احسانبزرگي
Registered User
انصافا امسال چلسی بخاطر نداشتن مهاجم 6دانگ ضربه خورد
به امید خدا با اومدن مانزو ودیگو این جای خالی پر میشه اونم اساسی
به امید خدا با اومدن مانزو ودیگو این جای خالی پر میشه اونم اساسی
آروم،آروم،آروم باش آفرین واسه سلامتیت ضرر داره...یکم لحن صحبت کردنت رو درست کن اینجا چاله میدون یا قهوه خونه قنبر نیست اینطور صحبت میکنی
اون از کامنت قبلت یه جات داره میسوزه اینم از این که خودت رو نادونی زدی فلان
میگم انقدر باحرص تمام راجب چلسی صحبت میکنی که فشارت میزنه بالا مواظب باش
ربطش میدی به لیورپول تیرک رو به قول معروف بازی چلسی به چشمت نمیاد و فقط ضدش میتونی اینجا بنویسی عیب نداره فقط مواظب سلامتی خودت باش
داداش بالاخره همه ی اینا هم که باشه بازم حریف هم اشتباه میکنه که گل رو بزنی دیگه!!!چرا عزیزم بدون اشتباه حریف هم میشه گل زد! خلاقیت فردی یا شوت یا حرکت تیمی رو در نظر بگیر که تیم مقابل قادر به دفعش نیست نه اینکه اشتباه کنه نه , توانش نمی رسه که دفع کنه و در نهایت به گل ختم میشه! کاری که امسال همین لیورپول خودتون و خصوصا سوارز زیاد انجام داد!
همین دیگه باهات برخورد نمیشه تو این تاپیک هرجور اراجیف رو راجب چلسی میگی و بدترین توهین هارو میکنی بعد میگی چی گفتیآروم،آروم،آروم باش آفرین واسه سلامتیت ضرر داره...
مگه من چی گفتم؟البته میدونم این روزا خیلی فشار روت هست و دنبال بهونه ای تا از کوره در ری!!!(بالاخره از دست دادن زحمت 1 سال در چند روز خیلی فشار وارد میکنه!)
آخه چلسی اصلا چیه که من بخوام با حرص راجبش صحبت کنم؟چلسی رو که همیشه درسته قورتش دادیم و یه بارم ابر و مه و خورشید و باد و زمین و زمان دست به دست هم دادن تا ما رو ببره!!!وگرنه هم جلوی لیور هم بارسا حرف زیادی واسه گفتن نداشته...
آخه گفتی زدیم به تیرک انگار به تیر زدن گل حساب میشه!؟میگم اگه تیر دروازه هم گل بود الان لیورپول 3 4 سال بود تو بیگ4 بود و سوارز هم تمام رکوردها رو شکسته بود!!!
پاستوره به اون زیبایی بازیکناتون رو دربیل میکنه و یه گل استثنایی میزنه میگی شانسی بود!!!گل نبود!!!اشتباه دفاع بود!!!گل مسخره ای بود!!!فلان بود بهمان بود!!!
اونی که باید مواظب سلامتی خودش باشه تویی عزیز،یه لیوان آب سرد بخور کمی خنک شی...
من هنوزم میگم چی گفتم؟؟؟چون چیزی نگفتم!!!همین دیگه باهات برخورد نمیشه تو این تاپیک هرجور اراجیف رو راجب چلسی میگی و بدترین توهین هارو میکنی بعد میگی چی گفتی
منبعد پی اس جی هم کنار یوزرت اضافه کن بشه سه تیم انقدر بهش علاقه داری بعد یروز اینا باهم بازی داشته باشن معلوم نیست میخوای کدوم طرفی خوشحالی کنی
تویی که اسم چلسی میاد منفجر میشی للاهی شده بازی خوبم میکنه فقط یجور میای یه حرفی زده باشی فقط پنالتی اینجور بود 4تا خطا برای حریف نگرفتن گلها شانسی بود چی میگی تکلیفت با خودت معلوم نیست فکر میکنی یروز اینجا کامنت نزاری نگرانت میشن اینجا
همیشه چلسی رو قورت دادیم کلا از پستات 80 درصدش جفنگ هست علیه چلسی
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general404::general404::general404::general404::general404::general404::general404::general206:امشب 3 تا دیگه به دورتموند میزنیم
نوش جونشون باشه
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
البته من مطمئن رئال گل خواهد زد.
..... و نزد!ولی رئال گل خواهد زد.
..... و نزد!
مهرداد جان متاسفانه این دفعه پیش بینیت محقق نشد