• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بابا بیخیال شین!!
من شرط و بستم!
دست به شرطم هم خوبه!
کسی اسم شرط بیاره با سر می پرم وسط!! :دی

شما نگران نباش ، خونسردیت رو حفظ کن ، یه نفس عمیق بکش!
دقیقاً عین خودمی پس! اصلاً لذت خاصی داره، چه ببری جه ببیازی!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
من خوب خوابیدم ولی به نظرم ونگر خوب نخوابیده بود چون وقت زیادی رو صرف صحبت درباره مسائل داوری کرد! تقریبا پیش نیومده یه مربی قبل از بازی درباره داوری حرف بزنه ولی این بازی اینقدر مهم بود که ونگر سنگ تموم گذاشت و موفق هم شد!
ما ربع قرنه که زیر رتبه 3 نبودیم که حالا بخوایم برای رتبه 5 هلاک بشیم. شمایید که عمری داشتید برای رتبه چهارم با تاتنهام رقابت می کردید و حالا که اولید دارید خودتونو هلاک می کنید!
این جمله ونگر قبل از بازیه :
One of the benchmark games . . . a game when you can judge how strong you really are
فکر کنم جوابشو دیگه الان همه میدونن ;)

امروز و فردا فرصت خوبیه تا میخواهید زنجیر بزنید و گریه کنید، کسی هم متوجه نمیشه به یکشنبه ربط داره :دی
یجوری میگی ما هر سال جزو 3تا بودیم ، انگار آرسنال هر سال 7ام ، 8ام بوده !!!
ما هم ربع قرنه که داریم سهمیه می گیریم=> یعنی جزو 4 تا بودیم! که از نظر من اصلاً ملاک خوبی نیست!!
ولی جدای از این ، شما برو تاپیک هواداری آرسنال ، منچستر و تاپیک کل کل رو یه نگاهی بنداز! بعد بگو منچستری ها خودشون رو هلاک نکردن!!!
اینکه آرسنال در بازی با منچستر "غیرمدعی" ، شکست خورد نشون میده هنوز در برابر تیم های میانه جدولی امتیاز میده و ونگر باید یه فکری بکنه!!

در مورد داور صحبت کردن هم دلیل داره!!!
که اگه شما منچستری ها اندکی روراست باشید و تعصبی برخورد نکنید دلیلش واضحه!!
FA

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

che226

Registered User
لایک‌ها
419
کریستیانو رونالدو در اوج دوران آمادگی به سر می‌برد و یکی از آماده‌ترین بازیکنان حال حاضر فوتبال جهان است.
آسیب‌دیدگی‌های پیاپی لیونل مسی باعث شده است تا ستاره پرتغالی رئال‌مادرید
شانس زیادی برای کسب توپ طلای فوتبال جهان در سال 2013 داشته باشد.

[url]http://footballparast.loxblog.com/[/URL]

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
هنو شما به اين گل فکر ميکنين؟ :دي

يه جوري پست ميذارين انگار بار اوله باختين به منچستر :دي

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
ای بابا! شما نمیخواید بی خیال شید؟
چقد هو کردید این بیچاره رو؟ دو بار تو بازی های فصل قبل گل زد و شادی نکرد، چجوری جوابشو دادید> هر بار توپ دستش بود هوش کردید و خارج از بازی هم هی پشت سرش هر چی خواستید گفتید( منظورم کلاً هوادارای آرسناله)
با همه اینا اگه ونگر قبل بازی اون حرفا رو نمیزد این کارو نمی کرد رابین، الانم که کرده بس کنین، خودتونم میدونید حق داشته.
پ.ن از دوستای خوب آرسنالی اینجا عذر میخوام، طرف حرفم شما نیستید، اما آرسنال واقعاً طرفدارای جالبی نداره (اکثریت مد نظرمه) همین آرسن ونگر که خود من به عنوان یه طرفدار دوآتیشه یونایتد خیلی قبولش دارمو چقد هو کردن؟ چقد گفتن دورانش تموم شده و باید بره و ....؟

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
هنو شما به اين گل فکر ميکنين؟ :دي

يه جوري پست ميذارين انگار بار اوله باختين به منچستر :دي

ای بابا! شما نمیخواید بی خیال شید؟
چقد هو کردید این بیچاره رو؟ دو بار تو بازی های فصل قبل گل زد و شادی نکرد، چجوری جوابشو دادید> هر بار توپ دستش بود هوش کردید و خارج از بازی هم هی پشت سرش هر چی خواستید گفتید( منظورم کلاً هوادارای آرسناله)
با همه اینا اگه ونگر قبل بازی اون حرفا رو نمیزد این کارو نمی کرد رابین، الانم که کرده بس کنین، خودتونم میدونید حق داشته.
پ.ن از دوستای خوب آرسنالی اینجا عذر میخوام، طرف حرفم شما نیستید، اما آرسنال واقعاً طرفدارای جالبی نداره (اکثریت مد نظرمه) همین آرسن ونگر که خود من به عنوان یه طرفدار دوآتیشه یونایتد خیلی قبولش دارمو چقد هو کردن؟ چقد گفتن دورانش تموم شده و باید بره و ....؟
شما 2نفر هم که آماده اید یه آرسنالی پست بده و بپرین وسط!!
تا حالا نمیدونستم همچین جمله ای هم گفتن ایشون :)دی)
در مورد طرفدار های آرسنال هم ، باید بگم از فهیم ترین هوادارهای دنیا هستن!!!
در مورد هو کردن ونگر که به ندرت اتفاق افتاده باید بگم ، تو کدوم تیم یه مربی 8سال جام نمی گیره و همچنان اکثریت بهش اعتقاد دارن؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
شما 2نفر هم که آماده اید یه آرسنالی پست بده و بپرین وسط!!
تا حالا نمیدونستم همچین جمله ای هم گفتن ایشون :)دی)
در مورد طرفدار های آرسنال هم ، باید بگم از فهیم ترین هوادارهای دنیا هستن!!!
در مورد هو کردن ونگر که به ندرت اتفاق افتاده باید بگم ، تو کدوم تیم یه مربی 8سال جام نمی گیره و همچنان اکثریت بهش اعتقاد دارن؟
تو تاپیک کل کل درباره بازیکن ما پست میذاری ما هم هیچی نگیم؟!
کی همچین جمله ای هم گفته؟!
حرف منم همینه، الان که تیمتون خوب نتیجه میگیره همه چی آرومه اما حتی همون بازی اول فصل هم که ارسنال باخت ونگر هو شد!
خیییییییییییییلی زشته به نظر من! باید از الان به فکر ساخت مجسمش باشید تا اینکه ...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
تو تاپیک کل کل درباره بازیکن ما پست میذاری ما هم هیچی نگیم؟!
کی همچین جمله ای هم گفته؟!
حرف منم همینه، الان که تیمتون خوب نتیجه میگیره همه چی آرومه اما حتی همون بازی اول فصل هم که ارسنال باخت ونگر هو شد!
خیییییییییییییلی زشته به نظر من! باید از الان به فکر ساخت مجسمش باشید تا اینکه ...
در باخت اول فصل گازیدیس هو شد و تماشاگران هم SPENT . SPENT سر دادن ؛ میشه بگین کی ونگر هو شد!؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
در باخت اول فصل گازیدیس هو شد و تماشاگران هم SPENT . SPENT سر دادن ؛ میشه بگین کی ونگر هو شد!؟
اگه شعار spend spend بوده که من همینجا از شما عذر میخوام، دقیق یادم نیست.
اما هنوز پای حرفم هستم که ندیدم هیچ تیمی تماشاگراش انقدر بد تا کنن با بازیکن و مسئول و مربی.
حتی ما که این گلیزرا....

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اگه شعار spend spend بوده که من همینجا از شما عذر میخوام، دقیق یادم نیست.
اما هنوز پای حرفم هستم که ندیدم هیچ تیمی تماشاگراش انقدر بد تا کنن با بازیکن و مسئول و مربی.
حتی ما که این گلیزرا....
شماها خودتون 5 هفته نتیجه بد گرفتید فصل پیش چندتاییتون به فرگوسن ایراد گرفتن تو تاپیک. همین 8 هفته اول این فصل بعضی هاتون با هم درگیر شدین و بعضی هاتون گفتین ما دیگه بازی های این تیم رو نگاه نمی کنیم. چقدر به مسئول خرید بازیکن هاتون ایراد گرفتین؟ حالا حساب کنید 8 سال جام نگیرید. ببینید چی میشه!!! اتفاقا هوادارای آرسنال از صبور ترین و بهترین ها هستند.
ون پرسی هم حقش بود. چون کاپیتان بود و رفت تیم رقیب. و انتظار احترام به چنین بازیکنی حتی اگر خوشحالی هم نکنه یه انتظار بی خود هست. آیا اگه رونالدو می رفت سیتی باز هم خوشحالی نمی کرد موقع گل شماها هوش نمی کردید؟ اگر رونی میومد آرسنال و گل می زد و خوشحالی نمی کرد، باز هم هوش نمی کردید؟ جواب این سوال رو بده، بحث اینکه رونی هیچوقت نمیومد و اینارو نکن. فقط جواب این دو تا سوال رو بده... آره یا نه؟
درگیری ها با توز رو هنوز یادمون نرفته...
وقتی یه تیم رو دور جام گرفتن باشه، همه چیز خوبه و همه هوادارا عالین و همه پشت تیمن، اما اگه جام نگیره 10 سال چی؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
شماها خودتون 5 هفته نتیجه بد گرفتید فصل پیش چندتاییتون به فرگوسن ایراد گرفتن تو تاپیک. همین 8 هفته اول این فصل بعضی هاتون با هم درگیر شدین و بعضی هاتون گفتین ما دیگه بازی های این تیم رو نگاه نمی کنیم. حالا حساب کنید 8 سال جام نگیرید. ببینید چی میشه!!! اتفاقا هوادارای آرسنال از صبور ترین و بهترین ها هستند.
ون پرسی هم حقش بود. چون کاپیتان بود و رفت تیم رقیب. و انتظار احترام به چنین بازیکنی حتی اگر خوشحالی هم نکنه یه انتظار بی خود هست. آیا اگه رونالدو می رفت سیتی باز هم خوشحالی نمی کرد موقع گل شماها هوش نمی کردید؟ اگر رونی میومد آرسنال و گل می زد و خوشحالی نمی کرد، باز هم هوش نمی کردید؟ جواب این سوال رو بده، بحث اینکه رونی هیچوقت نمیومد و اینارو نکن. فقط جواب این دو تا سوال رو بده... آره یا نه؟
درگیری ها با توز رو هنوز یادمون نرفته...
اگه یادت باشه اون دو سه تا دوستمون کلاً temper بالایی دارن! من جو ورزشگاه رو دارم صحبت میکنم نه چند نفر دوستانی که اینجا عصبی میشن.
رونی که اون همه حرف از رفتن میزن رو یادته چی جوری تشویق شد تو اولدترافورد؟ خود مورینیو به زبون اومد!
درباره سؤالتون هم رونی همیشه بازیکن مورد علاقه من بوده، حتی اگه بره واسه سیتی هم بازیکنه هرگز توهین نخواهم کرد بهش، نگید همه اینجوری نیستن! از من پرسیدید من هم جوابتونو دادم!
حق با شماست درباره اینکه کاپیتان یه تیم نباید بره تو تیم رقیب، اما دوتا مسئله: آرسنال و یونایتد رابطشون مثه یونایتد و سیتی یا یونایتد و لیورپول نیست، دشمنی در اون حد نیست!
بعد هم احترام لازمش احترامه، به نظر من درست نیست وقتی این همه یه بازیکن احترام میذاره به باشگاهش (مصاحبه های بعدی ون پرسی) اینجوری باهاش برخورد کنن.
باز هم تکرار میکنم اگه حرفای قبل بازی ونگر زده نمیشد ون پرسی اینکارو نمیکرد، همونطور که پارسال علیرغم اینکه همه شرايط همینجوری بود باز احترام گذاشت!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اگه یادت باشه اون دو سه تا دوستمون کلاً temper بالایی دارن! من جو ورزشگاه رو دارم صحبت میکنم نه چند نفر دوستانی که اینجا عصبی میشن.
رونی که اون همه حرف از رفتن میزن رو یادته چی جوری تشویق شد تو اولدترافورد؟ خود مورینیو به زبون اومد!
درباره سؤالتون هم رونی همیشه بازیکن مورد علاقه من بوده، حتی اگه بره واسه سیتی هم بازیکنه هرگز توهین نخواهم کرد بهش، نگید همه اینجوری نیستن! از من پرسیدید من هم جوابتونو دادم!
حق با شماست درباره اینکه کاپیتان یه تیم نباید بره تو تیم رقیب، اما دوتا مسئله: آرسنال و یونایتد رابطشون مثه یونایتد و سیتی یا یونایتد و لیورپول نیست، دشمنی در اون حد نیست!
بعد هم احترام لازمش احترامه، به نظر من درست نیست وقتی این همه یه بازیکن احترام میذاره به باشگاهش (مصاحبه های بعدی ون پرسی) اینجوری باهاش برخورد کنن.
باز هم تکرار میکنم اگه حرفای قبل بازی ونگر زده نمیشد ون پرسی اینکارو نمیکرد، همونطور که پارسال علیرغم اینکه همه شرايط همینجوری بود باز احترام گذاشت!
خسته نباشید، رونی نرفته تشویقش می کنید؟ :دی
سوارز هم نرفت تشویقش کردن، این که هنر نیست!!!
من جو ورزشگاه رو دارم صحبت میکنم نه چند نفر دوستانی که اینجا عصبی میشن.
نگید همه اینجوری نیستن! از من پرسیدید من هم جوابتونو دادم!
اینطوری که نمیشه، واسه قضیه رفتن ستاره ها به تیم های رقیب خودتونو مثال می زنید، واسه اعتراض به بازیکن ها و مربیا جو ورزشگاه؟
:lol:
از بچه های تاپیک می گم، میگی جو ورزشگاه، از اینکه اگر فلانی رفت، جو ورزشگاه چطوره، خودتو مثال میزنی!
به نظر من هر تیمییییییییییییییییییییی، حتی منچستر، حتی بارسا، حتی رئال، جای آرسنال بود، ونپرسی واسه 1000 تا گل به آرسنال خوشحالی نمی کرد، باز هم هو میشد، البته شما طرفدار ون پرسی هستی و طرف اون رو هم میگیرید، کاملا طبیعی هست. ون پرسی رفت تیم رقیب، انتظار داری مربی تیم و هوادارا دست گل و کیک و شیرینی ببرن واسش؟!!!
من دیگه بحثی ندارم. یا حق

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خسته نباشید، رونی نرفته تشویقش می کنید؟ :دی
سوارز هم نرفت تشویقش کردن، این که هنر نیست!!!
من جو ورزشگاه رو دارم صحبت میکنم نه چند نفر دوستانی که اینجا عصبی میشن.
نگید همه اینجوری نیستن! از من پرسیدید من هم جوابتونو دادم!
اینطوری که نمیشه، واسه قضیه رفتن ستاره ها به تیم های رقیب خودتونو مثال می زنید، واسه اعتراض به بازیکن ها و مربیا جو ورزشگاه؟
:lol:
از بچه های تاپیک می گم، میگی جو ورزشگاه، از اینکه اگر فلانی رفت، جو ورزشگاه چطوره، خودتو مثال میزنی!
به نظر من هر تیمییییییییییییییییییییی، حتی منچستر، حتی بارسا، حتی رئال، جای آرسنال بود، ونپرسی واسه 1000 تا گل به آرسنال خوشحالی نمی کرد، باز هم هو میشد، البته شما طرفدار ون پرسی هستی و طرف اون رو هم میگیرید، کاملا طبیعی هست. ون پرسی رفت تیم رقیب، انتظار داری مربی تیم و هوادارا دست گل و کیک و شیرینی ببرن واسش؟!!!
من دیگه بحثی ندارم. یا حق
تشویق هوادارا بود که باعث شد رونی نره، برعکس جلوه ندید اینو!
درباره جو ورزشگاه و تاپیک، از اول من حرفم رو ورزشگاه بود، من هم منظورم رو همین بوده، اما شما وقتی سؤال میکنی اولدترافورد دربرابر اتفاقی که نیفتاده چجوری واکنش نشون خواهد داد من چه جوابی بدم؟ درباره اتفاقی که نیفتاده فقط میتونم بگم من چه کار خواهم کرد!
اما وقتی درباره جو ورزشگاه حرف میزنم اتفاقایین که اقتادن و همه هم شاهدشون بودیم!

mbig051

Registered User
لایک‌ها
15
صرفا جهت یادآوری به دوستان بارسایی این عکسو میذارم
من خودم طرفدار چلسی هستم اما از CR7 هم خوشم میاد

هوادارای رئال خیلی جنبه داشتن که از این عکس سوء استفاده نکردن.ولی مثل اینکه بارسایی ها دل پری از CR7 دارن

دیگه از کاپیتان یک تیم که برحسب زمان اسطوره و نماد باشگاه هست بالاتر هم داریم ؟!

dimaria1.jpg

5270094-7864561.jpg

cristiano-ronaldo-428-dribbles-carles-puyol-but-real-madrid-loses-1-2-against-barcelona-2011-201.jpg

بالا