• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
100%

شما به نسبت 10 سال پیش ببینید.

پورتو، موناکو، والنسیا، فیورنتینا، لاتزیو، زاراگوزا، لیورپول، لیون، پارما، بایرلورکوزن، سویا و حتی میلان و برخی نامهای بزرگ دیگر چطور از سطح اول فوتبال اروپا کنار رفتن و تبدیل به تیم های معمولی و درجه ی پایین شدند.

حالا اگر که قبل تر بریم میتونیم ببینیم سال به سال انگار غربالی وجود داره به اسم پول که نمیذاره بقیه ازش رد بشن و موفق بشن.

قدیمترها:
ناتینگهام فارست، بنفیکا، آژاکس، پی اس وی، هامبورگ و .....

پ.ن:
آینده هم میشه:

رئال، بارسا، چلسی، پی اس جی، من سیتی و احتمالا اینترمیلان

نخواستم اسم تیمی رو بیارم ولی واقعیت همینه که شما میگین. واقعا با این وضع که داره پیش میره رقابتهای باشگاهی دارن محدود به چند تیم خاص میشن که توانایی مالی و خرید ستاره های بقیه تیمهارو دارن.
مثلا همین موناکو اگه همینجوری پیش بره چند سال دیگه جزو قدرتهای اروپا میشه.
باید قانون فیرپلی مالی اجرا بشه و تیمها بر اساس درآمد باشگاهیشون بتونن هزینه کنن وگرنه رقابت در فوتبال باشگاهی اروپا محدود به یکسری تیمهای خاص میشه که توانایی مالی زیادی دارن و درآمدهای غیر فوتبالیشون رو به تیمهاشون تزریق میکنن.

MehdiWol2

Registered User
لایک‌ها
436
100%

شما به نسبت 10 سال پیش ببینید.

پورتو، موناکو، والنسیا، فیورنتینا، لاتزیو، زاراگوزا، لیورپول، لیون، پارما، بایرلورکوزن، سویا و حتی میلان و برخی نامهای بزرگ دیگر چطور از سطح اول فوتبال اروپا کنار رفتن و تبدیل به تیم های معمولی و درجه ی پایین شدند.

حالا اگر که قبل تر بریم میتونیم ببینیم سال به سال انگار غربالی وجود داره به اسم پول که نمیذاره بقیه ازش رد بشن و موفق بشن.

قدیمترها:
ناتینگهام فارست، بنفیکا، آژاکس، پی اس وی، هامبورگ و .....

پ.ن:
تیم هایی که از غربال عبور میکنند و آینده رو شاید داشته باشن:

رئال، بارسا، چلسی، پی اس جی، من سیتی و احتمالا اینترمیلان

نخواستم اسم تیمی رو بیارم ولی واقعیت همینه که شما میگین. واقعا با این وضع که داره پیش میره رقابتهای باشگاهی دارن محدود به چند تیم خاص میشن که توانایی مالی و خرید ستاره های بقیه تیمهارو دارن.
باید قانون فیرپلی مالی اجرا بشه و تیمها بر اساس درآمد باشگاهیشون بتونن هزینه کنن وگرنه رقابت در فوتبال باشگاهی اروپا محدود به یکسری تیمهای خاص میشه که توانایی مالی زیادی دارن و درآمدهای غیر فوتبالیشون رو به تیمهاشون تزریق میکنن.

Big Like +

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
فعلا برید تو رده هشتم زیر اورتون تاتنهام و ... باشید وقتی نمیتونی بحث کنی بگو نمیتونم بحث کنم ...
چلسی که کلا تیم نیست که بخوام براش ارزش قائل بشم یا نشم اگر هم چیزی به منچستر گفتم به خاطر چرت پرت های هواردای منچستر بوده از این به بعد هم هر مزخرفی ببنم همون طوری جواب میدم

بیشتر توضیح بده :rolleyes:
داریم از دانشت استفاده میکنیم

این فصلی که توش هستیم حساب نمیشه ؟
میشه 2.5 سال قبل ...

تو برو خودت جمع کن

اینبارو ببخششون

نرمال که آره نیستم ولی فکر کنم حال تو بدتر باشه ... این جنسی که میزنه قاطی داره

طبق توضیح خودت حرفی برای زدن باقی میمونه؟

منم پست های قبلتر اشاره کردم ... فرگوسن به همراه فن پرسی بودن که قهرمان شدن ...

اگر هنوز فشار زیاده بزار اینا تا خالی بشی ...

برید اول ببیند کی شروع کرد به مسخره کردن و توهین کردن بعد بیایید یقه منو بچسبید ... انتظار دارید توهین کنن و جواب ندم؟
در مورد رتبه چهارمی و 17 سال رفتن به لیگ قهرمانان بله ما جنگیدیم و ارزشش هم خیلی بود چون ترکیب ما نسبت به تیم های دیگه ضعیف تره با این وجود نتیجه خیلی خوبی گرفتیم ... در حال حاضر هم مصدومین زیادی داریم اما رتبه اولیم ترکیبمون هم غیر از خط دفاع و هافبک که همه غیر اوزیل به طور بالقوه بازیکنای خیلی بزرگی محسوب نمیشن ولی با این وجود داریم عالی نتیجه میگیریم ...

خدا قوت که جنگیدی

میتونم بپرسم شما چند سالته که به من میگی بچه ؟ شاید 50 سالته اون وقت من نصف تو سن دارم ها ؟
گفتم یه بار اگر میتونی درست و منطقی بحث رو جلو ببری باهات بحث میکنم ولی اگر بخوای توهین کنی مجبورم با ادبیاتی که بابات بهت یاد داده باهات حرف بزنم ...

سنشونو همه میدونن شما جوش نزن

خیلی جالبه کسایی که ادعای شخصیت و شعور دارن خودشون هیچی نیستن ... شما اگر شخصیت داری بهتره همیشه داشته باشی نه زمانی که کم میاری بزنی به کربلا
برای منم اهمیتی نداره طرفدارای من یو چی فکر میکنن هرجور رفتار کنید همون طور پاسخ میدم حالا میخواد هرکی باشه

یکم یواش تر .
به مرحله حذفی لیگ قهرمانان برسیم صد درصد سکته میزنی با این وضعیت
:D

پ . ن :عمویی فااااااااااااااااااااااااااااااازت چیه؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

من هم امیدوارم این قوانین اجرا بشن. متاسفانه ریخت و پاش های زیاد و حضور مالکان ثروتمند مثل صاحبان چاه های نفت اخرش به ضرر فوتبال تموم میشه.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من هم امیدوارم این قوانین اجرا بشن. متاسفانه ریخت و پاش های زیاد و حضور مالکان ثروتمند مثل صاحبان چاه های نفت اخرش به ضرر فوتبال تموم میشه.

در شرایطی این قانون هم خیلی نمیتونه مفید باشه. چون مثلا یه باشگاهی مثل استوک سیتی (بالفرض) حتما باید فیر پلی مالی رو زیرپا بذاره تا بتونه شانس بقا در لیگ برتر رو پیدا کنه. این فیر پلی مالی جلوی هزینه های بی حساب و کتاب تیم های ثروتمند رو به بهترین نحو خواهد گرفت اما باعث نمیشه تیم های کوچکتر و ضعیفتر جسارت رشد رو نداشته باشن؟

در کل من موافق اجرای این قانون هستم. 15-10 سال پیش چقدر فوتبال اروپا زیباتر بود. از تیم خودمون مثال میزنم به کسی برنخوره. مثلا یه دیناموکیف بارسلونای تو اوج رو رفت و برگشت میزد و ....

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
دوست عزیز درسته که ما در رتبه هشتم و پایینتر از اورتون و تاتنهام و ... هستیم ولی واسم جالبه که شما چقدر حافظه کوتاه مدتی دارید!
رتبه های میانه جدول و جنگیدن با تاتنهام و اورتون و ... برای رسیدن به رتبه چهارم و کسب سهمیه لیگ قهرمان اروپا که خاطره چندین سال اخیر آرسنال هستش و تو همه این سالهای بی جامی اوج خوشحالیتون کسب سهمیه لیگ قهرمانان بوده، اونوقت رتبه یونایتد رو با وجود شوک بزرگ خداحافظی سر آلکس فرگوسن مسخره میکنید!!
هر کسی که الفبای فوتبال رو هم بدونه میدونه که خداحافظی سر آلکس فرگوسن اونهم بعد از اینهمه سال و اینهمه افتخار، شوک بسیار بزرگی به یونایتد وارد کرد و مطمءنا دیوید مویس در ابتدای ورودش به یونایتد و جانشینی یکی از بزرگترین مربیان تاریخ فوتبال تحت فشار زیادی هستش و انتظار موفقیت در کوتاه مدت از مویس، انتظار غیرمنطقی هستش. باید به مویس زمان داد تا بتونه کم کم برنامه های خودش رو در یونایتد پیاده کنه. از طرفی مویس هم با توجه به بازیهای سخت ابتدای فصل تا اینجا بد نتیجه نگرفته.
پ.ن: دوستان خواهشا با رعایت احترام همدیگه با هم کل کل کنیم و خدایی نکرده باعث ناراحتی و رنجش همدیگه نشیم. اینو به عنوان یک کوچکتر ازتون خواهش میکنم.
چه راحت با رعایت احترام کل آرسنالو زیر سوال میبری :دی
دوست عزیز بعصی اطلاعاتتون که در این پست گفتین اشتباه هستش. شما فرمودین: در صورتی که شما خیلی راحت 40 تا والنسیا رو خریدید و یکی دیگتونم 60 تا!! لازمه خدمتتون عرض کنم تا اونجایی که من میدونم گرونترین بازیکن خریداری شده توسط یونایتد دیمیتار برباتوف بوده که اونهم مطمءنا کمتر از 40 میلیون پوند خریداری شد.
از طرفی منظور من این بود آرسنال هم این چند سال بدون خرید نبوده و چندین بازیکن خوب به ترکیبش اضافه کرده که اسمشون رو هم گفتم. در رابطه با شناختنشون هم باید بگم بعضی از این بازیکنان معروف بودن مثل اولیویه ژیرود که آقای گل لیگ فرانسه و یکی از عوامل اصلی قهرمانی مونت پولیه در فرانسه بود که به آرسنال پیوست. یا سانتی کازورلا یکی از ستارگان مالاگا بود که به آرسنال پیوست. پودولسکی ستاره تیمش بود که آرسنال اونو جذب کرد. آرتتا یادمه بعد از شکست 8-2 و در روز آخر نقل و انتقالات به آرسنال پیوست و اگه اشتباه نکنم حدود 10 میلیون پوند خریداری شد. البته بازیکنان جوانی هم به تیم اضافه شدن که جذب بازیکنان جوان و آینده دار سیاست همه باشگاههای بازیکن ساز هستش. اینکه بگیم در سالهای اخیر آرسنال خرید نداشته یا کم هزینه کرده بنظر من اشتباهه، البته نسبت به تیمهای چلسی- سیتی-رءال-PSG بله کمتر هزینه کرده ولی نسبت به سایر تیمهای لیگ جزیره جزو تیمهای بالای جدول از لحاظ هزینه بوده. در رابطه با ساخت ورزشگاه هم بله ساخت ورزشگاه هزینه داره ولی آرسنال با فروش نام ورزشگاه اختصاصیش قسمت زیادی از هزینه ساختش رو تامین کرد.
این نکته رو هم بگم که طرفداران متعصب آرسنال که 8 ساله پای جام نگرفتن آرسنال موندن و به تیمشون همچنان علاقه دارن، قابل احترام هستن.
پ.ن: الان سرچ کردم و مبلغ قرارداد والنسیا و برباتوف رو در آوردم.
والنسیا در سال 2008 با مبلغ 16 میلیون پوند از ویگان خریداری شد.
برباتوف در سال 2008 با مبلغ حدود 30 میلیون پوند (دقیقش 30/75 میلیون پوند) از تاتنهام خریداری شد.
والنسیا به گفته یکی از منابع معتبر 38 میلیون یورو خریداری شده!
ژیرو که اقای گل فرانسه شد تا اونجایی که من میدونم ارتتا هم تو اورتون عالی بود سانتی کازورلا هم گویا فقط شما نمیشناختیش

اون یکی هم مگه بازیکن تاپیه

در مورد چمبرلین یونایتد هم دنبالش بود

در مورد خرج ها هم بزرگ نمایی نکنید

کی گفته والنسیا با 40 میلیون اومده منچستر این امار ها رو از کجا میاری؟ والنسیا حدود 16 میلیون پوند قرار دادش بود

کدوم بازیکن رو 60 تا خریدیم؟!

من مبلغ قرارداد والنسیا رو درآوردم: والنسیا در سال 2008 با قیمت 16 میلیون پوند از ویگان خریداری شد. گرونترین بازیکنی هم که یونایتد تا حالا خریده اگه اشتباه نکنم برباتوف بوده با مبلغ حدود 30 میلیون پوند (البته دقیقش 30/75 میلیون پوند) از طرفی یونایتد هم خروجی داشته که معروفترینش رونالدو به ارزش حدود 82 میلیون پوند بوده.
بنظر من هم در مورد هزینه کردن آرسنال خصوصا در 3 سال اخیر سیاه نمایی شده. آرسنال از فصل 2011 به اینطرف تا حدی سیاست های نخریدن ستاره رو تغییر داده و بازیکنهای خیلی خوبی هم جذب کرده. حالا چرا هواداراش قبول ندارن جای تعجب داره!
والا من نمیدونم شما که اصلا خرید نمیکنید ، یا خرید هاتون با اون قیمتیه که میگید، چطور این همه بدهی بالا آوردید واقعا جای سواله مگه نه؟ :دی (بدهی یونایتد 300 میلیون یورو برآورد شده)
از یه طرف قهرمانی تو لیگ رو حق اصلی تون میدونید هر سال یکی قهرمان میشه میگید داوری اونوقت اون تیمایی به جز شما که قهرمان میشن شما رو با داوری میبینن جالبه نه؟ :دی
ما هم که آخرین قهرمانی هامون هنوز خدارو شکر زیر سوال نرفته:دی

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
در شرایطی این قانون هم خیلی نمیتونه مفید باشه. چون مثلا یه باشگاهی مثل استوک سیتی (بالفرض) حتما باید فیر پلی مالی رو زیرپا بذاره تا بتونه شانس بقا در لیگ برتر رو پیدا کنه. این فیر پلی مالی جلوی هزینه های بی حساب و کتاب تیم های ثروتمند رو به بهترین نحو خواهد گرفت اما باعث نمیشه تیم های کوچکتر و ضعیفتر جسارت رشد رو نداشته باشن؟

در کل من موافق اجرای این قانون هستم. 15-10 سال پیش چقدر فوتبال اروپا زیباتر بود. از تیم خودمون مثال میزنم به کسی برنخوره. مثلا یه دیناموکیف بارسلونای تو اوج رو رفت و برگشت میزد و ....
من مطمئن نیستم ولی اگه همچین قانونی اجرا بشه اونوقت کی بایرن مونیخو میگیره؟
بایرن مونیخ تنها تیمی هست که با این قانون درامد بسیار بالایی داره!
از اون طرف یه بابایی ور میداره با دلار نفتی یه تیم میخره واسه روز مبادا تا هر وقت نفت تموم شد دارمدش از فوتبال باشه :دی

• Like
Reactions: rms

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
من مطمئن نیستم ولی اگه همچین قانونی اجرا بشه اونوقت کی بایرن مونیخو میگیره؟
بایرن مونیخ تنها تیمی هست که با این قانون درامد بسیار بالایی داره!
از اون طرف یه بابایی ور میداره با دلار نفتی یه تیم میخره واسه روز مبادا تا هر وقت نفت تموم شد دارمدش از فوتبال باشه :دی

اگه این قانون در شرایط فعلی به صورت کامل اجرا بشه 4 تا تیم بسیار بسیار قوی میشند... بارسا، رئال، بایرن و من یو... هیچ باشگاهی درآمد سالانش به این 4 تا نزدیک هم نمیشه.

ولی راه فرار هم کم نداره این قانون... مثلا اگه یکی از شرکت های منصور و ناصر و رومن بیاد اسم ورزشگاه رو با مبلغ مثلا سالی 300 میلیون یورو بخره پلاتینی میخواد چه کنه؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
چه راحت با رعایت احترام کل آرسنالو زیر سوال میبری :دی

والا من نمیدونم شما که اصلا خرید نمیکنید ، یا خرید هاتون با اون قیمتیه که میگید، چطور این همه بدهی بالا آوردید واقعا جای سواله مگه نه؟ :دی (بدهی یونایتد 300 میلیون یورو برآورد شده)
از یه طرف قهرمانی تو لیگ رو حق اصلی تون میدونید هر سال یکی قهرمان میشه میگید داوری اونوقت اون تیمایی به جز شما که قهرمان میشن شما رو با داوری میبینن جالبه نه؟ :دی
ما هم که آخرین قهرمانی هامون هنوز خدارو شکر زیر سوال نرفته:دی

به ترتیب جواب میدم بزرگوار:
1- من پست اول رو در جواب دوستی که گفته بودن شما رتبه هشتم و زیر اورتون و تاتنهام هستین، گفتم و فکر نمیکنم مطلب اشتباه و غیرواقعی گفته باشم.
2- اون منبعتون اشتباه بوده گرامی. من مبلغ ذکر شده رو از کانون هواداران یونایتد نقل قول کردم و باز هم سرچ میکنم تا لبنک خارجی هم در این راستا پیدا کنم و خدمتتون اراءه بدم. لطفا شما هم منبع 38 میلیون یورو رو قرار بدین تا ما هم استفاده کنیم.
پ.ن: در یک پست جداگانه لینک و مطلب از سایت بی بی سی قرار دادم که مبلغ انتقال والنسیا از ویگان به یونایتد 16 میلیون پوند ذکر شده.
3- علت اصلی بدهی های یونایتد بازپرداخت وامی هست که گلیزرها جهت خرید یونایتد به باشگاه تحمیل کردن. شما چون طرفدار یونایتد نیستید حق دارید که اطلاع نداشته باشید. تا قبل از خرید یونایتد توسط گلیزرها، این باشگاه بدهی نداشت تا اینکه گلیزها 75 در صد سهام یوتایتد رو خریداری کردن، اونهم با وام بانکی و بازپرداخت وام و سود اون رو به باشگاه تحمیل کردن. واسه همینه که یونایتد این بدهی رو داره و اکثر طرفدارهای یونایتد هم مخالف گلیزرها هستن و از شال گردن سبز و طلایی که نماد مخالفت با گلیزرها هست، استفاده میکنن. اینو با یک سرچ ساده در اینترنت متوجه میشید.
در رابطه با هزینه برای خرید بازیکن من و دیگر دوستان یونایتدی مگه گفتیم یونایتد هزینه نمیکنه؟! کجا چنین مطلبی رو بیان کردیم؟!
من میگم آرسنال هم در 3 سال اخیر کم هزینه نکرده و اسم بازیکنهایی که خریداری شده آوردم ولی بعضی دوستداران آرسنال به هر علتی نمیخوان این موضوع رو بپذیرن! البته در جواب دوست عزیز آقا پیروز هم گفتم من اطلاع دقیقی از تراز مالی باشگاه آرسنال ندارم همونجور شما اطلاع دقیقی از تراز مالی باشگاه یونایتد ندارید و هزینه خرید والنسیا رو 40 میلیون پوند و یکی دیگه رو 60 میلیون پوند بیان میکنید!!!
4- در رابطه با قسمت آخر پستتون هم باید بگم اشتباهات داوری همیشه بوده و هست و گاهی مواقع به نفع و گاهی مواقع به ضرر یک تیم هست و نمیشه موفقیت در طول یک فصل یک تیم رو که قهرمان شده با اشتباهات داوری لوث کرد. البته من فکر میکنم همیشه صحبت از اشتباهات داوری به نفع یونایتد هست و این ما هستیم که قهرمانیهامون به هر نحوی میخواد زیر سوال بره تا تیم مورد علاقه شما!!! البته این امر هم طبیعیه چون یونایتد در سالیان اخیر همیشه جزو مدعیان لیگ برتر بوده و کسانی که طرفدار تیمهای دیگه هستن خواه ناخواه چشم دیدن موفقیت یونایتد رو ندارن و در نتیجه هستند افرادی که به هر ترفندی دست میزنن تا موفقیت تیم برتر رو زیر سوال ببرن. لذا تنها اشتباهات به نفع یونایتد بارز میشه و اشتباهات به ضررش میشن جزءی از فوتبال!! حالا اگه آرسنال هم به موفقیتش ادامه بده مطمءنا اشتباهات داوری بازیهاش بیشتر مورد توجه قرار میگیره.

Last edited:

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
اگه این قانون در شرایط فعلی به صورت کامل اجرا بشه 4 تا تیم بسیار بسیار قوی میشند... بارسا، رئال، بایرن و من یو... هیچ باشگاهی درآمد سالانش به این 4 تا نزدیک هم نمیشه.

ولی راه فرار هم کم نداره این قانون... مثلا اگه یکی از شرکت های منصور و ناصر و رومن بیاد اسم ورزشگاه رو با مبلغ مثلا سالی 300 میلیون یورو بخره پلاتینی میخواد چه کنه؟
فکر کنم به ترتیب اینا بیشترین درآمد رو دارند:
1-رئال
2-بارسا
3-من یو
4-بایرن
5-آرسنال
4 و 5 شاید جا به جا باشه

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
همتون به زیر رئالین
هروقت تیم مورد علاقتون تونست ۹تا چمپیونس لیگ بگیره،بعدا بیاین با هوادارای رئال حرف بزنین،الان هیچ مالی نیستین همتون !! میفهمین

بارسایی ها هروقت تعداد قهرمانی تیمتون توی لیگ به رئال رسید،هروقت ۱۱تا گل توی ال کلاسیکو زدین،بعدا حق دارین پستمو نقل قول کنین !! فهمیدی
رئال یا رویال یا تیم شاهنشاهی،تیم خاصیه که هر ادم معمولی ای طرفدارش نیست !! شاه اسپانیا پشتشه !! ولی بارسا تیمیه که یه دهات عین کاتالونیا پشتشه یه مشت دهاتی که چهل ساله دارن اعتراض میکنن باز ***** میشن حیوونیا

اگه رئال از همین الان بگه قصد دارم استراحتم کنم و دیگه نمیخام توی چمپیونس لیگ بازی کنم خیلی حال میده ؛) چون حالا حالا ها تیمی نمیتونه به رکورد ۹تا برسه ؛) حالا باز تیم هایی مثل میلان به ماها نزدیکن ولی یه تیم ضایع عین بارسا اگه چهار سال پشت سر هم قهرمان بشه تازه میرسه به رکورد رئال و میتونه بیاد به رئال بگه استراحت بسه بیا بازی کن داش
یه عده جواب ندارن بدن میان مقلته میکنن یا توهین میکنن یا فک کنم داداشم اگه این پست رو ببینه پاک کنه

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

با توجه به سرچی که کردم مطمئن شدم که مبلغ انتقال والنسیا از ویگان به یونایتد 16 میلیون پوند بوده. مطلب و لینک مربوطه از سایت بی بی سی رو قرار میدم:

BBC SPORT | Football | My Club | M | Man Utd | Valencia joins Man Utd from Wigan

[h=1]Valencia joins Man Utd from Wigan[/h] Manchester United have signed Wigan Athletic winger Antonio Valencia on a four-year deal for an undisclosed fee.
The 23-year-old Ecuador international is manager Sir Alex Ferguson's first signing since Cristiano Ronaldo signed for Real Madrid in a £80m transfer.
"Antonio is a player we have admired for some time now, having spent the last two years in the Premier League with Wigan," said Ferguson.
Valencia's transfer is reported to have cost United as much as £16m.

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
همتون به زیر رئالین
هروقت تیم مورد علاقتون تونست ۹تا چمپیونس لیگ بگیره،بعدا بیاین با هوادارای رئال حرف بزنین،الان هیچ مالی نیستین همتون !! میفهمین

بارسایی ها هروقت تعداد قهرمانی تیمتون توی لیگ به رئال رسید،هروقت ۱۱تا گل توی ال کلاسیکو زدین،بعدا حق دارین پستمو نقل قول کنین !! فهمیدی
رئال یا رویال یا تیم شاهنشاهی،تیم خاصیه که هر ادم معمولی ای طرفدارش نیست !! شاه اسپانیا پشتشه !! ولی بارسا تیمیه که یه دهات عین کاتالونیا پشتشه یه مشت دهاتی که چهل ساله دارن اعتراض میکنن باز ***** میشن حیوونیا

اگه رئال از همین الان بگه قصد دارم استراحتم کنم و دیگه نمیخام توی چمپیونس لیگ بازی کنم خیلی حال میده ؛) چون حالا حالا ها تیمی نمیتونه به رکورد ۹تا برسه ؛) حالا باز تیم هایی مثل میلان به ماها نزدیکن ولی یه تیم ضایع عین بارسا اگه چهار سال پشت سر هم قهرمان بشه تازه میرسه به رکورد رئال و میتونه بیاد به رئال بگه استراحت بسه بیا بازی کن داش
یه عده جواب ندارن بدن میان مقلته میکنن یا توهین میکنن یا فک کنم داداشم اگه این پست رو ببینه پاک کنه

در حد کلکل نمیبینمتون بیاین جواب اگه دارین بدین اگه نه هررررریییی بکشین کنار بزارین پادشاهی کنیم

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
همتون به زیر رئالین

من عاشق نحوه ی کل کل ایشون شدم!!! :دی

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
attachment-483624d1383953991-644339_761764877183576_1967874360_n.jpg

خانم شهرزاد مظفر، سرمربی تیم فوتسال بانوان ایران
آرم آرسنال رو لباس ایشون

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
Sir Alex Fergusson in his autobiography :

I had it so easy at United. Wenger was a much better manager than me and revolutionised English Football

سر الکس فرگوسن در زندگینامه اش:

من در آن بسیار آسان بود. ونگر یک مدیر بسیار بهتر از من بود و انقلابی در فوتبال انگلیسی

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
Sir Alex Fergusson in his autobiography :

I had it so easy at United. Wenger was a much better manager than me and revolutionised English Football

سر الکس فرگوسن در زندگینامه اش:

من در آن بسیار آسان بود. ونگر یک مدیر بسیار بهتر از من بود و انقلابی در فوتبال انگلیسی

جان من ترجمرو پاک کن. مردم از خنده. گوگل ترکونده:v

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk now Free

MehdiWol2

Registered User
لایک‌ها
436
فکر کنم به ترتیب اینا بیشترین درآمد رو دارند:
1-رئال
2-بارسا
3-من یو
4-بایرن
5-آرسنال
4 و 5 شاید جا به جا باشه
منچستر یونایتد سوم؟؟؟ منچستر الان دومه اونم با اختلاف ناچیز نسبت به رئال و اختلاف قابل توجه نسبت به تیم سوم
منچستر یونایتد 8 سال پیاپی ثروتمندترین تیم جهان بود
از سال بعد منتظر اجرایی شدن قرارداد منچستر با شورلت و جنرال موتوز باش که شاهد بازگشت با اقتدارش به صدر خواهیم بود
Forbes' list of the most valuable football clubs - Wikipedia, the free encyclopedia

technano

Registered User
لایک‌ها
316
@-0000-
پست منو نقل قول نکن لطفا ... اگر یه هوادار لیورپول یا نیوکاسل بودی شاید جوابت رو میدادم ولی ...

بالا