• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

MehdiWol2

Registered User
لایک‌ها
436
پس چرا اون سال جلوی سیتی نتوسنت قهرمان بشه؟
این 8-2 چه ربطی داره ؟ شما هم 6 تا از سیتی خوردید خب که چی؟
تو اون بازی از جنیکسون که اون زمان 17 سالش بود به عنوان دفاع راست بازی میکرد ترکیب غیر فن پرسی همه له بودن ...
ترکیب اون زمان منچستر با آرسنال مقایسه کردن خنده آوره
جام رو به سیتی در دقیقه ی 93 و تفاضل گل باختیم چیزی از تیم قهرمان کم نداشتیم جز تفاضل گل
این 8-2 هم ربطش اینجاست منچستر بدون فان پرسی با آرسنال با فان پرسی چنین بلایی سرش آورد
حرفهایی که شما می زنی دقیقا حرفهای اون افرادیه که میگفتن منچستر فقط با رونالدو قهرمانه اگه رونالدو بره کارش تمومه
ولی با رفتن رونالدو منچستر هم در لیگ برتر قهرمان شد هم به دوباره فینال لیگ قهرمانان رسید
اصولا فرگوسن در خط حمله همیشه برگی برای رو کردن داشت حالا می خواد طرف چه فان پرسی باشه چه نباشه

technano

Registered User
لایک‌ها
316
کارل جنکینسون در حال حاضر 21 ساله هست پس 2فصل قبل مطمءنا 17 ساله نبوده. از طرفی قشنگ یادمه که میانگین سنی یونایتد در شروع بازی کمتر از میانگین سنی آرسنال بود و بعد از تعویضها در اواسط نیمه دوم بود که میانگین سنی یونایتد بالا رفت. البته اون باخت یک حسن واسه آرسنال داشت و اونهم خریدن چندین بازیکن در روز آخر نقل و انتقالات بود. در رابطه با باخت سیتی هم اگه شما طرفدار سیتی هستین بگین که ما هم بدونیم! چون فکر نکنم طرفداران بقیه تیمها روی برد و باخت سیتی حساسیت داشته باشن. ما هم الان داریم صحبت از بازی یونایتد و آرسنال میکنیم و حرفی از باختهای آرسنال به بقیه تیمها نزدیم.
در رابطه با قهرمانی سیتی هم همه میدونن که یوتایتد به خودش جام رو باخت و تفاضل 8 امتیازی در هفته های پایانی رو از دست داد و البته سیتی با تفاضل گل جام رو بدست آورد. در کل با این تفاسیر فکر میکنم شما علاقه خاصی به تیم منچستر سیتی دارید چون همش از سیتی مثال میزنید.
فصل البته سه فصل قبل ...
من علاقه ای به سیتی ندارم ... یه چیز مهم وجود داره اونم اینکه فن پرسی درحالی که میخواست تو آرسنال بمونه و تمدید کنه ولی فرگوسن با پیشنهاد 250 تایی اونو به منچستر برد ... بازیکنی که 70 هزار پوند حقوق میگرفته 250 تا بهش بدی دینشم عوض میکنه چه برسه به تیم و ...

اون فصل جلو سیتی به این دلیل قهرمان نشد که اولا تیم تو بازیهای اخر ضعیف کار کرد
خب خودتون دارید میگید ضعیف کار کردید ... سیتی کلا تیم نیست با این همه بازیکن به زور قهرمان شد ولی شما هم تیم نبودید ... فصل قبل هم به خاطر فرم فوق العاده فن پرسی و گل هاش قهرمان شدید ... فصل های گذشته هم به خاطر اینکه تیم های دیگه تو در دیوار بودن ... آرسنال با ترکیبش ادعایی نداشت ... فابرگاس و فن پرسی به تنهایی نمیتونستن کاری بکنن که شما ها مثال میزنید چرا قهرمان نشدن ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فصل البته سه فصل قبل ...
من علاقه ای به سیتی ندارم ... یه چیز مهم وجود داره اونم اینکه فن پرسی درحالی که میخواست تو آرسنال بمونه و تمدید کنه ولی فرگوسن با پیشنهاد 250 تایی اونو به منچستر برد ... بازیکنی که 70 هزار پوند حقوق میگرفته 250 تا بهش بدی دینشم عوض میکنه چه برسه به تیم و ...

خب خودتون دارید میگید ضعیف کار کردید ... سیتی کلا تیم نیست با این همه بازیکن به زور قهرمان شد ولی شما هم تیم نبودید ... فصل قبل هم به خاطر فرم فوق العاده فن پرسی و گل هاش قهرمان شدید ... فصل های گذشته هم به خاطر اینکه تیم های دیگه تو در دیوار بودن ... آرسنال با ترکیبش ادعایی نداشت ... فابرگاس و فن پرسی به تنهایی نمیتونستن کاری بکنن که شما ها مثال میزنید چرا قهرمان نشدن ...

خب شما با این تفکراتت خوش باش. صحبت های شما از نظر بنده اعتباری نداره که بخوام براش وقت بذارم و پاسخ بدم.

اصلا همه قهرمانی های همه تیمهای دیگه به غیر از ارسنال (بخصوص منچستر یونایتد و چلسی ) شانسیه و فقط ارسنال هست که حقشه قهرمان بشه و قهرمانی های گذشته اش (سالهای دورش) شانسی نبوده.

موفق باشید

خیلی دوست دارم بدونم اگه امسال تو لیگ برتر تیمی غیر از ارسنال قهرمان شد اونوقت اون هوادارن متعصب ارسنالی چه صغری کبرایی میچینند.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
فصل البته سه فصل قبل ...
عزیز بازی 2 فصل قبل یعنی 2011-12 بود. با این تفاسیر اگه با محاسبه این فصل، بازی رو 3 فصل قبل هم در نظر بگیریم باز 17 سالش نبوده.
uk.eurosport.yahoo.com/football/premier-league/2011-2012/manchester-united-arsenal-453915.html
در رابطه با تمدید قرارداد فان پرسی شما مطمءن هستید که میخواست قراردادش رو تمدید کنه؟! آخه همه سایتها توشتن که فان پرسی نمی خواد قراردادش رو تمدید کنه و چون سال آخر قراردادش بود، آرسن ونگر مجبور بود که بفروشدش تا پایان سال بصورت بازیکن آزاد از تیم جدا نشه مثل فلامینی. از طرفی اگه فان پرسی میخواست آرسنال بمونه مطمءنا با حقوق 70 هزار پوند در هفته قراردادش رو تمدید نمیکرد و همچنین یادمون نره که پیشنهاد سیتی 300 هزار پوند در هفته بود ولی فان پرسی اون پیشنهاد رو رد کرد تا به یونایتد بیاد که این موضوع خودش ثابت میکنه که فان پرسی فقط برای پول نبوده که یونایتد رو انتخاب کرد.

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
امیدوارم ناپولی به عنوان تیم دوم صعود کنه و نیم فصل رویس و لوا از دورتموند برن ببینم این جوجه هوادارا باز پای تیم ـشون میمونن یا نه
درست صحبت کن عزیز

Last edited:
  • Like
Reactions: al2

technano

Registered User
لایک‌ها
316
خب شما با این تفکراتت خوش باش. صحبت های شما از نظر بنده اعتباری نداره که بخوام براش وقت بذارم و پاسخ بدم.

اصلا همه قهرمانی های همه تیمهای دیگه به غیر از ارسنال (بخصوص منچستر یونایتد و چلسی ) شانسیه و فقط ارسنال هست که حقشه قهرمان بشه و قهرمانی های گذشته اش (سالهای دورش) شانسی نبوده.

موفق باشید

خیلی دوست دارم بدونم اگه امسال تو لیگ برتر تیمی غیر از ارسنال قهرمان شد اونوقت اون هوادارن متعصب ارسنالی چه صغری کبرایی میچینند.
فعلا برید تو رده هشتم زیر اورتون تاتنهام و ... باشید وقتی نمیتونی بحث کنی بگو نمیتونم بحث کنم ...
چلسی که کلا تیم نیست که بخوام براش ارزش قائل بشم یا نشم اگر هم چیزی به منچستر گفتم به خاطر چرت پرت های هواردای منچستر بوده از این به بعد هم هر مزخرفی ببنم همون طوری جواب میدم

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
فعلا برید تو رده هشتم زیر اورتون تاتنهام و ... باشید وقتی نمیتونی بحث کنی بگو نمیتونم بحث کنم ...
چلسی که کلا تیم نیست که بخوام براش ارزش قائل بشم یا نشم اگر هم چیزی به منچستر گفتم به خاطر چرت پرت های هواردای منچستر بوده از این به بعد هم هر مزخرفی ببنم همون طوری جواب میدم
شما که ظاهرا ادم نرمالی نیستی عزیزان ارسنالی این طوری نیستن اما فک کنم شما مشکل داری!;)

technano

Registered User
لایک‌ها
316
عزیز بازی 2 فصل قبل یعنی 2011-12 بود.
uk.eurosport.yahoo.com/football/premier-league/2011-2012/manchester-united-arsenal-453915.html
در رابطه با تمدید قرارداد فان پرسی شما مطمءن هستید که میخواست قراردادش رو تمدید کنه؟! آخه همه سایتها توشتن که فان پرسی نمی خواد قراردادش رو تمدید کنه و چون سال آخر قراردادش بود، آرسن ونگر مجبور بود که بفروشدش تا پایان سال بصورت بازیکن آزاد از تیم جدا نشه مثل فلامینی. از طرفی اگه فان پرسی میخواست آرسنال بمونه مطمءنا با حقوق 70 هزار پوند در هفته قراردادش رو تمدید نمیکرد و همچنین یادمون نره که پیشنهاد سیتی 300 هزار پوند در هفته بود ولی فان پرسی اون پیشنهاد رو رد کرد تا به یونایتد بیاد که این موضوع خودش ثابت میکنه که فان پرسی فقط برای پول نبوده که یونایتد رو انتخاب کرد.
این فصلی که توش هستیم حساب نمیشه ؟
میشه 2.5 سال قبل ...
درست صحبت کن عزیز
تو برو خودت جمع کن

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
دقیقا ...
اگر فن پرسی نبود فصل قبل منچستر قهرمان میشد؟

با وضعیتی که من دارم از این فصل من یو می بینم، میتونم بگم که تو قهرمانی های 20 سال اخیر یونایتد، کانتونا و اسکولز هم نقش اصلی رو نداشتند چه برسه به ون پرسی... فرگوسن 99 درصد یونایتد بود... تیمی که 6 ماه پیش اونجوری داشت جلوی رئال مورینیو بازی میکرد رو با تیم مویس مقایسه کنید متوجه منظورم میشید.

technano

Registered User
لایک‌ها
316
با وضعیتی که من دارم از این فصل من یو می بینم، میتونم بگم که تو قهرمانی های 20 سال اخیر یونایتد، کانتونا و اسکولز هم نقش اصلی رو نداشتند چه برسه به ون پرسی... فرگوسن 99 درصد یونایتد بود... تیمی که 6 ماه پیش اونجوری داشت جلوی رئال مورینیو بازی میکرد رو با تیم مویس مقایسه کنید متوجه منظورم میشید.
منم پست های قبلتر اشاره کردم ... فرگوسن به همراه فن پرسی بودن که قهرمان شدن ...

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
هواداران پر شور ارسنال معروف به gay goner
49442986126654345150.jpg

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
قصد توهین ندارم سو تفاهم نشه فقط یه عکس هست و ممکنه ناراحت شین اما فقط یه واقعیت میان بعضی از هوادارای ارسناله

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
البته فراموش نکنیم که آرسنال با فروختن اسم ورزشگاه اختصاصیش درصد قابل توجهی از پول ساختش رو بدست آورد. از طرفی آرسنال چند ساله که داره خوب خرید میکنه. شما به خریدهای 3 فصل اخیر آرسنال نگاه بندازید: آرتتا، جنکینسون، کازورلا، پودولسکی، ژیرود، ناچو مونرءال،چمبرلین و امسال هم که اوزیل رو خریدن. البته بازیکتان دیگه ای هم جذب کردن مثل سانوگو و فلامینی که گفته میشه بازیکن آزاد بودن و 2 بازیکن آسیایی این تیم. این بازیکنهایی که اسم بردم از سال 2011 به بعد به تیم آرسنال پیوستن.
اینا رو قبل از اومدن به آرسنال هم میشناختی؟
آرتتا اصلا بازی ملی نداره! ، ژیرو هم قبل از اومدن به آرسنال نه شما میشناختیش و نه بازی ملی داشت! مونرئال و کازورلا هم تو بازی های مهم اسپانیا بشون بازی نمیرسه!
پودولسکی هم با 11 میلیون پوند اومد
جکینسون و چمبرلین هم بازی کنای قابلی نبودن!
یعنی شما میخواید بگید این بازیکنا تراز اول بودن مثه اوزیل ، و آرسنال هر سال مثه رئال و چلسی و من سیتی خرج کرده اما هیچ جامی نبرده!
کلا شما دارید اسم این افراد رو کنار اوزیل مینویسی فکر نکن بقیه نمیفهمن! همه میفهمن تا فصل قبل کازورلا گرون ترین بازیکنی بود که آرسنال خریداری کرده بود! در صورتی که شما خیلی راحت 40 تا والنسیا رو خریدید یکی دیگتونم 60 تا!
آرسنال هر سال فروش زیادی داره، نزدیک به خرید هامون! گاهی بیشتر گاهی کمتر!
اما امسال 22 بازیکن از این تیم رفتن، سیاست باشگاه تا حدی عوض شد (بهتر شد) ، و امسال تنها سالی بود که نسبت به فروش هامون بیشتر خرید کردیم تنها دلیلشم اوزیل بود!
اره فراموش نمیکنیم که این تیم 8 سال جام نبرد ولی بازم طرفدار داره!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
فعلا برید تو رده هشتم زیر اورتون تاتنهام و ... باشید و
دوست عزیز درسته که ما در رتبه هشتم و پایینتر از اورتون و تاتنهام و ... هستیم ولی واسم جالبه که شما چقدر حافظه کوتاه مدتی دارید!
رتبه های میانه جدول و جنگیدن با تاتنهام و اورتون و ... برای رسیدن به رتبه چهارم و کسب سهمیه لیگ قهرمان اروپا که خاطره چندین سال اخیر آرسنال هستش و تو همه این سالهای بی جامی اوج خوشحالیتون کسب سهمیه لیگ قهرمانان بوده، اونوقت رتبه یونایتد رو با وجود شوک بزرگ خداحافظی سر آلکس فرگوسن مسخره میکنید!!
هر کسی که الفبای فوتبال رو هم بدونه میدونه که خداحافظی سر آلکس فرگوسن اونهم بعد از اینهمه سال و اینهمه افتخار، شوک بسیار بزرگی به یونایتد وارد کرد و مطمءنا دیوید مویس در ابتدای ورودش به یونایتد و جانشینی یکی از بزرگترین مربیان تاریخ فوتبال تحت فشار زیادی هستش و انتظار موفقیت در کوتاه مدت از مویس، انتظار غیرمنطقی هستش. باید به مویس زمان داد تا بتونه کم کم برنامه های خودش رو در یونایتد پیاده کنه. از طرفی مویس هم با توجه به بازیهای سخت ابتدای فصل تا اینجا بد نتیجه نگرفته.
پ.ن: دوستان خواهشا با رعایت احترام همدیگه با هم کل کل کنیم و خدایی نکرده باعث ناراحتی و رنجش همدیگه نشیم. اینو به عنوان یک کوچکتر ازتون خواهش میکنم.

technano

Registered User
لایک‌ها
316
دوست عزیز درسته که ما در رتبه هشتم و پایینتر از اورتون و تاتنهام و ... هستیم ولی واسم جالبه که شما چقدر حافظه کوتاه مدتی دارید!
رتبه های میانه جدول و جنگیدن با تاتنهام و اورتون و ... برای رسیدن به رتبه چهارم و کسب سهمیه لیگ قهرمان اروپا که خاطره چندین سال اخیر آرسنال هستش و تو همه این سالهای بی جامی اوج خوشحالیتون کسب سهمیه لیگ قهرمانان بوده، اونوقت رتبه یونایتد رو با وجود شوک بزرگ خداحافظی سر آلکس فرگوسن مسخره میکنید!!
هر کسی که الفبای فوتبال رو هم بدونه میدونه که خداحافظی سر آلکس فرگوسن اونهم بعد از اینهمه سال و اینهمه افتخار، شوک بسیار بزرگی به یونایتد وارد کرد و مطمءنا دیوید مویس در ابتدای ورودش به یونایتد و جانشینی یکی از بزرگترین مربیان تاریخ فوتبال تحت فشار زیادی هستش و انتظار موفقیت در کوتاه مدت از مویس، انتظار غیرمنطقی هستش. باید به مویس زمان داد تا بتونه کم کم برنامه های خودش رو در یونایتد پیاده کنه. از طرفی مویس هم با توجه به بازیهای سخت ابتدای فصل تا اینجا بد نتیجه نگرفته.
پ.ن: دوستان خواهشا با رعایت احترام همدیگه با هم کل کل کنیم و خدایی نکرده باعث ناراحتی و رنجش همدیگه نشیم. اینو به عنوان یک کوچکتر ازتون خواهش میکنم.
برید اول ببیند کی شروع کرد به مسخره کردن و توهین کردن بعد بیایید یقه منو بچسبید ... انتظار دارید توهین کنن و جواب ندم؟
در مورد رتبه چهارمی و 17 سال رفتن به لیگ قهرمانان بله ما جنگیدیم و ارزشش هم خیلی بود چون ترکیب ما نسبت به تیم های دیگه ضعیف تره با این وجود نتیجه خیلی خوبی گرفتیم ... در حال حاضر هم مصدومین زیادی داریم اما رتبه اولیم ترکیبمون هم غیر از خط دفاع و هافبک که همه غیر اوزیل به طور بالقوه بازیکنای خیلی بزرگی محسوب نمیشن ولی با این وجود داریم عالی نتیجه میگیریم ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

مساله اینجاست که بنده نباید بچه ها بحث کنم. این صحبت شما هم نشون میده که سنت و سالت در چه حدی هست. من با امثال شما ها با این لحن گفتار که خب تقصیر شما هم نیست و اقتضای سنی شما هست نه وقتی برای بحث دارم و نه علاقه ای.

اینجا کاربران دیگه ای هستند (ارسنالی ، لیورپولی ، رئالی ، دورتموندی و .....) که با اینکه شاید من از تیم مورد علاقه شون بدم بیاد اما برای اونها احترام قائلم چون حداقل صفتی که دارند درست صحبت کردنه پسر جان.

در ضمن اینکه شما برای تیمی مثل چلسی ارزش قائل نشید اصلا اهمیتی برای یه هوادار چلسی نداره. بنده از چلسی خوشم نمیاد اما برای این تیم احترام قائل هستم.
موفق باشید.

بالا