چه یک چهارم نهایی بشود
ماشالهه همه شاخ
شما یک چهارم و چجور پیش بینی میکنی ؟؟
دی:
یک چارم نزدیک ب پیش بینی خودتونه زیاد فرق نمیکنه
چه یک چهارم نهایی بشود
ماشالهه همه شاخ
شما یک چهارم و چجور پیش بینی میکنی ؟؟
احتمال باخت اتلتیکو جلوی میلان مثل احتمال باخت چلسی جلوی گالا هست... نتیجه بازی رفت و برگشت اتلتیکو - میلان چیزی شبیه به 5-0 خواهد بود.
========
پیش بین من از نتیجه رفت و برگشت بازی ها:
Manchester City 3-5 Barcelona
Olympiakos 2-4 Manchester Utd
AC Milan 0-4 Atletico Madrid
Bayer Leverkusen 1-8 Paris Saint-Germain
Galatasaray 2-5 Chelsea
Schalke 4-10 Real Madrid
Zenit St Petersburg 2- 7 Borussia Dortmund
Arsenal 3-6 Bayern Munich
اینقدرها هم دلتو به اتلتیکو خوش نکن درسته میلان تو بدترین دورانشه ولی اینقدر ها هم لقمه اسونی نیست برا اتلتیکو :cigar: میلان با کمی تلاش میتونه صعود کنه
چی؟!خبر فوری
ویلاش بواش از تاتنهام اخراج شد.
چی؟!
یواش یواش اخراج شد؟! یعنی چی؟!:دی
میلان برای بارسا و بایرن میتونست اندکی خطرناک باشه ولی جلوی سبک بازی اتلتیکو نه، اتوبوس (تنها نقطه قوت میلان) جلوی اتلتیکو اصلا کاربرد نداره. دیگوکاستا جلوی زاپاتا و مکسس دیدن داره. تنها مهاجمی هست که فقط مخصوص اتوبوس ساخته شده...
بنظرم باید بالوتلی تیمش و عوض کنه
داره در میلان فنا میشه . حیفه این همه استعداده
بنظرم باید بالوتلی تیمش و عوض کنه
داره در میلان فنا میشه . حیفه این همه استعداده
ما دفاعمون اصلا مستحکم نیست و مربیمون هم قابل مقایسه با پیگرینی نیست!!!اینا منو میترسونه!
ولی اگه مسی و نیمار اماده باشن فک نکنم جلو سیتی مشکل زیادی داشته باشیم!
به نظر من بهترین بازی بازی ارسنال بایرن میشه و اگه ارسنال بد شانسی نیاره و بازیکناش باشن مطمئنم بدجوری اذیت میکنه بایرنو و حتی میتونه ببره چون بهترین مربی دنیا رو داره رو نیمکتش!!!
بقیه مسابقه ها هم تقریبآ مشخصه نتایجشون...
من شانس سیتی رو 55 درصد بارسا رو 45 درصد میدونم.1.مربیمون جلوی رئال بزرگی خودش رو نشون داد.
2. خط دفاع بارسا درسته مشکل داره ولی از خط دفاع و دروازبان سیتی خیلی سرتر هستش.
3.سیتی وقتی خوب بازی میکنه که وسط زمین رو داشته باشه، خط هافبک سیتی با بارسا قابل مقایسه نیست... وسط زمین کامل در اختیار بارسا هستش.
4. پلگرینی چه تو رئال و چه تو مالاگا حتی با بارسا مساوی هم نکرد.
بارسا بدون مسی هم سیتی رو میبره... با مسی بردن سیتی برای بارسا مثل سر خوردن روی کیک میمونه.
فکر نمیکنم اسمش اسپم باشه.شاید یه بارسایی باشه که فقط تاپیک بارسا رو چک کنه یا طرفدار هر تیمی دیگه که فقط تاپیک خودشو چک کنه.قصدم فقط اطلاع رسانی بود.شما اگه مطمئن شدی باز دلیل نداره که اسپم بکنید توی کلیه تاپیک ها !!!
فکر نمیکنم اسمش اسپم باشه.شاید یه بارسایی باشه که فقط تاپیک بارسا رو چک کنه یا طرفدار هر تیمی دیگه که فقط تاپیک خودشو چک کنه.قصدم فقط اطلاع رسانی بود.
به پست بی مورد میگن اسپم.فکر نمیکنم خبر به این مهمی بی مورد باشه.برای اطلاع رسانی همون تاپیک کل کل یا لیگ قهرمانان کافی بود. دلیلی نداره شما بری یه پست رو توی تک تک تاپیک ها کپی پیست کنید. این کار اسپم هست.
به پست بی مورد میگن اسپم.فکر نمیکنم خبر به این مهمی بی مورد باشه.
دلیل اینکه تو چند تا تاپیک کپی کردم رو توضیح دادم تو پست قبلیم.