• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
تشویق هوادارا بود که باعث شد رونی نره، برعکس جلوه ندید اینو!
درباره جو ورزشگاه و تاپیک، از اول من حرفم رو ورزشگاه بود، من هم منظورم رو همین بوده، اما شما وقتی سؤال میکنی اولدترافورد دربرابر اتفاقی که نیفتاده چجوری واکنش نشون خواهد داد من چه جوابی بدم؟ درباره اتفاقی که نیفتاده فقط میتونم بگم من چه کار خواهم کرد!
اما وقتی درباره جو ورزشگاه حرف میزنم اتفاقایین که اقتادن و همه هم شاهدشون بودیم!
یعنی شما میگی اگر رونی میرفت آرسنال و بعد از گل هاش خوشحالی نمی کرد،احتمال داشت در اولدترافورد هو نشه؟؟؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
یعنی شما میگی اگر رونی میرفت آرسنال و بعد از گل هاش خوشحالی نمی کرد،احتمال داشت در اولدترافورد هو نشه؟؟؟
حرف زدن از اتفاقهایی که نیفتادن منطقی نیست اما برای اینکه جوابتون رو بدو بله، اجتمال داشت هو نشه

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
حرف زدن از اتفاقهایی که نیفتادن منطقی نیست اما برای اینکه جوابتون رو بدو بله، اجتمال داشت هو نشه
داداش خجالت بکش!!
تو این شب ها جک گفتن گناه داره! :دی

من دیگه حرفی ندارم باهاتون!

technano

Registered User
لایک‌ها
316
داداش خجالت بکش!!

اینا رو ول کن ...
اینا خبر ندارن اصلا فوتبال چیه طرفدارای لیگ برتر رو نمیشناسن
طرفدارای آرسنال باید یه حال مشتی به این آدبایور شماره دو بدن

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
داداش خجالت بکش!!

اینا رو ول کن ...
اینا خبر ندارن اصلا فوتبال چیه طرفدارای لیگ برتر رو نمیشناسن
طرفدارای آرسنال باید یه حال مشتی به این آدبایور شماره دو بدن
شما هم گویا از منطق چیزی نمیدونی!
اتفاقی که نیفتاده رو شما 100% میدونی؟! همینجوری میبری میدوزی؟ رونی رو رقته تصور میکنی و ما هم تو تصوراتت داریم هوش میکنیم؟!
خوبه والا!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
شما هم گویا از منطق چیزی نمیدونی!
اتفاقی که نیفتاده رو شما 100% میدونی؟! همینجوری میبری میدوزی؟ رونی رو رقته تصور میکنی و ما هم تو تصوراتت داریم هوش میکنیم؟!
خوبه والا!
:D:D:D

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
بارسایی هستم ولی خدایی کریس خیلی سر تر از مسیه
هم شوت زنه
هم تکنیکش بالاتره
با اینکه هافبک تهاجمیه ولی فینیشر خوبیه
سر زنه
پرش های فوق العاده بلندتری داره (هیچوقت بازی منچستر موقعی که پرید هد بزنه یادم نمیره)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

شما مطمئنی بارسایی هستی!؟
پس پست زیر رو کی فرستاد چند روز پیش؟
حافظتون ضعیفه؟:D
واقعا بعضی از این رئالیا آدمای جالبین حاضرن برای اینکه رونالدو رو برتر نشون بدن خودشونو بارسایی جا بزنن :lol:

همتون به زیر رئالین
هروقت تیم مورد علاقتون تونست ۹تا چمپیونس لیگ بگیره،بعدا بیاین با هوادارای رئال حرف بزنین،الان هیچ مالی نیستین همتون !! میفهمین

بارسایی ها هروقت تعداد قهرمانی تیمتون توی لیگ به رئال رسید،هروقت ۱۱تا گل توی ال کلاسیکو زدین،بعدا حق دارین پستمو نقل قول کنین !! فهمیدی
رئال یا رویال یا تیم شاهنشاهی،تیم خاصیه که هر ادم معمولی ای طرفدارش نیست !! شاه اسپانیا پشتشه !! ولی بارسا تیمیه که یه دهات عین کاتالونیا پشتشه یه مشت دهاتی که چهل ساله دارن اعتراض میکنن باز ***** میشن حیوونیا

اگه رئال از همین الان بگه قصد دارم استراحتم کنم و دیگه نمیخام توی چمپیونس لیگ بازی کنم خیلی حال میده ؛) چون حالا حالا ها تیمی نمیتونه به رکورد ۹تا برسه ؛) حالا باز تیم هایی مثل میلان به ماها نزدیکن ولی یه تیم ضایع عین بارسا اگه چهار سال پشت سر هم قهرمان بشه تازه میرسه به رکورد رئال و میتونه بیاد به رئال بگه استراحت بسه بیا بازی کن داش
یه عده جواب ندارن بدن میان مقلته میکنن یا توهین میکنن یا فک کنم داداشم اگه این پست رو ببینه پاک کنه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
واقعا بعضی از این رئالیا آدمای جالبین حاضرن برای اینکه رونالدو رو برتر نشون بدن خودشونو بارسایی جا بزنن :lol:

بارسایی بودن خودش یک جور کردیت هستش دیگه :)

پیگیری جالبی بود، تشکر

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646

اقا رونالدو بازیکن بد
ولی صد رحمت به همین بازیکن بد
که مثل یکی دیگه :D تا یکم از کورس عقب افتاد
نرفت کسی رو بخره
از بلاتر هم نگذشت :lol:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
اقا رونالدو بازیکن بد
نرفت کسی رو بخره
از بلاتر هم نگذشت
:lol:

رونالدو بسیار خوب... ولی باقی نوشتتون رو میشه بیشتر توضیح بدید...

آمار، قهرمانی ها، جایزه های فردی و ... مسی تو این 4 سالی که با کریس تو یه لیگ بودند جای هیچ بحثی باقی نمیزاره. کریس بدشانس بوده که با مسی تو یه دوره بازی میکنه.

2prb41x.jpg

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

کریس بدشانس بوده که در زمان مسی به دنیا اومده

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اقا رونالدو بازیکن بد
نرفت کسی رو بخره
از بلاتر هم نگذشت :lol:

بارسایی هستم ولی خدایی کریس خیلی سر تر از مسیه
هم شوت زنه
هم تکنیکش بالاتره
با اینکه هافبک تهاجمیه ولی فینیشر خوبیه
سر زنه
پرش های فوق العاده بلندتری داره (هیچوقت بازی منچستر موقعی که پرید هد بزنه یادم نمیره)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

این 2تا پست اندازه ی یه دنیا حرف توشه!!!!

در هر صورت این آخرین پستم در این تاپیک بود!!!
دوستان بدرود!

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
رونالدو بسیار خوب... ولی باقی نوشتتون رو میشه بیشتر توضیح بدید...

آمار، قهرمانی ها، جایزه های فردی و ... مسی تو این 4 سالی که با کریس تو یه لیگ بودند جای هیچ بحثی باقی نمیزاره. کریس بدشانس بوده که با مسی تو یه دوره بازی میکنه.

منظورم حرفای بلاتر بود درباره کریس که بچه بدیه ولی مسی خوبه
+
توی سایت فیفا هم برا کریس و مسی و ریبری مطلب گذاشتن
برا مسی زدن
"‌يك ذره هم از آتش گلزني او كم نشده است . " ، " مهاجم بزرگي كه همه ركورد ها را مي شكند . " :D
اما برا كریس :"‌يك سال پر از گل ديگر !" :D
چقدر این مافیا داره بیداد میکنه
البته خیلیا سطح فهمشون قد نمیده به این چیزا یا خودشون رو میزنن به اون راه

این 2تا پست اندازه ی یه دنیا حرف توشه!!!!

در هر صورت این آخرین پستم در این تاپیک بود!!!
دوستان بدرود!

بدرود خخخخ

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
رونالدو در این 2-3 ماه بدون شک عملکرد بهتری داشته، شکی درش نیست. اما در اصل عملکرد یکسال یک بازیکن رو بررسی میکنند، اگر که بخوان بر اساس این 2 ماه انتخاب کنن باید رونالدو باشه اما کسی نمیتونه منکر فاکتور در مجموع بشه.

سایت فیفا هم عملکرد کُل سال یک بازیکن رو مورد بحث قرار داده. سال گذشته کریس بهمراه رئال یک جام رو هم نبرد.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
منظورم حرفای بلاتر بود درباره کریس که بچه بدیه ولی مسی خوبه
+
توی سایت فیفا هم برا کریس و مسی و ریبری مطلب گذاشتن
برا مسی زدن
"‌يك ذره هم از آتش گلزني او كم نشده است . " ، " مهاجم بزرگي كه همه ركورد ها را مي شكند . " :D
اما برا كریس :"‌يك سال پر از گل ديگر !" :D
چقدر این مافیا داره بیداد میکنه
البته خیلیا سطح فهمشون قد نمیده به این چیزا یا خودشون رو میزنن به اون راه

حرف های بلاتر که شوخی بود... به صورت وحشتناک هم برای مظلوم نمایی کریس کاربرد داشت و شانس کریس رو n برابر کرد... بعد مثلا به بلاتر چی میرسه این وسط؟

انتخاب بهترین بازیکن هم چیز پیچیده ای نیست و بوسیله کاپیتان ها و سرمربی های تیم های ملی صورت میگیره... مثلا الان به نظرتون بلاتر امد ایران به نکونام و کیروش پول داده!!!؟؟؟

کسی که تیم ملیش با اون همه بازیکن و تو اون گروه آسون نمیتونه اول بشه و خودش هم هیچ کاری جلوی تیم های ملی ضعیف نمیتونه بکنه لیاقت توپ طلا رو نداره...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

کریس بدشانس بوده که در زمان مسی به دنیا اومده
کریس بد شانس بوده که در بارسا بازی نمی کنه!!
/
و تف به فوتبال که از بین رونالدو و زلاتان یکی به جام جهانی نمیره!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
کریس بد شانس بوده که در بارسا بازی نمی کنه!!
/
و تف به فوتبال که از بین رونالدو و زلاتان یکی به جام جهانی نمیره!

بازی کردن در بارسا شانس نمیخواد، لــــیــاقـــت میخواد

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بازی کردن در بارسا شانس نمیخواد، لــــیــاقـــت میخواد
هیچ تیم یا بازیکنی را ندیدم که رونالدو رو مهار کنه! مگر اون بازی منچستر-میلان در سن سیرو که کاکا گل کاشت و یه پیروزی دراماتیک برای میلان ساخت!
نه شما نه من و نه هیچ کس دیگه نمی تونه توانایی های رونالدو رو زیر سوال ببره! بازیکنی که هم روی زمین و هم رو هوا فوق العاده است! یه کاشته زن فوق العاده! واقعا چه چیز دیگه ای یه بازیکن می خواد برای بهترین بودن؟!
تعصبات رو بذار کنار!
مسی جایی بازی می کنه که اسکلت و ساختمان این تیم با بازیکنانی مثل پویول، ژاوی و اینیستا و... شکل گرفته! یه فوتبال کم نقص!
کاری که رونالدو در رئال انجام میده به عقیده ی من پر رنگتر و بزرگتر زا کاریست که مسی در بارسا انجام میده!
شالوده ی بارسا سالها پیش شکل گرفت اما رئال همیشه علی رغم خریدهای بزرگ از نظر تیمی در حد بارسا نبوده و این کار را برای رونالدو سخت کرده!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
توپ طلا امسال حق رونالدو ــه:)مسی دلیلی برای بردنش نداره در حال حاضر هم رونالدو فُرمش بهتر از مسیه و داره بهتر بازی میکنه البته همونطور که جام جهانی رو با گرفتن رشوه دادن به قطر توپ طلای امسال رو هم میتونن بدن به مسی! به هرحال ادیداس اسپانسر اصلی فیفاست و از قضا اسپانسر مسی هم هست هیچ وقت یادم نمیره اون سالی که انری واقعا حقش بود و ندادن جایزه رو بهش به خبرنگارها گفت نمیدونم باید چیکار کنم که این جایزه رو ببرم؟ شاید باید با ادیداس قرارداد امضا کنم.!

پ ن:بچه ها با بارسایی ها کل کل نکنید بهتره​

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
هیچ تیم یا بازیکنی را ندیدم که رونالدو رو مهار کنه! مگر اون بازی منچستر-میلان در سن سیرو که کاکا گل کاشت و یه پیروزی دراماتیک برای میلان ساخت!
نه شما نه من و نه هیچ کس دیگه نمی تونه توانایی های رونالدو رو زیر سوال ببره! بازیکنی که هم روی زمین و هم رو هوا فوق العاده است! یه کاشته زن فوق العاده! واقعا چه چیز دیگه ای یه بازیکن می خواد برای بهترین بودن؟!
تعصبات رو بذار کنار!
مسی جایی بازی می کنه که اسکلت و ساختمان این تیم با بازیکنانی مثل پویول، ژاوی و اینیستا و... شکل گرفته! یه فوتبال کم نقص!
کاری که رونالدو در رئال انجام میده به عقیده ی من پر رنگتر و بزرگتر زا کاریست که مسی در بارسا انجام میده!
شالوده ی بارسا سالها پیش شکل گرفت اما رئال همیشه علی رغم خریدهای بزرگ از نظر تیمی در حد بارسا نبوده و این کار را برای رونالدو سخت کرده!

ونگر، فرگوسن، والدانو، گواردیولا، هاینکس و کاپیتان ها و مربیان تیم های فوتبال دنیا این مطلب فنی رو در مسی دیدند که در مصاحبه ها و آراشون این مطلب رو لحاظ کردند. طبعا اون افراد بیشتر از من نوعی از فوتبال سر در میارن :)

در نهایت رونالدو امسال توپ طلا رو به احتمال بسیار فراوان میگیره، اونم بدون اینکه جامی برده باشه یا گلزن برتر بوده باشه. امیدوارم این مطلب اعتماد به نفسش رو بیشتر کنه.

هر کسی سلیقه ای داره خلاصه.

Last edited:
بالا