• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
به هر حال. پست های تکراری شما پاک شدند. یوزرهای زیادی هم در حال خوندن همین خبر هستند. پس دیگه نگران نباشید.

اما در مورد تقلب . من برنامه رو زنده از تلویزیون دیدم. به نظر من که تقلبی صورت نگرفت مگه اینکه همون قضیه سردی و گرمی توپ ها بوده باشه و ... یا سناریوی خیلی خفنی به کار رفته باشه که به عقل جن هم نمیرسه.

فیگو قشنگ توپ رو تو هوا و جلو چشم همه باز میکرد و کاغذ رو میخوند. برخلاف قرعه کشی فیفا که شبهه توش زیاده .
اون لینکی که گذاشتم مربوط به 2-3 روز پیشه که من اونجا خوندنمش.4 تا بازی رو که دقیقا درست پیش بینی کرده و 4 تا بازی دیگه هم با جا به جایی 2 تیم کاملا درست میشه و میشه قرعه کشی امروز.
مطمئنا یه چیزی هست که من و شما نفهمیم ولی این شباهت اصلا قابل پیش بینی نیست و هیچ جوری نمیشه توجیهش کرد که تقلبی تو کار نباشه

• Like
Reactions: usl

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
فصل پیش هم توی دور حذفی نتایج قرعه کشی آزمایشی کاملا برابر شد با قرعه ی نهایی. حتی در موردش هم توی یکی از تاپیک ها گفتگو داشتیم. شما به حساب این بذارید که فیسبوک 1 میلیارد عضو داره و شاید چند نفر تونسته باشن تا حدی این قرعه کشی رو بصورت اتفاقی درست حدس زده باشند.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
فصل پیش هم توی دور حذفی نتایج قرعه کشی آزمایشی کاملا برابر شد با قرعه ی نهایی. حتی در موردش هم توی یکی از تاپیک ها گفتگو داشتیم. شما به حساب این بذارید که فیسبوک 1 میلیارد عضو داره و شاید چند نفر تونسته باشن تا حدی این قرعه کشی رو بصورت اتفاقی درست حدس زده باشند.
به جز این لینکی که من دیدم من ندیدم گروه یا شخص دیگه ای قرعه ها رو پیش بینی کرده باشن:
این شباهت اصلا نمیتونه تصادفی باشه احتمالش خیلی خیلی کمه

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
الان یه حساب تقریبی کردم احتمال اینکه اون 4 تا بازی درست دربیاد تقریبا 1 هزارم هست.
تازه اون 4 تا بازی دیگه هم که خیلی به هم شبیهن و اونم احتمال همچین شباهتی خیلی کمه رو حساب نکردم

• Like
Reactions: usl

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
الان یه حساب تقریبی کردم احتمال اینکه اون 4 تا بازی درست دربیاد تقریبا 1 هزارم هست.
تازه اون 4 تا بازی دیگه هم که خیلی به هم شبیهن و اونم احتمال همچین شباهتی خیلی کمه رو حساب نکردم

آقا از نحوه محاسبت بگو هرجوری حساب میکنم احتمالش اینقد نمیشه:D
البته من مخالف اینکه ممکنه تقلب شده باشه نیستم...این چیزا تو همه جا و تو همه سطحی هست.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
این یه ترفند جدیده!!
شما کل حالت ها رو برای اون 4 تیمی که درسته رو پست می کنی ، یا به قول دوستان استاتوس میزاری !!
بعد حالات اشتباه رو حذف می کنی!!!
بعد هم تو بوق و کرنا می کنی

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
این یه ترفند جدیده!!
شما کل حالت ها رو برای اون 4 تیمی که درسته رو پست می کنی ، یا به قول دوستان استاتوس میزاری !!
بعد حالات اشتباه رو حذف می کنی!!!
بعد هم تو بوق و کرنا می کنی
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به هر حال اون توپ ها دقیقا جلو دوربین باز میشد. میگم تنها حالتش اینه که یه جورایی بدونن کدوم توپ رو برمیدارن که خب بعید به نظر میرسه

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
به هر حال اون توپ ها دقیقا جلو دوربین باز میشد. میگم تنها حالتش اینه که یه جورایی بدونن کدوم توپ رو برمیدارن که خب بعید به نظر میرسه
بدون شک اگر فیفا یا یوفا بخواد در قرعه ها دستکاری کنه با علم روز میشه و هزار و یک راه و روش هست که به ذهنم میاد

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
ارسنال که بایرن پنچرش میکنه تو لیگ قهرمانان سوت میشه میره تو لیگم که چلسی این هفته که میاد روشو کم میکنه که جایگاه اولی اصلا برازندش نیست ارسنال همون پره پرش 4یا 5 باشه حقش هست کلا زورش فقط تو این نیم فصل به لیورپول رسید که اونم تو بازی برگشت حالشو اساسی با گلهای سوارز جا میاره
تو لیگ قهرمانان هم که سلطان دروگبا به تیم سابقش تپل میبازن ولی بازم ما دوسش داریم

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
والا تا دیروز میگفتید یوفا برای بارسا می میره... زنیت و المپیاکوس برای بارسا هستش و از این دست حرفا...

بایرن هم که با وجود قیصر و باقی افراد نفوذ وحشتناکی تو یوفا داره...

سیتی هم که به قدر کافی پول داره.

الان به نظرتون یوفا با تقلب بدترین قرعه ها رو داده به این سه تا تیم!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ ضمنا چجوری نشریات مونیخ و کاتالونیا هم هیچی در این مورد نفهمیدند؟؟؟؟؟

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
والا تا دیروز میگفتید یوفا برای بارسا می میره... زنیت و المپیاکوس برای بارسا هستش و از این دست حرفا...

بایرن هم که با وجود قیصر و باقی افراد نفوذ وحشتناکی تو یوفا داره...

سیتی هم که به قدر کافی پول داره.

الان به نظرتون یوفا با تقلب بدترین قرعه ها رو داده به این سه تا تیم!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ ضمنا چجوری نشریات مونیخ و کاتالونیا هم هیچی در این مورد نفهمیدند؟؟؟؟؟

واسه اینکه قدری تنوع شه :D
میخواستن اتهام هایی که سالهای پیش به یوفا میزدنو با اینکار عملا تکذیب کنند :دی
ولی جدا از شوخی این بحث تقلب رو بیخیال شین...چون راهی وجود نداره شما بتونی با دلیل و مدرک بقیه رو متقاعد کنی که تقلب اتفاق افتاده.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

داداش گلم از این پست به بعد رو بخون:

http://forum.persiantools.com/t293008-page5.html#post6193894

متاسفانه عکسش از هاست پاک شده. توضیحات فصل پیش دقیقا توی قرعه کشی همین مرحله موجود هستش.

دیروز قرعه کشی رو به صورت تمرینی(rehearsal) انجام دادن. جالب و عجیبه که نتیجه هر دو قرعه کشی یکی بوده!
این قرعه دیروز هست :

38554882794304711607.jpg

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چقدر احتمال داره چنین چیزی اتفاق بیفته!؟

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
دوستان یه سوال
چجوری تعیین میشه که بازی رفت یا برگشت تو زمین کدوم تیم باشه؟
(حالا تو مرحله 1/8 رو میدونم تیمهایی که به عنوان تیم اول صعود میکنن اونا میزبان بازی برگشت خواهند بود..ولی مراحل بالاتر چطور؟)

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
دوستان یه سوال
چجوری تعیین میشه که بازی رفت یا برگشت تو زمین کدوم تیم باشه؟
(حالا تو مرحله 1/8 رو میدونم تیمهایی که به عنوان تیم اول صعود میکنن اونا میزبان بازی برگشت خواهند بود..ولی مراحل بالاتر چطور؟)

تو مراحل بعد هر تیمی اسمش اول دربیاد میزبان بازی اول میشه...

• Like
Reactions: rms

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
تو مراحل بعد هر تیمی اسمش اول دربیاد میزبان بازی اول میشه...

حالا یه سوال دیگه...من آنچنان یاد ندارم این چند ساله بارسا بازی برگشت رو تو نیوکمپ نباشه...شاید تو 90% مواقع بازی برگشت تو زمین خودش بوده...دلیل این چیه؟:D

Last edited:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
حالا یه سوال دیگه...من آنچنان یاد ندارم این چند ساله بارسا بازی برگشت رو تو نیوکمپ نباشه...شاید تو 90% مواقع باری برگشت تو زمین خودش بوده...دلیل این چیه؟:D

اینم توش مشکل هست... خدایی دیگه گیری مونده به بارسا نداده باشید...

=====

2012-2013 رئال خورد به منچستر (چون تو گروهش دوم شد)، گالا و دورتموند.... بارسا خورد به میلان، پی اس جی و بایرن

2011-2012 رئال خورد به زسکا، آپوئل، بایرن...... بارسا خورد به لورکوزن، میلان و چلسی

2010-2011: رئال خورد به لیون، تاتنهام و بارسا ..... بارسا خورد به آرسنال، شاختار و رئال و من یو

2009-2010: رئال خورد به لیون ... بارسا خورد به اشتوتگارت، آرسنال و اینتر

2008-2009: رئال خورد به لیورپول.... بارسا خورد به لیون و بایرن و چلسی و من یو

فعلا که آدیداس برای رئال خوب کار کرده... هر کی هم میگه قرعه کسی به نفع بارسا بوده یقینا بازی های سال های گذشته رو خوب دنبال نکرده.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اینم توش مشکل هست... خدایی دیگه گیری مونده به بارسا نداده باشید...

=====

2012-2013 رئال خورد به منچستر (چون تو گروهش دوم شد)، گالا و دورتموند.... بارسا خورد به میلان، پی اس جی و بایرن

2011-2012 رئال خورد به زسکا، آپوئل، بایرن...... بارسا خورد به لورکوزن، میلان و چلسی

2010-2011: رئال خورد به لیون، تاتنهام و بارسا ..... بارسا خورد به آرسنال، شاختار و رئال و من یو

2009-2010: رئال خورد به لیون ... بارسا خورد به اشتوتگارت، آرسنال و اینتر

2008-2009: رئال خورد به لیورپول.... بارسا خورد به لیون و بایرن و چلسی و من یو

فعلا که آدیداس برای رئال خوب کار کرده... هر کی هم میگه قرعه کسی به نفع بارسا بوده یقینا بازی های سال های گذشته رو خوب دنبال نکرده.

آقا چرا مغلطه میکنی...سوال منو جواب بده :D
بعدشم وجدانا تو اینایی که گفتی من اختلاف فاحشی نمیبینم.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
آقا چرا مغلطه میکنی...سوال منو جواب بده :D
بعدشم وجدانا تو اینایی که گفتی من اختلاف فاحشی نمیبینم.

سوال شما:

1. مگه فرقی هم میکنه... الان ما تو بازی اینتر اول میزبان بودیم بعد اینتری ها با اتوبوس میمودند اسپانیا به نفع ما نبود؟

2. فینال لندن جلوی من یو... بهترین تیم انگلیس تو 20 سال اخیر رو تو کشور خودش به راحتی بردیم.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
سوال شما:

1. مگه فرقی هم میکنه... الان ما تو بازی اینتر اول میزبان بودیم بعد اینتری ها با اتوبوس میمودند اسپانیا به نفع ما نبود؟

2. فینال لندن جلوی من یو... بهترین تیم انگلیس تو 20 سال اخیر رو تو کشور خودش به راحتی بردیم.

1.اگه فرقی نمیکرد قانون یوفا این نبود که تیم اول گروه تو بازی برگشت میزبان باشه.
2.اولا من گفتم تو 90% مواقع...ثانیا اینکه بردین دلیل نمیشه. حالا یه مورد خاص رو مثال بزنین..صورت سوال چیزه دیگه ای هستش...ثالثا فینال CL چه ارتباطی با سوال من داره؟من فینالو پرسیدم؟فینال که از اول فصل معلومه تو اون فصل قراره کجا برگزار شه...میزبانی و میهمانی خیلی معنی پیدا نمیکنه وقتی هنوز معلوم نیست فینالیست باشی یا نه...فقط میتونه یه شانس خوب و انگیزه باشه واسه اون تیم.
کلا رابطتت با مغلطه حرف نداره.

بالا