• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

technano

Registered User
لایک‌ها
316
مساله اینجاست که من به بچه ها بحث نمیکنم. این صحبت شما هم نشون میده که سنت و سالت در چه حدی هست. من با امثال شما ها با این لحن گفتار که خب تقصیر شما هم نیست و اقتضای سنی شما هست نه وقتی برای بحث دارم و نه علاقه ای.

اینجا کاربران دیگه ای هستند (ارسنالی ، لیورپولی ، رئالی ، دورتموندی و .....) که با اینکه شاید من از تیم مورد علاقه شون بدم بیاد اما برای اونها احترام قائلم چون حداقل صفتی که دارند درست صحبت کردنه پسر جان.

موفق باشید.
میتونم بپرسم شما چند سالته که به من میگی بچه ؟ شاید 50 سالته اون وقت من نصف تو سن دارم ها ؟
گفتم یه بار اگر میتونی درست و منطقی بحث رو جلو ببری باهات بحث میکنم ولی اگر بخوای توهین کنی مجبورم با ادبیاتی که بابات بهت یاد داده باهات حرف بزنم ...

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
میتونم بپرسم شما چند سالته که به من میگی بچه ؟ شاید 50 سالته اون وقت من نصف تو سن دارم ها ؟
گفتم یه بار اگر میتونی درست و منطقی بحث رو جلو ببری باهات بحث میکنم ولی اگر بخوای توهین کنی مجبورم با ادبیاتی که بابات بهت یاد داده باهات حرف بزنم ...
تو این روز های عزیز از امام حسین طلب شفا میکنم برات

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

من بحثی با شما ندارم. در مقابل توهین هایی که شما به هوادارن یونایتد ، تیم منچستر یونایتد ، مربی و بازیکنای یونایتد و بچه های یونایتدی و هوادارای چلسی و تیم چلسی کردید بنده توهینی نکردم.

این هم اخرین پست بنده در مورد این موضوع هست. بیش از این نمیخوام وقتم رو برای شما تلف کنم. اون جمله اخرت هم نشوندهنده وضعیت ادب شما هست.

پست شما بد ریپورت شد. شما هم به لیست سیاه رفتید . پس لطفا زور نزنید که جواب بنده رو بدید چون من اصلا پست های شما رو نمیبینم.

موفق باشید

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اینا رو قبل از اومدن به آرسنال هم میشناختی؟
آرتتا اصلا بازی ملی نداره! ، ژیرو هم قبل از اومدن به آرسنال نه شما میشناختیش و نه بازی ملی داشت! مونرئال و کازورلا هم تو بازی های مهم اسپانیا بشون بازی نمیرسه!
پودولسکی هم با 11 میلیون پوند اومد
جکینسون و چمبرلین هم بازی کنای قابلی نبودن!
یعنی شما میخواید بگید این بازیکنا تراز اول بودن مثه اوزیل ، و آرسنال هر سال مثه رئال و چلسی و من سیتی خرج کرده اما هیچ جامی نبرده!
کلا شما دارید اسم این افراد رو کنار اوزیل مینویسی فکر نکن بقیه نمیفهمن! همه میفهمن تا فصل قبل کازورلا گرون ترین بازیکنی بود که آرسنال خریداری کرده بود! در صورتی که شما خیلی راحت 40 تا والنسیا رو خریدید یکی دیگتونم 60 تا!
آرسنال هر سال فروش زیادی داره، نزدیک به خرید هامون! گاهی بیشتر گاهی کمتر!
اما امسال 22 بازیکن از این تیم رفتن، سیاست باشگاه تا حدی عوض شد (بهتر شد) ، و امسال تنها سالی بود که نسبت به فروش هامون بیشتر خرید کردیم تنها دلیلشم اوزیل بود!
اره فراموش نمیکنیم که این تیم 8 سال جام نبرد ولی بازم طرفدار داره!

دوست عزیز بعصی اطلاعاتتون که در این پست گفتین اشتباه هستش. شما فرمودین: در صورتی که شما خیلی راحت 40 تا والنسیا رو خریدید و یکی دیگتونم 60 تا!! لازمه خدمتتون عرض کنم تا اونجایی که من میدونم گرونترین بازیکن خریداری شده توسط یونایتد دیمیتار برباتوف بوده که اونهم مطمءنا کمتر از 40 میلیون پوند خریداری شد.
از طرفی منظور من این بود آرسنال هم این چند سال بدون خرید نبوده و چندین بازیکن خوب به ترکیبش اضافه کرده که اسمشون رو هم گفتم. در رابطه با شناختنشون هم باید بگم بعضی از این بازیکنان معروف بودن مثل اولیویه ژیرود که آقای گل لیگ فرانسه و یکی از عوامل اصلی قهرمانی مونت پولیه در فرانسه بود که به آرسنال پیوست. یا سانتی کازورلا یکی از ستارگان مالاگا بود که به آرسنال پیوست. پودولسکی ستاره تیمش بود که آرسنال اونو جذب کرد. آرتتا یادمه بعد از شکست 8-2 و در روز آخر نقل و انتقالات به آرسنال پیوست و اگه اشتباه نکنم حدود 10 میلیون پوند خریداری شد. البته بازیکنان جوانی هم به تیم اضافه شدن که جذب بازیکنان جوان و آینده دار سیاست همه باشگاههای بازیکن ساز هستش. اینکه بگیم در سالهای اخیر آرسنال خرید نداشته یا کم هزینه کرده بنظر من اشتباهه، البته نسبت به تیمهای چلسی- سیتی-رءال-PSG بله کمتر هزینه کرده ولی نسبت به سایر تیمهای لیگ جزیره جزو تیمهای بالای جدول از لحاظ هزینه بوده. در رابطه با ساخت ورزشگاه هم بله ساخت ورزشگاه هزینه داره ولی آرسنال با فروش نام ورزشگاه اختصاصیش قسمت زیادی از هزینه ساختش رو تامین کرد.
این نکته رو هم بگم که طرفداران متعصب آرسنال که 8 ساله پای جام نگرفتن آرسنال موندن و به تیمشون همچنان علاقه دارن، قابل احترام هستن.
پ.ن: الان سرچ کردم و مبلغ قرارداد والنسیا و برباتوف رو در آوردم.
والنسیا در سال 2008 با مبلغ 16 میلیون پوند از ویگان خریداری شد.
برباتوف در سال 2008 با مبلغ حدود 30 میلیون پوند (دقیقش 30/75 میلیون پوند) از تاتنهام خریداری شد.

Last edited:

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
خیلی رو میخواد آواتار حمالی که ونگر آدمش کرده رو بزاری آواتارت بعد بیای حرف بزنی ...

حس میکنم شما خونه پرش 12 13 سالت باشه ...
واقعا متاسفم برای ارسنال که تو هوادارشی

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
مساله اینجاست که بنده نباید بچه ها بحث کنم. این صحبت شما هم نشون میده که سنت و سالت در چه حدی هست. من با امثال شما ها با این لحن گفتار که خب تقصیر شما هم نیست و اقتضای سنی شما هست نه وقتی برای بحث دارم و نه علاقه ای.

اینجا کاربران دیگه ای هستند (ارسنالی ، لیورپولی ، رئالی ، دورتموندی و .....) که با اینکه شاید من از تیم مورد علاقه شون بدم بیاد اما برای اونها احترام قائلم چون حداقل صفتی که دارند درست صحبت کردنه پسر جان.

در ضمن اینکه شما برای تیمی مثل چلسی ارزش قائل نشید اصلا اهمیتی برای یه هوادار چلسی نداره. بنده از چلسی خوشم نمیاد اما برای این تیم احترام قائل هستم.
موفق باشید.
مهرداد خان وقتی هوادار چلسی میاد علنن میگه آرسنال عددی نیست، این مشکلات پبش میاد نمیاد؟ وقتی در هر صفحه تاپیک یونایتد به آرسنال بی احترامی میشه (خودت خوب میدونی) این بحثها پیش میاد. نمیاد؟ وقتی به بازیکن تیم حریف گفته میشه موش کور این جواب ها داده میشه. وقتی میگن ونگر روانی من جواب نمیدم اما کس دیگه جواب میده. نمیگم کی شروع کرده اما شما خیلی تحملمون بالاست، همه تحمل شما رو ندارن.
این مسایل هم اصلا ربطی به صدر نشینی آرسنال نداره. ما سال هاست زیر منچستر هستیم و کم تیکه ننداختین. الانم حالا چه یه هفته چه 10 هفته ما بالا سر باشیم تیکه بندازم بچه ها باید فحش بدن؟ شاید 10 هفته دیگه یونایتد بیاد صدر درسته من هر ثانیه پست بدم تو تاپیک آرسنال مویس اینطور. هههه. عددی نیستن. هوادارای تازه به دوران رسیده. بازیکنشون شبیه فلان حیوونه. به شما بگم مهرداد خان در حدی نیستی باهات حرف بزنم؟ درسته این؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
برید اول ببیند کی شروع کرد به مسخره کردن و توهین کردن بعد بیایید یقه منو بچسبید ... انتظار دارید توهین کنن و جواب ندم؟
در مورد رتبه چهارمی و 17 سال رفتن به لیگ قهرمانان بله ما جنگیدیم و ارزشش هم خیلی بود چون ترکیب ما نسبت به تیم های دیگه ضعیف تره با این وجود نتیجه خیلی خوبی گرفتیم ... در حال حاضر هم مصدومین زیادی داریم اما رتبه اولیم ترکیبمون هم غیر از خط دفاع و هافبک که همه غیر اوزیل به طور بالقوه بازیکنای خیلی بزرگی محسوب نمیشن ولی با این وجود داریم عالی نتیجه میگیریم ...

دوست عزیز من بصورت کلی گفتم و از همه دوستان خواهش کردم که توی پستهایی که میذارن احترام همدیگه رو حفظ کنن.

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
مهرداد خان وقتی هوادار چلسی میاد علنن میگه آرسنال عددی نیست، این مشکلات پبش میاد نمیاد؟ وقتی در هر صفحه تاپیک یونایتد به آرسنال بی احترامی میشه (خودت خوب میدونی) این بحثها پیش میاد. نمیاد؟ وقتی به بازیکن تیم حریف گفته میشه موش کور این جواب ها داده میشه. وقتی میگم ونگر روانی من جواب نمیدم اما کس دیگه جوتب میده.ن میگم کی شروع کرده اما شما خیلی تحملمون بالاست، همه تحمل شما رو ندارن.
یه بار گفتم بوقچی عذر خواهی کردم جنبه خوب چیزیه !!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
با این صرف انرژی که دارید انجام میدین چیزی واسه دور حذفی لیگ قهرمانان نمیمونه ها :blush:

الان جو و فضای حاکم بر طرفداران متعصب دو تیم به این شکل هستش

برخی طرفداران منچستر هنوز از بالا دارن به بقیه ی تیم ها و آرسنال نگاه میکنن در صورتی که باید قبول کرد یکم اوضاع تغییر کرده

برخی طرفدارهای آرسنال هم تحت تاثیر نتایج خوب این فصل همه چیز رو تمام شده میدونند.

باید صبور بود و منتظر نشست.

بنظرم این بازی قهرمان رو تعیین نمیکنه. منطقا باید گفت خط هافبک آرسنال فوق العادست و دقیقا جایی که پاشنه ی آشیل منچستر میتونه باشه. من احتمال بهتر بازی کردن آرسنال رو بیشتر میدونم اما نمیدونم چه تیمی برنده میشه چون منچستر 2 مهاجم عالی داره که آرسنال توی نوک حمله در اون حد قوی نیست.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
شما به دوست منچستری ما میفرمایید "خیلی رو میخواد آواتار حمالی که ونگر آدمش کرده رو بزاری آواتارت بعد بیای حرف بزنی"

خب منظورتون از این حرف چیه ؟ یعنی این بازیکن مال ارسناله و منچستری ها دارن نون ارسنالی ها و ونگر رو میخورن ؟ یا منظورتون چیز دیگه ای هست ؟

مهرداد خان شما ادامه نده اون پست توهین بود گزارش هم داده شد

رابین فن پرسی و داور عامل های اصلی قهرمانی یونایتد بودن !!!!

رابین فن پرسی تو ارسنال هم اقای گل شد فصل پیشش اونوقت ارسنال کدوم رده قرار داشت؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد خان وقتی هوادار چلسی میاد علنن میگه آرسنال عددی نیست، این مشکلات پبش میاد نمیاد؟ وقتی در هر صفحه تاپیک یونایتد به آرسنال بی احترامی میشه (خودت خوب میدونی) این بحثها پیش میاد. نمیاد؟ وقتی به بازیکن تیم حریف گفته میشه موش کور این جواب ها داده میشه. وقتی میگم ونگر روانی من جواب نمیدم اما کس دیگه جوتب میده.ن میگم کی شروع کرده اما شما خیلی تحملمون بالاست، همه تحمل شما رو ندارن.

پیروز جان. من با شما موافقم که در هر تاپیک هواداری متاسفانه از این مدل کاربرا هستند. حالا شاید از نظر شما تعداد این حرکات در تاپیک یونایتد بیشتر باشه اما خب شما باید به تعداد کاربرای یونایتدی که من فکر میکنم توی این فروم یکی از پر ترافیک ترین تاپیک هاست هم توجه کنید.

البته این مساله هم کار نادرست اونها رو توجیه نمیکنه. من خودم شده بارها بیان کنم که از لیورپول خوشم نمیاد (نه از لیورپولیها) . شده یه لیورپولی که دوست صمیمی من هم هست بیاد به من بگه از یونایتد خوشش نمیاد.

اما اینکه بیایم به تیم توهین کنیم یا به هوادارش یا مربیش رو من قبول نمیکنم. شما اگه پست های بنده رو در صحبت با این اقای تازه وارد نگاه کنی میبینی که بنده بی احترامی ای به ایشون نکردم اما اخرش رفت تو فاز چاله میدونی و لات بازی در اوردن.

من وقت زیادی ندارم . دوست دارم از این وقتی که به عنوان فان میام توی فروم تا با بچه های خودی و حریف (از هر تیمی) در مورد فوتبال که عشق خیلی از بچه های اینجاست صحبت کنم لدت ببرم نه اینکه اعصابم خورد بشه. پس بهتره برای اشخاصی وقت بذاریم که اگه از نر فنی چیزی ندارن که به ادم یاد بدن حداقل طرفداریشون از تیم مورد علاقشون باعث ازار و اذیت دیگران نمیشه.

دیگه هم در مورد این موضوع بهتره بحثی نشه.

موفق باشید پیروز جان

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه بار گفتم بوقچی عذر خواهی کردم جنبه خوب چیزیه !!

این کار شما هم درست نیست. ارسنال معروف به توپچی ها تیم قابل ستایشی هست و تو لیگ برتر بعد از منچستر یونایتد و سر الکس فرگوسن کبیر تیم مورد علاقه من هم هست.

فکر کنم قبلا هم گفته بودم. امیدوارم منچستر باز هم قهرمان بشه اما اگه اینطور نشد دوست دارن ونگر و ارسنال قهرمان بشن.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اینا رو قبل از اومدن به آرسنال هم میشناختی؟
آرتتا اصلا بازی ملی نداره! ، ژیرو هم قبل از اومدن به آرسنال نه شما میشناختیش و نه بازی ملی داشت! مونرئال و کازورلا هم تو بازی های مهم اسپانیا بشون بازی نمیرسه!
پودولسکی هم با 11 میلیون پوند اومد
جکینسون و چمبرلین هم بازی کنای قابلی نبودن!
یعنی شما میخواید بگید این بازیکنا تراز اول بودن مثه اوزیل ، و آرسنال هر سال مثه رئال و چلسی و من سیتی خرج کرده اما هیچ جامی نبرده!
کلا شما دارید اسم این افراد رو کنار اوزیل مینویسی فکر نکن بقیه نمیفهمن! همه میفهمن تا فصل قبل کازورلا گرون ترین بازیکنی بود که آرسنال خریداری کرده بود! در صورتی که شما خیلی راحت 40 تا والنسیا رو خریدید یکی دیگتونم 60 تا!
آرسنال هر سال فروش زیادی داره، نزدیک به خرید هامون! گاهی بیشتر گاهی کمتر!
اما امسال 22 بازیکن از این تیم رفتن، سیاست باشگاه تا حدی عوض شد (بهتر شد) ، و امسال تنها سالی بود که نسبت به فروش هامون بیشتر خرید کردیم تنها دلیلشم اوزیل بود!
اره فراموش نمیکنیم که این تیم 8 سال جام نبرد ولی بازم طرفدار داره!

ژیرو که اقای گل فرانسه شد تا اونجایی که من میدونم ارتتا هم تو اورتون عالی بود سانتی کازورلا هم گویا فقط شما نمیشناختیش

اون یکی هم مگه بازیکن تاپیه

در مورد چمبرلین یونایتد هم دنبالش بود

در مورد خرج ها هم بزرگ نمایی نکنید

کی گفته والنسیا با 40 میلیون اومده منچستر این امار ها رو از کجا میاری؟ والنسیا حدود 16 میلیون پوند قرار دادش بود

کدوم بازیکن رو 60 تا خریدیم؟!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ژیرو که اقای گل فرانسه شد تا اونجایی که من میدونم ارتتا هم تو اورتون عالی بود سانتی کازورلا هم گویا فقط شما نمیشناختیش

اون یکی هم مگه بازیکن تاپیه

در مورد چمبرلین یونایتد هم دنبالش بود

در مورد خرج ها هم بزرگ نمایی نکنید

کی گفته والنسیا با 40 میلیون اومده منچستر این امار ها رو از کجا میاری؟

کدوم بازیکن رو 60 تا خریدیم؟!

من مبلغ قرارداد والنسیا رو درآوردم: والنسیا در سال 2008 با قیمت 16 میلیون پوند از ویگان خریداری شد. گرونترین بازیکنی هم که یونایتد تا حالا خریده اگه اشتباه نکنم برباتوف بوده با مبلغ حدود 30 میلیون پوند (البته دقیقش 30/75 میلیون پوند) از طرفی یونایتد هم خروجی داشته که معروفترینش رونالدو به ارزش حدود 82 میلیون پوند بوده.
بنظر من هم در مورد هزینه کردن آرسنال خصوصا در 3 سال اخیر سیاه نمایی شده. آرسنال از فصل 2011 به اینطرف تا حدی سیاست های نخریدن ستاره رو تغییر داده و بازیکنهای خیلی خوبی هم جذب کرده. حالا چرا هواداراش قبول ندارن جای تعجب داره!

technano

Registered User
لایک‌ها
316
خیلی جالبه کسایی که ادعای شخصیت و شعور دارن خودشون هیچی نیستن ... شما اگر شخصیت داری بهتره همیشه داشته باشی نه زمانی که کم میاری بزنی به کربلا
برای منم اهمیتی نداره طرفدارای من یو چی فکر میکنن هرجور رفتار کنید همون طور پاسخ میدم حالا میخواد هرکی باشه

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
من مبلغ قرارداد والنسیا رو درآوردم: والنسیا در سال 2008 با قیمت 16 میلیون پوند از ویگان خریداری شد. گرونترین بازیکنی هم که یونایتد تا حالا خریده اگه اشتباه نکنم برباتوف بوده با مبلغ حدود 30 میلیون پوند (البته دقیقش 30/75 میلیون پوند) از طرفی یونایتد هم خروجی داشته که معروفترینش رونالدو به ارزش حدود 82 میلیون پوند بوده.
بنظر من هم در مورد هزینه کردن آرسنال خصوصا در 3 سال اخیر سیاه نمایی شده. آرسنال از فصل 2011 به اینطرف تا حدی سیاست های نخریدن ستاره رو تغییر داده و بازیکنهای خیلی خوبی هم جذب کرده. حالا چرا هواداراش قبول ندارن جای تعجب داره!
منظور دوستان خرج خالص بوده. بجز امسال، اکثر سال ها خرج خالص آرسنال منفی بودی فکر کنم...
من خسته شدم. شب خوش

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
منظور دوستان خرج خالص بوده. بجز امسال، اکثر سال ها خرج خالص آرسنال منفی بودی فکر کنم...
من خسته شدم. شب خوش

منم خسته شدم خدایی. فقط یچیزی بگم و برم:
با توجه به هزینه های زیادی که در سالهای اخیر در فوتبال میشه اگه قانون فیرپلی مالی اجرا نشه و تیمها همینجوری بدون حساب کتاب خرج کنن و از طریق ورود پولهای غیر از درآمد باشگاه و بنوعی غیر فوتبالی هزینه کنن، فوتبال باشگاهی به چند قطب محدود تبدیل میشه و بقیه تیمها توانایی رقابت و حفظ ستاره هاشون رو نخواهند داشت. و بالطبع با شرایط کنونی تیمهایی مشابه آرسنال هم مجبورن دست به هزینه کردن و روی آوردن به سیاست خرید ستاره بزنن، تا بتونن در کورس رقابت باقی بمونن. امیدوارم قانون فیرپلی مالی در حد یک حرف نباشه و بزودی اجرا بشه.
شب همه دوستان عزیز خوش.

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
البته فراموش نکنیم که آرسنال با فروختن اسم ورزشگاه اختصاصیش درصد قابل توجهی از پول ساختش رو بدست آورد. از طرفی آرسنال چند ساله که داره خوب خرید میکنه. شما به خریدهای 3 فصل اخیر آرسنال نگاه بندازید: آرتتا، جنکینسون، کازورلا، پودولسکی، ژیرود، ناچو مونرءال،چمبرلین و امسال هم که اوزیل رو خریدن. البته بازیکتان دیگه ای هم جذب کردن مثل سانوگو و فلامینی که گفته میشه بازیکن آزاد بودن و 2 بازیکن آسیایی این تیم. این بازیکنهایی که اسم بردم از سال 2011 به بعد به تیم آرسنال پیوستن.
شما فقط خریدا رو نبین.فروشا رو ببین که هر سال بهترین بازیکناش رو فروخته جز امسال.در کل بازیکنای خودشو نگه میداشت و اینا رو نمیخرید بهتر بود.فکر میکنم تراز خرید و فروش هاش مثبت بوده تو اکثر سال ها از 2006 به بعد یعنی در مجموع خرید و فروش هاش سود کرده

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
منم خسته شدم خدایی. فقط یچیزی بگم و برم:
با توجه به هزینه های زیادی که در سالهای اخیر در فوتبال میشه اگه قانون فیرپلی مالی اجرا نشه و تیمها همینجوری بدون حساب کتاب خرج کنن و از طریق ورود پولهای غیر از درآمد باشگاه و بنوعی غیر فوتبالی هزینه کنن، فوتبال باشگاهی به چند قطب محدود تبدیل میشه و بقیه تیمها توانایی رقابت و حفظ ستاره هاشون رو نخواهند داشت. و بالطبع با شرایط کنونی تیمهایی مشابه آرسنال هم مجبورن دست به هزینه کردن و روی آوردن به سیاست خرید ستاره بزنن، تا بتونن در کورس رقابت باقی بمونن. امیدوارم قانون فیرپلی مالی در حد یک حرف نباشه و بزودی اجرا بشه.
شب همه دوستان عزیز خوش.

100%

شما به نسبت 10 سال پیش ببینید.

پورتو، موناکو، والنسیا، فیورنتینا، لاتزیو، زاراگوزا، لیورپول، لیون، پارما، بایرلورکوزن، سویا و حتی میلان و برخی نامهای بزرگ دیگر چطور از سطح اول فوتبال اروپا کنار رفتن و تبدیل به تیم های معمولی و درجه ی پایین شدند.

حالا اگر که قبل تر بریم میتونیم ببینیم سال به سال انگار غربالی وجود داره به اسم پول که نمیذاره بقیه ازش رد بشن و موفق بشن.

قدیمترها:
ناتینگهام فارست، بنفیکا، آژاکس، پی اس وی، هامبورگ و .....

پ.ن:
تیم هایی که از غربال عبور میکنند و آینده رو شاید داشته باشن:

رئال، بارسا، چلسی، پی اس جی، من سیتی و احتمالا اینترمیلان

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
شما فقط خریدا رو نبین.فروشا رو ببین که هر سال بهترین بازیکناش رو فروخته جز امسال.در کل بازیکنای خودشو نگه میداشت و اینا رو نمیخرید بهتر بود.فکر میکنم تراز خرید و فروش هاش مثبت بوده یعنی در مجموع خرید و فروش هاش سود کرده

والا من اطلاع دقیقی از مبلغ قرارداد بازیکنان آرسنال ندارم ولی بصورت کلی گفتم که آرسنال در 3 سال اخیر بازیکنهای خوبی رو جذب کرده و اینکه بگیم بازیکن غیر مطرح و گمنام و متوسط بودن کم لطفیه. حالا تراز مالی باشگاه آرسنال به چه صورت هست، من اطلاعی ندارم. چندوقت پیش یک چارت راجع به هزینه تیمهای لیگ جزیره در سالهای اخیر دیدم که اگه پیداش کردم اونو توی تاپیک قرار میدم.

بالا