• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
یکم لحن صحبت کردنت رو درست کن اینجا چاله میدون یا قهوه خونه قنبر نیست اینطور صحبت میکنی
اون از کامنت قبلت یه جات داره میسوزه اینم از این که خودت رو نادونی زدی فلان
میگم انقدر باحرص تمام راجب چلسی صحبت میکنی که فشارت میزنه بالا مواظب باش
ربطش میدی به لیورپول تیرک رو به قول معروف بازی چلسی به چشمت نمیاد و فقط ضدش میتونی اینجا بنویسی عیب نداره فقط مواظب سلامتی خودت باش
آروم،آروم،آروم باش آفرین واسه سلامتیت ضرر داره...
مگه من چی گفتم؟البته میدونم این روزا خیلی فشار روت هست و دنبال بهونه ای تا از کوره در ری!!!(بالاخره از دست دادن زحمت 1 سال در چند روز خیلی فشار وارد میکنه!)
آخه چلسی اصلا چیه که من بخوام با حرص راجبش صحبت کنم؟چلسی رو که همیشه درسته قورتش دادیم و یه بارم ابر و مه و خورشید و باد و زمین و زمان دست به دست هم دادن تا ما رو ببره!!!وگرنه هم جلوی لیور هم بارسا حرف زیادی واسه گفتن نداشته...
آخه گفتی زدیم به تیرک انگار به تیر زدن گل حساب میشه!؟میگم اگه تیر دروازه هم گل بود الان لیورپول 3 4 سال بود تو بیگ4 بود و سوارز هم تمام رکوردها رو شکسته بود!!!
پاستوره به اون زیبایی بازیکناتون رو دربیل میکنه و یه گل استثنایی میزنه میگی شانسی بود!!!گل نبود!!!اشتباه دفاع بود!!!گل مسخره ای بود!!!فلان بود بهمان بود!!!
اونی که باید مواظب سلامتی خودش باشه تویی عزیز،یه لیوان آب سرد بخور کمی خنک شی...:)

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
چرا عزیزم بدون اشتباه حریف هم میشه گل زد! خلاقیت فردی یا شوت یا حرکت تیمی رو در نظر بگیر که تیم مقابل قادر به دفعش نیست نه اینکه اشتباه کنه نه , توانش نمی رسه که دفع کنه و در نهایت به گل ختم میشه! کاری که امسال همین لیورپول خودتون و خصوصا سوارز زیاد انجام داد!
داداش بالاخره همه ی اینا هم که باشه بازم حریف هم اشتباه میکنه که گل رو بزنی دیگه!!!
مثلا نمیتونن پاسهای بازیکنای بارسا رو قطع کنن چون جایگیرشون و زمانبندیشونو... اشتباهه و گل رو میخورن!!!
اشتباه میکنن و از سوارز دریبل میخورن و میزنه تو گل!!!
بالاخره هر جوری حساب کنی میشه مقصر پیدا کرد...

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
آروم،آروم،آروم باش آفرین واسه سلامتیت ضرر داره...
مگه من چی گفتم؟البته میدونم این روزا خیلی فشار روت هست و دنبال بهونه ای تا از کوره در ری!!!(بالاخره از دست دادن زحمت 1 سال در چند روز خیلی فشار وارد میکنه!)
آخه چلسی اصلا چیه که من بخوام با حرص راجبش صحبت کنم؟چلسی رو که همیشه درسته قورتش دادیم و یه بارم ابر و مه و خورشید و باد و زمین و زمان دست به دست هم دادن تا ما رو ببره!!!وگرنه هم جلوی لیور هم بارسا حرف زیادی واسه گفتن نداشته...
آخه گفتی زدیم به تیرک انگار به تیر زدن گل حساب میشه!؟میگم اگه تیر دروازه هم گل بود الان لیورپول 3 4 سال بود تو بیگ4 بود و سوارز هم تمام رکوردها رو شکسته بود!!!
پاستوره به اون زیبایی بازیکناتون رو دربیل میکنه و یه گل استثنایی میزنه میگی شانسی بود!!!گل نبود!!!اشتباه دفاع بود!!!گل مسخره ای بود!!!فلان بود بهمان بود!!!
اونی که باید مواظب سلامتی خودش باشه تویی عزیز،یه لیوان آب سرد بخور کمی خنک شی...:)
همین دیگه باهات برخورد نمیشه تو این تاپیک هرجور اراجیف رو راجب چلسی میگی و بدترین توهین هارو میکنی بعد میگی چی گفتی
منبعد پی اس جی هم کنار یوزرت اضافه کن بشه سه تیم انقدر بهش علاقه داری بعد یروز اینا باهم بازی داشته باشن معلوم نیست میخوای کدوم طرفی خوشحالی کنی
تویی که اسم چلسی میاد منفجر میشی للاهی شده بازی خوبم میکنه فقط یجور میای یه حرفی زده باشی فقط پنالتی اینجور بود 4تا خطا برای حریف نگرفتن گلها شانسی بود چی میگی تکلیفت با خودت معلوم نیست فکر میکنی یروز اینجا کامنت نزاری نگرانت میشن اینجا
همیشه چلسی رو قورت دادیم کلا از پستات 80 درصدش جفنگ هست علیه چلسی

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
همین دیگه باهات برخورد نمیشه تو این تاپیک هرجور اراجیف رو راجب چلسی میگی و بدترین توهین هارو میکنی بعد میگی چی گفتی
منبعد پی اس جی هم کنار یوزرت اضافه کن بشه سه تیم انقدر بهش علاقه داری بعد یروز اینا باهم بازی داشته باشن معلوم نیست میخوای کدوم طرفی خوشحالی کنی
تویی که اسم چلسی میاد منفجر میشی للاهی شده بازی خوبم میکنه فقط یجور میای یه حرفی زده باشی فقط پنالتی اینجور بود 4تا خطا برای حریف نگرفتن گلها شانسی بود چی میگی تکلیفت با خودت معلوم نیست فکر میکنی یروز اینجا کامنت نزاری نگرانت میشن اینجا
همیشه چلسی رو قورت دادیم کلا از پستات 80 درصدش جفنگ هست علیه چلسی
من هنوزم میگم چی گفتم؟؟؟چون چیزی نگفتم!!!
میخوای کریستال پالاس رو هم اضافه کنم و بشن 4 تا!!!؟خخخ
چلسی؟؟؟منفجر؟؟؟خخخ باو تو حالت خوب نیست امروز،معلومه کی منفجر میشه!!!
من اولش هم چیزی نگفتم ولی تویی که با بی منطقی جواب دادی و بحث رو بیراهه کشیدی!!!
وقتی میگم چلسی شانس آورده ایبرا نیست دروغ میگم؟از نظر تو بودن نبود ایبرای به اون بزرگی هیچ فرقی به حال چلسیتون نمیکنه و در هر صورت پی اس جی رو له خواهید کرد!!!مشخصه کی داره با تعصب نظر میده!!!
من نظر خودمو دادم چون یکی از دوستان گفته بود هرکی نظر خودشو راجع به 4 بازی بگه!!!شما چرا جوش میاری و از کوره در میری و بعدشم اینارو به من نسبت میدی؟
بعدشم صعود هیچ کدوم از اینا و حتی قهرمانیشون فرقی به حال من نمیکنه چون میدونم بارسا با این وضعیت قهرمان نمیشه پس امیدوارم تیمی مثل پی اس جی یا چلسی که تازه به دوران رسیده هستن و جامی ندارن قهرمان بشن تا تیمی مثل ریال یا بایرن!!!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
امشب 3 تا دیگه به دورتموند میزنیم
نوش جونشون باشه

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دقیقه 36 نیمه اول. دورتموند 2 تا به رئال زده. البته من مطمئن رئال گل خواهد زد.
چلسی هم یه گل به پی اس جی زده

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
این کبریت بى خطر(ریال) بازم که داره تحقیر میشه!!!خخخ
اونطرف هم واقعآ بدون ایبرا پی اس جی یه مار بی دندون هست!!!
امشب 3 تا دیگه به دورتموند میزنیم
نوش جونشون باشه

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general404::general404::general404::general404::general404::general404::general404::general206::)

Last edited:

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
مدعیان امسال بایرن و بارسا و اتلتیکو هستند
شایسته ترن
هر چند چلسی بیاد از این مرحله پای فیناله ولی منطقی بنگریم اون 3 تیم شایسته ترن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این میخیتاریان به تنهایی 3 تا فرصت 100% گلزنی رو از دست داده.
ولی رئال گل خواهد زد.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
گل هم زده تا حالا این میختاریان تو زندگیش؟ بازی قبل هم ۲-۳ تا فرصت خیلی خوب را هدر داد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته کاسیاس هم فوق العاده بوده . 2 3 تا واکنش عالی نشون داده.
از اون طرف چلسی هم 2 تا به تیر افقی دروازه زده و فعلا 1 0 جلو هست

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
درود بر روان پاک مورینیوی کبیر
درود بر دمبا با . شورله . کیهیل . ویلیان و چک
درود بر عشق من چلسی
بد خواهای چلسی کجان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

درود بر مورینیووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووو . آقای خاص دنیای فوتبال

آقای hamedovic یادته ؟ یادته ؟ کی گفتم چلسی جز 4 تاباختی . مرد باش ولی سر حرفت باش

درود بر چلسی کبیرررررررررررررررررررر

بایرن . بارسا . رئال . چلسی

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
مهرداد جان متاسفانه این دفعه پیش بینیت محقق نشد :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب بازی ای بود بازی چلسی. انصافا چلسی برتر بود. 2 تا تیر افقی زد و پی اس جی اومده بود برای دفاع بخصوص تو نیمه دوم

رئال هم انصافا شانس اورد. 3 تا میخیتاریان نزد. یه دونه گروس گرویتز نزد. البته از اون طرف هم رئال پنالتی خراب کرد.

در کل بازی کردن با چلسی هم اسون نیست. بارسا و رئال به نظر من با این دفاع های داغونی که دارن شانس زیادی برای قهرمانی ندارن.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

مهرداد جان متاسفانه این دفعه پیش بینیت محقق نشد :D

اخه فکر کنم رونالدو رو هم بازی نداد. فکر میکردم حالا که 2 تا عقب افتاده رونالدو رو بیاره تو زمین. من نیمه دوم زدم بازی چلسی رو دیدم. رونالدو رو اورد یا نه ؟
در کل دورتموند شایسته بود و حذف شد. اگه جای میخیتاریان ، ماریو گوتزه بود الان یا رفته بودن مرحله بعد یا تو وقت های اضافی بودن

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
نبود زلاتان کار خودشو کرد و در بازی که کاوانی به تنهایی پی اس جی رو نابود کرد چلسی مثل همیشه با چاشنی شانس بالا اومد...
اونطرفم که میختاریان چی میشه گفت بهش؟7 متر دروازه هست در بهترین شرایط درست جایی میزنه که کاسیاس وایستاده!!!
واقعآ این دورتموند عجب تیمیه،حیف شد...
در کل راحت میشه گفت 2 تیمی که مستحق بالا اومدن بودن حذف شدن و 2تیمی که شانس یارشون بود و ضعیف تر بازی کردن بالا اومدن!!!فوتباله دیگه...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
دورتموند فصل پیش در بازی برگشت حقش نبود بیاد بالا و اومد. هیگواین و اوزیل اون بازی 3-4 تا گل صد درصد رو گل نکردن! این دفعه که خیلی موقعیت داشتن نیومدن. البته رئال هم موقعیت کم نداشت.

بالا