• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
از لیگ ایتالیا فقط میلان صعود کرد؟ احتمال داره سال بعد سهمیه ی سری آ رو بازم کاهش بدن؟

آخر فصل با رنکینگ یوفا سهمیه ی لیگ ها مشخص میشه... تو اونم عملکرد 5 سال گذشته رو در نظر میگرند... اگه یووه و ناپولی بتونند یورو لیگ رو ببرند فکر نکنم جایگاه ایتالیا تغییر کنه.

sevia یا Freiburg مسابقه داره سویا اگه ببازه Freiburg هم امتیاز میشه باهاش در این حالت تفاضل گل حساب میشه یا بازی رو در رو؟

تو بازی های زیر نظر یوفا اگه دو تا تیم هم امتیاز بشند اول بازی رو به رو رو در نظر میگیرند.

تعصب تا چه حد؟
شما یه خورده چشماتو باز کن فقط دو بازی میلان - بارسلونا در نظر بگیر بعد بگو میلان 10-0-0 بازی میکنه یا نه؟!

تعصب چیه... وقتی کاکا دفاع راست بازی میکنه سیستم چیه؟ دیگه تو ضد حمله دفاع هم میاد جلو.

تو تیم های ایتالیایی هم تنها باشگاه هایی که دارند فوتبال مدرن بازی میکنند روم و ناپولی هستند.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
اون میلانم صعود نمیکرد بهتر بود... بدبخت اون تیمی که به میلان بخوره، رفت و برگشت باید جلوی سیستم 10-0-0 بازی کنه... تنها نماینده بدردبخور سری آ ناپولی بود.

تعصب تا چه حد؟
شما یه خورده چشماتو باز کن فقط دو بازی میلان - بارسلونا در نظر بگیر بعد بگو میلان 10-0-0 بازی میکنه یا نه؟!
راست میگه دیگه
بازی دیشب رو دیدی اصلا؟ شصت نفره دفاع میکردن
به نظرم حق آژاکس بود بیاد بالا تنها تیم گروه که با شایستگی بارسلونا را شکست داد
و اگه اون پنالتی مسخره بازی رفت شون نبود
حیف شد...........
واقعا تیمهایی مثه آژاکس و ناپولی باید حذف بشن و تیمی مثه میلان یا زنیت بیان بالا
امیدوارم دور بعد بخوره به رئال یا بایرن یه حال اساسی بهش بدن

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
به نظر من یکی دیگه از دلایلی که باعث حذف ناپولی شد این سیستم مسخره یوفا واسه سید بندی هست که تا N سال پیش رو حساب میکنن

اینکه تیمی که از پلی آف اومده باید سید یک باشه

یا مثلا نمایندگان پرتغال که هردوتاشون سید یک بودن هیچکدومم صعود نکردن

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

ناپولی واقعن حیف شد
لیاقتش خیلی بیش از آرسنال بود واسه صعود و صد البته بالا هم میومدن خطرناکتر

چون آرسنال بیاد بالا بخوره به بارسا . چلسی یا حتی گالاتاسرای راحت حذف میشه
فقط شاید بتونن آستریاوین و شکست بدن

به هر حال 4 تیم مشخصه : بایرن . بارسا . چلسی . پاری سن ژرمن

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
avatars-000042504970-vjm7b4-crop.jpg

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254

ناپولی واقعن حیف شد

خط 1و2و3 رو کاملا باهات موافقم
خط4 آستریاوین اصن نیومد بالا
خط5 رئال هم میتونه مدعی باشه میشه گفت مربی اش کلا فنه CL هست
در درجه دوم هم میشه دورتموند و منچستر یونایتد و البته سیتی رو هم جز مدعیان به حساب آورد

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674

ناپولی واقعن حیف شد

واقعا این پیشگویی های شما جالبه :blink:
چلسی کلا هورایه و تو پیش گویی های شما چلسی همیشه غول آخره در حالی که فعلا زیر همین آرسنالی هستین که به قول شما لیاقت بالا اومدن رو نداشته
و جالبتر اینه که شانس اوردین تو گروه به این راحتی افتادین و به سختی بالا اومدین که اگر تو گروه ارسنال و به جای ارسنال شما میبودین باید برای چهارم نشدن تو گروه تلاش میکردین چه برسه به صعود

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
واقعا این پیشگویی های شما جالبه :blink:
چلسی کلا هورایه و تو پیش گویی های شما چلسی همیشه غول آخره در حالی که فعلا زیر همین آرسنالی هستین که به قول شما لیاقت بالا اومدن رو نداشته
و جالبتر اینه که شانس اوردین تو گروه به این راحتی افتادین و به سختی بالا اومدین که اگر تو گروه ارسنال و به جای ارسنال شما میبودین باید برای چهارم نشدن تو گروه تلاش میکردین چه برسه به صعود

طرفدار بی جنبه به شما میگن
شما بعد از 8 سال اومدین صدر جدول لیگی که خودت میدونی آخر پاییز همون غوله مشخص میشه
8 سال زیر چلسی و منچستر بودید
بعدم من از الان به شما تضمین میدم که چلسی راه و سبک و تجربه ی بالا اومدن و بله چون در این سالها بخصوص 2 سال آخیر لیاقتشو نشون داده
من بازم میگم آرسنال به هر تیمی جز آستریاوین بخوره حذف میشه . تصور کن دیشب 1 گل دیگه خورده بودید آیا باز هم صحبتهای شما این بود ؟؟

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674

طرفدار بی جنبه به شما میگن
شما بعد از 8 سال اومدین صدر جدول لیگی که خودت میدونی آخر پاییز همون غوله مشخص میشه
8 سال زیر چلسی و منچستر بودید
بعدم من از الان به شما تضمین میدم که چلسی راه و سبک و تجربه ی بالا اومدن و بله چون در این سالها بخصوص 2 سال آخیر لیاقتشو نشون داده
من بازم میگم آرسنال به هر تیمی جز آستریاوین بخوره حذف میشه . تصور کن دیشب 1 گل دیگه خورده بودید آیا باز هم صحبتهای شما این بود ؟؟

من ذره ای شک ندارم که ارسنال امسال در اروپا به جایی نمیرسه چون بازیکنان لازم برای حضور تو چهار تا رو نداره حداقل تو خط حمله اصلا در حد و اندازه های تیمهای مدعی نیست
اما در مورد لیگ هم اگه دقت کرده باشید گفتم فعلا زیر ما هستید و با توجه به تیمای لیگ برتر هر چیزی ممکنه شاید اخر فصل جزو چهارتا باشیم شایدم حتی تو چهارتا هم نباشیم شایدم قهرمان شدیم
من مثل شما به قطع نگفتم چه اتفاقی قراره بیفته
در واقع این شما هستید که بی جنبه هستید و خودتون رو قهرمان سه گانه میدونید البته ابزارش رو دارید به واسطه پول اما فعلا و بازم تاکید میکنم فعلا زیر مایید
من موندم اگه آبراموویچ نبود شما الان کجا بودین
مخلص همه فوتبال دوستا هم هستیم

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
من ذره ای شک ندارم که ارسنال امسال در اروپا به جایی نمیرسه چون بازیکنان لازم برای حضور تو چهار تا رو نداره حداقل تو خط حمله اصلا در حد و اندازه های تیمهای مدعی نیست
اما در مورد لیگ هم اگه دقت کرده باشید گفتم فعلا زیر ما هستید و با توجه به تیمای لیگ برتر هر چیزی ممکنه شاید اخر فصل جزو چهارتا باشیم شایدم حتی تو چهارتا هم نباشیم شایدم قهرمان شدیم
من مثل شما به قطع نگفتم چه اتفاقی قراره بیفته
در واقع این شما هستید که بی جنبه هستید و خودتون رو قهرمان سه گانه میدونید البته ابزارش رو دارید به واسطه پول اما فعلا و بازم تاکید میکنم فعلا زیر مایید
من موندم اگه آبراموویچ نبود شما الان کجا بودین
مخلص همه فوتبال دوستا هم هستیم

منظورت از زیر ما هستی یعنی چی ؟؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
داش فرزاد منظورم لیگ برتر هست که تا اینجا زیر مایید
البته ما کوچیک خودتیم
بحث رو بیخیال شو کل کل ما به جایی نمیرسه

اوکی
no problem
اکثر کل کل ها آخر فصل مشخص میشه
شما هم بفرض نیم فصل اول بشید . تیمتون از لحاظ بدنی پتانسیل ادامه ی این روند تا آخر فضصل و نداره
ونگر هم عصبیه . آروم و قرار نداره

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674

اوکی
no problem
اکثر کل کل ها آخر فصل مشخص میشه
شما هم بفرض نیم فصل اول بشید . تیمتون از لحاظ بدنی پتانسیل ادامه ی این روند تا آخر فضصل و نداره
ونگر هم عصبیه . آروم و قرار نداره
حق با شماست
مخلصیم

بالا