• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
جهنم استمفورد منتظر پاریسی ها ست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فردا شب و پس فردا شب 4 تا بازی حساس و نفس گیر در انتظارمون هست

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دوستان پیشبینیتون واسه این چهارتا بازی چیه همینجا بگین ببینیم چی در میاد:rolleyes:بارسا و اتلتیک من میگم 0-0 میشه و اتلتیکومیره بالا بازی پاریس و چلسی 2-1 چلسی میبره و پاریس میره بالا بایرن 3-0 منچستر رو میزنه و میره بالا دورتموند هم 2-1 از رئال میبازه و رئال میره بالا

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
رئال 0- دورتموند 1 صعود رئال

چلسی 2-پاری س 0 صعود چلسی ( هر چند واقعن نمیشه این بازی و پیش بینی کرد )

بایرن 2 منچستر 2 یا بایرن 2 منچستر 0

بارسا 1 اتلتیکو 0 ( گل دقایق آخر مسی )

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
بارسا 0 تیم مادرید 2
چلسی 3 پاریس 0
منچستر 1 بایرن 0
دورتموند 0 مادرید 3
پرچم بالاس دوستان

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
رئال 0- دورتموند 1 صعود رئال

چلسی 2-پاری س 0 صعود چلسی ( هر چند واقعن نمیشه این بازی و پیش بینی کرد )

بایرن 2 منچستر 2 یا بایرن 2 منچستر 0

بارسا 1 اتلتیکو 0 ( گل دقایق آخر مسی )
بازی سوم چه جور پیش بینی ایه؟!!!!!!:D

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
انشالله این بازی تکرار میشه طرفدارایه جزیره باید یکصدا منچستر و چلسی رو تشویق کنند منچستر 1گل میخواد چلسی 2 گل
واقعا چلسی دوگل مفت خورد و الی بازی همونجا مساوی تموم میشد ای خدا :general211::general306:
یعنی میشه این تکرار بشه
http://video.varzesh3.com/video/چلسی-4-1-ناپولی/

Last edited:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
چلسی و مورینیو خدای شانس هستن،اگه زلاتان بود هیچ امیدی به صعود چلسی نبود چون در هر حال ایبرا زهر خودش رو میریخت ولی الان که نیست یه کاوانی ناآماده رو که خیلی شبیه تورس افت کرده هست دارن و فقط باید به فکر گل نخوردن باشن چون گل زدن در غیاب ایبرا خیلی براشون سخته...(با این حال بازم فکر میکنم پی اس جی میاد بالا با باختی مثل 2-1)
بارسا هم در یه بازی نزدیک اتلتیکو رو میزنه و میاد بالا،حتی شاید با مساوی 2-2 شایدم به ضربات پنالتی بکشه که چون جناب پینتو تو دروازه ما هست شانس اتلتیکو خیلی بیشتر میشه!!!(امیدوارم در 90 یا 120 دقیقه تموم بشه بازی)
منچستر هم یا با یه مساوی میاد بالا یا بد میبازه(با اختلاف 3 4 گل!) و حذف میشه،فک نمیکنم بایرن با 1 گل بیاد بالا!!!
ریال دورتموند هم که تکلیف مشخصه و کافیه ریال یه گل بزنه تا کار دورتموند تموم بشه!!!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چلسی و مورینیو خدای شانس هستن،اگه زلاتان بود هیچ امیدی به صعود چلسی نبود چون در هر حال ایبرا زهر خودش رو میریخت ولی الان که نیست یه کاوانی ناآماده رو که خیلی شبیه تورس افت کرده هست دارن و فقط باید به فکر گل نخوردن باشن چون گل زدن در غیاب ایبرا خیلی براشون سخته...(با این حال بازم فکر میکنم پی اس جی میاد بالا با باختی مثل 2-1)
بارسا هم در یه بازی نزدیک اتلتیکو رو میزنه و میاد بالا،حتی شاید با مساوی 2-2 شایدم به ضربات پنالتی بکشه که چون جناب پینتو تو دروازه ما هست شانس اتلتیکو خیلی بیشتر میشه!!!(امیدوارم در 90 یا 120 دقیقه تموم بشه بازی)
منچستر هم یا با یه مساوی میاد بالا یا بد میبازه(با اختلاف 3 4 گل!) و حذف میشه،فک نمیکنم بایرن با 1 گل بیاد بالا!!!
ریال دورتموند هم که تکلیف مشخصه و کافیه ریال یه گل بزنه تا کار دورتموند تموم بشه!!!
شما فکر کنم یه روز از چلسی یه روز نگی روزت شب نمیشه
مگه زلاتان 60 دیقه تو بازی بود زمین خودشون چیکار کرد با کاوانی اون جلو ایستاده بودن که دفاع اتوبوسی توپ رو بگیره بده به اینا چرا حق رو زیره پا میزارین سوتی بازیکنان چلسی نبود مساوی تموم میشد شانس اوردن توپ هازارد هم تیرک خورد
به قولی دوستی فکر کنم شما تنفرت از چلسی خیلی بیشتر از طرفداری از تیمهای خودت هست

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
شما فکر کنم یه روز از چلسی یه روز نگی روزت شب نمیشه
مگه زلاتان 60 دیقه تو بازی بود زمین خودشون چیکار کرد با کاوانی اون جلو ایستاده بودن که دفاع اتوبوسی توپ رو بگیره بده به اینا چرا حق رو زیره پا میزارین سوتی بازیکنان چلسی نبود مساوی تموم میشد شانس اوردن توپ هازارد هم تیرک خورد
به قولی دوستی فکر کنم شما تنفرت از چلسی خیلی بیشتر از طرفداری از تیمهای خودت هست
خخخخخ
رو که رو نیست!!!یه پنالتی پی اس جی رو نگرفت و یه پنالتی مفت بهتون هدیه داد کافی نیست تازه میگی باید مساوی میشد!!!
اگه به تیر دروازه بود لیورپول این چند ساله همیشه باید بین بیگ4 بود چون تو این 3 4 فصل گذشته اونقدر که به تیر زدن به گل نزدن!!!سوارز هم تیر دروازه هاش گل میشد الان هر چی رکورد بود شکونده بود!!!فک کنم فقط خودش بالای 15 تا این فصل به تیر زده...
برای گل زدن باید حریفت اشتباه کنه!!!قرار نیست که گل بدون اشتباه حریف زده بشه!!!
زلاتان هم نقشش خیلی بیشتر از اون چیزی هست که فکر میکنی یا با وجود دونستنش خودت به نادونی زدی!!!حتی نقشش از دروگبای آماده چلسی که چلسی رو یک تنه قهرمان کرد و مسی یا رونالدو بیشتره برای پی اس جی!علاوه بر گل زنی هم یه بازی ساز تمام عیاره و هم با 1 نفر نمیشه مهارش کرد و توجه کل دفاع رو به خودش جمع میکنه و حفظ توپش و خلاقیتش فوق العادس و تو اینجور بازیها یه شاه کلیده که پی اس جی بد شانس از دست دادش...
چلسی تیمی نیست و کاری نکرده که ازش متنفر باشم،فقط حقیقت رو گفتم ولی این شمایی که آخر بی منطقی هستی و تعصب نمیزاره هیچی رو قبول کنی...:)
راستی در مورد اتوبوس هم صحبت نکنی بهتره،چون ابداع کنندش تیم خودتون هست(حتی با همین مربی) واسه همین خوب نیست شماها از این واژه استفاده کنین چون بهتون میخندن!!!به خاطر خودت میگم...;)

Last edited:

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
یعنی دهن این یوفا سرویس
یه تیم داوری پرتقالی گذاشتن واسه بازی چلسی:general307::general307::general307:
تبریک میگم به هوادارای چلسی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خخخخخ
رو که رو نیست!!!یه پنالتی پی اس جی رو نگرفت و یه پنالتی مفت بهتون هدیه داد کافی نیست تازه میگی باید مساوی میشد!!!
اگه به تیر دروازه بود لیورپول این چند ساله همیشه باید بین بیگ4 بود چون تو این 3 4 فصل گذشته اونقدر که به تیر زدن به گل نزدن!!!سوارز هم تیر دروازه هاش گل میشد الان هر چی رکورد بود شکونده بود!!!فک کنم فقط خودش بالای 15 تا این فصل به تیر زده...
زلاتان هم نقشش خیلی بیشتر از اون چیزی هست که فکر میکنی یا با وجود دونستنش خودت به نادونی زدی!!!حتی نقشش از دروگبای آماده چلسی که چلسی رو یک تنه قهرمان کرد و مسی یا رونالدو بیشتره برای پی اس جی!علاوه بر گل زنی هم یه بازی ساز تمام عیاره و هم با 1 نفر نمیشه مهارش کرد و توجه کل دفاع رو به خودش جمع میکنه و حفظ توپش و خلاقیتش فوق العادس و تو اینجور بازیها یه شاه کلیده که پی اس جی بد شانس از دست دادش...
چلسی تیمی نیست و کاری نکرده که ازش متنفر باشم،فقط حقیقت رو گفتم ولی این شمایی که آخر بی منطقی هستی و تعصب نمیزاره هیچی رو قبول کنی...:)
راستی در مورد اتوبوس هم صحبت نکنی بهتره،چون ابداع کنندش تیم خودتون هست(حتی با همین مربی) واسه همین خوب نیست شماها از این واژه استفاده کنین چون بهتون میخندن!!!به خاطر خودت میگم...;)
یکم لحن صحبت کردنت رو درست کن اینجا چاله میدون یا قهوه خونه قنبر نیست اینطور صحبت میکنی
اون از کامنت قبلت یه جات داره میسوزه اینم از این که خودت رو نادونی زدی فلان
میگم انقدر باحرص تمام راجب چلسی صحبت میکنی که فشارت میزنه بالا مواظب باش
ربطش میدی به لیورپول تیرک رو به قول معروف بازی چلسی به چشمت نمیاد و فقط ضدش میتونی اینجا بنویسی عیب نداره فقط مواظب سلامتی خودت باش

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
در جواب دوستمون احسان بزرگی که میگن چلسی به خاطر اشتباهاتش باخت باید عرض کنم :
همین بازی آرسنال و چلسی اگه دفاع و هافبک آرسنال انقدر اشتباه نمیکردن همچین نتیجه ای میشد ؟!
به قول استاد حاج رضایی : فوتبال بازی اشتباهاته هر کی کمتر اشتباه کنه برندست

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
در جواب دوستمون احسان بزرگی که میگن چلسی به خاطر اشتباهاتش باخت باید عرض کنم :
همین بازی آرسنال و چلسی اگه دفاع و هافبک آرسنال انقدر اشتباه نمیکردن همچین نتیجه ای میشد ؟!
به قول استاد حاج رضایی : فوتبال بازی اشتباهاته هر کی کمتر اشتباه کنه برندست
اشتباه داریم تا اشتباه
چرا حالا میتونیم بگیم گل اول تری توپ رو انداخت جلو پای لاوتزی میشه ازش گذشت
اما گل به خودی لوئیز واون گل سوم که خیلی راحت راه دادن با اشتباه بچه گانه و گل خوردن واقعا از اشتباه هم اونورتر بود
اصلا پی اس جی اونم تو زمین خودش با تمام ستاره هاش اونجور که همه فکر میکردن بازی نکرد و با همکاری بازیکنان چلسی به این نتیجه دست پیدا کرد

Last edited:

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
اشتباه داریم تا اشتباه
چرا حالا میتونیم بگیم گل اول تری توپ رو انداخت جلو پای لاوتزی میشه ازش گذشت
اما گل به خودی لوئیز واون گل سوم که خیلی راحت راه دادن با اشتباه بچه گانه و گل خوردن واقعا از اشتباه هم اونورتر بود
اصلا پی اس جی اونم تو زمین خودش با تمام ستاره هاش اونجور که همه فکر میکردن بازی نکرد و با همکاری بازیکنان چلسی به این نتیجه دست پیدا کرد
برادر همینه دیگه اشتباه اشتباهه یه وقت گل به خودی میزنن یه وقتم عین هافبکای ارسنال ما دودستی توپ رو تقدیم میکنن به مهاجمای حریف بزنن تو گل

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درسته . اشتباه اشتباهه . بالاخره وقتی حریف هم کار تاکتیکی میکنه مدافع اشتباه میکنه و تیم گل میخوره. البته قبول دارم که مدافعای چلسی اشتباهات عجیبی کردن اما خب گل گله !! کیفیتش مهم نیست. مهم اینکه الان چلسی 3 1 نتیجه رو تو بازی رفت باخته

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
چلسی حذف شه بخندیم :general406:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
PSG اگر امسال آنچلوتی رو حفظ میکرد مدعی اصلی قهرمانی بود ...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
چرا عزیزم بدون اشتباه حریف هم میشه گل زد! خلاقیت فردی یا شوت یا حرکت تیمی رو در نظر بگیر که تیم مقابل قادر به دفعش نیست نه اینکه اشتباه کنه نه , توانش نمی رسه که دفع کنه و در نهایت به گل ختم میشه! کاری که امسال همین لیورپول خودتون و خصوصا سوارز زیاد انجام داد!

بالا