Mehdiwol
Registered User
من 2 دقیقش رو دیدم فقط معلوم بود خیلی سرده.اینقدر شدید بود که متوقف شد؟
آخه بعضی بازیا رو زمین 5 سانت برف نشسته بازی میکنن
یه نیم نگاهی به اون بازی هم داشتم , برف نبود تگرگ بود!
من 2 دقیقش رو دیدم فقط معلوم بود خیلی سرده.اینقدر شدید بود که متوقف شد؟
آخه بعضی بازیا رو زمین 5 سانت برف نشسته بازی میکنن
در اين گروه تيمهاي بايرن مونيخ و منچستر سيتي از پيش صعودشان به مرحله حذفي مسجل شده بود و تنها جدال اين دو تيم براي کسب رتبه نخست بود و تيمهاي ويکتوريا پلژن و زسکا مسکو نيز با يکديگر براي کسب سهميه ليگ اروپا رقابت ميکردند.
با پايان ديدارهاي مرحله گروهي در نهايت بايرن مونيخ موفق شد با کسب حداکثر امتيازات ممکن يعني 18 امتياز از 6 بازي با اقتدار به عنوان تيم نخست به مرحله حذفي راه يابد، منچستر سيتي هم با 12 امتياز دوم شد،
جدول گروه چهارم:
1. بايرن مونيخ 18 امتياز
2. منچستر سيتي 12 امتياز
3. زسکا مسکو
4. ويکتوريا پلژن
ادامه بازی برگزار نمیشه امشب؟هوا صاف شده ظاهرا ولی دما صفر و منفیه...تگرگایی که تو زمین بود همونجوری میمونه، آب نمیشه با این دما.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
ادامه بازی برگزار نمیشه امشب؟
2 سال پیش چلسی
پارسال آرسنال
امسال سیتی
بايرن مونيخ 2 - 3 منچسترسيتي
بهترین لیگ دنیا
نه دیگه، بعد 25 دقیقه کنسلش کردن.ادامه بازی برگزار نمیشه امشب؟
ادامه بازی برگزار نمیشه امشب؟
در مجموع نگفتم همون یه بازی منظورمه.البته آرسنال و چلسی رو بایرن بیشتر به غرور خودش باخت و دقیقا هر دو تیم رو در بازی رفت در خونه خودشون شکست داده بود و در زمانی شکست خورد که باخت حتی با اختلاف دو گل هم براش حیاتی و مهم نبود.
فکر کنم "2:30" ما جلوتریم بشه 15:30خوب رفتم uefa رو نگا کردم زده چهارشنبه 13:00 CET برگزار میشه (CET: Central europe time) فک کنم میشه ساعت 4:30 بعدازظهر به وقت ما.
Galatasaray-Juventus rescheduled for Wednesday - UEFA Champions League - News - UEFA.com
فکر کنم "2:30" ما جلوتریم بشه 15:30
همون اولی درست بود عزیز!!درسته تصحیح میکنم میشه 3:30 بعدازظهر.
من سایت یوفا نمیبینم ساعت بازی ها رو :ولی تا جایی که یادمه ساعت ایران 2:30 بیشتر از اروپای مرکزیه.همون اولی درست بود عزیز!!
ساعت ایران با گرینویچ 3.30 اختلاف داره؛ اگر دقت کنی همون سایت یوفا ساعت بازی ها رو 19.45 میزنه و ایران 23.15 هست که میشه 3.30!!
همون اولی درست بود عزیز!!
ساعت ایران با گرینویچ 3.30 اختلاف داره؛ اگر دقت کنی همون سایت یوفا ساعت بازی ها رو 19.45 میزنه و ایران 23.15 هست که میشه 3.30!!
منم یه مدت طولانی درگیر این مسئله بودم!!من سایت یوفا نمیبینم ساعت بازی ها رو :ولی تا جایی که یادمه ساعت ایران 2:30 بیشتر از اروپای مرکزیه.
بازی بایرن رئال هم بود اینقدر مشغول ساعت بازی نبودیم![]()
خیر مطمئن باش اختلاف همون 3.30 هست رسول خان!من سایت یوفا نمیبینم ساعت بازی ها رو :ولی تا جایی که یادمه ساعت ایران 2:30 بیشتر از اروپای مرکزیه.
بازی بایرن رئال هم بود اینقدر مشغول ساعت بازی نبودیم![]()
ساعت رو که هر شب عقب جلو نمی کنن ؛ هر 6 ماه یه بار کافیه! :دیآخه daylight saving و ساعت جلو عقب کردنم دخیله ظاهرا...آقا من دیگه مخم نمیکشه خلاصه یکیش درسته فردا میفهمیم :دی
شب همگی بخیر.
خیر مطمئن باش اختلاف همون 3.30 هست رسول خان!
ساعت رو که هر شب عقب جلو نمی کنن ؛ هر 6 ماه یه بار کافیه! :دی