• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

technano

Registered User
لایک‌ها
316
فعلا تاپیک به نام شما هاست! :دی
در دیزی هم که بازه تعارف نکنید! :دی
نمیدونم در مورد کدوم بازی داره حرف میزنه:D
کلا یه شوت تو چهار چوب داشتن اون رو کرنر ... 60 به 40 هم موقعیت به نفع ما بوده ... شاید یه بازی دیگه رو میگه:D

technano

Registered User
لایک‌ها
316
خسته نباشی رئیس
xOE9XsFu

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
لیورپول در هفته ی اول بدون سوارز منچستر رو میبره و آرسنال لیورپول سوارز رو هفته ی پیش برد. باخت آرسنال به منچستر به معنی برتری مطلق منچستر نبود، همونطور که قبل از بازی گفتم فرصت طلبی و تجربه ی رونی و فنپرسی تونست اختلاف رو رقم بزنه.

ژیرو هم تنها بود هم در اون حد نبود که بتونه نتیجه رو تغییر بده. از طرفی استیل بازیش خوراک خط دفاعی منچستره.

من فکر میکنم آرسنال حتما باید یه مهاجم بزرگ بگیره، اگر که واقعا میخواد این فصل قهرمان لیگ برتر بشه باید در ژانویه این کار رو انجام بده، تمام رقباش مهاجمین فوق العاده ای دارند.

وقتی میگم لیگ برتر پر متوسط ترین لیگ اروپاست کسی قبول نمیکنه :D

من سیتی هفته ی پیش 7 بر صفر یک تیم میانه ی جدولی رو برد و این هفته به تیم یکی مونده به آخر یک بر صفر باخت.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
فوتبال بالا پایین داره سید صالحی حرف قشنگب زد گفت روزی که روزه تیم نباشه هرچی بزنی گل نمیشه
یوقت میان تیم خوب میبرن یه وقت هم میبازن به تیم وسط یا انتهای جدولی تیمها

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
لیورپول در هفته ی اول بدون سوارز منچستر رو میبره و آرسنال لیورپول سوارز رو هفته ی پیش برد. باخت آرسنال به منچستر به معنی برتری مطلق منچستر نبود، همونطور که قبل از بازی گفتم فرصت طلبی و تجربه ی رونی و فنپرسی تونست اختلاف رو رقم بزنه.

ژیرو هم تنها بود هم در اون حد نبود که بتونه نتیجه رو تغییر بده. از طرفی استیل بازیش خوراک خط دفاعی منچستره.

من فکر میکنم آرسنال حتما باید یه مهاجم بزرگ بگیره، اگر که واقعا میخواد این فصل قهرمان لیگ برتر بشه باید در ژانویه این کار رو انجام بده، تمام رقباش مهاجمین فوق العاده ای دارند.

من سیتی هفته ی پیش 7 بر صفر یک تیم میانه ی جدولی رو برد و این هفته به تیم یکی مونده به آخر یک بر صفر باخت.

دقیقا همین فاصله کم تیم ها هست که لیگ برتر رو زیبا کرده

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
از امضات معلومه شخصیت نداری نمیدوننستم تاپیک ملک پدرته !!!
با اینکه تاپیک آرسنال ملک پدرمه (که نیست) مشکلی داری؟
چرا یه دلیل منطقی برای فعالیتت در اونجا نمیاری؟
هدفت از پست های مکرر تو تاپیک آرسنال چی بود؟
منم شخصیت ندارم! با این مشکلی داری؟ اصلا تا حالا به کسی بر نخوردی که شخصیت نداشته باشه؟
از دیگران چه انتظاراتی داری تو؟!!!

technano

Registered User
لایک‌ها
316
پرفوسور این نشون میده که لیگ برتر خیلی رقابتی ـه ...
جذاب ترین و با کیفیت ترین لیگ دنبا هست

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545

نه عزیز اشتباه نکن آرسنال خلاق ترین تیم لیگ برتره!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دقیقا همین فاصله کم تیم ها هست که لیگ برتر رو زیبا کرده

100%
:)

پرفوسور این نشون میده که لیگ برتر خیلی رقابتی ـه ...
جذاب ترین و با کیفیت ترین لیگ دنبا هست

برخی از طرفدارهای تیم هایی مثل رئال و یا بارسا از جمله خودم که همیشه عادت به برد دارن زیاد نمیتونن با این فراز و نشیب ها ارتباط برقرار کنند.

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
100%

برخی از طرفدارهای تیم هایی مثل رئال و یا بارسا از جمله خودم که همیشه عادت به برد دارن زیاد نمیتونن با این فراز و نشیب ها ارتباط برقرار کنند.

همون رئال و بارسلونا بیان لیگ برتر نمی تونن مثل لالیگا پشت سر هم ببرن اینجا نفسشون گرفته میشه تیمها همه سخت کوش و با انگیزه هستن

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
100%

آره بردن حتی با داوری :دی

technano

Registered User
لایک‌ها
316
این که جذابیتی نداره
دلیل اینکه رئال و بارسا اینقدر قدرمتندن حق پخش ناعادلانه اسپایناست
50% از 100 میرسه به بارسا و رئال بقیه بیم 18 تیم دیگه پخش میشه ... باشگاه های دیگه هم توانی ندارن برای رقابت
لیگ برتر اینقدر حق پخشش سنگینه که یه تیم مثل کیرسیتال پالاس وقتی صعود میکنه به لیگ برتر کلی درامدشون زیاد میشه

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
عجب جوی بود برج میلاد خیلی خوش گذشت:دی

داور هم که دیدیم طرف کدوم تیم بود !

8تایی ها :دی

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
میدونید چی باحاله ؟ همونایی که منچستر رو به خاطر شیوه بازیش(سانتر) مسخره میکردن امروز تمام توانشون رو گذاشتن رو همین حربه. ژیرو و بنتنر نوک، سانیا و گیبز سانتر از دو طرف :دی
وقتی تیمی با این تعداد دفاع میکنه و همه راهها بستست و 2 تا مهاجم قد بلند و سرزن(ژیرو)داریم بهترین راه برای رسیدن به گل همین سانتره.

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
04500343727715369690.jpg

از آرسنال رفتی طوری نیست.گل بهش زدی طوری نیست.خوشحالیم کردی طوری نیست.ولی خیلی پستی که اینجوری خوشحالی میکنی جلو تیم و مربی ای که تو را کردن ون پرسی.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این که جذابیتی نداره
دلیل اینکه رئال و بارسا اینقدر قدرمتندن حق پخش ناعادلانه اسپایناست
50% از 100 میرسه به بارسا و رئال بقیه بیم 18 تیم دیگه پخش میشه ... باشگاه های دیگه هم توانی ندارن برای رقابت
لیگ برتر اینقدر حق پخشش سنگینه که یه تیم مثل کیرسیتال پالاس وقتی صعود میکنه به لیگ برتر کلی درامدشون زیاد میشه

عدالت با مساوات خیلی تفاوت داره.
نتیجه ی حاصله نشون داده که تصمیمشون درست بوده، 2 یورو و 1 جام جهانی، 3 قهرمانی از بارسا طی 6 سال ، 2 قهرمانی پیاپی اتلتیکو در اروپا، قهرمانی های سویا و .....

من نمیگم رقم 50 درصد درسته، اما عدالت اینه که بارسا و رئال سهم بیشتری دریافت کنند،

آخه کی میاد هزینه کنه بازی اوساسونا رو ببینه؟ یا کریستال پالاس به غیر از منطقه ی خودشون در کجای اروپا یا جهان کسی بخاطر دیدن بازیهاش حاضر میشه هزینه کنه؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

ما گفته بودیم که آرسنال تیمی است مانند فولاد
10 هفته ی اول خوبه
بعد میشه داماش گیلان
چون حرفه ای نیستند . توقهرمانان هم میخورن با یه تیمه شاخ ناک داون میشند

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
لیگ برتر قطعا به خاطر نزدیکی تیم ها لیگ خوبی هست ولی اگه بارسا، مادرید، اتلتیکو، بایرن و دورتموند بیاند تو لیگ برتر با اختلاف بالای 20 امتیاز قهرمان میشند... این جمله رو تقریبا خوزه درباره بارسا و مادرید گفت... ضمنا بارسا یک سوم چلسی و سیتی هم خرج نمیکنه... ولی این دو تا کجا بارسا کجا... بحث پول در درجه دوم هست مشکل اصلی لیگ برتر بازیکن های درجه دو بریتانیایی هستند که با بازیکن های اسپانیا و آلمان قابل قیاس نیستند.

بالا