من منکر توانایی های مسی نیستم! بدون شک فوق العاده است! اما اینکه 3 سال پیاپی بهترین بازیکن جهان باشه به نظرم زیاده رویست! در این سالها حداقل رونالدو باید یکبار بهترین بازیکن می شد! همیشه دیده ایم که انتخاب بهترین بازیکن جهان رابطه ی مستقیم با موفقیت باشگاه آن بازیکن داشته اما در سالی که مسی توفیق چندانی با بارسا نداشت و بالعکس رونالدو همراه با رئال قهرمانی هایی داشت و انفرادی هم خیلی عالی بود باز هم مسی بهترین بازیکن جهان شد! خیلی مسخره است! من نه طرفدار رئال و نه بارسا هستم اما حق رونالدو بود که بهترین بازیکن جهان بشه! امسال هم معلوم نیست با چه معیاری بهترین بازیکن انتخاب میشه! وسط کل کل رونالدو-مسی یهو دیدیم ریبری بهترین بازیکن جهان شد به خاطر سه گانه ی بایرن!!ونگر، فرگوسن، والدانو، گواردیولا، هاینکس و کاپیتان ها و مربیان تیم های فوتبال دنیا این مطلب فنی رو در مسی دیدند که در مصاحبه ها و آراشون این مطلب رو لحاظ کردند. طبعا اون افراد بیشتر از من نوعی از فوتبال سر در میارن
در نهایت رونالدو امسال توپ طلا رو به احتمال بسیار فراوان میگیره، اونم بدون اینکه جامی برده باشه یا گلزن برتر بوده باشه. امیدوارم این مطلب اعتماد به نفسش رو بیشتر کنه.
هر کسی سلیقه ای داره خلاصه.