اینا رو قبل از اومدن به آرسنال هم میشناختی؟
آرتتا اصلا بازی ملی نداره! ، ژیرو هم قبل از اومدن به آرسنال نه شما میشناختیش و نه بازی ملی داشت! مونرئال و کازورلا هم تو بازی های مهم اسپانیا بشون بازی نمیرسه!
پودولسکی هم با 11 میلیون پوند اومد
جکینسون و چمبرلین هم بازی کنای قابلی نبودن!
یعنی شما میخواید بگید این بازیکنا تراز اول بودن مثه اوزیل ، و آرسنال هر سال مثه رئال و چلسی و من سیتی خرج کرده اما هیچ جامی نبرده!
کلا شما دارید اسم این افراد رو کنار اوزیل مینویسی فکر نکن بقیه نمیفهمن! همه میفهمن تا فصل قبل کازورلا گرون ترین بازیکنی بود که آرسنال خریداری کرده بود! در صورتی که شما خیلی راحت 40 تا والنسیا رو خریدید یکی دیگتونم 60 تا!
آرسنال هر سال فروش زیادی داره، نزدیک به خرید هامون! گاهی بیشتر گاهی کمتر!
اما امسال 22 بازیکن از این تیم رفتن، سیاست باشگاه تا حدی عوض شد (بهتر شد) ، و امسال تنها سالی بود که نسبت به فروش هامون بیشتر خرید کردیم تنها دلیلشم اوزیل بود!
اره فراموش نمیکنیم که این تیم 8 سال جام نبرد ولی بازم طرفدار داره!
دوست عزیز بعصی اطلاعاتتون که در این پست گفتین اشتباه هستش. شما فرمودین: در صورتی که شما خیلی راحت 40 تا والنسیا رو خریدید و یکی دیگتونم 60 تا!! لازمه خدمتتون عرض کنم تا اونجایی که من میدونم گرونترین بازیکن خریداری شده توسط یونایتد دیمیتار برباتوف بوده که اونهم مطمءنا کمتر از 40 میلیون پوند خریداری شد.
از طرفی منظور من این بود آرسنال هم این چند سال بدون خرید نبوده و چندین بازیکن خوب به ترکیبش اضافه کرده که اسمشون رو هم گفتم. در رابطه با شناختنشون هم باید بگم بعضی از این بازیکنان معروف بودن مثل اولیویه ژیرود که آقای گل لیگ فرانسه و یکی از عوامل اصلی قهرمانی مونت پولیه در فرانسه بود که به آرسنال پیوست. یا سانتی کازورلا یکی از ستارگان مالاگا بود که به آرسنال پیوست. پودولسکی ستاره تیمش بود که آرسنال اونو جذب کرد. آرتتا یادمه بعد از شکست 8-2 و در روز آخر نقل و انتقالات به آرسنال پیوست و اگه اشتباه نکنم حدود 10 میلیون پوند خریداری شد. البته بازیکنان جوانی هم به تیم اضافه شدن که جذب بازیکنان جوان و آینده دار سیاست همه باشگاههای بازیکن ساز هستش. اینکه بگیم در سالهای اخیر آرسنال خرید نداشته یا کم هزینه کرده بنظر من اشتباهه، البته نسبت به تیمهای چلسی- سیتی-رءال-PSG بله کمتر هزینه کرده ولی نسبت به سایر تیمهای لیگ جزیره جزو تیمهای بالای جدول از لحاظ هزینه بوده. در رابطه با ساخت ورزشگاه هم بله ساخت ورزشگاه هزینه داره ولی آرسنال با فروش نام ورزشگاه اختصاصیش قسمت زیادی از هزینه ساختش رو تامین کرد.
این نکته رو هم بگم که طرفداران متعصب آرسنال که 8 ساله پای جام نگرفتن آرسنال موندن و به تیمشون همچنان علاقه دارن، قابل احترام هستن.
پ.ن: الان سرچ کردم و مبلغ قرارداد والنسیا و برباتوف رو در آوردم.
والنسیا در سال 2008 با مبلغ 16 میلیون پوند از ویگان خریداری شد.
برباتوف در سال 2008 با مبلغ حدود 30 میلیون پوند (دقیقش 30/75 میلیون پوند) از تاتنهام خریداری شد.