• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
چلسی حیثیت فوتبال رو زیر سوال برده ...
کی از همچین سبکی خوشش میاد ... مطمئنم تو خونه خودشون حذف میشن ...
90 دقیقه رو فقط تحمل کردیم ... فوتبال که نبود !

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
کی بود میگفت چلسی اتوبوسی بازی نمیکنه ؟
ماشالله خوب وقت کشی میکنن
اتوبوسی بازی نکنه ایراد داره و باید تعجب کرد!!!:general402:
مگه به غیر از دفاع اتوبوسی تاکتیک دیگه ای هم داره این تیم؟؟؟:)(ناسلامتی خود این تیم با همین مربی ابداع کننده ی این سبک هیجانی بودن!!!)

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
من با دیدن بازیهای اتلتیکو جلوی رئال و بارسا فک میکردم خیلی اتوبوسی بازی میکنه ولی وجدانا چلسی روی اتلتیکو رو هم سفید کرده...رسما داشت خوابم میبرد.

Sent from my GT-I9300

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خداییش تو چند تا صحنه پرتاب اوت عین این تیمهای عربی بازی کردن. 3 نفر رفته بودن لب خط و وقت کشی میکردن.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
فوتبال که همش حمله نیست، دفاع هم هست، به نظر تاکتیک چلسی هیچ ایرادی بهش نمیشه گرفت. فقط وقت تلفیشون واقعاً زشت بود. حالا تری و چک باز مصدوم شدن، اما بقیه صحنه ها چی؟!

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
دوبار لمپارد توپا با دست زد و هیچ کارتی نگرفت:general210:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
فوتبال که همش حمله نیست، دفاع هم هست، به نظر تاکتیک چلسی هیچ ایرادی بهش نمیشه گرفت. فقط وقت تلفیشون واقعاً زشت بود. حالا تری و چک باز مصدوم شدن، اما بقیه صحنه ها چی؟!
آخه بازی کردن با این تاکتیک جلوی بارسا یا بایرن که با 10 نفر حمله میکنن توجیه داره خدایی ولی جلو اتلتیکو که خودش یه پا اتوبوسه چی؟
بعدشم من علاقه چلسی به 0-0 گرفتن تو خونه حریف رو آنچنان متوجه نمیشم...همین بلا رو اتلتیکو تو استمفوردبریج سرشون میاره.

Sent from my GT-I9300

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
کسی نگفت تاکتیک نود دقیقه حملست ! همه دارن میگن چرا 85 دقیقه دفاع آخه !

باز خوبه از تو خونه با سی سی کم ماهی 10-20تومن داریم فول اچ دی میبینیم :دی وگرنه اگر پول بلیت استادیوم داده بودم که مورینیو امشب خونه برنمیگشت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مشکلی با تاکتیکیش ندارم. دفاع صرف هم تاکتیکه و چلسی بخوبی اجراش کرد
اما به جز اتفاقی که برای چک افتاد که خیلی هم بد بود تو چند صحنه واقعا سطح بازی رو اوردن در سطح لیگ امارات و بحرین

وقت کشی میخوان بکنن خب به هم پاس بدن مثل بعضی مواقع که بارسا بازی رو نگه میداره . دیگه سر پرتاب اوت یا ضربه های دروازه وقت کشی کردن یا اون حرکتی که داوید لوئیز کرد که سابقه دار هم هست واقعا سخیف بود

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
کلا حدس میزدم بازی0-0ولی دیگه نه اینکه اینجوری باشه اصلا حال نداد ببینیم فردا شب چی میشه

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
رئال اگه از الان تصمیم بگیره یه چندسالی استراحت کنه ، دیگه چمپیونس لیگ شرکت نکنه خیلی خوب میشه
باو هوادارای تیم های دیگه گناه دارن ، حداقل 9 تا بیان بگیرن ما بتونیم عددی حسابشون کنیم

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اون که حدس بود من خودم زدم برد مساوی اتلتیکو که درست در اومد

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
واقعا بازی چلسی افتضاح بود و اصلا در حد نیمه نهایی چمپیونز لیگ نبود !
یه تیم درجه 3 هم اگر نصف بازیکناش محروم و مصدوم باشه این طوری بازی نمیکنه !

بازی کاملا خسته کننده بود

شوارزر هم که هیچ ؛ وایستادن معمولی هم بلد نیست چه برسه دروازه بانی ...

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
این صحبت شما من رو یاد ایرانیهای عزیزمون میندازه. همش پز تمدن 2500 ساله رو میدیم اما الان چی هستیم ؟ ایا در بحرانها و مشکلات واقعا متمدنانه رفتار میکنیم ؟
البته تاریخ مهمه. یه جور پشتوانه اجتماعی هست. بالاخره رئال سابقه تاریخی و قهرمانی بلند بالایی داره اما نمیشه تنها بر اساس تاریخ 50 60 ساله وضعیت فعلی یک تیم رو ارزیابی کرد.
همونطور که الان ایران اون ایران 2500 سال پیش نیست. تیمی مثل رئال شاید 40 50 سال پیش اقای اروپا بود اما خب الان اینطور نیست. مثلا مجارستان یه زمانی چی بود و الان چی هست ؟ حالا هر چقدر هم به تاریخشون بنازن اتفاق مثبتی براشون میفته ؟
یا بارسلونا. بارسلونا 4 5 سال پیش اقایی میکرد. اما الان خب دیگه اقای اروپا نیست

عزیزم چرا جوش میاری .. هروقت 9 تا چمیونس لیگ گرفتی گذاشتی توی ویترین باشگاهت بعدا پست بده .. الان خجالت بکش دیگه اینجا نیا ، آبروی تیمت رفت :)
آدم یک راهی رو که رفته برمیگرده به پشت سرش نگاه میکنه و با افتخار میگه که من توی این مسیر تلاش کردم و موفق شدم ، شما اگه تیمت گذشته ی ضایعی داره چرا انقدر بالا پایین میپری آقا :|

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دقت کردین تمام مدافعین و هافبک های دفاعی چلسی داخل زمین بودن ... این نقل و انتقالات تابستون یه دوتا دفاع قد بلند بگیرن واسه حمله عالی میشه :cool:
جای خالی ایوانوویچ و ماتیچ حس شد واقعا ... تورس و ویلیان گند زده بودن به تاکتیک :D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
10271618_1021930131180536_5646085539982214259_n.jpg

Sent from my GT-I9300

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عزیزم چرا جوش میاری .. هروقت 9 تا چمیونس لیگ گرفتی گذاشتی توی ویترین باشگاهت بعدا پست بده .. الان خجالت بکش دیگه اینجا نیا ، آبروی تیمت رفت :)
آدم یک راهی رو که رفته برمیگرده به پشت سرش نگاه میکنه و با افتخار میگه که من توی این مسیر تلاش کردم و موفق شدم ، شما اگه تیمت گذشته ی ضایعی داره چرا انقدر بالا پایین میپری آقا :|

میشه شما اول به من بگی چند سالته که اینطوری صحبت میکنی؟ من حداقل بدونم با چه کسی دارم بحث میکنم. بنده در ذهه چهارم زندگیم هستم.

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
میشه شما اول به من بگی چند سالته که اینطوری صحبت میکنی؟ من حداقل بدونم با چه کسی دارم بحث میکنم. بنده در ذهه چهارم زندگیم هستم.
بنده 29 هستم عزیز

اینجا تاپیک کل کل هست :) اگه چیزی میگم از روی شوخیه :) اگه جوابی برای حرفام نداشتی ناراحت نشو

بالا