• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
احتمال باخت اتلتیکو جلوی میلان مثل احتمال باخت چلسی جلوی گالا هست... نتیجه بازی رفت و برگشت اتلتیکو - میلان چیزی شبیه به 5-0 خواهد بود.

========
پیش بین من از نتیجه رفت و برگشت بازی ها:

Manchester City 3-5 Barcelona
Olympiakos 2-4 Manchester Utd
AC Milan 0-4 Atletico Madrid
Bayer Leverkusen 1-8 Paris Saint-Germain
Galatasaray 2-5 Chelsea
Schalke 4-10 Real Madrid
Zenit St Petersburg 2- 7 Borussia Dortmund
Arsenal 3-6 Bayern Munich

اینقدرها هم دلتو به اتلتیکو خوش نکن درسته میلان تو بدترین دورانشه ولی اینقدر ها هم لقمه اسونی نیست برا اتلتیکو :cigar: میلان با کمی تلاش میتونه صعود کنه

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
اینقدرها هم دلتو به اتلتیکو خوش نکن درسته میلان تو بدترین دورانشه ولی اینقدر ها هم لقمه اسونی نیست برا اتلتیکو :cigar: میلان با کمی تلاش میتونه صعود کنه

میلان برای بارسا و بایرن میتونست اندکی خطرناک باشه ولی جلوی سبک بازی اتلتیکو نه، اتوبوس (تنها نقطه قوت میلان) جلوی اتلتیکو اصلا کاربرد نداره. دیگوکاستا جلوی زاپاتا و مکسس دیدن داره. تنها مهاجمی هست که فقط مخصوص اتوبوس ساخته شده...

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
در راستای ترسناک شدن سوارز

351240.jpg

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
میلان برای بارسا و بایرن میتونست اندکی خطرناک باشه ولی جلوی سبک بازی اتلتیکو نه، اتوبوس (تنها نقطه قوت میلان) جلوی اتلتیکو اصلا کاربرد نداره. دیگوکاستا جلوی زاپاتا و مکسس دیدن داره. تنها مهاجمی هست که فقط مخصوص اتوبوس ساخته شده...

اتوبوس کجا بود :blink: میلان همیشه تیم هجومی بوده اگرم دیدین بازی قبلی دفاع میکرد چون هم 10 نفره بود هم فقط یک امتیاز میخواست . هر چند که خوب دفاع کردن هم هنریه اما این برچسب اتوبوس به میلان نمیچسبه :happy:

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

بنظرم باید بالوتلی تیمش و عوض کنه
داره در میلان فنا میشه . حیفه این همه استعداده

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

تا وقتی اخلاقش رو درست نکنه به جایی نمیرسه. اگر یه بازیکن در خدمت تیم با اخلاق حرفه ای بود الان جز 3 مهاجم برتر دنیا بود.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

اتفاقا دوست دارم از میلان بره اصلا اخلاق نداره زود از کوره در میره همش هم کارت زرد و قرمز میگیره همون قدر که میتونه تیم رو برنده کنه به همون اندازه هم میتونه تیم رو نابود کنه یه زمانی خیال میکردم کاسانو پسر بد فوتبال ایتالیاست اما کاسانو ادم شد این زده رو دست کاسانو :(

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
ما دفاعمون اصلا مستحکم نیست و مربیمون هم قابل مقایسه با پیگرینی نیست!!!اینا منو میترسونه!
ولی اگه مسی و نیمار اماده باشن و اگر رو هم بخریم فک نکنم جلو سیتی مشکل زیادی داشته باشیم!
به نظر من بهترین بازی بازی ارسنال بایرن میشه و اگه ارسنال بد شانسی نیاره و بازیکناش باشن مطمئنم بدجوری اذیت میکنه بایرنو و حتی میتونه ببره چون بهترین مربی دنیا رو داره رو نیمکتش!!!
بقیه مسابقه ها هم تقریبآ مشخصه نتایجشون...
شانس ریال و م ن چ س ت ر هم که همیشه زبان زد خاص و عام بوده!!!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
ما دفاعمون اصلا مستحکم نیست و مربیمون هم قابل مقایسه با پیگرینی نیست!!!اینا منو میترسونه!
ولی اگه مسی و نیمار اماده باشن فک نکنم جلو سیتی مشکل زیادی داشته باشیم!
به نظر من بهترین بازی بازی ارسنال بایرن میشه و اگه ارسنال بد شانسی نیاره و بازیکناش باشن مطمئنم بدجوری اذیت میکنه بایرنو و حتی میتونه ببره چون بهترین مربی دنیا رو داره رو نیمکتش!!!
بقیه مسابقه ها هم تقریبآ مشخصه نتایجشون...

1.مربیمون جلوی رئال بزرگی خودش رو نشون داد.

2. خط دفاع بارسا درسته مشکل داره ولی از خط دفاع و دروازبان سیتی خیلی سرتر هستش.

3.سیتی وقتی خوب بازی میکنه که وسط زمین رو داشته باشه، خط هافبک سیتی با بارسا قابل مقایسه نیست... وسط زمین کامل در اختیار بارسا هستش.

4. پلگرینی چه تو رئال و چه تو مالاگا حتی با بارسا مساوی هم نکرد.

بارسا بدون مسی هم سیتی رو میبره... با مسی بردن سیتی برای بارسا مثل سر خوردن روی کیک میمونه.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
1.مربیمون جلوی رئال بزرگی خودش رو نشون داد.

2. خط دفاع بارسا درسته مشکل داره ولی از خط دفاع و دروازبان سیتی خیلی سرتر هستش.

3.سیتی وقتی خوب بازی میکنه که وسط زمین رو داشته باشه، خط هافبک سیتی با بارسا قابل مقایسه نیست... وسط زمین کامل در اختیار بارسا هستش.

4. پلگرینی چه تو رئال و چه تو مالاگا حتی با بارسا مساوی هم نکرد.

بارسا بدون مسی هم سیتی رو میبره... با مسی بردن سیتی برای بارسا مثل سر خوردن روی کیک میمونه.
من شانس سیتی رو 55 درصد بارسا رو 45 درصد میدونم.
این تیم بایرنو تو زمینش برده.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دیگه مطمئن شدم که این قرعه ها توش تقلب صورت میگیره.
به خدا این پستو 2-3 روز پیش(یک یا دو روز قبل از قرعه کشی) تو کانون هواداران آرسنال یکی زده بود و دیگه بقیش توی لینک پایین خودتون ببینید

https://www.facebook.com/photo.php?...35426429803231&type=1&relevant_count=1&ref=nf

این پست مربوط به 2-3 روز پیشه یعنی یک یا دو روز قبل از قرعه کشی که از بین پیش بینی ها چند تا رو درست پیش بینی کرده:البته پیش بینی نکرده لو داده:
بایرن آرسنال-بارسا من سیتی-پاریس سنت ژرمن بایر لورکوزن-رئال شالکه
و بقیه رو هم جا به جا:جای منچستر و اتلتیکو عوض بشه درست میشه
همچنین جای دورتموند و چلسی عوض بشه درست میشه یعنی دقیقا میشه قرعه واقعی امروز ساعت 2:30

Last edited:
  • Like
Reactions: usl

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شما اگه مطمئن شدی باز دلیل نداره که اسپم بکنید توی کلیه تاپیک ها !!!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
شما اگه مطمئن شدی باز دلیل نداره که اسپم بکنید توی کلیه تاپیک ها !!!
فکر نمیکنم اسمش اسپم باشه.شاید یه بارسایی باشه که فقط تاپیک بارسا رو چک کنه یا طرفدار هر تیمی دیگه که فقط تاپیک خودشو چک کنه.قصدم فقط اطلاع رسانی بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فکر نمیکنم اسمش اسپم باشه.شاید یه بارسایی باشه که فقط تاپیک بارسا رو چک کنه یا طرفدار هر تیمی دیگه که فقط تاپیک خودشو چک کنه.قصدم فقط اطلاع رسانی بود.

برای اطلاع رسانی همون تاپیک کل کل یا لیگ قهرمانان کافی بود. دلیلی نداره شما بری یه پست رو توی تک تک تاپیک ها کپی پیست کنید. این کار اسپم هست.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
برای اطلاع رسانی همون تاپیک کل کل یا لیگ قهرمانان کافی بود. دلیلی نداره شما بری یه پست رو توی تک تک تاپیک ها کپی پیست کنید. این کار اسپم هست.
به پست بی مورد میگن اسپم.فکر نمیکنم خبر به این مهمی بی مورد باشه.
دلیل اینکه تو چند تا تاپیک کپی کردم رو توضیح دادم تو پست قبلیم.

• Like
Reactions: usl

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به پست بی مورد میگن اسپم.فکر نمیکنم خبر به این مهمی بی مورد باشه.
دلیل اینکه تو چند تا تاپیک کپی کردم رو توضیح دادم تو پست قبلیم.

به هر حال. پست های تکراری شما پاک شدند. یوزرهای زیادی هم در حال خوندن همین خبر هستند. پس دیگه نگران نباشید.

اما در مورد تقلب . من برنامه رو زنده از تلویزیون دیدم. به نظر من که تقلبی صورت نگرفت مگه اینکه همون قضیه سردی و گرمی توپ ها بوده باشه و ... یا سناریوی خیلی خفنی به کار رفته باشه که به عقل جن هم نمیرسه.

فیگو قشنگ توپ رو تو هوا و جلو چشم همه باز میکرد و کاغذ رو میخوند. برخلاف قرعه کشی فیفا که شبهه توش زیاده .

بالا