• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
من بازی سیتی بایرن رو دیدم 2 صفر جلو بود بایرن خاموش کردم گفتم وای فردا میگن من سیتی 6تا خورده
درکل من وقتی بازی رو دیگه نمیبینم اون نتیجه که فکر میکنم اتفاق نمیفته برعکس میشه
بازی چلسی و استوک 90 خاموش کردم گفتم وای چی میشه بگن 3بر2چلسی برد اینم برعکس شد:D

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خداییش دنیا به کام فوتبالیستهاست
فقط خداییش من موندم واسه چی انقدر پول به پای اینها میریزن
اتوئو تو باشگاه روسی بود 500هزار دلار در هفته میگرفت ادم مخش سوت میکشه و دیگران که بمانند
فقط این کلیپ رو ببینید خالی از لطف نیست مثل نقل و نبات دارن ائودی میدن بازیکنهای بارسلونا اوناهم که ماشالله کم ندارن انگار دارن جاسوئیچی تحویل میگیرن خداییش این پولها رو به پای مشکلات هر کشور بریزن بهتر جواب میده لاغل مشکل اکثر قشره مستضعف حل میشه اینا که احتیاجی ندارن هی میتپونن بهشون
منکه دیدم بد افسردگی گرفتم
87e03db1d99e.gif

http://www.aparat.com/v/06aYf

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
من بازی سیتی بایرن رو دیدم 2 صفر جلو بود بایرن خاموش کردم گفتم وای فردا میگن من سیتی 6تا خورده
درکل من وقتی بازی رو دیگه نمیبینم اون نتیجه که فکر میکنم اتفاق نمیفته برعکس میشه
بازی چلسی و استوک 90 خاموش کردم گفتم وای چی میشه بگن 3بر2چلسی برد اینم برعکس شد:D
سیتی دقایق آخر یک تک به تک رو هم از دست داد اگه اونم گل می کردن بایرن 4 تایی می شد یادم نمیاد بایرن در این چند سال اخیر در زمینش اینقدر تحت فشار قرار گرفته باشه و 3 تا گل خورده باشن
آخرین باختشون در لیگ قهرمانان هم بر می گرده به همون بازی مقابل آرسنال دیگر تیم لیگ جزیره! پیش از اون هم در خانه جام رو به چلسی داده بودن
جز تیمهای انگلیسی من بعید می دونم تیم دیگه ای بتونه مقابل بایرن کاری از پیش ببره فجایع لیگ اسپانیا و ایتالیا رو پارسال مقابل لیگ آلمان دیدیم هر دو تا غول اسپانیایی در خاک آلمان 4 تایی شدن ولی این فصل از 8 رویارویی تیمهای انگلیسی - آلمانی 6 تا رو لیگ جزیره برده فقط 2 تارو بوندس لیگا
هر 4 تا بازیی هم که در خاک آلمان برگزار شده با پیروزی تیمهای انگلیسی به پایان رسیده که گل سر سبدشون پیروزی قاطع منچستر بود اینم خودش نوعی رکورده!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
سیتی دقایق آخر یک تک به تک رو هم از دست داد اگه اونم گل می کردن بایرن 4 تایی می شد یادم نمیاد بایرن در این چند سال اخیر در زمینش اینقدر تحت فشار قرار گرفته باشه و 3 تا گل خورده باشن
آخرین باختشون در لیگ قهرمانان هم بر می گرده به همون بازی مقابل آرسنال دیگر تیم لیگ جزیره! پیش از اون هم در خانه جام رو به چلسی داده بودن
جز تیمهای انگلیسی من بعید می دونم تیم دیگه ای بتونه مقابل بایرن کاری از پیش ببره فجایع لیگ اسپانیا و ایتالیا رو پارسال مقابل لیگ آلمان دیدیم هر دو تا غول اسپانیایی در خاک آلمان 4 تایی شدن ولی این فصل از 8 رویارویی تیمهای انگلیسی - آلمانی 6 تا رو لیگ جزیره برده فقط 2 تارو بوندس لیگا
هر 4 تا بازیی هم که در خاک آلمان برگزار شده با پیروزی تیمهای انگلیسی به پایان رسیده که گل سر سبدشون پیروزی قاطع منچستر بود اینم خودش نوعی رکورده!

فکر کنم فاجعه یعنی اینکه فرانسه، ایتالیا و حتی ترکیه تو 8 تا تیم نماینده داشته باشند، انگلیس نداشته باشه... به شدت منتظر بازی منچستر مویس با بارسا هستم.

===

اینم رنکینگ یوفا درباره بهترین باشگاه و لیگ:

Member associations - UEFA rankings – UEFA.com

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
فکر کنم فاجعه یعنی اینکه فرانسه، ایتالیا و حتی ترکیه تو 8 تا تیم نماینده داشته باشند، انگلیس نداشته باشه... به شدت منتظر بازی منچستر مویس با بارسا هستم.

===

اینم رنکینگ یوفا درباره بهترین باشگاه و لیگ:

Member associations - UEFA rankings – UEFA.com

قرعه های خوب خیلی تعیین کننده ست! رئال که اصلا استحقاق حذف منچستر رو نداشت در اولدترافورد قبل از 10 نفره کردن منچستر کاملا دست و پاشون بسته بود بارسلونا هم در مراحل پایانی به یک قرعه ی درست و حسابی خورد دیدیم چه بلایی سرش اومد در حالی که همین بایرن مقابل آرسنال به لطف قانون گل زده ی بیشتر در خانه ی حریف صعود کرده بود
ترجیح میدم تیم آبرومندانه در همون مراحل اولیه حذف بشه تا بره در نیمه نهایی چنین شکست تاریخی رو متحمل بشه 7-0 در رفت و برگشت مرحله ی نیمه نهایی واقعا شکست سنگینیه .....
در ضمن در مورد منچستر مویس هم برای قهرمانی امسال ادعایی ندارم چه در اروپا و چه در لیگ!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
قرعه های خوب خیلی تعیین کننده ست! رئال که اصلا استحقاق حذف منچستر رو نداشت در اولدترافورد قبل از 10 نفره کردن منچستر کاملا دست و پاشون بسته بود بارسلونا هم در مراحل پایانی به یک قرعه ی درست و حسابی خورد دیدیم چه بلایی سرش اومد در حالی که همین بایرن مقابل آرسنال به لطف قانون گل زده ی بیشتر در خانه ی حریف صعود کرده بود
ترجیح میدم تیم آبرومندانه در همون مراحل اولیه حذف بشه تا بره در نیمه نهایی چنین شکست تاریخی رو متحمل بشه 7-0 در رفت و برگشت مرحله ی نیمه نهایی واقعا شکست سنگینیه .....
در ضمن در مورد منچستر مویس هم برای قهرمانی امسال ادعایی ندارم چه در اروپا و چه در لیگ!

یوفا که با نظر من و شما کار نمیکنه... فعلا بهترین لیگ، لیگ اسپانیاست... پارسال هم اگه درست یادم باشه سیتی به یورو لیگ هم نرسید، چلسی هم بالا نیومد، آرسنال هم تو گروهش دوم شد... این موارد ربطی به قرعه داه؟

بعد بنده حاضرم تیمم تو 7 سال دو تا بازی رو 4-0 و 3-0 ببازه ولی تو همون 7 سال، 3 بار قهرمان بشه و همیشه تو نیمه نهایی باشه... این که آرزو داشته باشم تیمم حذف بشه تا شکست سنگین نخوره نشون از ترس از رقابت میده... ضمنا پشت سر هم به اورتون و نیوکاسل تو زمین خودمون که نباخیتم به قهرمان اروپا باختیم... طبق نظر شما برای جلوگیری از شکست های بیشتر، من یو باید از لیگ کناره گیری کنه...

کلا تنها تیمی بودیم که یه بار 4-0 بایرن رو بردیم، حالا بایرن تنها تیمی هست که یه بار بارسا رو 4-0 می بره.

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805

اختلاف سطح بایرن و سیتی کاملا مشهوده
همین تیم رو بایرن 3 بر 1 در خونه خودش برده بود
بازی دیشب برای بایرن حکم یک بازی تشریفاتی رو داشت چون از قبل صعودشون به عنوان تیم اول حتی در صورت شکست با اختلاف 2 گل هم میسر بود
اشکال کار این بود که بایرن تا همون دقیقه 12 2 گل زد و در مجموع 5 - 1 جلو افتاد و بازیکن ها دیگه در 80 دقیقه پایانی انگیزه ای نداشتند و کار رو تموم شده می دونستند و یه جورایی بازی رو وا دادن مخصوصا دانته و بواتنگ که هر سه گل روی اشتباه بچه گانه اونها رخ داد البته پنالتی هم مشکوک بود. لام هم تازه از مصدومیت درومده بود و اماده نبود و البته بایرن دو مهره کلیدیش یعنی شواینی و روبن رو نداشت.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یوفا که با نظر من و شما کار نمیکنه... فعلا بهترین لیگ، لیگ اسپانیاست... پارسال هم اگه درست یادم باشه سیتی به یورو لیگ هم نرسید، چلسی هم بالا نیومد، آرسنال هم تو گروهش دوم شد... این موارد ربطی به قرعه داه؟

بعد بنده حاضرم تیمم تو 7 سال دو تا بازی رو 4-0 و 3-0 ببازه ولی تو همون 7 سال، 3 بار قهرمان بشه و همیشه تو نیمه نهایی باشه... این که آرزو داشته باشم تیمم حذف بشه تا شکست سنگین نخوره نشون از ترس از رقابت میده... ضمنا پشت سر هم به اورتون و نیوکاسل تو زمین خودمون که نباخیتم به قهرمان اروپا باختیم... طبق نظر شما برای جلوگیری از شکست های بیشتر، من یو باید از لیگ کناره گیری کنه...

کلا تنها تیمی بودیم که یه بار 4-0 بایرن رو بردیم، حالا بایرن تنها تیمی هست که یه بار بارسا رو 4-0 می بره.
در مورد سیتی که حرفی نیست سال قبل بد بود ولی چلسی در یورو لیگ رفت و جبران کرد در سوپر کاپ اروپا بایرن رو هم 2-1 شکست داده بود فقط 10 ثانیه کم آورد در ضربات پنالتی هم که در ضربه ی پنجم کم آورد در واقع چلسی جام رو از دست داد ولی نه به راحتی
نگذاشت آب خوش از گلوی بایرن بره پایین!
بارسلونا هم یادت باشه فصل پیش با چه وضعیتی از صد پاري سن ژرمن گذشت اگه بارسلونا در یک هشتم به بایرن می خورد رنگ نیمه نهایی رو هم نمی دید! یا اگه آرسنال در همون مرحله ی اول حذفی به بایرن نمی خورد ممکن بود حتی تا نیمه نهایی و فینال هم بیاد!
وقتی هم میگم باخت شرفتمندانه در مراحل ابتدایی بهتر از باخت تحقیر آمیز در مراحل پایانیه به معنای حذف یا باخت مقابل تیمهای ضعیف نیست چون این باخت شراتمندانه نمیشه بطور مثال آرسنالی که در یک شانزدهم مقابل قهرمان اروپا تساوی کرد و بخاطر قانون گلزده ی کمتر در خانه ی حریف حذف شد بهتر از باخت بارسلونا به همون بایرن در مرحله ی نیمه نهایی با رکورد 7-0 رفت و برگشته!
در نیمه نهایی به فاصله ی 24 ساعت غولهای اسپانیایی 8 تا در خاک آلمان خوردن و فقط یکی زدن باز رئال در برگشت کمی تلافی کرد ولی بارسلونا باز هم شکست رو سنگین تر کرد
شما می گفتی تیمهای لیگ برتر تیمهای متوسطی هستن درست ولی همین تیمهای متوسط در 4 بازی که در خاک آلمان برگزار شد 4 برد رو کسب کردن با 12 گل زده و تنها 2 گل خورده
اینکه بارسلونا چند بار توسط گواردیولا به فینال رفت هم بحث ما نیست (در برتری اون بارسلونا شکی نیست) , بارسلونا با تمام گذشته ی درخشان به راحتی و بدون دردسر توسط بایرن بلعیده شد ولی نه سیتی اجازه ی این کارو داد نه آرسنال و نه چلسی همون تیمهای به قول شما متوسط لیگ جزیره

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اختلاف سطح بایرن و سیتی کاملا مشهوده
همین تیم رو بایرن 3 بر 1 در خونه خودش برده بود
بازی دیشب برای بایرن حکم یک بازی تشریفاتی رو داشت چون از قبل صعودشون به عنوان تیم اول حتی در صورت شکست با اختلاف 2 گل هم میسر بود
اشکال کار این بود که بایرن تا همون دقیقه 12 2 گل زد و در مجموع 5 - 1 جلو افتاد و بازیکن ها دیگه در 80 دقیقه پایانی انگیزه ای نداشتند و کار رو تموم شده می دونستند و یه جورایی بازی رو وا دادن مخصوصا دانته و بواتنگ که هر سه گل روی اشتباه بچه گانه اونها رخ داد البته پنالتی هم مشکوک بود. لام هم تازه از مصدومیت درومده بود و اماده نبود و البته بایرن دو مهره کلیدیش یعنی شواینی و روبن رو نداشت.
اسم اینارو فقط میشه گذاشت توجیح!
اشکال بایرن این بود که سیتی خودشو با جو ورزشگاه تطبیق داد و به بازی برگشت! والان همین بایرن هفته ی پیش 7 تا به وردربرمن زده بود 3 امتیاز رو با پیروزی 1-0 هم گرفته بودن دیگه نمی دونم اونجا انگیزه رو از کجا آورده بودن که 6 تا دیگه بزنن!
در ضمن با اختلاف 2 گل این سیتی بود که صدر نشین می شد بخاطر قانون گلزده ی بیشتر در خانه ی حریف یعنی اگه اون تک به تک نگردو در دقایق پایانی گل میشه بایرن می رفت به رتبه ی دوم!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بازی یوونتوس-گالاتاسرای هم ظاهرا با تغییر ساعت برگزاری 16:30 شروع میشه..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
زرشک یووه حذف شد :hmm: احتمالا ناپولی هم حذف میشه امیدمون به میلانه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

دروگباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بنازمت بنازمت
نعشه ی مرده ی کشته شده ی دروگبا هم از صد تا بازیکن بهتره
دمت گرم . زیباترین پاس گل تاریخ و داد . دراماتیک ترین بازی شد

اسنایدر شد محبوب قلبهای گالا

هر جا دروگبا باشه بی شک اون تم خطرناکه . ایول ایول
تورس و اتوئو و لوکاکو و ویلیان و .. باید بیان جلوت تعظیم کنند

ایول ایول اصلن یه حال شدم . خستگی م در رفت

دروگبا

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
اگه امشب آرسنال و آژاکس بتونن حریفان ایتالیایی خودشون رو شکست بده یه شب تلخ واسه فوتبال ایتالیا رخ میده
حذف سه نماینده در یک شب
دور از ذهن هم نیست با توجه به نتیجه ای که ناپولی نیاز داره و همچنین وضعیت میلان

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اژاکس میتونه میلان فعلی رو ببره اما ناپولی تیم قدریه.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
اگه امشب آرسنال و آژاکس بتونن حریفان ایتالیایی خودشون رو شکست بده یه شب تلخ واسه فوتبال ایتالیا رخ میده
حذف سه نماینده در یک شب
دور از ذهن هم نیست با توجه به نتیجه ای که ناپولی نیاز داره و همچنین وضعیت میلان

ایتالیایی ستیزی نکنین :happy:

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
اژاکس میتونه میلان فعلی رو ببره اما ناپولی تیم قدریه.
یعنی میتونه با 3 اختلاف بازی رو ببره؟
آرسنال فکر کنم این فصل کلا خارج از خانه باخت نداشته تو تمام جامهائی که هست
پ.ن
درست گفتم دوستان آرسنالی؟
فقط تو خونه به ویلا - چلسی - و دورتموند:pباخته

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
این یووه هم حذف شد من که جگرم حال اومد:دی
فک کردن ایتالیاست و داورا میتونن براشون کاری کنن:دی

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
پ.ن

و یونایتد

---------

سر قضیه پوگبا از حذف یووه خوشحال شدم!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
پ.ن
خیر. به یونایتد 1-0 باخته.
به نظرم بازی نباید برگذار می شد. باید مینداختن هفته بعد. هرچند این زمین دیگه زمین بشو نیست.
حذف یووه هم به نظرم بیشتر از اینکه تقصیر جو و زمین و اینا باشه، تقصیر خودشونه، 4 بازی اول رو خیلی بد نتیجه گرفتن.

بالا