• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
من جای تو بودم دیگه حرف نمیزدم
شانس ؟
2 تا تیرک
له کرده بودن پاری سن ژرمن و میگی شانس
به من چه!؟مبارکتون باشه!!!
نه تو رو خدا تو بازی که باید 2 تا گل میزدید هم میومدید اتوبوس میچیدین و دفاع میکردین!!!خخخ
(پی اس جی در اکثر مواقع بازی رو خوب کنترل کرد!حتی دورتموند رو دروازه ریال خیلی بیشتر از اینی که بهش میگی له کردن موقعیت داشت!!!)
البته تقصیری هم ندارید!!!اونقدر بازی اوتوبوسی از تیمتون دیدید که اگه تو یه بازی یه ذره برتر از حریف باشه اسمشو میزارید له کردن!!!:)
به هر حال تبریک ولی دیگه پستی از من نقل قول نکن،.....................................

Last edited by a moderator:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
البته اونور کاوانی هم یه موقعیت خیلی خوب داشت که اگر قبل از خوردن توپ به زمین شوتش رو میزد گل میشد. هازارد به نظر مریض میومد تا مصدوم، چشاش قرمز بودن!!!
قلبم اومد دهنم هازارد تعویض شد خدارو شکر شورله جبران کرد عالی البته جناب هازارد یجورایی هوایی شده سمت پی اس جی پیراهن تیمو میپوشه و گفته همسرم بگه بهتره برم پی اس جی روش فکر میکنم و غیره
دمبابا هم بازیکن عالی هست ولی خودشم گفته فصل بعد میره فصل بعد هم احتمال زیاد کاستا و مانزو بیان عملا فرصت بازی خیلی کم به 2تا3تا بازیکن میرسه

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دورتموند فصل پیش در بازی برگشت حقش نبود بیاد بالا و اومد. هیگواین و اوزیل اون بازی 3-4 تا گل صد درصد رو گل نکردن! این دفعه که خیلی موقعیت داشتن نیومدن. البته رئال هم موقعیت کم نداشت.
البته یادت باشه بازی برگشت لواندوفسکی یدونه تیرک کوبید و یدونه تک به تک 100در 100 هم دورتموند از دست داد بازیکن ترکیه ایش
در مجموع دورتموند فراتر از انتظارات ظاهر شد فکر کنم بایرن الان رویس رو هم بگیره از دورتموند

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
دمش گرم دمبا مسلمونه خیلی هم بی ادعا و مظلوم هست خوشحالم که یه همچین بازیکنی باعث صعود تیمی به مرحله ی نیمه نهایی شد مورینیو باید بیشتر بهش بازی بده

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
چلسی تا وقتی که عقب بود خوب بازی کرد انصافا و بعدش هم با دفاع اتوبوسی برد
گل دمبابا رو چند بار نگاه کردم، اصلا آفساید نیست چون ژاله اون طرف چند سانتی جلو طرف وایستاده بود، احمق!
بازیکنای PSG اگر کمی دقت می‌کردن می‌تونستن تو همون لحظاتی که چلسی بازی خودش رو ارائه میداد به گل برسن، نمونه ش هم دو تا تک به تکی که کاوانی خراب کرد

رئال هم که دقیقه 15 یه پنالتی بی‌مورد براش گرفتن، انصافا اصلا پنالتی نبود چون اون دستی که توپ بهش خورد کاملا بسته بود و پشت بازیکن قفل شده بود...از اون که بگذریم حتی مشکوک بود که بازیکن توی محوطه باشه ولی با این حال بازم دم وایدنفلر گرم!
چه بازی کرد دیشب رویس، اون از دو تا گلش، اون هم از پاس‌های فوق العاده‌ش. واقعا دورتموند به خودش باخت...باید هر طوری بود با گوتزه تمدید می‌کردن، میختاریان خوبه ولی واقعا در حد گوتزه نیست

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
کی بود می‌گفت PSG رو له کردیم؟
شاید به این بشه گفت له کردن، اونم شاید:
Capture.JPG

ولی مطمئنا این اسمش له کردن نیست:
2.JPG

نبود ایبراهیمویچ تو ترکیب PSG کار خودش رو کرد.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چلسی تا وقتی که عقب بود خوب بازی کرد انصافا و بعدش هم با دفاع اتوبوسی برد
گل دمبابا رو چند بار نگاه کردم، اصلا آفساید نیست چون ژاله اون طرف چند سانتی جلو طرف وایستاده بود، احمق!
بازیکنای PSG اگر کمی دقت می‌کردن می‌تونستن تو همون لحظاتی که چلسی بازی خودش رو ارائه میداد به گل برسن، نمونه ش هم دو تا تک به تکی که کاوانی خراب کرد

رئال هم که دقیقه 15 یه پنالتی بی‌مورد براش گرفتن، انصافا اصلا پنالتی نبود چون اون دستی که توپ بهش خورد کاملا بسته بود و پشت بازیکن قفل شده بود...از اون که بگذریم حتی مشکوک بود که بازیکن توی محوطه باشه ولی با این حال بازم دم وایدنفلر گرم!
چه بازی کرد دیشب رویس، اون از دو تا گلش، اون هم از پاس‌های فوق العاده‌ش. واقعا دورتموند به خودش باخت...باید هر طوری بود با گوتزه تمدید می‌کردن، میختاریان خوبه ولی واقعا در حد گوتزه نیست
اره چلسی هم دقت میکرد میتونست همون نیمه اول با موقعیتی که کیهیل از دست داد کار رو تموم کنه
انصاف هم خوب چیزیه کلا پی اس جی دفاعی بود و رو ضد حمله دل بسته بود اونوقت چلسی باز متهم میشه به اتوبوسی بازی کردن
در ضمن اون توپ که دمبابا رسید قبلش به پای یکی از بازیکنهای پی اس جی هم برخورد کرد رسید بهش یعنی دودوزه در هیچ صورت افساید نبود

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
کی بود می‌گفت PSG رو له کردیم؟
شاید به این بشه گفت له کردن، اونم شاید:
مشاهده پیوست 567933

ولی مطمئنا این اسمش له کردن نیست:
مشاهده پیوست 567932

نبود ایبراهیمویچ تو ترکیب PSG کار خودش رو کرد.
شما و اون دوست گرامیتون بلاخره یه چیزی علیه چلسی بگین پی اس جی هم شانس اورد شاه ماهی چلسی همون اول تعویض شد
به قول معروف عکس چیزی که میخواستین ثابت شد هی حاشیه دارین میرین اون دوست عزیزتم تبریک گفت رفت باز شما ول نمیکنی

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دوستان پیشبینیتون واسه این چهارتا بازی چیه همینجا بگین ببینیم چی در میاد:rolleyes:بارسا و اتلتیک من میگم 0-0 میشه و اتلتیکومیره بالا بازی پاریس و چلسی 2-1 چلسی میبره و پاریس میره بالا بایرن 3-0 منچستر رو میزنه و میره بالا دورتموند هم 2-1 از رئال میبازه و رئال میره بالا
2تای اول که غلط تا اینجا :دی
امشبم ما صعود میکنم سه تا شه، به بارسا کلاً کاری ندارم اون حالا هر چی شد!

Last edited:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
چلسی صعود کرد
رئال ماد رییییدم صعود کرد اما با بدبختی
تیمی که فقط ادعا داره و جلوی دورتموند که 7,8 تا بازیکن اصلیش نبودن و 14,15 تا موقعیت واسه دورتمند
برن خداشونو شکر کنن که بازیکنای دورتمند بی دقت بودن وگرنه مادرید با تحقیر شدن حذف میشد

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چلسی صعود کرد
تیمی که فقط ادعا داره و جلوی دورتموند که 7,8 تا بازیکن اصلیش نبودن و 14,15 تا موقعیت واسه دورتمند
برن خداشونو شکر کنن که بازیکنای دورتمند بی دقت بودن وگرنه مادریییید با تحقیر شدن حذف میشد
احتمالا الان بایرن دید دیشب رویس خوب بوده اونم بگیره

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اره دقیقا

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
چلسی صعود کرد
برن خداشونو شکر کنن که بازیکنای دورتمند بی دقت بودن وگرنه مادرید با تحقیر شدن حذف میشد
چلسی صعود کرد
رئال مادریدم صعود کرد اما با بدبختی؟
مدیر داشت اینجا تو مادرید رو اینجوری کش نمیدادی :general502:
چلسی دقیقه 87 گل زد فک کنم ؟
پس اصلن کاری به چلسی نداشته باشه از اول درباره رئال بگو :general707:
تحقیر
معلوم بود دورتموند حمله میکنه و رئال باید ضد حمله بزنه
ضد حمله بدون رونالدو :general701:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
قبل بازی خیلی کری میخوندید دورتموند رو تحقیر میکنیم انتقام میگیریم... : ))
شما خوب

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
دوستانی که دقیق گل دوم چلسی رو دیدن انصافا روی توپ اول که لوئیز فرستاد تورس قشنگ روی آلک خطا کرد و پرتش کرد اون ور
اگه رو سیستم تونم دارید برید دوباره ببینید خدایی خطا بود عکس شو اگه ببینم جایی میذارم متوجه میشید
داورم که قبلش گفتم پرتغالی و هیچی دیگه حق PSG رو خوردن رفت

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@al2 پستی از من نقل قول کردی؟ notification اومد واسم، اما نمیبینم پستی!!!

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
@al2 پستی از من نقل قول کردی؟ notification اومد واسم، اما نمیبینم پستی!!!
این پستتون رو نقل قول کردم
دورتموند فصل پیش در بازی برگشت حقش نبود بیاد بالا و اومد. هیگواین و اوزیل اون بازی 3-4 تا گل صد درصد رو گل نکردن! این دفعه که خیلی موقعیت داشتن نیومدن. البته رئال هم موقعیت کم نداشت
اومدم صحفه بعد دیدم دقیقا همون حرفی رو که من نوشتم رو قبلش
احسانبزرگي زده دیگه گفتم مثه هم میشه پاکشون کنم
خلاصه حرفم این بود که دورتموند هم قبل از گلهای رئال یه تیرک زد و یه دروازه خالی رو گوندوگان خراب کرد که اگه یکیشون گل میشد کلا روند بازی عوض میشد
دقیقا همون اتفاقی که اگه پنالتی دیماریا گل میشد میتونست اتفاق بیافته و رئال گلهای دیگری رو هم بزنه

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
منچستر . بایرن و ببینیم بارسا. اتلتیکو ؟؟

بالا