چه راحت با رعایت احترام کل آرسنالو زیر سوال میبری :دی
والنسیا به گفته یکی از منابع معتبر 38 میلیون یورو خریداری شده!
والا من نمیدونم شما که اصلا خرید نمیکنید ، یا خرید هاتون با اون قیمتیه که میگید، چطور این همه بدهی بالا آوردید واقعا جای سواله مگه نه؟ :دی (بدهی یونایتد 300 میلیون یورو برآورد شده)
از یه طرف قهرمانی تو لیگ رو حق اصلی تون میدونید هر سال یکی قهرمان میشه میگید داوری اونوقت اون تیمایی به جز شما که قهرمان میشن شما رو با داوری میبینن جالبه نه؟ :دی
ما هم که آخرین قهرمانی هامون هنوز خدارو شکر زیر سوال نرفته:دی
به ترتیب جواب میدم بزرگوار:
1- من پست اول رو در جواب دوستی که گفته بودن شما رتبه هشتم و زیر اورتون و تاتنهام هستین، گفتم و فکر نمیکنم مطلب اشتباه و غیرواقعی گفته باشم.
2- اون منبعتون اشتباه بوده گرامی. من مبلغ ذکر شده رو از کانون هواداران یونایتد نقل قول کردم و باز هم سرچ میکنم تا لبنک خارجی هم در این راستا پیدا کنم و خدمتتون اراءه بدم. لطفا شما هم منبع 38 میلیون یورو رو قرار بدین تا ما هم استفاده کنیم.
پ.ن: در یک پست جداگانه لینک و مطلب از سایت بی بی سی قرار دادم که مبلغ انتقال والنسیا از ویگان به یونایتد 16 میلیون پوند ذکر شده.
3- علت اصلی بدهی های یونایتد بازپرداخت وامی هست که گلیزرها جهت خرید یونایتد به باشگاه تحمیل کردن. شما چون طرفدار یونایتد نیستید حق دارید که اطلاع نداشته باشید. تا قبل از خرید یونایتد توسط گلیزرها، این باشگاه بدهی نداشت تا اینکه گلیزها 75 در صد سهام یوتایتد رو خریداری کردن، اونهم با وام بانکی و بازپرداخت وام و سود اون رو به باشگاه تحمیل کردن. واسه همینه که یونایتد این بدهی رو داره و اکثر طرفدارهای یونایتد هم مخالف گلیزرها هستن و از شال گردن سبز و طلایی که نماد مخالفت با گلیزرها هست، استفاده میکنن. اینو با یک سرچ ساده در اینترنت متوجه میشید.
در رابطه با هزینه برای خرید بازیکن من و دیگر دوستان یونایتدی مگه گفتیم یونایتد هزینه نمیکنه؟! کجا چنین مطلبی رو بیان کردیم؟!
من میگم آرسنال هم در 3 سال اخیر کم هزینه نکرده و اسم بازیکنهایی که خریداری شده آوردم ولی بعضی دوستداران آرسنال به هر علتی نمیخوان این موضوع رو بپذیرن! البته در جواب دوست عزیز آقا پیروز هم گفتم من اطلاع دقیقی از تراز مالی باشگاه آرسنال ندارم همونجور شما اطلاع دقیقی از تراز مالی باشگاه یونایتد ندارید و هزینه خرید والنسیا رو 40 میلیون پوند و یکی دیگه رو 60 میلیون پوند بیان میکنید!!!
4- در رابطه با قسمت آخر پستتون هم باید بگم اشتباهات داوری همیشه بوده و هست و گاهی مواقع به نفع و گاهی مواقع به ضرر یک تیم هست و نمیشه موفقیت در طول یک فصل یک تیم رو که قهرمان شده با اشتباهات داوری لوث کرد. البته من فکر میکنم همیشه صحبت از اشتباهات داوری به نفع یونایتد هست و این ما هستیم که قهرمانیهامون به هر نحوی میخواد زیر سوال بره تا تیم مورد علاقه شما!!! البته این امر هم طبیعیه چون یونایتد در سالیان اخیر همیشه جزو مدعیان لیگ برتر بوده و کسانی که طرفدار تیمهای دیگه هستن خواه ناخواه چشم دیدن موفقیت یونایتد رو ندارن و در نتیجه هستند افرادی که به هر ترفندی دست میزنن تا موفقیت تیم برتر رو زیر سوال ببرن. لذا تنها اشتباهات به نفع یونایتد بارز میشه و اشتباهات به ضررش میشن جزءی از فوتبال!! حالا اگه آرسنال هم به موفقیتش ادامه بده مطمءنا اشتباهات داوری بازیهاش بیشتر مورد توجه قرار میگیره.