• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
در مورد سیتی که حرفی نیست سال قبل بد بود ولی چلسی در یورو لیگ رفت و جبران کرد در سوپر کاپ اروپا بایرن رو هم 2-1 شکست داده بود فقط 10 ثانیه کم آورد در ضربات پنالتی هم که در ضربه ی پنجم کم آورد در واقع چلسی جام رو از دست داد ولی نه به راحتی
نگذاشت آب خوش از گلوی بایرن بره پایین!
بارسلونا هم یادت باشه فصل پیش با چه وضعیتی از صد پاري سن ژرمن گذشت اگه بارسلونا در یک هشتم به بایرن می خورد رنگ نیمه نهایی رو هم نمی دید! یا اگه آرسنال در همون مرحله ی اول حذفی به بایرن نمی خورد ممکن بود حتی تا نیمه نهایی و فینال هم بیاد!
وقتی هم میگم باخت شرفتمندانه در مراحل ابتدایی بهتر از باخت تحقیر آمیز در مراحل پایانیه به معنای حذف یا باخت مقابل تیمهای ضعیف نیست چون این باخت شراتمندانه نمیشه بطور مثال آرسنالی که در یک شانزدهم مقابل قهرمان اروپا تساوی کرد و بخاطر قانون گلزده ی کمتر در خانه ی حریف حذف شد بهتر از باخت بارسلونا به همون بایرن در مرحله ی نیمه نهایی با رکورد 7-0 رفت و برگشته!
در نیمه نهایی به فاصله ی 24 ساعت غولهای اسپانیایی 8 تا در خاک آلمان خوردن و فقط یکی زدن باز رئال در برگشت کمی تلافی کرد ولی بارسلونا باز هم شکست رو سنگین تر کرد
شما می گفتی تیمهای لیگ برتر تیمهای متوسطی هستن درست ولی همین تیمهای متوسط در 4 بازی که در خاک آلمان برگزار شد 4 برد رو کسب کردن با 12 گل زده و تنها 2 گل خورده
اینکه بارسلونا چند بار توسط گواردیولا به فینال رفت هم بحث ما نیست (در برتری اون بارسلونا شکی نیست) , بارسلونا با تمام گذشته ی درخشان به راحتی و بدون دردسر توسط بایرن بلعیده شد ولی نه سیتی اجازه ی این کارو داد نه آرسنال و نه چلسی همون تیمهای به قول شما متوسط لیگ جزیره

فکر نکنم به لیگ جزیره متوسط گفته باشم... فقط گفتم فعلا با توجه به رنکینگ یوفا لیگ اسپانیا اول هست، لیگ انگلیس دوم.

===
سال گذشته:
آرسنال تو گروه شالکه دوم شد.
من سیتی تو گروه آژاکس چهارم شد.
چلسی تو گروهش فقط از Nordsjælland بهتر بود و اگه یه تیم بهتر جای این تیم بود شاید حذف میشد.
من یو هم گروهش یکی از آسون ترین گروه ها رو داشت.

مالاگا تو گروه میلان اول شد و با گل افساید دقیقه 93 اون شکلی توسط دورتموند حذف شد.
بارسلونا بدون مربی و مسی پی اس جی رو برد که چیزی از سیتی فعلی کم نداشت... من موندم کدوم تیم انگلیسی تو فصل گذشته میتونست پی اس جی رو ببره.
رئالی که تو کل تیمش بحران داخلی بود با شایستگی کامل جلوی دورتموند حذف شد (چیزی از شایستگی دورتموند کم نمیشه).
والنسیا تو گروه بایرن دوم شد.

===
امسال بعد از فرگی من یو دچار بحران کامل شده بعد انتظار دارید بارسا بعد از پپ، سرطان تیتو و مصدومیت بهترین بازیکن تاریخ دچار بحران نشه... بارسای نیم فصل اول سال گذشته که همه جور رکورد زد به نظرتون جلوی بایرن اونجوری می باخت؟ همون بارسای بدون مربی که مسی توش بود بازی 2-0 باخته رو تو بازی برگشت 4-0 میبره... من موندم کدوم یکی از تیم های دنیا میتونستند اینکار رو بکنند... ضمنا بنده حاضرم تیمم هر سال بره فینال و 5 تا بخوره ولی تو مرحله یک هشتم جلوی قهرمان به شکل آبرومندانه حذف نشه.

===========================
بازی گالا - یووه هم حروم شد با این برف... کلا وجود یووه برای جذابیت رقابت ها لازم بود... ایشالله تو قرعه کشی گالا به بارسا بخوره.

امشبم با اینکه دورتموند با بیش 11 مصدوم کارش بسیار سخت هست ولی امیدوارم صعود کنند.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
باز که بحث لالیگا و لیگ برتر شد:eek: همونطور که گفتم این مقایسه های رنکینگ و اینا هیچ ارزشی نداره. تنها راهش بازی رو در روی تیم های 1 تا 20 دو لیگ با هم دیگست که اونم همه میدونن چه آبرو ریزی ای میشه واسه لیگ اسپانیا:D، اونم با استراحت برابر، نه اینکه تیم های انگلیسی ژانویه با هم بازی کنن و همدیگرو لت و پار کنن بعد تیم های اسپانیایی برن تعطیلات عشق و حال با انرژی بیان جام باشگاه ها بعد بگن لیگ ما قویتره.. شرایط مقایسه باید برابر باشه و 2 تیم اول رو با 2 تیم دوم اون لیگ مقایسه کردن اشتباست.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
باز که بحث لالیگا و لیگ برتر شد:eek: همونطور که گفتم این مقایسه های رنکینگ و اینا هیچ ارزشی نداره. تنها راهش بازی رو در روی تیم های 1 تا 20 دو لیگ با هم دیگست که اونم همه میدونن چه آبرو ریزی ای میشه واسه لیگ اسپانیا:D، اونم با استراحت برابر، نه اینکه تیم های انگلیسی ژانویه با هم بازی کنن و همدیگرو لت و پار کنن بعد تیم های اسپانیایی برن تعطیلات عشق و حال با انرژی بیان جام باشگاه ها بعد بگن لیگ ما قویتره.. شرایط مقایسه باید برابر باشه و 2 تیم اول رو با 2 تیم دوم اون لیگ مقایسه کردن اشتباست.

بحث مقایسه نبود... بحث این هست که باخت سنگین تو نیمه نهایی فاجعه تر هست یا نرسیدن به مرحله یک چهارم.

دو تیم اول اسپانیا: بارسا و رئال... دو تیم اول انگلیس منچستر و چلسی ==>> فکر کنم با توجه به نتایج این سه چهار سال کفه ترازو به نفع اسپانیا هست.

تعداد بازی های لالیگا = تعداد بازی های انگلیس، امتیاز لازم برای قهرمانی تو لالیگا= 95، امتیاز لازم برای قهرمانی تو لیگ انگلیس= 85 ===>>> فکر کنم معلوم میشه تیم قهرمان کدوم لیگ بیشتر پدرش در میاد.

ضمنا اگه بازیکن هایی مثل ماتا، سیلوا، توره، نگردو، ده خیا، ناواس، میچو، خوزه انریکه، اوزیل، کازورلا، آرتتا، سولدادو و... تو لیگ اسپانیا می موندند فکر نمیکنم دیگه نیاز به این بحث ها بود.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
از اون گل به خودی های خوشگل و عجیب غریب که فقط تو لیگ اسپانیا اتفاق میوفته یکی بزاره یکم بخندیم :دی
به قوا میثاقی یکم عجیب ترشو بزنید تا بزاریم تو فان هفته! :دی

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
بحث مقایسه نبود... بحث این هست که باخت سنگین تو نیمه نهایی فاجعه تر هست یا نرسیدن به مرحله یک چهارم.

دو تیم اول اسپانیا: بارسا و رئال... دو تیم اول انگلیس منچستر و چلسی ==>> فکر کنم با توجه به نتایج این سه چهار سال کفه ترازو به نفع اسپانیا هست.

تعداد بازی های لالیگا = تعداد بازی های انگلیس، امتیاز لازم برای قهرمانی تو لالیگا= 95، امتیاز لازم برای قهرمانی تو لیگ انگلیس= 85 ===>>> فکر کنم معلوم میشه تیم قهرمان کدوم لیگ بیشتر پدرش در میاد.
خوب این امتیاز لازمی که شما گفتی انگلیس 85 هست، یعنی اینکه پخش امتیاز بیشتر هست و با امتیاز کمتر میشه قهرمان شد پس لیگ مشکل تر هست!!
ضمنا اگه بازیکن هایی مثل ماتا، سیلوا، توره، نگردو، ده خیا، ناواس، میچو، خوزه انریکه، اوزیل، کازورلا، آرتتا، سولدادو و... تو لیگ اسپانیا می موندند فکر نمیکنم دیگه نیاز به این بحث ها بود.
اتفاقا با امتیاز کمتر قهرمان شدن نشان از پخش بیشتر امتیازات داره نه آسون بودن لیگ. پس این هم نشونه ای از سختی لیگ برتر هست.
خوب اگر اینطوریه شما هم کریس رو از انگلیس گرفتین، فابرگاسم تو انگلیس ساخته شد و تا 100 سال تو بارسا این نمی شد. مودریچ، بیل، پیکه، ژابی آلونسو، سانگ، ماسچرانو، بازم بگم؟ اگر می خوای بگی که پیکه و فابرگاس مال بارسا بودن!! منم میگم توره مال فرانسه بوده، اوزیل مال آلمان. اگر کریس تو یونایتد بود فصل پیش رئال حذف بود و ...
این بحث به نتیجه نمی رسه. اما کلا حضور در نیمه نهایی و حذف با اختلاف زیاد از همه نظر بهتر از حذف در 1/8 هست، اما نتیجه بد در این مرحله همیشه در یادها خواهد ماند.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

خیلی تابلو داره نشون میده تو انگلیس رقابت شدیدتره و قهرمان انگلیس بیشتر دهنش سرویس میشه.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
خیلی تابلو داره نشون میده تو انگلیس رقابت شدیدتره و قهرمان انگلیس بیشتر دهنش سرویس میشه.

داره نشون میده مثلا قبل از بازی نیمه نهایی جلوی اینتر یا چلسی، بارسا نمیتونه یکی از بازی های لیگش رو فدا کنه و تیم دومش رو بفرسته تو زمین چون اینجوری رئال قهرمان میشه. تو لیگ اسپانیا تقریبا تمام بازی ها برای رئال و بارسا حکم فینال رو داره. اگه یکی از این دو تا تیم حذف بشه شرایط اون یکی تیم عالی میشه... مثلا تو بایرن لیگا تنها چیزی که رو بایرن نیست، فشار هست.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
داره نشون میده مثلا قبل از بازی نیمه نهایی جلوی اینتر یا چلسی، بارسا نمیتونه یکی از بازی های لیگش رو فدا کنه و تیم دومش رو بفرسته تو زمین چون اینجوری رئال قهرمان میشه. تو لیگ اسپانیا تقریبا تمام بازی ها برای رئال و بارسا حکم فینال رو داره. اگه یکی از این دو تا تیم حذف بشه شرایط اون یکی تیم عالی میشه... مثلا تو بایرن لیگا تنها چیزی که رو بایرن نیست، فشار هست.

شما خودت داری میگی بارسا و رئال

تو انگلیس یونایتد ارسنال چلسی من سیتی لیورپول تاتنهام

تازه اورتون و همپتون رو هم حساب نمیکنم این وسط!

حالا کدوم سخته تره؟

درسته من از مویس زیاد انتقاد میکنم ولی بی انصافی هم نباید کرد شما برو برنامه بازی های یونایتدو تو هفته های ابتدایی ببین

پپ رفت تیتو اومد اونم مریضیش اجازه نداد بالا سر تیمش باشه ولی بازم بارسا خیلی افت نکرد چرا ؟ چون بازیکن های خیلی خوبی داره بر خلاف یونایتد که نهایتا 5 تا بازیکن خوب داشته باشه

شما فکر میکنی اگر کریس الان یونایتد بود وضع تیم این بود؟ 100% نه!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
شما خودت داری میگی بارسا و رئال

تو انگلیس یونایتد ارسنال چلسی من سیتی لیورپول تاتنهام

تازه اورتون و همپتون رو هم حساب نمیکنم این وسط!

حالا کدوم سخته تره؟

درسته من از مویس زیاد انتقاد میکنم ولی بی انصافی هم نباید کرد شما برو برنامه بازی های یونایتدو تو هفته های ابتدایی ببین

پپ رفت تیتو اومد اونم مریضیش اجازه نداد بالا سر تیمش باشه ولی بازم بارسا خیلی افت نکرد چرا ؟ چون بازیکن های خیلی خوبی داره بر خلاف یونایتد که نهایتا 5 تا بازیکن خوب داشته باشه

شما فکر میکنی اگر کریس الان یونایتد بود وضع تیم این بود؟ 100% نه!

وقتی کریس برای گل زدن به الچه اون شکلی شادی میکنه این موضوع روشن میشه که فشار تو اسپانیا چقدر هست... کلا بحث لیگ انگلیس و اسپانیا رو فکر کنم دیگه ادامه ندیم بهتر باشه... بهتر منتظر مرحله حذفی و بازی های روبروی هم باشیم...

===

والا یونایتد پارسال تقریبا با رئال مساوی بود، تو لیگ هم با اقتدار مطلق قهرمان شد... امسال هم یکی از بهترین هافبک های لیگ انگلیس بهش اضافه شده... بهترین دروازبان، مدافع های وسط، مدافع های کناری و مهاجم ها رو تو انگلیس یونایتد داره و هرسال هم بازیکن های خوبی جذب میکرده... مثلا کاگاوا بهترین بازیکن دورتموند بوده (وقتی از این تیم جدا شد همه گفتند دورتموند تموم شد)، فیل جونز و ون پرسی هم که تو انگلیس جز بهترین ها هستند... شما مطمئن باش اگه یه مربی درست حسابی تو یونایتد بود وضع تیمتون این نبود... وقتی طرف اول فصل اون شکلی با بهترین بازیکن لیگ برتر برخورد میکنه دیگه نباید ازش انتظار بیش از حد داشت.

========

چه گروهی شد این گروه مرگ... ارسنال اگه یدونه دیگه میخورد حذف میشد... اولین بار هست تیمی با 12 امتیاز از گروه خودش صعود نمیکنه.

Last edited:

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
یه دسته یونتوسی بودن اینجا میگفتن میلان حق فیورنتینا رو تو سهمیه CL خورد، کجان الان؟ :دی

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
یه دسته یونتوسی بودن اینجا میگفتن میلان حق فیورنتینا رو تو سهمیه CL خورد، کجان الان؟ :دی

اون میلانم صعود نمیکرد بهتر بود... بدبخت اون تیمی که به میلان بخوره، رفت و برگشت باید جلوی سیستم 10-0-0 بازی کنه... تنها نماینده بدردبخور سری آ ناپولی بود.

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
از لیگ ایتالیا فقط میلان صعود کرد؟ احتمال داره سال بعد سهمیه ی سری آ رو بازم کاهش بدن؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
خب میلان اومد بالا :happy: اما حیف ناپولی در عین شایستگی حذف شد :( واقعا ناپولی تیم خوبی شده

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خب میلان اومد بالا :happy: اما حیف ناپولی در عین شایستگی حذف شد :( واقعا ناپولی تیم خوبی شده
واقعا ناپولی تو هر گروه دیگه ای بود میومد بالا.
ظلم یعنی اینکه ناپولی با 12 امتیاز حذف میشه ولی زنیت با 6 امتیاز میاد بالا

349771_heroa.jpg

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
اون میلانم صعود نمیکرد بهتر بود... بدبخت اون تیمی که به میلان بخوره، رفت و برگشت باید جلوی سیستم 10-0-0 بازی کنه... تنها نماینده بدردبخور سری آ ناپولی بود.
تعصب تا چه حد؟
شما یه خورده چشماتو باز کن فقط دو بازی میلان - بارسلونا در نظر بگیر بعد بگو میلان 10-0-0 بازی میکنه یا نه؟!

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دوستان تو مقدماتی یوقا تفاضل گل حساب میشه یا رو در رو؟

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
برای مثال این گروه
# Team Name P W D L F A GD Pts
1 Sevilla 5 2 3 0 7 4 3 9
2 Freiburg 5 1 3 1 5 6 -1 6
3 Liberec 5 1 3 1 7 7 0 6
4 Estoril 5 0 3 2 4 6 -2 3

sevia یا Freiburg مسابقه داره سویا اگه ببازه Freiburg هم امتیاز میشه باهاش در این حالت تفاضل گل حساب میشه یا بازی رو در رو؟

• Like
Reactions: rms

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
برای مثال این گروه
# Team Name P W D L F A GD Pts
1 Sevilla 5 2 3 0 7 4 3 9
2 Freiburg 5 1 3 1 5 6 -1 6
3 Liberec 5 1 3 1 7 7 0 6
4 Estoril 5 0 3 2 4 6 -2 3

sevia یا Freiburg مسابقه داره سویا اگه ببازه Freiburg هم امتیاز میشه باهاش در این حالت تفاضل گل حساب میشه یا بازی رو در رو؟
چمپیونز لیگ ، بازی رو در رو ؛ یورو لیگ رو نمیدونم!! البته طبیعتاً نباید توافت داشته باشه

بالا