودن، اما خداییش بازی رفت رو یک طرفه قضاوت کردی...
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk now Free
خوب من پست های 2 هفته پیشت رو تقریبا حفظ کردم یه همچین چیزایی گفته بودیمن فقط در مورد بازی برگشت صحبت کردم.
بازی رفت بله قبول دارم ارسنال حقش باخت نبود.
هر بازی شرایط خودش رو داره. حالا همش ما در مورد ارسنال و دورتموند حرف میزنیم. ناپولی رو هم فراموش نکنید. این گروه واقعا از اون گروه هایی هست که تا روز اخر مهیج خواهد بود.