• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
جالبه دوستمون میگه طرفدارای بارسا 5 ساله بارسایی شدن در حالی که من خودم اون بارسای اواخر دهه نود رو بیشتر دوست داشتم زمانی که ریوالدو و کلایورت مهاجماش بودن
از طرفی دقیقا برعکسش خیلی از طرفدارای فعلی رئال طرفدار رئال نیستن بلکه طرفدارای رونالدو هستن که اگه فرض محال فردا کریس بیاد بارسلونا اینا میشن طرفدار بارسلون
یه عدشونم طرفدار مورینیو بودن که با رفتن خوزه به تیم دیگه شدن طرفدار اون تیم
به هر حال فوتبال سن و سال نمبشناسه یه عده جوونترن خب تیمایی امثال چلسی تو لیست انتخابشون برای تیم مورد علاقشون بوده ما قدیمیتر ها هم که تکلیفمون معلومه
انصافا این پستت فصل الخطاب بود.
بازیکنت دزده، فلانی اسم سگش رو گذاشته مسی، ما تو عرشیم، ما فلانیم و بیساریم...بچه بازی و کمال بی‌ادبی توامان در بازیکنان و طرفدارای رئال موج می‌زنه
به خدا زشته با اینا کل‌کل می‌کنید، من که فقط میخونم...کاش اتلتیکو مادرید چار تا طرفدار اینجا داشت با اونا کل‌کل می‌کردیم

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
این کمک داورهای بازی های سیتی چرا اینطورین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سیلوا به اندازه 3-4 متر تو آفساید بود!!!!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خیلی جالب هست اقای فوی و تیم داوریش کاملا سمت سیتی غش کردن پنالتی سیتی رو خوب میگیرن افسایدش رو نمیبینن
اما بازی باهال سیتی 2پنالتی هال گرفته نشد جام رو بدین سیتی بره دیگه

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
واقعا این وضع داوری داره آبروی لیگ برتر رو می‌بره، برای سیتی تو این فصل این بار اول نیست!
دو سال پیش هم تو دو - سه تا بازی‌شون داوری خیلی بد عمل کرد...من که دیگه از شک به یقین رسیدم.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
سوسیداد همون تیمی بود که ............

فرستاده شده از GT-I9505ِ من با Tapatalk

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
در بازی که واقعآ بد شانس بودیم(2 بار تیر دروازه زدیم و کلی موقعیت خراب کردیم) و در بدترین زمان ممکن داور یه گل مفت رو به وستهام هدیه داد خدا رو شکر تونستیم برگردیم و بازی رو ببریم...
این وستهام عجب دفاعی میکرد تا وقتی گل دوم رو خوردن!!!روی اتوبوس چلسی و مورینیو رو سفید کرده بودن و 11 نفری ریخته بودن تو محوطه جریمه خودشون!!!(زمینشون هم کوچکتر از بقیه زمینها به نظر میومد یا ایراد از فیلم برداریشون بود!!!)
داور بازم داشت کار دستمون میداد ولی تیم 12 نفره حریفو بردیم،هفته آینده با پیروزی مقابل سیتی دیگه میریم که رسمآ قهرمانیمونو جشن بگیریم...ynwa:general206:
تبریک به دوستان گل لیورپولی...:)
فاصلمون با آرسنال هم بالاخره به چیزی که گفته بودم رسید و 10 تا شد!!!هر چند بعد از بردشون مقابل تاتنهام تو وایت هارت لین دیگه منم فک نمیکردم اختلافمون 2 رقمی بشه که شد،ولی به هر حال امیدوارم آرسنال بتونه سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیره...

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
در بازی که واقعآ بد شانس بودیم(2 بار تیر دروازه زدیم و کلی موقعیت خراب کردیم) و در بدترین زمان ممکن داور یه گل مفت رو به وستهام هدیه داد خدا رو شکر تونستیم برگردیم و بازی رو ببریم...
این وستهام عجب دفاعی میکرد تا وقتی گل دوم رو خوردن!!!روی اتوبوس چلسی و مورینیو رو سفید کرده بودن و 11 نفری ریخته بودن تو محوطه جریمه خودشون!!!(زمینشون هم کوچکتر از بقیه زمینها به نظر میومد یا ایراد از فیلم برداریشون بود!!!)
داور بازم داشت کار دستمون میداد ولی تیم 12 نفره حریفو بردیم،هفته آینده با پیروزی مقابل سیتی دیگه میریم که رسمآ قهرمانیمونو جشن بگیریم...ynwa:general206:
تبریک به دوستان گل لیورپولی...:)
اره دیگه باز داستان شروع شد
دروازه بان وستهام اول توپ رو میزنه پنالتی میگیره داور
بعد تیرک وستهام هم که یادت رفت ودقایق اخر نزدیک محوطه لیورپول هند میکنن داور نمیگیره برای وستهام

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
سیتی بازی رفت با کمک داور ما رو برد ولی برگشت تو آنفیلده...بازی با چلسی هم تو آنفیلده، راه قهرمانی از لیورپول می‌گذره
YNWA

babelirani

Registered User
لایک‌ها
127
امیدوارم امسال لیورپول قهرمان بشه چون به طرز وحشتناکی حالم داره از منچستر سیتی بهم میخوره

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
خدایا سوارس و پوگبا را قسمت ما کن

فرستاده شده از GT-I9505ِ من با Tapatalk

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
یکی دیگه تهمت مولتی یوزر بودن میزنه، مدیر که خودش هم در جریان اصل قضیه هست پست منم در کنار پستش پاک میکنه
با زجر و مشقت دو تا عکس آپلود کرده بودیم ها

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
یکی دیگه تهمت مولتی یوزر بودن میزنه، مدیر که خودش هم در جریان اصل قضیه هست پست منم در کنار پستش پاک میکنه
با زجر و مشقت دو تا عکس آپلود کرده بودیم ها
خدا رو شکر جناب مهرداد وبقیه مدیرای محترم این بخش همیشه بدون جانب داری برخورد کردن
شما هم قشنگ به من با اون دوست عزیزتون توهین کردین اینجا کل کل راجب تیمهاست نه اینکه بیایم بحث رو شخصیش کنین و به کسی توهین کنین
در ضمن سیتی اون بازی رو 4به 1برد و پنالتی ساوتهمپتون دایو بود و بیخودی پنالتی گرفتن براش اینو گفتم که اون افساید اصلا تاثیر گذار نبود تو نتیجه

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بارها از دوستان خواهش شده که اولا به همدیگه و به تیمها و بازیکنا بی احترامی نکنن و اگه پستی دیدن ریپورت بدن و جواب ندن چون وقتی پستی حذف میشه به تبع اون پستهایی که اون پست مورد دار رو هم نقل قول کرده باشند یا حذف میشن یا در بهترین حالت ویرایش میشن

این حق رو به مدیرا بدید که ویرایش پست ها در این حجم بالا هم بسیار وقت گیر هست

بعضی پستهای بچه ها رو میبینم واقعا در حد کل کل بچه های ۱۳ ۱۴ ساله است
این خوب نیست
شان همه بچه های اینجا خیلی بالاتر از اینهاست

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
خدا رو شکر جناب مهرداد وبقیه مدیرای محترم این بخش همیشه بدون جانب داری برخورد کردن
شما هم قشنگ به من با اون دوست عزیزتون توهین کردین اینجا کل کل راجب تیمهاست نه اینکه بیایم بحث رو شخصیش کنین و به کسی توهین کنین
در ضمن سیتی اون بازی رو 4به 1برد و پنالتی ساوتهمپتون دایو بود و بیخودی پنالتی گرفتن براش اینو گفتم که اون افساید اصلا تاثیر گذار نبود تو نتیجه
حرفی که شما زدید در مورد مولتی یوزر بودن رو قبلا یکی دیگه از دوستان گفته بودند که بن شدند
شما یکی از کاربرای خوب بخش هستید، اصلا ازتون انتظار نداشتم که این بحث رو جلو بکشید و ندونسته و فقط از روی شباهت نام کاربری تهمت بزنید...حالا خودتون قضاوت کنید کی توهین کرده؟
شما @ رو فشار بدید، بعد یه نام رندوم تایپ کنید ببینید چند تا یوزر مشابه پیشنهاد میشه...آیا همه اینها مال یه فرده؟

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
حرفی که شما زدید در مورد مولتی یوزر بودن رو قبلا یکی دیگه از دوستان گفته بودند که بن شدند
شما یکی از کاربرای خوب بخش هستید، اصلا ازتون انتظار نداشتم که این بحث رو جلو بکشید و ندونسته و فقط از روی شباهت نام کاربری تهمت بزنید...حالا خودتون قضاوت کنید کی توهین کرده؟
شما @ رو فشار بدید، بعد یه نام رندوم تایپ کنید ببینید چند تا یوزر مشابه پیشنهاد میشه...آیا همه اینها مال یه فرده؟
برادر بیخیال عدالت برقرار شد پستها پاک شد

بالا