• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
بلاخره بارسا تیمی بوده که زیاد حاشیه داشته یه بار از اینتر اونوری میبازن یه بار از چلسی، یه بارم که میخوان مثه آدم ببازن 7 تا میخورن :دی
اونم از قهرمانیهاتون که تو پست قبل توضیح دادم:دی

حاشیه به خاطر این بود که وقتی بازیکن های تیم های حریف می شند کایوت و توپ میشه رودرانر تمام دنیا غیر از هوادارهای بارسا از بارسا نفرت پیدا میکنند و کوچکترین اشتباه داوری به نفع بارسا میشه پیراهن عثمان برای بقیه...

جلوی چلسی و اینتر هم امدادهای غیبی باعث شد تیم های حریف با سیستم 10-0-0 برنده بشند... بایرن هم فصل پیش فوق العاده بود و بارسا هم در بدترین شرایط بود...

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
سال 2010 بنا به مواردی که در یکی دو صفحه قبل نوشتم هم میتونستیم فینال باشیم، سال 2008 هم همینطور اگر اون ضربه ی رونالدینیو در اولدترافورد به تیر دروازه نمیخورد. سال 2012 هم اگر مسی پنالتی رو جلوی چلسی گل میکرد هم فینال بودیم.

کلا تیم ما اینطوریه

خداییش بعضیا طوری در مورد قهرمانی های بارسا صحبت میکنند انگار بارسا یه تیم متوسط بود که تونست این جامها رو ببره :D همون بازیکنان بارسا، یورو و جام جهانی رو هم بردند.
بله دقیقا همون بازیکنا:دی
به نظرت تو جام جهانی آلمان بهتر بود یا اسپانیا
آلمان چند تا بازیکن داشت که 10 تا بازی ازشون دیده بودی؟
اونوقت تو کل بای با تکنیک تیکی تاکا آنتی فوتبالی توپو حفظ میکردن که گل نخورن اما تیم (میشه گفت بی ستاره) آلمان همه کار میکرد!
تو فینال هم روبن پاس میداد فاتحه اسپانیا خونده بود!:دی
به نظرت اسپانیا حق داره از تیکی تاکا فقط برای نتیجه گرفتن استفاده کنه؟
اینو از تو میپرسم که طرفدار بارسایی و بقول خودت عاشق زیبا بازی کردن!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
بله دقیقا مون بازیکنا:دی
اونوقت تو کل بای با تکنیک تیکی تاکا آنتی فوتبالی توپو حفظ میکردن که گل نخورن اما تیم (میشه گفت بی ستاره) آلمان همه کار میکرد!

اسپانیا اون موقع بارسای منهای مسی بود برای همین کم گل می زد... خط هافبک بوسکتس - ژاوی - اینیستا تو اوجشون یکی از بهترین خط هافبک های تاریخ بودند و المان رو هم مثل همه تیم ها از کار انداختند... ضمنا تیکی تاکا برای من زیباترین نوع فوتبال هست که برای افراد دیگه ممکن هست یه جور فوتبال دیگه خوشایند باشه...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بله دقیقا مون بازیکنا:دی
اولا که بحث ما در مورد آلمان نیست، اما خوب یادم هست شیلی در برابر اسپانیا به مراتب بهتر از آلمان بازی کرد. آنتی فوتبال؟ خوب توپ رو که توی اوت نزدند، اگر که میخواستن و میتونستن میرفتن بگیرنش :D آنتی فوتبال چرا آخه؟

حق؟ مگه صحبت ما در مورد حق هستش، اما آره. همونطوری که ایتالیا با دفاع فوق العادش موفقیت های زیادی کسب کرد. یه چیزی رو میدونی، یکی از عوامل خسته کننده شدن بازی اسپانیا و یا بارسا سبک بازیشون نیست. به این خاطر هستش که تیم های روبرو تا جایی که بتونن عقب میکشن و فضاها رو از بین میبرن. اگر که باز بازی کنند میشه همون بازی زیبا و چشم نواز. پس من تقصیری رو متوجه تیکی تاکا نمیدونم، دفاع اتوبوسی باعث این مطلب میشه.

گیریم اسپانیا خسته کننده، پس چرا آلمان توی نیمه نهایی هیچ کاری نکرد؟ نه بازی زیبا نه موقعیت؟

Cartoon11.10.jpg

ظاهر عوض میشه اما پیروزی همچنان ادامه دارد.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
اسپانیا اون موقع بارسای منهای مسی بود برای همین کم گل می زد... خط هافبک بوسکتس - ژاوی - اینیستا تو اوجشون یکی از بهترین خط هافبک های تاریخ بودند و المان رو هم مثل همه تیم ها از کار انداختند... ضمنا تیکی تاکا برای من زیباترین نوع فوتبال هست که برای افراد دیگه ممکن هست یه جور فوتبال دیگه خوشایند باشه...
یعنی مسی باید مهاجم اسپانیا می بود پپ هم مربیش تا بتونست مثه بارسا بازی کنه؟
من بیشتر منظور بازی با آلمان هست!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
اولا که بحث ما در مورد آلمان نیست، اما خوب یادم هست شیلی در برابر اسپانیا به مراتب بهتر از آلمان بازی کرد. آنتی فوتبال؟ خوب توپ رو که توی اوت نزدند، اگر که میخواستن و میتونستن میرفتن بگیرنش :D آنتی فوتبال چرا آخه؟

حق؟ مگه صحبت ما در مورد حق هستش، اما آره. همونطوری که ایتالیا با دفاع فوق العادش موفقیت های زیادی کسب کرد. یه چیزی رو میدونی، یکی از عوامل خسته کننده شدن بازی اسپانیا و یا بارسا سبک بازیشون نیست. به این خاطر هستش که تیم های روبرو تا جایی که بتونن عقب میکشن و فضاها رو از بین میبرن. اگر که باز بازی کنند میشه همون بازی زیبا و چشم نواز. پس من تقصیری رو متوجه تیکی تاکا نمیدونم، دفاع اتوبوسی باعث این مطلب میشه.

گیریم اسپانیا خسته کننده، پس چرا آلمان توی نیمه نهایی هیچ کاری نکرد؟ نه بازی زیبا نه موقعیت؟

Cartoon11.10.jpg

ظاهر عوض میشه اما پیروزی همچنان ادامه دارد.
اتفاقا بد نبود
ولی وقتی به خاطر خط دفاع دو گل الکی بخوری اونم جلو ایتایا فاتحت خوندس!
اسپانیا هم تو 2008 هم تو جام کنفدراسیون ها تو پنالتی ایتالیا رو شکست داد!
اگه خط دفاع اسپانیا سوتی میداد نتیجه چیز دیگه ای بود
2012 هم ایتالیا 10 نفره بود
البته من از بارسا همچین بدم نمیاد!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
یعنی مسی باید مهاجم اسپانیا می بود پپ هم مربیش تا بتونست مثه بارسا بازی کنه؟
من بیشتر منظور بازی با آلمان هست!

منم منظورم این هست که تیکی تاکا اون موقع یعنی هارمونی بین سه تا هافبکمون و مسی و هرکدومشون از این مجموعه خارج می شدند یه مقدار سیستم آسیب میدید... نقش مسی اون موقع شکستن اتوبوس بود. طبیعی هست بازی اسپانیا باحذف مسی از این ترکیب 4 نفره افت میکنه ولی به هرحال اون سه تا اینقدر خوب بودند که بازهم قهرمان شدند.

===
ضمنا المانی که اونجوری انگلیس و ارژانتین رو له میکنه قطعا یکی از بهترین تیم های ملی تاریخ بوده ولی از شانس بدش به با تیمی بهتر از خودش هم دوره شده بود...

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
منم منظورم این هست که تیکی تاکا اون موقع یعنی هارمونی بین سه تا هافبکمون و مسی و هرکدومشون از این مجموعه خارج می شدند یه مقدار سیستم آسیب میدید... نقش مسی اون موقع شکستن اتوبوس بود. طبیعی هست بازی اسپانیا باحذف مسی از این ترکیب 4 نفره افت میکنه ولی به هرحال اون سه تا اینقدر خوب بودند که بازهم قهرمان شدند.
اسپانیا تو چند تا بازی بعد از خوردن گل به بازی برگشته؟
بازی های حساس!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اتفاقا بد نبود
ولی وقتی به خاطر خط دفاع دو گل الکی بخوری اونم جلو ایتایا فاتحت خوندس!
اسپانیا هم تو 2008 هم تو جام کنفدراسیون ها تو پنالتی ایتالیا رو شکست داد!
اگه خط دفاع اسپانیا سوتی میداد نتیجه چیز دیگه ای بود
2012 هم ایتالیا 10 نفره بود
البته من از بارسا همچین بدم نمیاد!

در یورو 2012 من ترجیح میدادم ایتالیا قهرمان بشه، مسیر سخت تری رو طی کرده بود و زیباتر هم بازی میکرد. شخصا فکر میکنم تیکی تاکا مثل هر سبک دیگه از فوتبال یا منسوخ باید بشه یا بروز.

اما من فکر میکنم اگر 11 بازیکن داشته باشید که بتونن هم تیکی تاکا رو خوب بازی کنند و هم بازی مستقیم رو کمتر تیمی یارای مقاومت خواهد داشت. چون عنصر تنوع در حمله خیلی با اهمیت هستش. بایرن امروز تقریبا این قابلیت رو داره.

اگر پپ بتونه با بایرن موفق بشه باید بگیم که تیکی تاکای رو به تکامل رسونده اونم بوسیله ی ابزار لازم.

برای جام جهانی پیش رو هم شانس برزیل و آلمان رو زیاد میدونم، اما امیدوارم به ترتیب اولویت آرژانتین، ایتالیا و یا اسپانیا بتونن به قهرمانی برسند.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
ضمنا المانی که اونجوری انگلیس و ارژانتین رو له میکنه قطعا یکی از بهترین تیم های ملی تاریخ بوده ولی از شانس بدش به با تیمی بهتر از خودش هم دوره شده بود...
4 تا از بازیکنای معروف آلمان تو 2010 رو تام ببر جانم؟
نیمکت اسپانیا هم بهتر از تیم اول آلمان بود از نظر بازیکن!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
در یورو 2012 من ترجیح میدادم ایتالیا قهرمان بشه، مسیر سخت تری رو طی کرده بود و زیباتر هم بازی میکرد. شخصا فکر میکنم تیکی تاکا مثل هر سبک دیگه از فوتبال یا منسوخ باید بشه یا بروز.

اما من فکر میکنم اگر 11 بازیکن داشته باشید که بتونن هم تیکی تاکا رو خوب بازی کنند و هم بازی مستقیم رو کمتر تیمی یارای مقاومت خواهد داشت. چون عنصر تنوع در حمله خیلی با اهمیت هستش. بایرن امروز تقریبا این قابلیت رو داره.

اگر پپ بتونه با بایرن موفق بشه باید بگیم که تیکی تاکای رو به تکامل رسونده اونم بوسیله ی ابزار لازم.

برای جام جهانی پیش رو هم شانس برزیل و آلمان رو زیاد میدونم، اما امیدوارم به ترتیب اولویت آرژانتین، ایتالیا و یا اسپانیا بتونن به قهرمانی برسند.
متاسفانه برزیل کلا سبک بازیش اونو معاف از خلاقیت میکنه! احتمالا حذف میشه تو کشور خودش!
آرژانتین که فقط مهاجم داره!
ایتالیا هم اون ستاره هایی که باید بیاره بازی بده رو نمیاره، جلو تیم های معمولی کم میاره!
اسپانیا بیشترین بازیکن رو داره شانس اول قهرمانیه!
آلمان و اروگوئه هم شانس قهرمانی دارن، نه به اندازه اسپانیا!
یورگن کلیزمان و اوتمار هیسفلید هم میتونن شگفتی بیافرینن!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
متاسفانه برزیل کلا سبک بازیش اونو معاف از خلاقیت میکنه! احتمالا حذف میشه تو کشور خودش!
آرژانتین که فقط مهاجم داره!
ایتالیا هم اون ستاره هایی که باید بیاره بازی بده رو نمیاره، جلو تیم های معمولی کم میاره!
اسپانیا بیشترین بازیکن رو داره شانس اول قهرمانیه!
آلمان و اروگوئه هم شانس قهرمانی دارن، نه به اندازه اسپانیا!
یورگن کلیزمان و اوتمار هیسفلید هم میتونن شگفتی بیافرینن!

اسپانیا تو خاک برزیل قهرمان بشه ؟ خیلی بعیده من همون برزیل رو شانس اول قهرمانی میدونم
ارژانتین هم که ماشالا همیشه بهترین بازیکنا رو داشته و بدترین مربیا !:happy:
اسپانیا سیر نزولی داره شاید این جام اخرین درخششون باشه و شاید هم اصلا ندرخشن
المان هنوز سیر صعودی داره احتمالا جزء 4 تیمه
ایتالیای خودمون بعید میدونم قهرمان شه ایتالیا مثل اسب رم کردست غیر قابل پیشبینه اما خیلی بعید میدونم قهرمان بشه
انگلیس یه تیم از پیش بازندس
بقیه تیمها چیزی معلوم نیست چون همیشه شگفتی وجود داره

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
دورتمند نایب قهرمان چمپیونز رو تو خونه خودش 1-0 شکست دادیم ... موقعیت های گل ما بیشتر بود ... این یه چیز طبیعیه ... منتهی هیچ کس نمیتونه بگه آرسنال ضد فوتبال بود !
جان......
229.gif
229.gif
229.gif

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
درسته زمین تا آسمان با هم فرق داریم
درسته تعداد قهرمانی هاتون توی لیگ با تعداد قهرمانی های یک بازیکن ما برابر هستش
درسته قهرمانی های تو اروپای شما رو اگه در 1000 هم ضرب کنیم به ما نمیرسید.
درسته که 9 سال رنگ جام ندیدید

اما میخوام یه فرقی بگم که تا حالا توی سرتون نکوبیدیم

فرق ما با شما این هست که بازیکن 7 ساله تیممون وقتی رفت و برای بازی به اولدترافورد اومد ، به پاس زحماتش اونو تشویق کردیم و مثل شما هو نکردیم ( نمونه رونالدو ، بکهام)
البته توز هم اگه اون (Rip Fergie) رو نشون نمیداد هو نمیشد

اما ون پرسی برای شما زحمات زیادی کشیده و جام هم نتونسته بگیره چون شما شخصیت قهرمانی ندارید (بدتون نیاد)
ایشون سال گذشته بهتون گل زده و دو بار خوشحالی نکرده و باز هم "هو" شده

پس امسال جواب خوبی بهتون داد و به بهترین شکل ممکن خوشحالی کرد.

البته شما عادت دارید چون آدبایور هم همچین کاری رو انجام داد.
دیگه از باشگاهی که برای بازیکنش تیمش رو به بارسا فروخته مجسمه میسازه انتظاری بیش از این هم نمیره

اینقدر هم صدر جدول نگید ، به 2 تا تیم قوی دیگه بخورید برمیگردید به جنگ مسلحانه واسه سهمیه لیگ قهرمانان و خوشحالی زاید الوصفتون پس از کسب این مقام شیرین.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اینجا واقعا جالبه دوستان نظرات قشنگی میدن بردهای حریف همه به خاطر داور و برد های ما همگی به خاطر تکنیک و تاکتیک هست. این مدل طرز تفکر شدیدا در میان مربی های وطنی طرفدار داره یارو تیمو حذف میکنه میاد میگه مسئولیت این شکست با من هست بعد هر جایی بهش میگن اشتباه کردی میگه نه من اینجا درست تصمیم گرفتم این میشه که فردوسی پور میگه شما که هیچ اشتباهی نداشتی استعفا هم که نمیدی پس لطف کن بگو مسئولیت چی رو پذیرفتی؟

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
البته خودشم دست بکار شد بازم اتفاق خاصي نيفتاد :دي

گفته میشه ونگر بعد از بازی رفته تو نیمکت منچستر جیب های جونز رو گشته ببینه اوزیل اونجا نیست :دي

بالا