فکر کنم بره رئال!؟
گرونه اگه هم سران لیورپول بفروشن بالای 60 تا باید پیشنهاد بدن
خود سوارز تو مصاحبه اخریش گفته تا پایان فصل در انفیلد میمونم.
قسمت جالبش اینجاس اخرین پیشنهاد ارسنال به لیورپول واسه جذب سوارز 1+40 میلیون بوده خدایی خیلی خنده دارــه
فکر کنم بره رئال!؟
الان با دو سه تا برد دیگه شاخ شدیدسوارز جایی نمیره دادا(نه ژانویه نه اخر فصل،سر اینم شرط میبندم!!!) ولی همونطور که اول فصل هم پیش بینی میکردم و اینجا هم چند بار اشاره کردم باید دنیل اگر رو تو ژانویه در لباس بارسا ببینیم به احتمال خیلی خیلی قوی!!!!
که البته این خبر خوشحالم میکنه چون لیور به حد کافی مدافع خوب داره و اگر دنیل بیاد بارسا،بارسا هم دست نیافتنی میشه و این بار جوری حال بایرن و امثال بایرن رو میگیریم که دیگه تا عمر دارن با بارسا کل نندازن...
بایرنه که با 2 3 تا برد شاخ شده حاجی...الان با دو سه تا برد دیگه شاخ شدید
و میخای بیاین حال بایرن رو بگیرید!؟
بی خیال بچه ان گناه دارن حالا یه اشتباهی کردن 7تا زدن قول میدن دیگه تکرار نکنن![]()
اوشاخدا اوزه باخ!!!!!!!!:blink:چیز شدن سوارز توسط دختر بچه
![]()
![]()
سوارز ١٧ گل در ١١ بازی (بدون پنالتی)
تاتنهام ١۵ گل در ١۶ بازی ( ٣ پنالتی)
رونالدو ١٧ گل در ۱۵بازی (۵ پنالتی)
حالا مثلا ایران به اروگوئه نخورد با بقیه شاهکار می کنه؟امارش خیره کننده است. امسال شاید کفش طلا رو بگیره. شانس اوردیم ایران به اروگوئه نخورد ....
حالا مثلا ایران به اروگوئه نخورد با بقیه شاهکار می کنه؟![]()
40 میلیون پوند بوده که میشه حدود 50 میلیون یوروگرونه اگه هم سران لیورپول بفروشن بالای 60 تا باید پیشنهاد بدن
خود سوارز تو مصاحبه اخریش گفته تا پایان فصل در انفیلد میمونم.
قسمت جالبش اینجاس اخرین پیشنهاد ارسنال به لیورپول واسه جذب سوارز 1+40 میلیون بوده خدایی خیلی خنده دارــه
ای دادا سولدادو که هیچ خداییش ظلم هست بخدا اخه مگه این فوتبالیستها چکار میکنن این همه پول به پاشون میریزناین سولدادو این همه پول واسش دادن. 4 تا گل زده فکر کنم 3 تاش پنالتی بوده