من انتظار گل هاي بيشتري داشتم
البته از پنالتي اي که روي روني انجام گرفت هم نميشه گذشت
:دي
معلوم بود تحت فشار ونگر و هوادارای آرسنال پنالتی اعلام نکرد :دی
من انتظار گل هاي بيشتري داشتم
البته از پنالتي اي که روي روني انجام گرفت هم نميشه گذشت
:دي
همچین میگه بازی رو دیدین انگار 20 تا شوت تو چهار چوب داشتید ... اتوبوس پارک کرده بودید ...
ناراحتی عمو جان خیلی درد داره تیم پر ادعا باختن کلا به ما اصلا نمیخورین نمیخورین اوزیل تو بازی بود ؟خخخخخخخهمچین میگه بازی رو دیدین انگار 20 تا شوت تو چهار چوب داشتید ... اتوبوس پارک کرده بودید ...
هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهااین آخرین برد یونایتد در برابر آرسنال بود تا 5سال آینده ... میگید نه ؟ نگاه کنید ...
باخت به من یو تو خونه ـشون اونم با این بازی خیلی مهم نیست اینا بچه ـن یادشون نمیاد اون سال آرسنال تو تئاتر رویاهاشون جام رو بالا سر برد ...این آخرین برد یونایتد در برابر آرسنال بود تا 5سال آینده ... میگید نه ؟ نگاه کنید ...
باخت به من یو تو خونه ـشون اونم با این بازی خیلی مهم نیست اینا بچه ـن یادشون نمیاد اون سال آرسنال تو تئاتر رویاهاشون جام رو بالا سر برد ...
میدونید چی باحاله ؟ همونایی که منچستر رو به خاطر شیوه بازیش(سانتر) مسخره میکردن امروز تمام توانشون رو گذاشتن رو همین حربه. ژیرو و بنتنر نوک، سانیا و گیبز سانتر از دو طرف :دی
پلیس داره دنبال اواتارت میگرده خخخخخخخ گم شدهآخه از تو اتوبوس نمیشه رد شد ! باید از روش رد شد !
تبریک میگم ... اتوبوس شورلت جدید رو :lol:
آخه از تو اتوبوس نمیشه رد شد ! باید از روش رد شد !
آخه از تو اتوبوس نمیشه رد شد ! باید از روش رد شد !
پلیس داره دنبال اواتارت میگرده خخخخخخخ گم شده
توهین کی کرد ؟توهم زدی؟عمو جان داریم کل کل میکنیم،توهین دیگه تو کارت نباشه دیگه،جنبه کل کل نداری خو نکن!
آخه رونمایی از اتوبوس تیم اونم این موقع؟آخه از تو اتوبوس نمیشه رد شد ! باید از روش رد شد !
شما ها جلو دورتموند 6 تایی میشدیدجدا فکر کردین دورتموند رو چطوری بردین؟ :دی
فک نکنم بچه به حساب آوردن کسایی که دارن تو این تاپیک پست میذارن جنبه خوبی داشته باشه،یه جورایی توهین محسوب میشه دیگه نه؟توهین کی کرد ؟توهم زدی؟
باخت به من یو تو خونه ـشون اونم با این بازی خیلی مهم نیست اینا بچه ـن یادشون نمیاد اون سال آرسنال تو تئاتر رویاهاشون جام رو بالا سر برد ...
این یارویی که مدام عکس میزاره به نظرت 14 سال بیشتر بهش میخوره؟فک نکنم بچه به حساب آوردن کسایی که دارن تو این تاپیک پست میذارن جنبه خوبی داشته باشه،یه جورایی توهین محسوب میشه دیگه نه؟