• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
نه بابا ... جان من تعارف نکنید این اتحادیه هم وردارید ببرید مهمون ما ... :D
جمع ـش کن بابا ... تیم ـت یه مهاجم درست حسابی نداشته باشه بعد بیای ادعای قهرمانی تو لیگ قهرمانان رو بکنی خیلی ـه ...
همین دورتموند میخورد به شما سوراخ سوراخ ـتون میکرد

اوخی ...
اون فرگوسن ـتون هم که نیست رو نیمکت بره رو ویبره :D
فرگوسن بود باز یه پولی جور میکرد میداد به این داور ها بازی رو درمیارودن براتون:(

من خیلی راحت میتونم یه جمله در وصف این تصویر بنویسم ولی این کار رو نمیکنم چون برای ونگر احترام قائلم شما هم سعی کن احترام بذاری

1425626_183013768567711_94058868_n.jpg

--------

جنبه سه چهار هفته صدر نشینی موقت رو داشته باشید ما سه سال سه سال پشت سر هم تیممون قهرمان شد ککمونم نمیگزید اونوقت ...:D

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
من خیلی راحت میتونم یه جمله در وصف این تصویر بنویسم ولی این کار رو نمیکنم چون برای ونگر احترام قائلم شما هم سعی کن احترام بذاری

مشاهده پیوست 483443

--------

جنبه سه چهار هفته صدر نشینی موقت رو داشته باشید ما سه سال سه سال پشت سر هم تیممون قهرمان شد ککمونم نمیگزید اونوقت ...:D
من موافقم، و نباید به هیچکدوم بی احترامی بشه.
اما یه نگاه به تاپیک منچستر بنداز. از همون اول فصل کاربری که کاملا واسه همه آشناست داره بی احترامی و تمسخر می کنه و به جای اینکه در مورد تیم خودش نظر بده فقط داره بی احترامی می کنه به آرسنال.
در مورد جنبه صدر نشینی درست نیست جمع ببندی همرو. بعضی از منچستری ها هم ظرفیت نتایج بد رو ندارن و خوبه که وقتی تیم شرایطش ایده آل نیست مثل همون زمانی رفتار کنن که صدر جدول هستن و بی احترامی نکنن.
اما کجا ککنونم نمی گزید؟ ها؟

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
دوستانی که بازی رو دیدن لطفا در جواب این پست نظرشون را بگن بدون تعصب لطفا:در بازی 4 شنبه آرسنال بهتر بازی کرد یا دورتموند؟

من خودم به خاطر سبک بازی ناپولی، دورتموند و آرسنال رو دوست دارم... ولی در کل بازی رفت رو ارسنال باید میبرد و بازی برگشت رو دورتموند...

اگه یکی از این سه تا میرفت تو گروه پی اس جی، چلسی، من یو و ... راحت میومد بالا، حیف شد که یکی از این سه تا باید حذف بشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خیلی رو میخواد آواتار حمالی که ونگر آدمش کرده رو بزاری آواتارت بعد بیای حرف بزنی ...

حس میکنم شما خونه پرش 12 13 سالت باشه ...

ببینم این اواتر احتمالی که میگید ونگر ادمش کرده چرا تیم خودش نتونست جام بگیره ؟ یا فابرگاس یا سمیر نصری ؟ اینا چرا تو ارسنال نتونستن جام بگیرن ؟ اگه اینا واقعا تو ارسنال بهترین بازیکن شدن چرا نتونستن به ارسنال کمک کنند که جام بگیره ؟ چرا فان پرسی تو منچستر یونایتد تو فصل اول حضورش جام میگیره اما تو ارسنال نه ؟

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
ونگر از لحاظ عصبی مشکل داره
روانی ست
ناخن خوری داره
و قیافش هم داد میزنه بیماری پارکینگسون خواهد گرفت . روانی ست
درک هم چیز خوب و مفیدیه واقعاً !!!!
این نوع کل کل دقیقاً چه سودی داره رو من متوجه نمیشم اما از یه جایی که رد میشه دیگه قابل تحمل نیست!!!!
فقط یه سوال از جناب روانپزشک سادشی : شما که از نظرتون ونگر روانی هست ، مورینیو در نظرتون چه موجودی است؟؟؟؟

technano

Registered User
لایک‌ها
316
ببینم این اواتر احتمالی که میگید ونگر ادمش کرده چرا تیم خودش نتونست جام بگیره ؟ یا فابرگاس یا سمیر نصری ؟ اینا چرا تو ارسنال نتونستن جام بگیرن ؟ اگه اینا واقعا تو ارسنال بهترین بازیکن شدن چرا نتونستن به ارسنال کمک کنند که جام بگیره ؟ چرا فان پرسی تو منچستر یونایتد تو فصل اول حضورش جام میگیره اما تو ارسنال نه ؟
من قهرمان منچستر رو زیر سوال بردم ؟ یا فرگوسن رو ؟
تو لیگ برتر هرکی قهرمان میشه مستحق ـش بوده ... البته فصل گذشته 70% به خاطر فن پرسی و فرگوسن بود و باقی تیم اندازه این دو نفر موثر نبودن ...

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

آرسنال یه تیمی هست مثه فولاد خوزستان
اوایل خوب میره جلو

اما ضعف بدنی ( بدلیل نداشتن برنامه های بدنسازی درست )
مشکلات تیمی
گرفتن غرور

در نیم فصلهای دوم رو به افول میبرد

و باید میدون رو بسپاره به تیمی مانند چلسی با بازیکنان کامل و خوش فرم
تیمی که در هر پست حداقل 2 بازیکن تر و تازه و فرز داره و مسلط

تیمی که تمام پتانسیلهای لازم شرکت در 3 جام و داره

مسلمن یکی از ابزارهای موفقیت در فوتبال مدرن بازیکنان با پتانسیل بالاست که چلسی این و داره

پارسال فشرده ترین بازیها رو چلسی داشت
امروز با من سیتی بازی داشت پسفردا نمیشد در جام حذفی بود دوباره فرداش با یونانتد

امسال از پارسال بهتر شدیم . خاص شدیم با بازیکنای خاص آقای خاص و هم داریم

اسکار میره ماتا میاد . هازارد میره شورله میاد

تیم کامل . قدر . مایه دار . حرفه ای . خصوصیات یه تیم کامل = چلسی

بایرن مونیخ هم همینطوره

رقیب ما در فینال لیگ قهرمانان 2013-2014

آرسنال 5 سال مجبور بود به خاطر ورزشگاه بازیکن نخره و برنامه باشگاه رسیدن به جام باشگاه ها بود که ونگر بهش رسید... اگه فابرگاس، ون پرسی، نسری، سونگ و ... تو ارسنال میموندند این تیم بدون بازیکن خریدن هم میتونست قهرمان بشه. ولی این فصل بعد از پرداخت وام های مربوط به ورزشگاه سیاستشون رو عوض کردند و بهترین پلی میکر اروپا رو خریدند و خوده ونگر هم گفت خریدن اوزیل یه بیانه در مورد این تغییر سیاست هست... این فصل آرسنال می خواد برای قهرمانی بجنگه و فعلا هم تونسته.
اوزیل هم با اون همه پیشنهاد احمق نبوده به تیمی بره که شانس قهرمانی نباشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من قهرمان منچستر رو زیر سوال بردم ؟ یا فرگوسن رو ؟
تو لیگ برتر هرکی قهرمان میشه مستحق ـش بوده ... البته فصل گذشته 70% به خاطر فن پرسی و فرگوسن بود و باقی تیم اندازه این دو نفر موثر نبودن ...

شما به دوست منچستری ما میفرمایید "خیلی رو میخواد آواتار حمالی که ونگر آدمش کرده رو بزاری آواتارت بعد بیای حرف بزنی"

خب منظورتون از این حرف چیه ؟ یعنی این بازیکن مال ارسناله و منچستری ها دارن نون ارسنالی ها و ونگر رو میخورن ؟ یا منظورتون چیز دیگه ای هست ؟

MehdiWol2

Registered User
لایک‌ها
436

technano

Registered User
لایک‌ها
316
شما به دوست منچستری ما میفرمایید "خیلی رو میخواد آواتار حمالی که ونگر آدمش کرده رو بزاری آواتارت بعد بیای حرف بزنی"

خب منظورتون از این حرف چیه ؟ یعنی این بازیکن مال ارسناله و منچستری ها دارن نون ارسنالی ها و ونگر رو میخورن ؟ یا منظورتون چیز دیگه ای هست ؟
دقیقا ...
اگر فن پرسی نبود فصل قبل منچستر قهرمان میشد؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
آرسنال 5 سال مجبور بود به خاطر ورزشگاه بازیکن نخره و برنامه باشگاه رسیدن به جام باشگاه ها بود که ونگر بهش رسید... اگه فابرگاس، ون پرسی، نسری، سونگ و ... تو ارسنال میموندند این تیم بدون بازیکن خریدن هم میتونست قهرمان بشه. ولی این فصل بعد از پرداخت وام های مربوط به ورزشگاه سیاستشون رو عوض کردند و بهترین پلی میکر اروپا رو خریدند و خوده ونگر هم گفت خریدن اوزیل یه بیانه در مورد این تغییر سیاست هست... این فصل آرسنال می خواد برای قهرمانی بجنگه و فعلا هم تونسته.
اوزیل هم با اون همه پیشنهاد احمق نبوده به تیمی بره که شانس قهرمانی نباشه.

البته فراموش نکنیم که آرسنال با فروختن اسم ورزشگاه اختصاصیش درصد قابل توجهی از پول ساختش رو بدست آورد. از طرفی آرسنال چند ساله که داره خوب خرید میکنه. شما به خریدهای 3 فصل اخیر آرسنال نگاه بندازید: آرتتا، جنکینسون، کازورلا، پودولسکی، ژیرود، ناچو مونرءال،چمبرلین و امسال هم که اوزیل رو خریدن. البته بازیکتان دیگه ای هم جذب کردن مثل سانوگو و فلامینی که گفته میشه بازیکن آزاد بودن و 2 بازیکن آسیایی این تیم. این بازیکنهایی که اسم بردم از سال 2011 به بعد به تیم آرسنال پیوستن.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

MehdiWol2

Registered User
لایک‌ها
436
دقیقا ...

بله می شد همانطور که 12 بار پیشش قهرمان شده بود همانطور که بعد از رفتن کریس رونالدو قهرمان شد
2 نکته هیچ وقت یادت نره
1.فان پرسی با آرسنال هیچ جامی نگرفت
2.فان پرسی در باخت تاریخی 8-2 آرسنال مهاجم تیمتون بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دقیقا ...

خب من چی میگم. شما میفرمایید فان پرسی توی منچستر بود که تونست منچستر رو قهرمان کنه.

خب فان پرسی تو سال اول حضورش در منچستر تونست این کار رو بکنه چرا این همه سال تو ارسنال بود نتونست ارسنال رو قهرمان لیگ برتر کنه ؟

در ضمن شما فصول قبل رو هم ببین. یه جوری حرف میزنید انگار منچستر تابحال قهرمان نشده بود و فان پرسی که اومد منچستر اولین فهرمانی خودش رو بدست اورد؟

پس فصل های قبل از ورود فان پرسی منچستر با امداد غیبی قهرمان میشده ؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بله می شد همانطور که 12 بار پیشش قهرمان شده بود همانطور که بعد از رفتن کریس رونالدو قهرمان شد
2 نکته هیچ وقت یادت نره

خب من چی میگم. شما میفرمایید فان پرسی توی منچستر بود که تونست منچستر رو قهرمان کنه.

خب فان پرسی تو سال اول حضورش در منچستر تونست این کار رو بکنه چرا این همه سال تو ارسنال بود نتونست ارسنال رو قهرمان لیگ برتر کنه ؟

در ضمن شما فصول قبل رو هم ببین. یه جوری حرف میزنید انگار منچستر تابحال قهرمان نشده بود و فان پرسی که اومد منچستر اولین فهرمانی خودش رو بدست اورد؟

پس فصل های قبل از ورود فان پرسی منچستر با امداد غیبی قهرمان میشده ؟

لایک فراوون :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

technano

Registered User
لایک‌ها
316
2 نکته هیچ وقت یادت نره
پس چرا اون سال جلوی سیتی نتوسنت قهرمان بشه؟
این 8-2 چه ربطی داره ؟ شما هم 6 تا از سیتی خوردید خب که چی؟
تو اون بازی از جنیکسون که اون زمان 17 سالش بود به عنوان دفاع راست بازی میکرد ترکیب غیر فن پرسی همه له بودن ...
ترکیب اون زمان منچستر با آرسنال مقایسه کردن خنده آوره

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
2 نکته هیچ وقت یادت نره
از جام گرفتن که هم ون پرسی و هم فابرگاس با آرسنال جام گرفتن.

Robin-van-Persie-1263753.jpg

article-0-029F3DCF0000044D-137_468x313.jpg

article-2169179-029ED7130000044D-636_468x213.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تو اون بازی از جنیکسون که اون زمان 17 سالش بود به عنوان دفاع راست بازی میکرد ترکیب غیر فن پرسی همه له بودن ...

اون فصل جلو سیتی به این دلیل قهرمان نشد که اولا تیم تو بازیهای اخر ضعیف کار کرد

ثانیا همه قبول دارن که سیتی یه سری بازیها رو با ناداوری و شانسی برد وگرنه سیتی دوم هم نمیتونست بشه. نمنه اش بازی ای که بالوتلی با لگد زد تو سر بازیکن حریف که رو زمین خوابیده بود و داور حتی بهش کارت زرد نداد که اخراج بشه و اونوقت همین بالوتلی در دقیقه 93 بازی گل برتری تیمش رو زد.

3 4 تا بازی رو سیتی به این شکل برد. حتی تو بازیش جلو ارسنال هم ناداوری هایی به ضرر ارسنال و نفع سیتی شد.

اینطوری شد که یونایتد جلو سیتی کم اورد اونم نه تو امتیاز. بلکه فقط در گل زده. فصل بعدش هم که پوزه سیتی رو به خاک مالیدن.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

کارل جنکینسون در حال حاضر 21 ساله هست پس 2فصل قبل مطمءنا 17 ساله نبوده. از طرفی قشنگ یادمه که میانگین سنی یونایتد در شروع بازی کمتر از میانگین سنی آرسنال بود و بعد از تعویضها در اواسط نیمه دوم بود که میانگین سنی یونایتد بالا رفت. البته اون باخت یک حسن واسه آرسنال داشت و اونهم خریدن چندین بازیکن در روز آخر نقل و انتقالات بود. در رابطه با باخت سیتی هم اگه شما طرفدار سیتی هستین بگین که ما هم بدونیم! چون فکر نکنم طرفداران بقیه تیمها روی برد و باخت سیتی حساسیت داشته باشن. ما هم الان داریم صحبت از بازی یونایتد و آرسنال میکنیم و حرفی از باختهای آرسنال به بقیه تیمها نزدیم.
در رابطه با قهرمانی سیتی هم همه میدونن که یوتایتد به خودش جام رو باخت و تفاضل 8 امتیازی در هفته های پایانی رو از دست داد و البته سیتی با تفاضل گل جام رو بدست آورد. در کل با این تفاسیر فکر میکنم شما علاقه خاصی به تیم منچستر سیتی دارید چون همش از سیتی مثال میزنید.

بالا