اون با تاخیره داداش !!!
دلم برای زلاتان میسوزه !!! باید تو خونه آشپزی کنه![]()
و چه خوش شانس بودیم که گوچی اون گلو زد وگرنه جلوی نماینده آمریکای لاتین دو رقمی میشدیمسوئد یا فرانسه نرن جام جهانی و مثلا ایران بره. خداییش این عدالت نیست، سهمیه ی آسیا باید پُر پُر 1 یا نهایتا 2 تا تیم باشه.
درباره آلمان و ایتالیا داشتم میخوندم که آرزوشونه بردن ایتالیا!پرتقال 1بر0 سوئد رو زد بازی برگشت هم هست هنوز هیچی مشخص نیست
اوکراین 2بر0 فرانسه رو زد:blink: کار فرانسه خیلی سخت شد باید برگشت 3-0 بزنه تا بیاد جام جهانی
بازیهای دوستانه هم ایتالیامون 1-1 با المان تو سن سیرو مساوی کرد بدک نبود المان کمی قویه
انگلیسه همیشه بازنده از شیلی 2 تا خورد :lol:
110% موافقم باهات! یکی و نصفی بسه واسه آسیا!سوئد یا فرانسه نرن جام جهانی و مثلا ایران بره. خداییش این عدالت نیست، سهمیه ی آسیا باید پُر پُر 1 یا نهایتا 2 تا تیم باشه.
درباره آلمان و ایتالیا داشتم میخوندم که آرزوشونه بردن ایتالیا!
حافظه یاری نمیکنه اما مثل اینکه در عین قدرتشون نمیتونن ببرن ایتالیارو!
جام جهانی بود یا جام ملت ها؟!
نه ! یادم نمیاد، دوستان بهتر میدونن!
انگلیس خیلی بد باخت![]()
درباره آلمان و ایتالیا داشتم میخوندم که آرزوشونه بردن ایتالیا!
حافظه یاری نمیکنه اما مثل اینکه در عین قدرتشون نمیتونن ببرن ایتالیارو!
جام جهانی بود یا جام ملت ها؟!
نه ! یادم نمیاد، دوستان بهتر میدونن!
انگلیس خیلی بد باخت![]()
انگلیس بیشتر به خاطر لیگشه که اینجوری شده! احتمالا به زودی مجوز استفاده از صلاح سرد و بعدا گرم تو لیگ انگلیس رو میدن!کلا رقابت این دو تیم ریشه در گذشته داره، اما داغ باختن در وستفالن در نیمه نهایی 2006 و نیمه نهایی(فکر کنم) یورور 2012 بدجور آزارشون میده.
انگلیس با اون نسل طلاییش هیچ کاری نکرد، تری، فردیناند، کول، بکهام، جو کول، لمپارد جوان، جرارد جوان، اوون و .... اونوقت با اینها چکار میخواد بکنه، برنامه ریزی ملی توی فوتبال انگلیس از ایران ما باید بدتر باشه.![]()
آره ، لاکردار این ایتالیا همیشه ما رو تو بازی های رسمی برده یا هم مساوی!اره تو کف بردن ایتالیا هستن :lol::lol: تا حالا ایتالیا رو نبردن اما با اینکه خوشم نمیاد از المان اما همیشه و حتی زمانی که ضعیف باشن هم تیم قابل احترامی هستن اما برعکس انگلیس خوشم میاد ازش ولی اصلا قابل احترام نیستند :happy:
آره ، لاکردار این ایتالیا همیشه ما رو تو بازی های رسمی برده یا هم مساوی!
فقط بلدن مارو ضایع کنن :|
ولی باور کن دفعه قبل به خاطر الطاف هوملس و بداشتوبر بردین!
متاسفانه خدیرا تو بازی دیشب دچار مصدومیت خیلی بدی شد... امیدوارم به جام جهانی برسه... رئال و آلمان از نبودش ضربه بدی میخورند.
این ایتالیایی ها هم مثل اینکه تا جا داشته آلمانی ها رو زدند.
فوق العاده بود گلش من که هنوز تو کفم.راستی جایزه پوشکاش رو دوست دارم زلاتان ببره
گلش خیلی قشنگ بود
البته قبلن دیده بودم
بقیشونم بد نبودن
ولی برا زلاتان یه چیز دیگه بود
راستی جایزه پوشکاش رو دوست دارم زلاتان ببره
گلش خیلی قشنگ بود
البته قبلن دیده بودم
بقیشونم بد نبودن
ولی برا زلاتان یه چیز دیگه بود