• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چلسی 2 تا تیر افقی دروازه زد. 2 3 تا ضربه زد که سیریگو با رشادت مانع از گل شدنش شد.
من طرفدار یونایتد هستم اما حق چلسی صعود بود. پی اس جی خیلی دفاعی و با ترس بازی کرد. بخصوص تو نیمه دوم

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
بازی ها رو کامل ندیدم و اتفاقی گل دوم چلسی رو دیدم که واضحا خطا بود روی ژالت...

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
نبود زلاتان کار خودشو کرد و در بازی که کاوانی به تنهایی پی اس جی رو نابود کرد چلسی مثل همیشه با چاشنی شانس بالا اومد...
اونطرفم که میختاریان چی میشه گفت بهش؟7 متر دروازه هست در بهترین شرایط درست جایی میزنه که کاسیاس وایستاده!!!
واقعآ این دورتموند عجب تیمیه،حیف شد...
در کل راحت میشه گفت 2 تیمی که مستحق بالا اومدن بودن حذف شدن و 2تیمی که شانس یارشون بود و ضعیف تر بازی کردن بالا اومدن!!!فوتباله دیگه...

من جای تو بودم دیگه حرف نمیزدم
شانس ؟
2 تا تیرک
له کرده بودن پاری سن ژرمن و میگی شانس

..................................................................

Last edited by a moderator:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اخه فکر کنم رونالدو رو هم بازی نداد. فکر میکردم حالا که 2 تا عقب افتاده رونالدو رو بیاره تو زمین. من نیمه دوم زدم بازی چلسی رو دیدم. رونالدو رو اورد یا نه ؟
در کل دورتموند شایسته بود و حذف شد. اگه جای میخیتاریان ، ماریو گوتزه بود الان یا رفته بودن مرحله بعد یا تو وقت های اضافی بودن

نه نیمه دوم هم نیاوردش تو.
تازه گل اول را هم رویس روی ریباند توپی که میختاریان زد تو تیر به ثمر رسوند. یه چیزی تو مایه های آرش برهانی خودمونه این میخی :D

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
نبود زلاتان کار خودشو کرد و در بازی که کاوانی به تنهایی پی اس جی رو نابود کرد چلسی مثل همیشه با چاشنی شانس بالا اومد...
اونطرفم که میختاریان چی میشه گفت بهش؟7 متر دروازه هست در بهترین شرایط درست جایی میزنه که کاسیاس وایستاده!!!
واقعآ این دورتموند عجب تیمیه،حیف شد...
در کل راحت میشه گفت 2 تیمی که مستحق بالا اومدن بودن حذف شدن و 2تیمی که شانس یارشون بود و ضعیف تر بازی کردن بالا اومدن!!!فوتباله دیگه...
خوشم میاد از رو نمیری
شاه ماهی چلسی همون اول مصدوم شد بدون اون بردیم تیرک از جاد در اومد با اون 2ضربه کیهیل همون نیمه اول میتونست کار رو تموم کنه
شانس شانس چیز دیگه شکر خدا نمیتونی بگی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بالاخره صعود 2 بخشه دیگه رئال هم تو بازی رفت فرصتهای زیادی داشت و خیلی بهتر بازی کرد. دورتموند بالا هم میرفت جلو بایرن و بارسا یا اتلتیکو شانسی نداشت.

همین چلسی امشب نشون داد که شکست دادنش تیم سختی هست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خوشم میاد از رو نمیری
شاه ماهی چلسی همون اول مصدوم شد بدون اون بردیم تیرک از جاد در اومد با اون 2ضربه کیهیل همون نیمه اول میتونست کار رو تموم کنه
شانس شانس چیز دیگه شکر خدا نمیتونی بگی

یه تیر دروازه شورله زد. یه دونه ضربه ایستگاهی هم اسکار به تیر زد. یه ضربه ایستگاهی دیگه هم زد که خورد به مدافع و داشت میرفت تو گل که سیریگو به سختی گرفتش.
این هازارد چطور مصدوم شد ؟

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
چلسی 2 تا تیر افقی دروازه زد. 2 3 تا ضربه زد که سیریگو با رشادت مانع از گل شدنش شد.
من طرفدار یونایتد هستم اما حق چلسی صعود بود. پی اس جی خیلی دفاعی و با ترس بازی کرد. بخصوص تو نیمه دوم
پی اس جی موقعیتهایی رو خراب کرد که از 10 تا تیر دروازه بیشتر می ارزیدن!!!مخصوصآ اون تک به تکی که مثل اب خوردن میتونست گل کنه کاوانی ولی نکردش!!!یه ذره قدر موقعیتهاشون رو میدونستن خیلی راحت صعود میکردن!!!از سوپر واکنش چک تو آخرین ثانیه های بازی هم انصافآ نباید گذشت...
دفاعی بازی کردن پی اس جی هم طبیعی بود!!!بهترین بازیکنشون رو نداشتن و احتیاجی به حمله و گل هم نداشتن!!!
گل دوم چلسی هم خیلی مشکوک بود...(هم مشکوک به خطا و هم آفساید!)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
بالاخره صعود 2 بخشه دیگه رئال هم تو بازی رفت فرصتهای زیادی داشت و خیلی بهتر بازی کرد. دورتموند بالا هم میرفت جلو بایرن و بارسا یا اتلتیکو شانسی نداشت.

همون نیمه اول جناب مهرداد کیهیل میتونست کار رو تموم کنه توپ به پاش نگرفت یجورایی شبیه توپی بود که بازی با گالا گیرش اومد و گل زد
فقط خداکنه اونورم مصدومیت هازارد طول نکشه

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
البته اونور کاوانی هم یه موقعیت خیلی خوب داشت که اگر قبل از خوردن توپ به زمین شوتش رو میزد گل میشد. هازارد به نظر مریض میومد تا مصدوم، چشاش قرمز بودن!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گل دوم چلسی افساید نبود اما خطا رو نمیدونم. به هر حال تیر دروازه های چلسی هم در حالیکه دروازه بان حرکتی نکرد روی بدشانسی این تیم بود. از اون طرف هم کاوانی و لوکاس مورا خوب بازی نکردن.

بالا اومدن چلسی به نظر من جذابیت بیشتری داره. دوست دارم به رئال بخوره و جدال مورینیو و انجلوتی رو ببینم.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
پی اس جی موقعیتهایی رو خراب کرد که از 10 تا تیر دروازه بیشتر می ارزیدن!!!مخصوصآ اون تک به تکی که مثل اب خوردن میتونست گل کنه کاوانی ولی نکردش!!!یه ذره قدر موقعیتهاشون رو میدونستن خیلی راحت صعود میکردن!!!از سوپر واکنش چک تو آخرین ثانیه های بازی هم انصافآ نباید گذشت...
دفاعی بازی کردن پی اس جی هم طبیعی بود!!!بهترین بازیکنشون رو نداشتن و احتیاجی به حمله و گل هم نداشتن!!!
حالا گل چلسی مشکوک شد
قشنگ میدیدی بازیکن پی اس جی خراب شد رو دمبابا و توپ هم به پای بازیکنان پی اس جی برخورد کرد رسید به دمبابا
......................................

Last edited by a moderator:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

آقا مهرداد البته دورتموند هم تو بازی رفت چندتا موقعیت خوب که میختاریان نقش اولشون بود! رو از دست داد و اگه یک گل زده بود شرایط برای بازی برگشت خیلی متفاوت بود. البته میختاریان تو بازی امشب هم شاهکار بود. در کل دورتموند با شایستگی کامل حذف شد.
تبریک به هواداران دورتموند بخاطر این بازی زیبا و تبریک به هوادارن رءال و چلسی برای صعود تیمهای محبوبشون.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
حالا گل چلسی مشکوک شد
قشنگ میدیدی بازیکن پی اس جی خراب شد رو دمبابا و توپ هم به پای بازیکنان پی اس جی برخورد کرد رسید به دمبابا
اون صحنه رو ندیدم چون مدام کانالها رو عوض میکردم ولی هر وقت زدم شبکه 3 یه موقعیت خوبو پی اس جی خراب کرد!!!معلوم هم بود ا این موقعیتهایی که به راحتی از دست میده چلسی تنبیهش میکنه که کرد...
تبریک به شما و همه هوادارای چلسی،برای من اولش هم گفتم فرقی نمیکرد کی بیاد بالا،ایشالا اگه بارسا قهرمان نشه چلسی میشه نه ریال و بایرن...:)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اون صحنه رو ندیدم چون مدام کانالها رو عوض میکردم ولی هر وقت زدم شبکه 3 یه موقعیت خوبو پی اس جی خراب کرد!!!معلوم هم بود ا این موقعیتهایی که به راحتی از دست میده چلسی تنبیهش میکنه که کرد...
تبریک به شما و همه هوادارای چلسی،برای من اولش هم گفتم فرقی نمیکرد کی بیاد بالا،ایشالا اگه بارسا قهرمان نشه چلسی میشه نه ریال و بایرن...:)
کیهیل همون نیمه اول میتونست گل دوم رو بزنه
من از همه نگران هازاردم نفهمیدم الکس مصدومش کرد یا چیز ذیگه بود داستان

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
شما هم مثل بچه بد افتادی روی دور لج! قبل از بازی زیاد ادعا داشتی حالا که نتیجه چیزی غیر از خواستتون بوده بازم دنبال بهانه جویی و توجیه هستی! تا به اصطلاح کم نیاری این حرکات از یه حدی بگذره به سمت لودگی و دلقک بازی میل می کنه!
در مجموع حق چلسی بود صعود کنه
بپذیر آنچه را که نمی توانی تغییر دهی

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
شما هم مثل بچه بد افتادی روی دور لج! قبل از بازی زیاد ادعا داشتی حالا که نتیجه چیزی غیر از خواستتون بوده بازم دنبال بهانه جویی و توجیه هستی! تا به اصطلاح کم نیاری این حرکات از یه حدی بگذره به سمت لودگی و دلقک بازی میل می کنه!
در مجموع حق چلسی بود صعود کنه
بپذیر آنچه را که نمی توانی تغییر دهی
من قبل بازی کجا با قاطعیت گفتم پی اس جی میاد بالا؟من فقط هفته قبل که نمیدونستم مصدومیت زلاتان چه قدره و به این بازی میرسه یا نه گفتم اگه برسه کار چلسی تمومه ولی بعد اینکه فهمیدم نمیرسه هیچ وقت با قاطعیت نگفتم پی اس جی میاد بالا و حتی گفتم بدون زلاتان به مشکل برمیخوره که خورد!!!
بهانه هم نیست دوست عزیز،پی اس جی خیلی آماتور موقعیتهاشو از دست میداد تا اینکه بدترین زمان چوبشو خورد!!!انصافآ کاوانی و مورا یه ذره دقت میکردن کار چلسی تموم بود!!!
ریال آنجلوتی جلو دورتموند اتوبوس چیده بود و بازی کاملا در اختیار دورتموند بود!!!چون چیزی واسه از دست دادن نداشتن!اینجا هم چلسی باید فشار میاورد چیزی برای از دست دادن نداشت که هی میگین چلسی برتر بود!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کاربران عزیز
لطفا کل کل میکنید به همیدگه بی احترامی نکنید.
ممنونم از همه
پست مورد دار میبینید ریپورت بدید. لطفا پست رو کوت نکنید و پاسخ ندید. فقط ریپورت.
برای چندمین باره که این خواهش رو میکنم.
ممنون از همه

بالا