• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
ای خدا چی میشه بعد 9 فصل بی جامی دوگانه کنیم
sadsmiley.gif
آخیییییییییییی :(

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
من بازی رو دیدم. در کل دورتموند بهتر بود. تعجبی هم نداشت چون میزبان بود و در ورزشگاه خودی

اما از موقعیت هاشون درست استفاده نکردن. ارسنال موقعیت داشت اما موقعیت های دورتموند بیشتر بود. صحنه های داوری هم داشت که برای هر دو تیم بود. در کل ارسنال مختصر و مفید بازی کرد و از موقعیت های کمش نهایت استفاده رو برد.

نمیشه گفت شانس صد در صد دخیل بود چون شزنی هم روز خوبی داشت ولی خب دورتموندیها بعضی جاها بی دقت بودند وگرنه دورتموند حداقلش مستحق یک امتیاز و نتیجه مساوی بود.
انصافا برید آمار بازی رو ببینید
تا دقیقه 62 که گل زده هیچ ضربه ای به سمت دروازه دورتموند نداشتن دقت کنید هیچ ضربه ای چه داخل و چه خارج چارچوپ
کلا هم 3تا داشتن
من فکر اون شب شب دورتموند نبود اگه نه به نظر من همون اندازیه ای تو بازی 4-1 مقابل رئال موقعیت داشتن مقابل آرسنال هم داشتن اگر چه بازی روان همیشگی رو انجام ندادن
اما خب بی دقتی و کم شانسی باعث شد به گل نرسن

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
ممنونم

در ضمن بعد از گل ارسنال که دورتموندی ها جلو کشیدن ارسنال باز موقعیت های خطرناک تری داشت که اونا هم بی دقتی کردن وگرنه شانس بردن با گل بیشتر رو هم داشتند. مثلا یه توپ رو مدافع دورتموند از رو خط کشید بیرون یا یه ضربه سر بود که به سر مهاجم ارسنال نگرفت وگرنه گل 100 درصد بود.

یه صحنه مشکوک روی مهاجم ارسنال اتفاق افتاد و یکی 2 صحنه هم روی بازیکنای دورتموند مثلا اون صحنه اخر لواندوفسکی
صحنه آخر بازی رو لواندوفسکی انصافا پنالتی بود اما نمیدونم چرا داور بی تفاوت گذشت از اون صحنه
صمنا گل ارسنال هم روی اشتباه مسلم سوکراتیس دفاع کم تجربه دورتموند بدست اومد
واقعا نبود هوملس ضربه بزرگی به دورتموند زد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
صحنه آخر بازی رو لواندوفسکی انصافا پنالتی بود اما نمیدونم چرا داور بی تفاوت گذشت از اون صحنه

این هوملز مدافع خیلی خوبیه البته تو یکی از باخت های دورتموند در لیگ (تیم مقابلش رو یادم نیست گلاد باخ بود یا یه تیم دیگه) هم پنالتی داد و اخراج شد و هم باعث شکست تیمش.

اون یکی سبوتیچ به خوبی هوملز نیست. ببینم هوملز مصدومه؟ صحبتهایی از رفتنش به بارسلونا هم شنیده میشه.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
من بازی رو دیدم. در کل دورتموند بهتر بود. تعجبی هم نداشت چون میزبان بود و در ورزشگاه خودی

اما از موقعیت هاشون درست استفاده نکردن. ارسنال موقعیت داشت اما موقعیت های دورتموند بیشتر بود. صحنه های داوری هم داشت که برای هر دو تیم بود. در کل ارسنال مختصر و مفید بازی کرد و از موقعیت های کمش نهایت استفاده رو برد.

نمیشه گفت شانس صد در صد دخیل بود چون شزنی هم روز خوبی داشت ولی خب دورتموندیها بعضی جاها بی دقت بودند وگرنه دورتموند حداقلش مستحق یک امتیاز و نتیجه مساوی بود.
بازی رفت هم آرسنال حداقلش حقش مساوی بود. بله. قبول دارم این بازی چهارشنبه حق دورتموند باخت نبود. اما خداییش بازی رفت هم حق دورتموند برد نبود. بود؟ شما بازی رفت گفتی دورتموند عالی بود و اوزیل رو بستن ولی اصلا نگفتی قبل از گل ۲۰ دقیقه از نیمه خودشون اینور تر نیومدن و با بد شانسی اون ضربه کازورلا گل نشد. الان چرا نمیگی آرسنال لواندوفسکی رو مهار کرد؟ چرا نمیگی رویس رو بست؟
این بازی حزفات کاملا درست بودن، اما خداییش بازی رفت رو یک طرفه قضاوت کردی...
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk now Free

Last edited:

technano

Registered User
لایک‌ها
316
آخیییییییییییی :(

@این دوست دورتموندی که یه سال طرفدار دورتموند شده
اصلا میدونی فوتبال چیه؟نتیجه فوتبال چیه؟
تیمی برنده هست که نتیجه رو برده باشه ... موقعیت داشتن به این منزله نیست که برتری با دورتموند بوده ... آرسنال عالی دفاع کرد و بعد از دقیقه 60 موقعیت زدن چند گل رو داشت

Last edited by a moderator:

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
فقط مونده طرفدار یه تیم بی ریشه مثل چلسی بیاد برا ما شاخ شه ...
تیمی برنده هست که نتیجه رو برده باشه ... موقعیت داشتن به این منزله نیست که برتری با دورتموند بوده ... آرسنال عالی دفاع کرد و بعد از دقیقه 60 موقعیت زدن چند گل رو داشت

دوست عزیز شما در لحظه زندگی میکنی یا گذذشته ؟

کم مونده یه نیو یوزر بیاد برا ما شاخ بشه . بذار عرق 1 سال عضویتت خشک بشه

شما برو مقایسه کن اون 8 سال نتیجه نگرفتنتون یا صدر جدول الانتون رو وای وای وای با 5 امتیاز اختلاف ؟
تو قهرمانان هم بذار ببین اصلن صعود میکنید یا ناپولی خفت گیرتون میکنه باز ؟؟

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
فکر نمی کنی یا هر دو بازی باید مساوی میشد یا هر کدوم یک بازی رو می بردن؟ نکنه عدالت این بود که دورتموند هر دو بازی رو ببره؟
این گروه گروه تیم های هم سطحه و بازی ها نزدیگه. همونطور که می بینی یک مساوی هم نداشته...

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
نه بابا ... جان من تعارف نکنید این اتحادیه هم وردارید ببرید مهمون ما ... :D
جمع ـش کن بابا ... تیم ـت یه مهاجم درست حسابی نداشته باشه بعد بیای ادعای قهرمانی تو لیگ قهرمانان رو بکنی خیلی ـه ...
همین دورتموند میخورد به شما سوراخ سوراخ ـتون میکرد

اوخی ...
اون فرگوسن ـتون هم که نیست رو نیمکت بره رو ویبره :D
فرگوسن بود باز یه پولی جور میکرد میداد به این داور ها بازی رو درمیارودن براتون:(
601509_174854219376045_1477271545_n.jpg

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
اخرین قهرمانی ارسنال زمانان انقراض دایناسور ها بوده !!!

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
فقط مونده طرفدار یه تیم بی ریشه مثل چلسی بیاد برا ما شاخ شه ...
کلا فقط یه نفر تو دنیا فوتبال رو میفهمه اونم شمایی
کلا فقط یه باشگاه تو دنیا قدمت داره اونم آرسناله

از لحن جواب دادن به پست های سایر کاربران کاملا میشه همچیزتو خوند

MehdiWol2

Registered User
لایک‌ها
436
انصافا برید آمار بازی رو ببینید
تا دقیقه 62 که گل زده هیچ ضربه ای به سمت دروازه دورتموند نداشتن دقت کنید هیچ ضربه ای چه داخل و چه خارج چارچوپ
کلا هم 3تا داشتن
من فکر اون شب شب دورتموند نبود اگه نه به نظر من همون اندازیه ای تو بازی 4-1 مقابل رئال موقعیت داشتن مقابل آرسنال هم داشتن اگر چه بازی روان همیشگی رو انجام ندادن
اما خب بی دقتی و کم شانسی باعث شد به گل نرسن

موقعیت داشتم ها چیزی رو حل نمی کنه متاسفانه استفاده ی صحیح از موقعیت ها نتیجه بخشه
منچستر هم مقابل سوسیداد موقعیت عالی فراوانی از دست داد ضربه ی پنالتی , تیر , دروازه خالی .... در حالی که سوسیداد حتی یک موقعیت درست و حسابی هم نتونست روی دروازه ی ما خلق کنه
در نهایت قانون فوتبال بدون توجه به اینکه چه تیمی برتر بود نتیجه ی مساوی رو برای هر دو تیم نوشت

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
فوری فوری :باشگاه ارسنال خواستار برگزاری جام ولایت شد تا شاید بتونه جام بگیره خخخخخ

• Like
Reactions: al2

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
دوستان عزیز لطفا بی احترامی نکنید به همدیگه و به بازیکن های سایر تیم ها. هر بی احترامی دیدین فقط ریپورت کنید.
من که ریپورت دادم. بعد نگید چرا من بن شدمااااا...

technano

Registered User
لایک‌ها
316

دوست عزیز شما در لحظه زندگی میکنی یا گذذشته ؟

کم مونده یه نیو یوزر بیاد برا ما شاخ بشه . بذار عرق 1 سال عضویتت خشک بشه

شما برو مقایسه کن اون 8 سال نتیجه نگرفتنتون یا صدر جدول الانتون رو وای وای وای با 5 امتیاز اختلاف ؟
تو قهرمانان هم بذار ببین اصلن صعود میکنید یا ناپولی خفت گیرتون میکنه باز ؟؟
من از سال 99 دارم آرسنال رو دنبال میکنم و 3 قهرمانی دیدم از اون زمان ... من مثل شما ها حذب باد نیستم که هر تیم موقعی که شاخه میان طرفدارش میشن فردا میرن سمت دیگه ... پس زمان عضویت من تو این فروم به تو ربطی نداره
تو قهرمانان هم یه بار ناپولی رو لوله کردیم هرچند با یه برد جلوی مارسی اونم تو اماراته میتونیم به عنوان تیم اول تو سخت ترین گروه صعود کنیم
اخرین قهرمانی ارسنال زمانان انقراض دایناسور ها بوده !!!
عمویی فصل 2004 -3 دایناسور ها منقرض شدن؟
کلا فقط یه نفر تو دنیا فوتبال رو میفهمه اونم شمایی
کلا فقط یه باشگاه تو دنیا قدمت داره اونم آرسناله

از لحن جواب دادن به پست های سایر کاربران کاملا میشه همچیزتو خوند
جواب نداری مجبور نیستی پست بدی ...
------------
من موندم این چلسی فنا اگه اون مالک مافیای ـشون نمیومد چلسی رو بخره طرفدار کدوم تیم میشدن شاید بارسا یا بایرن ... کلا هر تیمی که شاخ باشه ...طرفدار حذب باد دیگه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی رفت هم آرسنال حداقلش حقش مساوی بود. بله. قبول دارم این بازی چهارشنبه حق دورتموند باخت نبود. اما خداییش بازی رفت هم حق دورتموند برد نبود. بود؟ شما بازی رفت گفتی دورتموند عالی بود و اوزیل رو بستن ولی اصلا نگفتی قبل از گل ۲۰ دقیقه از نیمه خودشون اینور تر نیومدن و با بد شانسی اون ضربه کازورلا گل نشد. الان چرا نمیگی آرسنال لواندوفسکی رو مهار کرد؟ چرا نمیگی رویس رو بست؟
این بازی حزفات کاملا درست بودن، اما خداییش بازی رفت رو یک طرفه قضاوت کردی...
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk now Free

من فقط در مورد بازی برگشت صحبت کردم.

بازی رفت بله قبول دارم ارسنال حقش باخت نبود.

هر بازی شرایط خودش رو داره. حالا همش ما در مورد ارسنال و دورتموند حرف میزنیم. ناپولی رو هم فراموش نکنید. این گروه واقعا از اون گروه هایی هست که تا روز اخر مهیج خواهد بود.

technano

Registered User
لایک‌ها
316
امیدوارم ناپولی به عنوان تیم دوم صعود کنه و نیم فصل رویس و لوا از دورتموند برن ببینم این جوجه هوادارا باز پای تیم ـشون میمونن یا نه

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
من فقط در مورد بازی برگشت صحبت کردم.

بازی رفت بله قبول دارم ارسنال حقش باخت نبود.

هر بازی شرایط خودش رو داره. حالا همش ما در مورد ارسنال و دورتموند حرف میزنیم. ناپولی رو هم فراموش نکنید. این گروه واقعا از اون گروه هایی هست که تا روز اخر مهیج خواهد بود.
خوب من پست های 2 هفته پیشت رو تقریبا حفظ کردم :D یه همچین چیزایی گفته بودی

بالا