A1C1E
Registered User
فعلا تاپیک به نام شما هاست! :دیواقعا این بازی رو باید ۴ ۱ میبردیم
در دیزی هم که بازه تعارف نکنید! :دی
فعلا تاپیک به نام شما هاست! :دیواقعا این بازی رو باید ۴ ۱ میبردیم
نمیدونم در مورد کدوم بازی داره حرف میزنهفعلا تاپیک به نام شما هاست! :دی
از امضات معلومه شخصیت نداری نمیدوننستم تاپیک ملک پدرته !!!فعلا تاپیک به نام شما هاست! :دی
لیورپول در هفته ی اول بدون سوارز منچستر رو میبره و آرسنال لیورپول سوارز رو هفته ی پیش برد. باخت آرسنال به منچستر به معنی برتری مطلق منچستر نبود، همونطور که قبل از بازی گفتم فرصت طلبی و تجربه ی رونی و فنپرسی تونست اختلاف رو رقم بزنه.
ژیرو هم تنها بود هم در اون حد نبود که بتونه نتیجه رو تغییر بده. از طرفی استیل بازیش خوراک خط دفاعی منچستره.
من فکر میکنم آرسنال حتما باید یه مهاجم بزرگ بگیره، اگر که واقعا میخواد این فصل قهرمان لیگ برتر بشه باید در ژانویه این کار رو انجام بده، تمام رقباش مهاجمین فوق العاده ای دارند.
وقتی میگم لیگ برتر پر متوسط ترین لیگ اروپاست کسی قبول نمیکنه
من سیتی هفته ی پیش 7 بر صفر یک تیم میانه ی جدولی رو برد و این هفته به تیم یکی مونده به آخر یک بر صفر باخت.
با اینکه تاپیک آرسنال ملک پدرمه (که نیست) مشکلی داری؟از امضات معلومه شخصیت نداری نمیدوننستم تاپیک ملک پدرته !!!
پرفوسور این نشون میده که لیگ برتر خیلی رقابتی ـه ...من سیتی هفته ی پیش 7 بر صفر یک تیم میانه ی جدولی رو برد و این هفته به تیم یکی مونده به آخر یک بر صفر باخت.
نه عزیز اشتباه نکن آرسنال خلاق ترین تیم لیگ برتره!لیورپول در هفته ی اول بدون سوارز منچستر رو میبره و آرسنال لیورپول سوارز رو هفته ی پیش برد. باخت آرسنال به منچستر به معنی برتری مطلق منچستر نبود، همونطور که قبل از بازی گفتم فرصت طلبی و تجربه ی رونی و فنپرسی تونست اختلاف رو رقم بزنه.
ژیرو هم تنها بود هم در اون حد نبود که بتونه نتیجه رو تغییر بده. از طرفی استیل بازیش خوراک خط دفاعی منچستره.
من فکر میکنم آرسنال حتما باید یه مهاجم بزرگ بگیره، اگر که واقعا میخواد این فصل قهرمان لیگ برتر بشه باید در ژانویه این کار رو انجام بده، تمام رقباش مهاجمین فوق العاده ای دارند.
وقتی میگم لیگ برتر پر متوسط ترین لیگ اروپاست کسی قبول نمیکنه
من سیتی هفته ی پیش 7 بر صفر یک تیم میانه ی جدولی رو برد و این هفته به تیم یکی مونده به آخر یک بر صفر باخت.
دقیقا همین فاصله کم تیم ها هست که لیگ برتر رو زیبا کرده
پرفوسور این نشون میده که لیگ برتر خیلی رقابتی ـه ...
جذاب ترین و با کیفیت ترین لیگ دنبا هست
100%
برخی از طرفدارهای تیم هایی مثل رئال و یا بارسا از جمله خودم که همیشه عادت به برد دارن زیاد نمیتونن با این فراز و نشیب ها ارتباط برقرار کنند.
آره بردن حتی با داوری :دی100%
برخی از طرفدارهای تیم هایی مثل رئال و یا بارسا از جمله خودم که همیشه عادت به برد دارن زیاد نمیتونن با این فراز و نشیب ها ارتباط برقرار کنند.
این که جذابیتی ندارهبرخی از طرفدارهای تیم هایی مثل رئال و یا بارسا از جمله خودم که همیشه عادت به برد دارن زیاد نمیتونن با این فراز و نشیب ها ارتباط برقرار کنند.
وقتی تیمی با این تعداد دفاع میکنه و همه راهها بستست و 2 تا مهاجم قد بلند و سرزن(ژیرو)داریم بهترین راه برای رسیدن به گل همین سانتره.میدونید چی باحاله ؟ همونایی که منچستر رو به خاطر شیوه بازیش(سانتر) مسخره میکردن امروز تمام توانشون رو گذاشتن رو همین حربه. ژیرو و بنتنر نوک، سانیا و گیبز سانتر از دو طرف :دی
این که جذابیتی نداره
دلیل اینکه رئال و بارسا اینقدر قدرمتندن حق پخش ناعادلانه اسپایناست
50% از 100 میرسه به بارسا و رئال بقیه بیم 18 تیم دیگه پخش میشه ... باشگاه های دیگه هم توانی ندارن برای رقابت
لیگ برتر اینقدر حق پخشش سنگینه که یه تیم مثل کیرسیتال پالاس وقتی صعود میکنه به لیگ برتر کلی درامدشون زیاد میشه