farzad.sadeshi
Registered User
- نوشتهها
- 4,887
- لایکها
- 900
ژاپن میره با چه تیمایی بازی میکنه برای آمادگی جام جهانی بعد ما ....
گل روبن و گل دوم ژاپن خیلی زیبا بود
این روبن هر چی سنش میره بالاتر آماده تر میشه
ژاپن میره با چه تیمایی بازی میکنه برای آمادگی جام جهانی بعد ما ....
راستی جایزه پوشکاش رو دوست دارم زلاتان ببره
گلش خیلی قشنگ بود
البته قبلن دیده بودم
بقیشونم بد نبودن
ولی برا زلاتان یه چیز دیگه بود
احتمالا به زلاتان میرسه وگرنه دو سه تا گل دیگه بود به قشنگیه همون بود
اما چون زلاتان معروف تره شاید به اون برسه
اون ک از وسط زمین بود هم خوب بود
ولی فوتبال شائولین رو اجرا کرد زلاتان دی:
پیرلو کارشو خیلی تمیز انجام داد. قشنگ شش ماه خدیرا رو خونه نشین کرد!
این ایتالیا همیشه واسه آلمان نحس بوده
در مورد بازی های مقدماتی فکر می کردم پرتغال ببازه و فرانسه ببره ولی برعکس شد
البته بازی های برگشت مونده ولی فکر کن ریبری و زلاتان بشینن تو خونه بازی های ایران رو تو جام جهانی ببینن
اگه فرانسه نره جام جهانی یک پوئن منفی برای ریبری هست که نتونه امسال توپ طلا رو ببره
بعضی از دوستای منچستری همچنان پس از یکی دو هفته طوری خوشحالی میکنند که بعضی وقتا یادم میره منچستر یکی از قطب های فوتبال اروپاست، از سبک و دیوریشن خوشحالی اینطور بر میاد که بعضی از دوستان باور نداشتن میتونن ببرن![]()
بعضی از دوستای منچستری همچنان پس از یکی دو هفته طوری خوشحالی میکنند که بعضی وقتا یادم میره منچستر یکی از قطب های فوتبال اروپاست، از سبک و دیوریشن خوشحالی اینطور بر میاد که بعضی از دوستان باور نداشتن میتونن ببرن![]()
5 تا نبوده.نتایج 5 بازی قبلی برای آرسنال:تساوی-شکست-شکست-شکست-برددرستش اینه که بگی آرسنالیا باور داشتن که بعد شکست-شکست-شکست-شکست-شکست،این بازی رو میبرن![]()
پستای خودتونو بعد از باخت به لیورپول که تو همین تاپیک هست! منم ترجیح میدم چیزی نگم!تا جایی که یادم میاد قبل از بازی منچستر کاندیدای سقوط به دسته پایین تر بود و آرسنال کاندیدای قهرمانی اروپا! از سبک و دیوریشن بهت و سکوت آرسنالی ها اینطور برمیاد که دقیقا همین طور بوده :دی
پستای خودتونو بعد از باخت به لیورپول که تو همین تاپیک هست! منم ترجیح میدم چیزی نگم!
مطمئنی آرسنال کاندیدای قهرمانی اروپا بود؟!
از منچستر هم خبری ندارم، یعنی اینقد وضع تیمتون خرابه؟!