• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

technano

Registered User
لایک‌ها
316
نه, Dive نبوده, از پشت مدافع تنه زد به رامیرز و واقعا خورد زمین.
وقت اضافه هم 4 دقیقه بوده و زمان 93 و 20,10 ثانیه بود که خطا رخ داد.
واقعا نمیدونم در مورد این پست چی بگم:D
بازی را ندیم اما Mirror مدعی شده که رامیرز دایو انجام داد و پنالتی گرفت!
ولی نیم فصل دوم اینا 3 گانه می برن! :دی
با مسئولین اروپا باید حرف بزنیم اینا بعد از فتح ـه CL بهشون EL رو هم بدن و سوپر جام هم بدن 5 گانه کنن :lol:
و در آخر
ZwekIjG8

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اگه خطا نبود خودم میگفتم, واقعا خطا بود. تازه الان مورینیو گفته گل دوم وست بروم خطا رو ایوانوویچ بوده و داور چهارمم همون کنار زمین تایید کرده.
من بازی رو کامل دیدم. گل دوم وست بروم وسط زمین روی ایوانوویچ خطا کردن.
اما اون برخورد که پنالتی گرفت اصلا پنالتی نبود، درگیری بدنی خیلی ساده تو فوتبال بود...
پیتر چک هم داره گل های ساده ای می خوره...

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
به ترتیب جواب میدم بزرگوار:
1- من پست اول رو در جواب دوستی که گفته بودن شما رتبه هشتم و زیر اورتون و تاتنهام هستین، گفتم و فکر نمیکنم مطلب اشتباه و غیرواقعی گفته باشم.
2- اون منبعتون اشتباه بوده گرامی. من مبلغ ذکر شده رو از کانون هواداران یونایتد نقل قول کردم و باز هم سرچ میکنم تا لبنک خارجی هم در این راستا پیدا کنم و خدمتتون اراءه بدم. لطفا شما هم منبع 38 میلیون یورو رو قرار بدین تا ما هم استفاده کنیم.
پ.ن: در یک پست جداگانه لینک و مطلب از سایت بی بی سی قرار دادم که مبلغ انتقال والنسیا از ویگان به یونایتد 16 میلیون پوند ذکر شده.
3- علت اصلی بدهی های یونایتد بازپرداخت وامی هست که گلیزرها جهت خرید یونایتد به باشگاه تحمیل کردن. شما چون طرفدار یونایتد نیستید حق دارید که اطلاع نداشته باشید. تا قبل از خرید یونایتد توسط گلیزرها، این باشگاه بدهی نداشت تا اینکه گلیزها 75 در صد سهام یوتایتد رو خریداری کردن، اونهم با وام بانکی و بازپرداخت وام و سود اون رو به باشگاه تحمیل کردن. واسه همینه که یونایتد این بدهی رو داره و اکثر طرفدارهای یونایتد هم مخالف گلیزرها هستن و از شال گردن سبز و طلایی که نماد مخالفت با گلیزرها هست، استفاده میکنن. اینو با یک سرچ ساده در اینترنت متوجه میشید.
در رابطه با هزینه برای خرید بازیکن من و دیگر دوستان یونایتدی مگه گفتیم یونایتد هزینه نمیکنه؟! کجا چنین مطلبی رو بیان کردیم؟!
من میگم آرسنال هم در 3 سال اخیر کم هزینه نکرده و اسم بازیکنهایی که خریداری شده آوردم ولی بعضی دوستداران آرسنال به هر علتی نمیخوان این موضوع رو بپذیرن! البته در جواب دوست عزیز آقا پیروز هم گفتم من اطلاع دقیقی از تراز مالی باشگاه آرسنال ندارم همونجور شما اطلاع دقیقی از تراز مالی باشگاه یونایتد ندارید و هزینه خرید والنسیا رو 40 میلیون پوند و یکی دیگه رو 60 میلیون پوند بیان میکنید!!!
4- در رابطه با قسمت آخر پستتون هم باید بگم اشتباهات داوری همیشه بوده و هست و گاهی مواقع به نفع و گاهی مواقع به ضرر یک تیم هست و نمیشه موفقیت در طول یک فصل یک تیم رو که قهرمان شده با اشتباهات داوری لوث کرد. البته من فکر میکنم همیشه صحبت از اشتباهات داوری به نفع یونایتد هست و این ما هستیم که قهرمانیهامون به هر نحوی میخواد زیر سوال بره تا تیم مورد علاقه شما!!! البته این امر هم طبیعیه چون یونایتد در سالیان اخیر همیشه جزو مدعیان لیگ برتر بوده و کسانی که طرفدار تیمهای دیگه هستن خواه ناخواه چشم دیدن موفقیت یونایتد رو ندارن و در نتیجه هستند افرادی که به هر ترفندی دست میزنن تا موفقیت تیم برتر رو زیر سوال ببرن. لذا تنها اشتباهات به نفع یونایتد بارز میشه و اشتباهات به ضررش میشن جزءی از فوتبال!! حالا اگه آرسنال هم به موفقیتش ادامه بده مطمءنا اشتباهات داوری بازیهاش بیشتر مورد توجه قرار میگیره.
آهان بازی فرداست!

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
من بازی رو کامل دیدم. گل دوم وست بروم وسط زمین روی ایوانوویچ خطا کردن.
اما اون برخورد که پنالتی گرفت اصلا پنالتی نبود، درگیری بدنی خیلی ساده تو فوتبال بود...
پیتر چک هم داره گل های ساده ای می خوره...
تو بازی چلسی تاتنهام که تورس اخراج شد خودم گفتم تورس باید زودتر اخراج میشد (همون صحنه که دستشو کشید رو صورت بازیکن حریف) و محرومم باید میشد که نشد.
تو بازی نیوکاسلم که بحث داوری مطرح شده بود بازم گفتم داوری تاثیری تو باخت چلسی نداشت. ولی در مورد این صحنه من و شما هم عقیده نیستیم.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
این چند وقته نه به نت دسترسی داشتم و نه به دایره زنگی،افتخاری نصیبم شد که در خدمت رسانه میلی باشم،چند تا نکته بود که به نظرم جالب اومد تا براتون بگم

1-فک کنم تمام بازیای ریال و بارسا از شبکه 3 پخش شد!این در حالی بود که در طول 3 هفته من هیچ بازی از منچستریونایتد ندیدم که تو شبکه 3 پخش بشه،اما بازیای ریال و بارسا به طور مرتب پخش میشد،بازیای آرسنالم فک کنم نشون ندادن،فقط یه بازی چلسی بود از لیگ برتر فک کنم نشون دادن،اگه اشتباه نکنم بازی با نیوکاسل بود

2-تو اخبارهای ورزشی مخصوصا ساعت 13:15 و 18:45 اصن نتایج لیگ برتر اعلام نمیشد در اکثر مواقع!!!!!!!!!،حتی یه بار قشنگ یادمه نتایج لاشامپیونه رو گفت اما لیگ برتر رو نگفت،یکی دوباری هم که گفت به صورت تیتر وار بود و همه گل ها رو نشون نمیدادن،در حالی که برای لالیگا نتایج کامل با مرور گل ها رو تو همین بخش های خبری نشون میدادن و البته بوندسلیگا هم وضعش بد نبود،حداقل نتایجش رو اعلام میکردن

در کل مثل اینکه یه مشکلی با لیگ برتر دارن و همچنین یه قراردادی هم با لالیگا دارن احتمالا :D

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
این چند وقته نه به نت دسترسی داشتم و نه به دایره زنگی،افتخاری نصیبم شد که در خدمت رسانه میلی باشم،چند تا نکته بود که به نظرم جالب اومد تا براتون بگم

1-فک کنم تمام بازیای ریال و بارسا از شبکه 3 پخش شد!این در حالی بود که در طول 3 هفته من هیچ بازی از منچستریونایتد ندیدم که تو شبکه 3 پخش بشه،اما بازیای ریال و بارسا به طور مرتب پخش میشد،بازیای آرسنالم فک کنم نشون ندادن،فقط یه بازی چلسی بود از لیگ برتر فک کنم نشون دادن،اگه اشتباه نکنم بازی با نیوکاسل بود

2-تو اخبارهای ورزشی مخصوصا ساعت 13:15 و 18:45 اصن نتایج لیگ برتر اعلام نمیشد در اکثر مواقع!!!!!!!!!،حتی یه بار قشنگ یادمه نتایج لاشامپیونه رو گفت اما لیگ برتر رو نگفت،یکی دوباری هم که گفت به صورت تیتر وار بود و همه گل ها رو نشون نمیدادن،در حالی که برای لالیگا نتایج کامل با مرور گل ها رو تو همین بخش های خبری نشون میدادن و البته بوندسلیگا هم وضعش بد نبود،حداقل نتایجش رو اعلام میکردن

در کل مثل اینکه یه مشکلی با لیگ برتر دارن و همچنین یه قراردادی هم با لالیگا دارن احتمالا :D
تحریم لیگ برتر در خبر ورزشی شبکه 3 ، 2،3 سالی قدمت داره فک کنم!!!
دلیلش هم شخص "ذکایی" هست!
نمیدونم ایشون دقیقاً از آزار و اذیت انگلیسی ها چه منظوری داره امّا بالاخره اون ها هم بشرن و باید بهشون احترام گذاشته بشه!
هر ساله باشگاه های بزرگ انگلیسی دارن ضرر میدن ، فکر کردین دلیلش چیه؟؟
مطمئناً ذکایی هست دلیل این زیان های فوتبال انگلیس!

ولی با همه ی اینها با این کارشون کل "استکبار جهانی" رو خوب خوابوندن!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تحریم بازی های لیگ برتر بعد زا تسخیر لانه ی جاسوسی انگلستان صورت گرفت!! که البته این اواخر کمی شل کردن، فشار کانون های هواداری بی تاثیر نبوده مسلما!

MehdiWol2

Registered User
لایک‌ها
436

در اکثر مواقع خیر ,هیچوقت , نتایج لیگ برتر هیچوقت اعلام نمیشه ولی گهگاهی بازیها رو پخش می کنن نتایج اروپایی تیمهای انگلیسی رو هم میگن که این از تضادهای خنده دار صدا و سیماست
این شیوه ی خبر رسانی صدا و سیما هم از زمانی آغاز شد که در سال 90 یه عده از دیوار سفارت انگلیس بالا رفتن و در نتیجه دو طرف بطور کامل روابطشون رو قطع کردن
وگرنه پیش از این قضیه نتایج لیگ برتر در صدر اخبار و هفته ای حداقل 2 بازی پخش زنده روی شاخ صدا و سیما بود

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
اگه می خواستن پخش نکن و هدفشون تحریم بود اصلا هیچ بازی از تیم های انگلیسی پخش نمی کردن در حالی که اینطور نیست و پخش میشه منتها کمتر از لالیگا.
مدیر ورزش شبکه سه هم ذکایی هست و می تونست کلا پخش بازی های انگلیس رو بایکوت کنه
ولی اینکه در اخبار ورزشی ها خبرهاش رو نمیگن عجیبه
به هر حال الان دیگه مرجع خبری مردم که فقط تلویزیون نیست ماهواره و اینترنت هم هست و کمتر کسی هست که اگر تلویزیون اعلام نکنه نتونه از نتایج خبرهای ورزشی مطلع بشه

MehdiWol2

Registered User
لایک‌ها
436
اگه می خواستن پخش نکن و هدفشون تحریم بود اصلا هیچ بازی از تیم های انگلیسی پخش نمی کردن در حالی که اینطور نیست و پخش میشه منتها کمتر از لالیگا.
مدیر ورزش شبکه سه هم ذکایی هست و می تونست کلا پخش بازی های انگلیس رو بایکوت کنه
ولی اینکه در اخبار ورزشی ها خبرهاش رو نمیگن عجیبه
به هر حال الان دیگه مرجع خبری مردم که فقط تلویزیون نیست ماهواره و اینترنت هم هست و کمتر کسی هست که اگر تلویزیون اعلام نکنه نتونه از نتایج خبرهای ورزشی مطلع بشه

یه مدت همون اوایل بایکوت هم کردن ولی دیگه قطعا نتونستن مقابل فشار بینندگان تحمل کنن خودم چند بار با روابط عمومی صدا و سیما تماس گرفتم
پخش نکردنش هم بیشتر ضرر به خود شبکه ی 3 می زنه و باعث پس زدن و فراری دادن بیننده هاش میشه

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

کمتر از لالیگا؟:D تو هفته 4 تا بازیای لالیگا که بازیای ریال و بارسا هست رو نشون میدن،شاهکارشون همین هفته پیش بود که لیورپول ارسنال رو دادن به شبکه ورزش و ریال با اون تیمی که یادم نمیاد رو شبکه 3 پخش کرد

در اکثر مواقع خیر ,هیچوقت , نتایج لیگ برتر هیچوقت اعلام نمیشه ولی گهگاهی بازیها رو پخش می کنن نتایج اروپایی تیمهای انگلیسی رو هم میگن که این از تضادهای خنده دار صدا و سیماست
این شیوه ی خبر رسانی صدا و سیما هم از زمانی آغاز شد که در سال 90 یه عده از دیوار سفارت انگلیس بالا رفتن و در نتیجه دو طرف بطور کامل روابطشون رو قطع کردن
وگرنه پیش از این قضیه نتایج لیگ برتر در صدر اخبار و هفته ای حداقل 2 بازی پخش زنده روی شاخ صدا و سیما بود

مهدی جان شما چرا بن شدی؟الان داشتم تاپیک منچستر رو میخوندم مثل اینکه دو نفر دیگه از طرفدارا هم بن شدن،چی شده مدیرا افتادن به جون منچستریا؟همه مارو این فصل مظلوم گیر آوردن؟:D

MehdiWol2

Registered User
لایک‌ها
436
مهدی جان شما چرا بن شدی؟الان داشتم تاپیک منچستر رو میخوندم مثل اینکه دو نفر دیگه از طرفدارا هم بن شدن،چی شده مدیرا افتادن به جون منچستریا؟همه مارو این فصل مظلوم گیر آوردن؟:D
از بقیه ی بچه ها خبر ندارم ولی اذعان می کنم بن شدن حق مسلم من بود :D

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
یه مدت همون اوایل بایکوت هم کردن ولی دیگه قطعا نتونستن مقابل فشار بینندگان تحمل کنن خودم چند بار با روابط عمومی صدا و سیما تماس گرفتم
پخش نکردنش هم بیشتر ضرر به خود شبکه ی 3 می زنه و باعث پس زدن و فراری دادن بیننده هاش میشه

من یه جایی شنیدم نمی دونم 90 بود یا خبرگزاری ها که خود ضرغامی هم طرفدار لیگ جزیره ست ولی همیشه یه دستهایی بالاتر هست که تعیین می کنن صدا و سیما چی پخش کنه چی پخش نکنه

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
در آستانه ديدار با آرسنال بد نيست از نتايج ٥ ديدار آخر آرسنال برابر ما ياد كنيم

شكست - شكست - شكست - شكست - شكست

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
در آستانه ديدار با آرسنال بد نيست از نتايج ٥ ديدار آخر آرسنال برابر ما ياد كنيم

شكست - شكست - شكست - شكست - شكست
اوووووووووووووووووووووووووووووه

tiamor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
انقدر این تیمای انگلیسی رو گندشون نکنید!
این تیمایی که انقدر بهشون میگید غول تو اروپا کجای کارن!؟
آرسنال که تا حالا حتی یک قهرمانی اروپا هم نداره حتی قهرمان جام یوفا هم نشده چه برسه به چمپیونز لیگ!
یا مثلا منچستر سیتی کجای فوتبال اروپاست؟ تیمی تازه به دوران رسیده که اگه خدا بخواد امسال تازه میخواد برای اولین بار از دور گروهی لیگ قهرمانان بتونه بیاد بالاتر! خواهشا به این تیم نگید تیم بزرگ که اگه اینجور باشه موناکو و پی اس جی هم تیم بزرگ محسوب میشن!!
یا چلسی که با پولای ابراموییچ بالاخره تونست با شانس و اقبال و تیردروازه و اتوبوس دوطبقه یه قهرمانی اروپا بیاره
لیورپول هم که پرافتخارترین تیم انگلیسیه سالهاست تبدیل به یه تیم درجه دو شده
با ثبات ترین تیم انگلیسی در دهه گذشته منچستر یونایتد بوده که اونم امسال رفته قاطی باقالیا و تو وسطای جدول دست و پا میزنه
فوتبال انگلیس اگه عددی بود تیم ملیش نتیجه می گرفت نه باشگاه هاش با مالک خارجی و مربی خارجی و بازیکنان خارجی
بهترین دوران لیگ انگلیس همین دهه اخیر بوده ولی من یادمه قبل از اومدن امثال ابراموییچ لیگ انگلیس در رده بندی یوفا در رده چهارم بود.

از پخش نشدن اخبار لیگ انگلیس هم استقبال می کنیم هر چند بدونید این به نفع فوتبال انگلیسه چون باعث مظلوم نماییشون میشه و این سیاست طبق میل خود اونهاست
اون دست های بالاتر که میگید فراماسونرها هستن که بر صدا و سیما تسلط دارن و طرفدار انگلیس هستن.
هیچ دقت کردید اکثر مجریها و کارشناس های ورزشی شبکه سه طرفدار انگلیس هستن؟
فردوسی پور طرفدار لیورپول
جاودانی لیورپول
چرا یه آدم عشق انگلیس مثل فردوسی پور باید بشه محبوبترین و پرنفوذترین مجری ایران؟
اینا رو فکر کردید کی میاره سر کار؟

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بالا