• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر، فرگوسن، والدانو، گواردیولا، هاینکس و کاپیتان ها و مربیان تیم های فوتبال دنیا این مطلب فنی رو در مسی دیدند که در مصاحبه ها و آراشون این مطلب رو لحاظ کردند. طبعا اون افراد بیشتر از من نوعی از فوتبال سر در میارن :)

در نهایت رونالدو امسال توپ طلا رو به احتمال بسیار فراوان میگیره، اونم بدون اینکه جامی برده باشه یا گلزن برتر بوده باشه. امیدوارم این مطلب اعتماد به نفسش رو بیشتر کنه.

هر کسی سلیقه ای داره خلاصه.
من منکر توانایی های مسی نیستم! بدون شک فوق العاده است! اما اینکه 3 سال پیاپی بهترین بازیکن جهان باشه به نظرم زیاده رویست! در این سالها حداقل رونالدو باید یکبار بهترین بازیکن می شد! همیشه دیده ایم که انتخاب بهترین بازیکن جهان رابطه ی مستقیم با موفقیت باشگاه آن بازیکن داشته اما در سالی که مسی توفیق چندانی با بارسا نداشت و بالعکس رونالدو همراه با رئال قهرمانی هایی داشت و انفرادی هم خیلی عالی بود باز هم مسی بهترین بازیکن جهان شد! خیلی مسخره است! من نه طرفدار رئال و نه بارسا هستم اما حق رونالدو بود که بهترین بازیکن جهان بشه! امسال هم معلوم نیست با چه معیاری بهترین بازیکن انتخاب میشه! وسط کل کل رونالدو-مسی یهو دیدیم ریبری بهترین بازیکن جهان شد به خاطر سه گانه ی بایرن!!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
هیچ تیم یا بازیکنی را ندیدم که رونالدو رو مهار کنه! مگر اون بازی منچستر-میلان در سن سیرو که کاکا گل کاشت و یه پیروزی دراماتیک برای میلان ساخت!
نه شما نه من و نه هیچ کس دیگه نمی تونه توانایی های رونالدو رو زیر سوال ببره! بازیکنی که هم روی زمین و هم رو هوا فوق العاده است! یه کاشته زن فوق العاده! واقعا چه چیز دیگه ای یه بازیکن می خواد برای بهترین بودن؟!
تعصبات رو بذار کنار!
مسی جایی بازی می کنه که اسکلت و ساختمان این تیم با بازیکنانی مثل پویول، ژاوی و اینیستا و... شکل گرفته! یه فوتبال کم نقص!
کاری که رونالدو در رئال انجام میده به عقیده ی من پر رنگتر و بزرگتر زا کاریست که مسی در بارسا انجام میده!
شالوده ی بارسا سالها پیش شکل گرفت اما رئال همیشه علی رغم خریدهای بزرگ از نظر تیمی در حد بارسا نبوده و این کار را برای رونالدو سخت کرده!

انواع فینال، نیمه نهایی و بازی های بزرگی که کریس توشون گم بوده (تو اونجا که من یادم میاد):

نیمه نهایی من یو - بارسا
فینال من یو - چلسی
یک چهارم رئال - لیون
3 تا نیمه نهایی رئال
فینال جام حذفی فصل پیش
بازی با اتلتیکو این فصل
خیلی از بازی ها تیم ملی پرتقال
و...

===

رونالدو تو تیمی بازی میکنه که n میلیون دلار خرجش شده و منتخب دنیا هستش... جلوی رونالدو هیچ وقت اتوبوس قرار نمیگیره... تا الان چنتا کریس به بارسا ضربه آزاد گل زده؟ چند عدد مسی به رئال ضربه آزاد زده؟ ...

===

کارهایی که مسی تو بارسا انجام داده:

تو 17 سالگی نقش اصلی رو تو اولین شکست خانگی خوزه و چلسی داشت... (کریس 17 ساله کجا بود؟)
تو 19 سالگی جلوی رئال هتریک کرد. (کریس تو 19 سالگی کجا بود؟)
و ...

• Like
Reactions: rms

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
اوه چه کل کل هایی دارین سر رونالدو و مسی :wacko: من نه بارسایی هستم نه رئالی اما اینکه کدوم بهترین هست نظرم اینه : مسی بهتره رونالدو هست و رونالدو از این دوتا بهتره (رونالدو برزیلی) :happy: ختم تاپیک

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
هیچ وقت یادم نمیره اون سالی که انری واقعا حقش بود و ندادن جایزه رو بهش به خبرنگارها گفت نمیدونم باید چیکار کنم که این جایزه رو ببرم؟
هنوز که هنوزه به یاد بازیهاش میفتم یه لذت عجیبی میبرم لذتی که نه تو دیدن بازی مسی میبرم نه تو دیدن بازی رونالدو

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
توپ طلا امسال حق رونالدو ــه:)مسی دلیلی برای بردنش نداره در حال حاضر هم رونالدو فُرمش بهتر از مسیه و داره بهتر بازی میکنه البته همونطور که جام جهانی رو با گرفتن رشوه دادن به قطر توپ طلای امسال رو هم میتونن بدن به مسی! به هرحال ادیداس اسپانسر اصلی فیفاست و از قضا اسپانسر مسی هم هست هیچ وقت یادم نمیره اون سالی که انری واقعا حقش بود و ندادن جایزه رو بهش به خبرنگارها گفت نمیدونم باید چیکار کنم که این جایزه رو ببرم؟ شاید باید با ادیداس قرارداد امضا کنم.!

پ ن:بچه ها با بارسایی ها کل کل نکنید بهتره​

اسپانسر های فیفا:
آدیداس
کوکاکولا
امی ریت

اسپانسرهای رئال:
آدیداس
کوکاکولا
امی ریت

اسپانسرهای بارسا:
نایک
قطر فاندیشن
آئودی

====

نمیدونم چرا رئال با وجود ادیداس الان 12 سال به فینال نرسیده؟

• Like

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
انواع فینال، نیمه نهایی و بازی های بزرگی که کریس توشون گم بوده (تو اونجا که من یادم میاد):

نیمه نهایی من یو - بارسا
فینال من یو - چلسی
یک چهارم رئال - لیون
3 تا نیمه نهایی رئال
فینال جام حذفی فصل پیش
بازی با اتلتیکو این فصل
خیلی از بازی ها تیم ملی پرتقال
و...

===

رونالدو تو تیمی بازی میکنه که n میلیون دلار خرجش شده و منتخب دنیا هستش... جلوی رونالدو هیچ وقت اتوبوس قرار نمیگیره... تا الان چنتا کریس به بارسا ضربه آزاد گل زده؟ چند عدد مسی به رئال ضربه آزاد زده؟ ...

===

کارهایی که مسی تو بارسا انجام داده:

تو 17 سالگی نقش اصلی رو تو اولین شکست خانگی خوزه و چلسی داشت... (کریس 17 ساله کجا بود؟)
تو 19 سالگی جلوی رئال هتریک کرد. (کریس تو 19 سالگی کجا بود؟)
و ...

مسی استعداد خالصه، رونالدو محصول تلاش و تمرین. در پستی که ادیت کردم ذکر کردم، رونالدو رونی کلمن دنیای فوتبال هستش و مسی مایکل جردن فوتبال امروز.

در نهایت، با از دست دادن توپ طلای مسی چیزی از ارزشهای مسی کم نمیشه، بردن 4 بار پیاپی کاملا تاریخساز هستش. فوتبال 120 امشب در مورد مستندی در مورد مورینیو داشت.

گذشت زمان و اعتراف استیو کلارک توی برنامه نشون داد که تمام اتهامات در مورد صحبت رایکارد و داور بازی کاملا اشتباه بوده، کلارک که گزارش داده بود امشب توی برنامه گفت که، من دیدم رایکارد به سمت راهروی باریکی رفت که من فکر میکردم اتاق داوران بوده، اما بعدا فهمیدم اونجا رختکن بارسا بوده.

این اتفاق منشاء اتهاماتی شد که به بارسا منتصب کردند و باعث شد در بازی برگشت کولینا خطای واضح کاروالیو بر روی والدس رو اعلام نکنه و همون توپ گل بشه.

اسپانسر های فیفا:
آدیداس
کوکاکولا
امی ریت

اسپانسرهای رئال:
آدیداس
کوکاکولا
امی ریت

اسپانسرهای بارسا:
نایک
قطر فاندیشن
آئودی

====

نمیدونم چرا رئال با وجود ادیداس الان 12 سال به فینال نرسیده؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

این میرلس چقدر قشنگ بازی میکنه

اون سال هم که چلسی قهرمان اروپا شد خیلی مفید بود

اما بنظرم سوئد بیاد بالا و کریس اشک بریزه

• Like

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
بنده خدا گل زد :دي ديگه بايد چکار ميکرد تا پيدا باشه ؟ :دي

کاری که مسی تو فینال هاش کرد... بهترین بازیکن زمین شدن با فاصله وحشتناک... گل رو که پدرو هم میزنه... ضمنا کریس با اون پنالتی ای که خراب کرد من یو رو تا آستانه باختن برد که تری به داده فرگی رسید... تو اون بازی ون در سار بهترین بازیکن زمین شد...

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اين بازي هاي مقدماتي رفت و برگشته؟

فرانسه يک گل خورد زولبيا بهش گل زد :دي

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
خوب کريس پاسخ دندان شکني به انتقادات داد :دي گل زد

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
بالاخره دقیقه 82 گل زد پرتقال!
رونالدو امسال داره کولاک میکنه!
تو روزی که زلاتان توپ دستش نرسیده این رونالدو داره همه کار میکنه !

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ريبري هم گويا بايد از خونه بشينه بازي هاشم بيک زاده رو نگاه کنه :دي

این وسط واسه دشام خیلی ناراحتم. زمین و آسمون دارن دست به دست هم میدن تا رونالدو شانس اول توپ طلا باشه، هرچند که رای گیری به پایان رسیده.

یونان هم رومانی رو 3 تایی کرده، چه میکنه میتروگلو.

انگلیس هم توی زمین خودش به شیلی با گل الکسیس باخته :D

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بازی اوکراین - فرانسه که تازه شروع شده :eek:

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
اون با تاخیره داداش !!!

دلم برای زلاتان میسوزه !!! باید تو خونه آشپزی کنه :(