• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

آرسنال تحقیر شددددددددددد

گفته بودم که این تیم تیمه یه نیم فصله . در ناپل هم با حقارت برگشتن فقط شانس آوردن

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
5-2 نه و 3-6
اون بازی هم که میگی چلسی روشو کم کرد کاملا توی قوطی بودین در دقیقه ی 90 با یک سوتی بچه گانه ی دفاع و دروازه بان سیتی گل 2 رو زدید!
در ضمن سیتی 3 تا باخت دیگه توی لیگ داره اونا هم روشو کم کردن!
شما فعلا برو تیم قوطی خودتونو جمع کن که به همین سیتی 4به 1باختین جایگاهتون رو دیدن تو جدول
c16622ddc767.gif

راجب نتیجه هم دیگه من فکر نمیکردم تو اون 3دیقه 2تا گل ردو بدل میشه دیگه زدم اونور

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

رقابت در اسپانیا کاملن مشخصه
رئال مانند ساهای پیش برای دومی یا سومی باید تلاش کنه
قهرمانی بین بارسا و اتلتیکو هست

در انگلیس رقابت بین مردان استنفورد . من سیتی و لیورپول هست
که از لحاظ دید بلند مدت من قهرمان و چلسی یا من سیتی میدونم
و بدلیل داشتن مربی بزرگ و کبیرتر چلسی احتمال 95 درصد قهرمان هست

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
شما فعلا برو تیم قوطی خودتونو جمع کن که به همین سیتی 4به 1باختین جایگاهتون رو دیدن تو جدول
c16622ddc767.gif

راجب نتیجه هم دیگه من فکر نمیکردم تو اون 3دیقه 2تا گل ردو بدل میشه دیگه زدم اونور

در مورد منچستر که ادعایی نیست ولی شما میایی جوری از اون برد کذایی 2-1 حرف می زنی انگار حماسه کردین! دفعه ی بعد هم فوتبالو تا آخر بشین نگاه کن تا نیایی اینجا سوتی بدی

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846

اسپانیا که مشخصه بارسا قهرمانه!!!
حاضرم با هر کی هم بخواد شرطش رو ببندم(نیو یوزر نه!)،سابقم هم اینجا مشخصه!!!
ولی پیش بینی رده دوم بین ریال و اتلتیکو کار خیلی سختیه!!!به نظرم اتلتیکو اخرا کم میاره و 3وم میشه!!!

در انگلیس هم با اینکه طرفدار 2 اتیشه لیورپولم ولی شانس خیلی کمه برای قهرمانیش قائلم چون مربیمون رو در حد پیگرینی و ونگر و مورینیو و حتی ویاش بواش نمیدونم!(بازیکنامون هم قابل مقایسه با سیتی وچلسی نیستن!) و از طرفی هم خیلی بدشانسیم و هی بازیکنای کلیدیمون مصدوم میشن!اونم طولانی مدت!!!:(
به نظرم قهرمان جزیره سیتی و در درجه دوم ارسنال یا چلسی هستن ولی سیتی احتمالش خیلی بیشتره!!!مربیش هم چیزی از مورینیو کم نداره...(ولی باز به ونگر نمیرسه!:heart:)

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
اسپانیا که مشخصه بارسا قهرمانه!!!
حاضرم با هر کی هم بخواد شرطش رو ببندم(نیو یوزر نه!)،سابقم هم اینجا مشخصه!!!
ولی پیش بینی رده دوم بین ریال و اتلتیکو کار خیلی سختیه!!!به نظرم اتلتیکو اخرا کم میاره و 3وم میشه!!!

در انگلیس هم با اینکه طرفدار 2 اتیشه لیورپولم ولی شانس خیلی کمه برای قهرمانیش قائلم چون مربیمون رو در حد پیگرینی و ونگر و مورینیو و حتی ویاش بواش نمیدونم!(بازیکنامون هم قابل مقایسه با سیتی وچلسی نیستن!) و از طرفی هم خیلی بدشانسیم و هی بازیکنای کلیدیمون مصدوم میشن!اونم طولانی مدت!!!:(
به نظرم قهرمان جزیره سیتی و در درجه دوم ارسنال یا چلسی هستن ولی سیتی احتمالش خیلی بیشتره!!!مربیش هم چیزی از مورینیو کم نداره...(ولی باز به ونگر نمیرسه!:heart:)

بنده نیو یوزر هستم
شرط میبندی ؟؟

من شرط میبندم که در اسپانیا قهرمان بارسا و در جزیره قهرمان چلسی هست
میبندی ؟؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

رئال اول نشه سوم هم نمیشه لالیگا کاملا دو قطبیه بقیه تیما کارشون امتیاز دادن به بارسا و رئاله من خودم بیشتر یه دهه هست طرفدار سری آ هستم ولی فعلا باشگاهای ایتالیا ترکیدن برا همین لیگ جزیره رو خیلی بیشتر ترجیح میدم به لیگ دو قطبیه اسپانیا

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
درسته از لحاظ اخلاقی مورد داره

ولی از لحاظ فنی چقدر این سوارز خوبه! بدون شک این فصل بهترین بازیکن جزیره بوده تا الان

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
رئال اول نشه سوم هم نمیشه لالیگا کاملا دو قطبیه بقیه تیما کارشون امتیاز دادن به بارسا و رئاله من خودم بیشتر یه دهه هست طرفدار سری آ هستم ولی فعلا باشگاهای ایتالیا ترکیدن برا همین لیگ جزیره رو خیلی بیشتر ترجیح میدم به لیگ دو قطبیه اسپانیا

فعلا که نصف فصل گذشته اتلتیکو داره برای قهرمانی رقابت میکنه، بهترین خط دفاع رو هم داشته، تو 4 تا بازی آخرش جلوی بارسا و رئال 2 بار برده و 2 بار مساوی کرده، تو لیگ قهرمانان بیشترین امتیاز رو گرفته... لالیگا امسال از لیگ برتر پارسال خیلی رقابتی تر هست... امسال هم اگه فرگی هنوز بود لیگ برتر هم مثل 20 سال گذشته تک قطبی بود.

===========

نتایج امسال لیگ برتر شبیه به نتایج هندبال شده... این تاتنهام چرا این شکلی شده...

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
چه بازیکنی شده این سوارز
چه دعوایی بشه نیم فصل یا آخر فصل سر جذبش

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
جعی بازیکینی شده این سوارز

اگه اون مدت محروم نبود میتونست به راحتی رکورد گل زده رو بزنه... کلا اگه کسی رو گاز نگیره بازیکن فوق العاده ای هست... الان همراه با زالاتان بهترین مهاجم های نوک دنیا هستند.

• Like
Reactions: al2

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846

بنده نیو یوزر هستم
شرط میبندی ؟؟

من شرط میبندم که در اسپانیا قهرمان بارسا و در جزیره قهرمان چلسی هست
میبندی ؟؟

من کی به شما گفتم نیو یوزر قربان؟؟؟:blink::eek:
منظورم این بود که یه نیو یوزر پیدا بشه و بگه شرط میبندم و بعد باختن دیگه این طرفا پیداش نشه...:lol::D
منم میگم بارسا قهرمانه دیگه!همنظریم دادا...:heart:
------------------------------------------------------

5 تا به اسپرزیها زدیم و تحقیرشون کردیم تو خونشون! راحت 5 تا هم نزدیم!!!تیم بعدی لطفا.....:D:D:D:D:lol:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
هر تیمی بتونه نیم فصل سوارزو جذب کنه برد کرده چون میتونه براش تو لیگ قهرمانان بازی کنه

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
چه بازیکنی شده این سوارز
سوارز جایی نمیره دادا(نه ژانویه نه اخر فصل،سر اینم شرط میبندم!!!) ولی همونطور که اول فصل هم پیش بینی میکردم و اینجا هم چند بار اشاره کردم باید دنیل اگر رو تو ژانویه در لباس بارسا ببینیم به احتمال خیلی خیلی قوی!!!!
که البته این خبر خوشحالم میکنه چون لیور به حد کافی مدافع خوب داره و اگر دنیل بیاد بارسا،بارسا هم دست نیافتنی میشه و این بار جوری حال بایرن و امثال بایرن رو میگیریم که دیگه تا عمر دارن با بارسا کل نندازن...

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
هر تیمی بتونه نیم فصل سوارزو جذب کنه برد کرده چون میتونه براش تو لیگ قهرمانان بازی کنه

فکر نکنم تو نیم فصل جایی بره... نه لیورپول اجازه میده و نه خودش این فورم وحشتناک رو ول میکنه و میره... قیمتش هم زیر 150 میلیون یورو نخواهد بود...

بالا