• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
1.اگه فرقی نمیکرد قانون یوفا این نبود که تیم اول گروه تو بازی برگشت میزبان باشه.
2.اولا من گفتم تو 90% مواقع...ثانیا اینکه بردین دلیل نمیشه. حالا یه مورد خاص رو مثال بزنین..صورت سوال چیزه دیگه ای هستش...ثالثا فینال CL چه ارتباطی با سوال من داره؟من فینالو پرسیدم؟فینال که از اول فصل معلومه تو اون فصل قراره کجا برگزار شه...میزبانی و میهمانی خیلی معنی پیدا نمیکنه وقتی هنوز معلوم نیست فینالیست باشی یا نه...فقط میتونه یه شانس خوب و انگیزه باشه واسه اون تیم.
کلا رابطتت با مغلطه حرف نداره.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

این مغلطه چیه شما یاد گرفتید...

2012-2013 : با یونایتد و گالا بازی اول میزبان بودید، بردید... جلوی دورتموند بازی دوم میزبان بودید باختید.

2011-2012 : تو همه بازی ها میزبان بازی برگشت بودید... جلوی بایرن باختید.

2010-2011 : به بارسا تو زمین خودتون 2-0 باختید تو کمپ نو مساوی کردید.

2009-2011 : جلوی لیون بازی برگشت میزبان بودید... باختید.

بنده که فرقی بین میزبانی اول و دوم نمیبینم... نمیدونم شما چرا اینقدر روش حساس هستید.

===========

2008-2009: بارسا تو بازی یک هشتم دست خودش نبود (تیم اول همیشه میزبان بازی برگشت هست)... جلوی چلسی و بایرن بازی اول میزبان بود... تو فینال هم میزبان نداریم...
2009-2010: جفت بازی ها میزبان بازی برگشت بودیم.
2010-2011: جلوی شاختار میزبان و جلوی رئال مهمان بودیم.
2011-2012 : جفت بازی ها میزبان بازی برگشت بودیم.
2012-2013 : جفت بازی ها میزبان بازی برگشت بودیم.

تو این 5 سال میشه 3 تا از 10 تا... 30 درصد هم تو احتمالات رقم کمی نیست.

برای رئال میشه سه تا از شش تا ... حالا چرا اینقدر مقایسه 30 درصد با 50 درصد برای شما عجیب هست نمیدونم.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326

2012-2013 : با یونایتد و گالا بازی اول میزبان بودید، بردید... جلوی دورتموند بازی دوم میزبان بودید باختید.

بنده که فرقی بین میزبانی اول و دوم نمیبینم... نمیدونم شما چرا اینقدر روش حساس هستید.

به نظر من که خیلی فرق داره..الان یعنی دوستان آرسنالی علاقه نداشتن که بازی رفت تو مونیخ برگزار میشد؟
تاثیرش بویژه از لحاظ روانی واسه تیم یجورایی غیر قابل انکاره.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
به نظر من که خیلی فرق داره..الان یعنی دوستان آرسنالی علاقه نداشتن که بازی رفت تو مونیخ برگزار میشد؟
تاثیرش بویژه از لحاظ روانی واسه تیم یجورایی غیر قابل انکاره.

بین 30 درصد بارسا و 50 درصد رئال فرق زیادی نیست... جالب اینجاست بارسا تمام اون بازی هایی که اول میزبان بوده را برده.

دوستان آرسنالی هم مشکلشون بایرن هست نه میزبانی... ارسنال دوست داشت با زنیت و المپیاکوس بازی کنه و تو جفت بازی ها هم مهمان باشه.

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
حالا یه سوال دیگه...من آنچنان یاد ندارم این چند ساله بارسا بازی برگشت رو تو نیوکمپ نباشه...شاید تو 90% مواقع بازی برگشت تو زمین خودش بوده...دلیل این چیه؟:D

با اجازه ی دوستمون من جواب سوالت رو میدم

سال 2009 بارسا در یک چهارم، در نیوکمپ بایرن رو 4 بر صفر برد و بازی برگشت در آلیانز آرنا بود. با چلسی در نیمه نهایی بازی اول در نیوکمپ بود. با شاختار در یکی دو فصل پیش هم بازی اول در نیوکمپ بود. حافظه ام در این حد تونست یاریم کنه مواردی رو ذکر کنم.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
ارسنال اگر میتونست تو گروهش اول میشد قرعه به این سختی بهش نمیخورد

همین که شانس اوردن حذف نشدن خیلیه!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326

===========

2008-2009: بارسا تو بازی یک هشتم دست خودش نبود (تیم اول همیشه میزبان بازی برگشت هست)... جلوی چلسی و بایرن بازی اول میزبان بود... تو فینال هم میزبان نداریم...
2009-2010: جفت بازی ها میزبان بازی برگشت بودیم.
2010-2011: جلوی شاختار میزبان و جلوی رئال مهمان بودیم.
2011-2012 : جفت بازی ها میزبان بازی برگشت بودیم.
2012-2013 : جفت بازی ها میزبان بازی برگشت بودیم.

تو این 5 سال میشه 3 تا از 10 تا... 30 درصد هم تو احتمالات رقم کمی نیست.

برای رئال میشه سه تا از شش تا ... حالا چرا اینقدر مقایسه 30 درصد با 50 درصد برای شما عجیب هست نمیدونم.

محسابه 5 سالش میشه 70% میزبان بازی برگشت تو نیوکمپ
محاسبه 4 سال اخیرش میشه 87.5% میزبانی بازی برگشت!!!!!
اینم همون تقریب 90% که اول بحث بهت گفتم.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
بین 30 درصد بارسا و 50 درصد رئال فرق زیادی نیست... جالب اینجاست بارسا تمام اون بازی هایی که اول میزبان بوده را برده.دوستان آرسنالی هم مشکلشون بایرن هست نه میزبانی... ارسنال دوست داشت با زنیت و المپیاکوس بازی کنه و تو جفت بازی ها هم مهمان باشه.
میزبانی و مهمانی در بازی های نزدیک ،در صعود می تونه تاثیر زیادی بذاره!!همه ترجیح میدن بازی اول مهمان باشن ، آرسنال هم از این قضیه مستثنی(!!!!) نیست و ربطی هم به بایرن و زنیت و ... نداره!!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
محسابه 5 سالش میشه 70% میزبان بازی برگشت تو نیوکمپ
محاسبه 4 سال اخیرش میشه 87.5% میزبانی بازی برگشت!!!!!
اینم همون تقریب 90% که اول بحث بهت گفتم.

چرا اون سال رو که بارسا قهرمان شد حساب نمیکنید؟

میزبانی و مهمانی در بازی های نزدیک ،در صعود می تونه تاثیر زیادی بذاره!!همه ترجیح میدن بازی اول مهمان باشن ، آرسنال هم از این قضیه مستثنی(!!!!) نیست و ربطی هم به بایرن و زنیت و ... نداره!!

طبق چیزی که پارسال پیش امد فکر کنم خود بایرن هم خواستار میزبانی تو بازی اول باشه.... میزبانی تو بازی اول فقط به درد اتوبوس ها میخوره وگرنه سبک بازی آرسنال میزبان و مهمان نمیشناسه...

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
چرا اون سال رو که بارسا قهرمان شد حساب نمیکنید؟

اینجوری بیشتر اسم شانسلونا برازنده تون میشه آخه :D
از شوخی گذشته هیچ تیمی اینقد میزبان بازی برگشت نبوده..خود شما بارسایی ها هم میدونید..اگه دستی پشت پرده نباشه قوانین احتمال رو رسما بهم زدین دیگه :D حالا میتونین با این حرفا تظاهر کنین که میزبانی اصلا مهم نیس ولی فقط واسه خودتون قانع کنندست.
من دیگه حرفی ندارم...آماری که گذاشتین خودش گویاست.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
اینجوری بیشتر اسم شانسلونا برازنده تون میشه آخه :D
از شوخی گذشته هیچ تیمی اینقد میزبان بازی برگشت نبوده..خود شما بارسایی ها هم میدونید..اگه دستی پشت پرده نباشه قوانین احتمال رو رسما بهم زدین دیگه :D حالا میتونین با این حرفا تظاهر کنین که میزبانی اصلا مهم نیس ولی فقط واسه خودتون قانع کنندست.
من دیگه حرفی ندارم...آماری که گذاشتین خودش گویاست.

اون سالی که میزبان بودیم ===>>> قهرمان شدیم.
اون سالی که مهمان بودیم ===>>> قهرمان شدیم.

ضمنا آقای شانس همون بابایی بود که با آتش فشان قهرمان شد...

===============
منم بیشتر از این در این مورد چیزی ندارم.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
خب واضحه که تمام مربیها ترجیح میدن بازی اول رو تو خونه حریف انجام بدن این دیگه احتیاج به بحث کردن نداره :happy:

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
ارسنال که بایرن پنچرش میکنه تو لیگ قهرمانان سوت میشه میره تو لیگم که چلسی این هفته که میاد روشو کم میکنه که جایگاه اولی اصلا برازندش نیست ارسنال همون پره پرش 4یا 5 باشه حقش هست کلا زورش فقط تو این نیم فصل به لیورپول رسید که اونم تو بازی برگشت حالشو اساسی با گلهای سوارز جا میاره
تو لیگ قهرمانان هم که سلطان دروگبا به تیم سابقش تپل میبازن ولی بازم ما دوسش داریم

ارسنال تازه امسال جون گرفته تو لیگ گفتم همون مقام 4یا 5هم زیادش هست بایرن همچین گل بارونش کنه

آفرین ......

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
والا تا دیروز میگفتید یوفا برای بارسا می میره... زنیت و المپیاکوس برای بارسا هستش و از این دست حرفا...

بایرن هم که با وجود قیصر و باقی افراد نفوذ وحشتناکی تو یوفا داره...

سیتی هم که به قدر کافی پول داره.

الان به نظرتون یوفا با تقلب بدترین قرعه ها رو داده به این سه تا تیم!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ ضمنا چجوری نشریات مونیخ و کاتالونیا هم هیچی در این مورد نفهمیدند؟؟؟؟؟
به نظر شما اون شباهت پیش بینی قرعه ها به هم و اینکه 4 تا بازی رو دقیقا درست پیش بینی کرده و 4 تا دیگه رو با 2 تا جابجایی درست میشه طبیعیه؟
من اون پستو قبل قرعه کشی دیدم.فکر کنم همونایی ان که هم گروهی های آرژانتین رو دقیقا لو داده بودن

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دیگه مطمئن شدم که این قرعه ها توش تقلب صورت میگیره.
به خدا این پستو 2-3 روز پیش(یک یا دو روز قبل از قرعه کشی) تو کانون هواداران آرسنال یکی زده بود و دیگه بقیش توی لینک پایین خودتون ببینید

https://www.facebook.com/photo.php?...35426429803231&type=1&relevant_count=1&ref=nf

این پست مربوط به 2-3 روز پیشه یعنی یک یا دو روز قبل از قرعه کشی که از بین پیش بینی ها چند تا رو درست پیش بینی کرده:البته پیش بینی نکرده لو داده:
بایرن آرسنال-بارسا من سیتی-پاریس سنت ژرمن بایر لورکوزن-رئال شالکه
و بقیه رو هم جا به جا:جای منچستر و اتلتیکو عوض بشه درست میشه
همچنین جای دورتموند و چلسی عوض بشه درست میشه یعنی دقیقا میشه قرعه واقعی امروز ساعت 2:30

واسه اینکه قدری تنوع شه :D
میخواستن اتهام هایی که سالهای پیش به یوفا میزدنو با اینکار عملا تکذیب کنند :دی
ولی جدا از شوخی این بحث تقلب رو بیخیال شین...چون راهی وجود نداره شما بتونی با دلیل و مدرک بقیه رو متقاعد کنی که تقلب اتفاق افتاده.

اینم دلیل.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوب این دلیلش این هست که ما همیشه دوم میشیم و اوضاعمون این میشه. البته دوم هم میشیم بازم می تونیم قرعه های به مراتب بهتری بخوره بمون. اون سال هم که اول شدیم خوردیم به میلان.
اون کسانی هم که میگن آرسنال حذفه و هیچ شانسی نداره همونایین که اگه آرسنال بایرن رو حذف کنه از شدت خوشحالی گریه می کنن، چون از بایرن می ترسن و هیچ شانسی واسه تیمشون روبرو بایرن قائل نیستن.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
خوب این دلیلش این هست که ما همیشه دوم میشیم و اوضاعمون این میشه. البته دوم هم میشیم بازم می تونیم قرعه های به مراتب بهتری بخوره بمون. اون سال هم که اول شدیم خوردیم به میلان.
اون کسانی هم که میگن آرسنال حذفه و هیچ شانسی نداره همونایین که اگه آرسنال بایرن رو حذف کنه از شدت خوشحالی گریه می کنن، چون از بایرن می ترسن و هیچ شانسی واسه تیمشون روبرو بایرن قائل نیستن.
تو اون 2 سال بارسا و این 2 سال بایرن بهترین تیم دنیا هستن به ترتیب از خوب به بد میخوردیم بهتر بود:
1-پاریس
2-اتلتیکو
3-بارسا
4-رئال
5-بایرن
صاف خوردیم به قویترین

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
تو اون 2 سال بارسا و این 2 سال بایرن بهترین تیم دنیا هستن به ترتیب از خوب به بد میخوردیم بهتر بود:
1-پاریس
2-اتلتیکو
3-بارسا
4-رئال
5-بایرن
صاف خوردیم به قویترین
از حق نگذریم بایرن هم تو این چند سال که بیشتر اول شده به بدترین قرعه ها خورده :دی ...

• Like
Reactions: usl
بالا