• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
سگه قزوینیه ها :general509:
فک کنم تو داری بیشتراز همه ی ما احساس گرما میکنی
ایسکو رو ول کن از خودت بگو استوا تشریف داری برادر.....
یا....7 تا رو یادت انداختم

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
جا داره واسش سوزش بیشتر یه عده
اون یازده گل و که نوش جان کردن و یاد بعضی ا بندازم
تا یه سری نیان قد قد کن
به ما نمیخوری
قسم میخورم طرف دارای ه غارسا از عمر طرف داریشون بیشتر از 5 سال نمیگزره به این برکت قسم
به ما نمیخوری.....
جوجه

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اگه بگی کاسیاس رو قبول نداری که دیگه باس دم از فوتبال نزنی
خجالت داره به خداااا

کاسیاس: هر وقت بوسکتس را ببینم به صورتش یک "سیلی" می زنم

ایکر کاسیاس دروازه بان رئال مادرید شدیدا همبازی اش در تیم ملی اسپانیا را مورد انتقاد قرار داده است و اعتقاد دارد ستاره ی بارسلونا نباید از خودش دفاع کند.

ایکر کاسیاس قول داده است به خاطر لگدی که بوسکتس به صورت پپه زد به او یک "سیلی" بزند!

بوسکتس در دیدار رئال مادرید برابر بارسلونا که به باخت 3-4 کهکشانی ها منجر شد با کفش روی صورت پپه رفته بود.

کاسیاس در مورد این صحنه گفت:«این عکس به تنهایی با شما صحبت می کند. پپه از حمایت کامل هم تیمی هایش برخوردار است. من قصد ندارم وارد جزئیات شوم. لحظه ی عصبانی کننده ای بود. از نظر من رفتار بوسکتس در این بازی خیلی بد بود. هر وقت بوسکتس را ببینم به او یک سیلی خواهم زد.»

کاسیاس فقط در بازی های رئال در کوپادل ری و لیگ قهرمانان به میدان رفته است. او در مورد رقابتش با دیگو لوپس گفت:«این سوال خیلی خسته کننده شده است. هر بازیکنی که مربی تصمیم بگیرد باید به میدان برود، می رود. دیگو لوپس شایسته ی حمایت هم تیمی هایش است او لالیگا را آغاز کرده و باید آن را به پایان برساند. من تمرین می کنم و رقابت می کنم. این مساله برای تیممان بهتر است.»

«دیگو لوپس می تواند دروازه بان تیم ملی باشد. بیسنته اعتمادش را به او نشان داده است. حالا این مربی است که تصمیم می گیرد. از زمانی که والدس مصدوم شده دل بوسکه دروازه بانان زیادی را زیر نظر قرار داده و بهترین تصمیم را خواهد گرفت.»

او همچنین گفت تیمش نباید در دیدار با سوسیه داد شکست بخورد:«ما اجازه ی لغزش نداریم. برای ما مهم است قهرمان شویم و باید این سه امتیاز را بگیریم و منتظر دیدار های دیگر باشیم. اگر برنده نشویم ادامه ی لیگ برایمان بسیار سخت خواهد بود.»

وی در مورد بازی نکردن رونالدو نیز گفت:«فکر نمی کنم در لالیگا آنچلوتی به کسی استراحت بدهد. این تصمیم به این خاطر گرفته شده چون رونالدو مصدوم است. او در پنج سالی که در تیم ما به میدان رفته عالی بوده است و باید برای بازی های بعد کاملا آماده شود.»uploadfromtaptalk1396624040400.jpg

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
یا پله
کلا تو کاره دور زدن ن اینا
پله: نیمار بیش از حد طبیعی روی زمین می افتد

مهاجم اسبق تیم ملی برزیل اعتقاد دارد نیمار خیلی زیاد خود را روی زمین می اندازد.

پله اسطوره ی تیم ملی برزیل نیمار مهاجم بارسلونا را به دلیل زمین خوردن های بیش از حدش مورد انتقاد قرار داده است. وی همچنین گفته است نیمار نسبت به زمانی که در سانتوس بازی می کرد پیشرفت چشم گیری داشته است.

این مهاجم 22 ساله اخیرا شدیدا مورد انتقاد دیگو سیمئونه سرمربی اتلتیکو قرار گرفته است و پله هموطن او نیز اعتقاد دارد نیمار بیش از حد طبیعی روی زمین می افتد.

او به ESPN گفت:«فکر می کنم نیمار به دنبال ایجاد خطا در موقعیت هایی است که خطا نیستند. او چنین مشکلی را در زمانی که در سانتوس بود نیز داشت.»

«او پیشرفت زیادی نسبت به زمانی که در سانتوس بود داشته و فکر می کنم این بخاطر تفاوتی است که فوتبال اروپا با برزیل دارد. فوتبال در اروپا سخت تر و فیزیکی تر است. این تجربه ی خوبی برای نیمار است و او می تواند پیشرفت کند.»

پله همچنین تاکید کرد مردم در جام جهانی آینده نباید توقع زیادی از نیمار داشته باشند چرا که این فشار برای او بسیار زیاد است.

او در اینباره گفت:«جام جهانی یک تورنمنت است و فقط یک بازی نیست. همه از او انتظار دارند جام جهانی را برای برزیل به ارمغان بیاورد و این مساله برای او بسیار خطرناک است.»

فرستاده شده از GT-I9505ِ من با Tapatalk

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
اگه بگی کاسیاس رو قبول نداری که دیگه باس دم از فوتبال نزنی
خجالت داره به خداااا

همه سینت ایکر جاسوس رو قبول دارند... با عرض پوزش این لقبی هست که بخشی از طرفداران و روزنامه های مادریدی برای ایکر در نظر گرفته بودند.

شما به یکی بگو با استوک فوتبال رو صورتت فشار بیاره بعد ببینم می تونی بایستی یا نه... خدا رو شکر هیچ جایی رو صورت په په مظلوم شما نمونده.

البته مصاحبه ایکر رو دیدم، بنده خدا داشت میخندید و درباره این موضوع شوخی میکرد...
=========

کلا اینقدر هیچی نبردند تو این مدت با یه برد جلوی دورتموند دارند چیکار میکنند... اینا قهرمان بشند چه میکنند.

Last edited:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
جا داره واسش سوزش بیشتر یه عده
اون یازده گل و که نوش جان کردن و یاد بعضی ا بندازم
تا یه سری نیان قد قد کن
به ما نمیخوری
قسم میخورم طرف دارای ه غارسا از عمر طرف داریشون بیشتر از 5 سال نمیگزره به این برکت قسم
به ما نمیخوری.....
جوجه

کمتر History Channel نگاه کن عزیزم تو این مدت 6-2 و 5-0 رو دریاب...

کمتر قسم به خور و یکم ادب رو رعایت کن...

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
چندتا بازی اخیر مسی پنالتی گل میکنه
اسمش رو اون رونالدو بدبخت برده :general404:

همین مدت رونالدو داره تو برنابئو هو میشه. فرق طرفدارهای بارسا و مادرید همین جاها دیده میشه.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
همین مدت رونالدو داره تو برنابئو هو میشه. فرق طرفدارهای بارسا و مادرید همین جاها دیده میشه.
بخاطر خودخواهیش بود تا جایی ک من میدونم
بارسایی ها هرچی میشه گل میزنن گل میخورن یه علامت دارن
هی اینم نگین اینجا رئالی ها نمیان
- همینجا وقتی بارسا شده بود سوم هیچ کدوم پیداتون نبود
- یه تفاوت دیگه هم رئالی ها اینجا کسی رو ندارن :general311:
په په هم یه فصل داره با آرامش بیشتری بازی میکنه ولی بقیه نمیزارن این دوباره فوران میکنه :general211:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
بخاطر خودخواهیش بود تا جایی ک من میدونم
بارسایی ها هرچی میشه گل میزنن گل میخورن یه علامت دارن
هی اینم نگین اینجا رئالی ها نمیان
- همینجا وقتی بارسا شده بود سوم هیچ کدوم پیداتون نبود
- یه تفاوت دیگه هم رئالی ها اینجا کسی رو ندارن :general311:
په په هم یه فصل داره با آرامش بیشتری بازی میکنه ولی بقیه نمیزارن این دوباره فوران میکنه :general211:

منظورم شما نبودی... این دوستمون دیگه خیلی داره تند میره وگرنه از حضور مادریدی های عزیز و کل کل محترمانه باهاشون عمیقا استقبال میکنم. سبک کل کل این دوستمون بیشتر شبیه ورزش 3 هست.

اون زمانی هم که بارسا سوم شده بود به خاطر مشکلات کاری و تحصیلی نمیتونستم اینجا سر بزنم، از فردا هم احتمالا خیلی کمتر اینجا بیام وگرنه قبل از بازی مادرید که سوم بودیم تو این تاپیک خیلی فعال بودم.

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آقای usa چند سالته؟ البته ادب و شعور به سن نیست همینطوری کلا پرسیدم.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اولا من قصد بی احترامی به کسی و نداشتم
دوما اگه کسی از حرف ای من ناراحت شده این شهامت دارم که همین جا ازش عذر خواهی میکنم
سوما 27 حالا شما چندین ؟

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
منظورم شما نبودی... این دوستمون دیگه خیلی داره تند میره وگرنه از حضور مادریدی های عزیز و کل کل محترمانه باهاشون عمیقا استقبال میکنم. سبک کل کل این دوستمون بیشتر شبیه ورزش 3 هست.

اون زمانی هم که بارسا سوم شده بود به خاطر مشکلات کاری و تحصیلی نمیتونستم اینجا سر بزنم، از فردا هم احتمالا خیلی کمتر اینجا بیام وگرنه قبل از بازی مادرید که سوم بودیم تو این تاپیک خیلی فعال بودم.
منم نمیام چک کنم کی اومد کی نیومد. کلی گفتم
این رفیقمون هم چند وقتی میشه میان
شما که بودی یادمه منم اون یوزرم بن شد :general612:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
همین تیم کابوستون هست و بس
خودتم خوب میدونی بارسا تو رشوه دادن و همه مسائل خیلی وضعش خراب هست و گندش بدجور در میاد و اگر اسپانیا مسئولینش جدی وارد عمل بشن باید بلایی که سره یونتوس اومد یه زمانی سره بارسا هم بیاد

اینکه که تخلف کوچیکشون هست یه روزم گاو بندی با داوریها هم مشخص میشه

Chelsea accussed of fixing Eredivisie

:D:D:D:D

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اولا من قصد بی احترامی به کسی و نداشتم
دوما اگه کسی از حرف ای من ناراحت شده این شهامت دارم که همین جا ازش عذر خواهی میکنم
سوما 27 حالا شما چندین ؟

هم سنیم. امیر خان فارغ از بحث های هواداری، جو اینجا با محیط های دوستانه صمیمی بیرون یه خورده فرق میکنه. میدونم قصدی نداشتی ولی اگه یه خرده ملوتر برخورد کنی ما همه ممنونت میشیم.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
هم سنیم. امیر خان فارغ از بحث های هواداری، جو اینجا با محیط های دوستانه صمیمی بیرون یه خورده فرق میکنه. میدونم قصدی نداشتی ولی اگه یه خرده ملوتر برخورد کنی ما همه ممنونت میشیم.

داداش من خودم یه جوری م سره فوتبال اما شمارو نمیدونم
اگه مادرید یه بازی ببازه خونه واسم میشه جهنم یعنی دس خودم نیس دیگه اخلاق م این جوریه
خیلی خیلی حساسم
اما باشه چشم حتما رعایت میشه

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
جالبه دوستمون میگه طرفدارای بارسا 5 ساله بارسایی شدن در حالی که من خودم اون بارسای اواخر دهه نود رو بیشتر دوست داشتم زمانی که ریوالدو و کلایورت مهاجماش بودن
از طرفی دقیقا برعکسش خیلی از طرفدارای فعلی رئال طرفدار رئال نیستن بلکه طرفدارای رونالدو هستن که اگه فرض محال فردا کریس بیاد بارسلونا اینا میشن طرفدار بارسلون
یه عدشونم طرفدار مورینیو بودن که با رفتن خوزه به تیم دیگه شدن طرفدار اون تیم
به هر حال فوتبال سن و سال نمبشناسه یه عده جوونترن خب تیمایی امثال چلسی تو لیست انتخابشون برای تیم مورد علاقشون بوده ما قدیمیتر ها هم که تکلیفمون معلومه

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
فک کنم تو داری بیشتراز همه ی ما احساس گرما میکنی
ایسکو رو ول کن از خودت بگو استوا تشریف داری برادر.....
یا....7 تا رو یادت انداختم

من به نژاد سگه اشاره کردم حرف بدی نزدم حالا قزوینی نه آلمانی یا هر جا که تو دوست داری

بالا