hamedovic5405
Registered User
و لیکن تر ما هم منتظر سلام شما تا آخر فصل وایمیستیم ، عباث عزیز!!!و لیکن آخر فصل سلامتون میکنیم دوسط ازیز![]()
و لیکن تر ما هم منتظر سلام شما تا آخر فصل وایمیستیم ، عباث عزیز!!!و لیکن آخر فصل سلامتون میکنیم دوسط ازیز![]()
و لیکن تر ما هم منتظر سلام شما تا آخر فصل وایمیستیم ، عباث عزیز!!!
بدون شک امسال سال مهمی برای آرسنالی ها هست و حساس!!!و لکن این حکایت هر فصلتون هست،ما این فصل حتی اگه قهرمان هم نشیم چندان ناراحت نمیشیم،چون تو بدترین شرایطمون تو چند سال اخیریم،اما شما داستانتون فرق میکنه،یکی از بهترین تیمای سالای اخیرتون رو دارین
این حکایت هر فصلو خوب اومدی عباس، من اینجا حاضرم شرط ببندم که آرسنال قهرمانن نمیشه !و لکن این حکایت هر فصلتون هست،ما این فصل حتی اگه قهرمان هم نشیم چندان ناراحت نمیشیم،چون تو بدترین شرایطمون تو چند سال اخیریم،اما شما داستانتون فرق میکنه،یکی از بهترین تیمای سالای اخیرتون رو دارین
شما حاضرید سر چی شرط ببندید!!!؟؟؟این حکایت هر فصلو خوب اومدی عباس، من اینجا حاضرم شرط ببندم که آرسنال قهرمانن نمیشه !
خیلی دیگه حوب کار کنن شاید نیم فصل با تفاضل قهرمان شن!
شما حاضرید سر چی شرط ببندید!!!؟؟؟
البته طبیعی هست که نخواهید داد!!
ولی باز هم من با 30هزار تومان شروع می کنم!!!
دوستایی که منو میشناسن میدونن شرط رو محاله ندم، پارسال سر بازی رئال یونایتد 400 تومن باختم ! (البته به چند نفر)شما حاضرید سر چی شرط ببندید!!!؟؟؟
البته طبیعی هست که نخواهید داد!!
ولی باز هم من با 30هزار تومان شروع می کنم!!!
از نظر بنده مانعی نداره!!دوستایی که منو میشناسن میدونن شرط رو محاله ندم، پارسال سر بازی رئال یونایتد 400 تومن باختم ! (البته به چند نفر)
50 تومن با خود شما جلوی همه دوستان، من میگم که ارسنال قهرمان نمیشه!
پ.ن عباس جان این شرطه خرداد اینا به وقوع میپیونده، من با مرجعم صحبت کردم گفت اشکال نداره!
حله آقا! اگه آرسنال قهرمان شد من 50 میدم، اگه هم قهرمان نشدید شما!از نظر بنده مانعی نداره!!
این شرط از نظر من عادلانه نیست. شرط باید دو طرفه باشه. خوب معلومه شما شانستون بیشتر هست!!!!!!!!!!!!! اینکه بگی یک تیم بشه تا یک تیم نشه یکم شانس کمتر هست واسه طرف. حداقل شما هم بگید چه تیمی قهرمان میشه عادلانه تر هست.حله آقا! اگه آرسنال قهرمان شد من 50 میدم، اگه هم قهرمان نشدید شما!
حرفمون هم همینجا موجوده !
پ.ن من گشتم شکلک دیت دادن پیدا نکردم :دی مثلاً دست هم دادیم!
وا! مگه قراره عدالت برقرار شه!این شرط از نظر من عادلانه نیست. شرط باید دو طرفه باشه. خوب معلومه شما شانستون بیشتر هست!!!!!!!!!!!!! اینکه بگی یک تیم بشه تا یک تیم نشه یکم شانس کمتر هست واسه طرف. حداقل شما هم بگید چه تیمی قهرمان میشه عادلانه تر هست.
ماشالا چقدر پولداری. پولاتو نمی خوای بده ما باهاش سرمایه گذاری کنیمدوستایی که منو میشناسن میدونن شرط رو محاله ندم، پارسال سر بازی رئال یونایتد 400 تومن باختم ! (البته به چند نفر)
50 تومن با خود شما جلوی همه دوستان، من میگم که ارسنال قهرمان نمیشه!
پ.ن عباس جان این شرطه خرداد اینا به وقوع میپیونده، من با مرجعم صحبت کردم گفت اشکال نداره!
اینم حرفیه...وا! مگه قراره عدالت برقرار شه!
جمله من عینش هست! گفتم حاضرم شرط ببندم آرسنال قهرمان نمیشه!
اون دوستمون سر همین شرط بسته!
این شرط از نظر من عادلانه نیست. شرط باید دو طرفه باشه. خوب معلومه شما شانستون بیشتر هست!!!!!!!!!!!!! اینکه بگی یک تیم بشه تا یک تیم نشه یکم شانس کمتر هست واسه طرف. حداقل شما هم بگید چه تیمی قهرمان میشه عادلانه تر هست.
وا! مگه قراره عدالت برقرار شه!
جمله من عینش هست! گفتم حاضرم شرط ببندم آرسنال قهرمان نمیشه!
اون دوستمون سر همین شرط بسته!
ماشالا چقدر پولداری. پولاتو نمی خوای بده ما باهاش سرمایه گذاری کنیم![]()
مشکلی نیست پیروز3 خان! ،اصلاً احتمالش 5% !!!!اینم حرفیه...
بعد نکته جالبش اینه که طرفدارای یه تیمی!!میان میگن ما مثه آرسنالی ها بی جنبه بازی درنیاوردیم واسه صدر نشینی هامون!!!
بعد طرفدارای همین تیم واسه رسیدن به رتبه ی 5ام دارن خودشون رو هلاک می کنن!!!!
همین خانم یا آقای (sara__joon) فک کنم از یک شنبه از شوق و ذوق 5ام شدن هنوز نخوابیدن و چپ و راست دارن پست میدن!!!
دادا ضرر نکنی.آرسنال یه طرف اونطرفم چلسی من سیتی یونایتد لیورپولحله آقا! اگه آرسنال قهرمان شد من 50 میدم، اگه هم قهرمان نشدید شما!
حرفمون هم همینجا موجوده !
پ.ن من گشتم شکلک دیت دادن پیدا نکردم :دی مثلاً دست هم دادیم!
واسه اینکه شما خاطر جمع بشی باشه!اینم حرفیه...
قهرمان لیگ برتر؟
اینارو مشخص کنید بعدا درگیری پیش نیاد. همین الان از پست های همدیگه پرینت اسکرین بگیرید :دی
اقا بياين جاي اين کارا نفري 20 تومن بدين به من
خودم بهتون بگم کي قهرمان ميشه :دي
بابا بیخیال شین!!دادا ضرر نکنی.آرسنال یه طرف اونطرفم چلسی من سیتی یونایتد لیورپول
یکیشونا انتخاب کن.
یا مثلا ایشون بردن 3 برابر شما پول بگیرن اگه شرط همین میمونه.
شرط بندیم حرومه آقا نبندید.