• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
آقا یک بنده خدایی سه تا پست قبل تر ، حدودا 6 تا عسپم کرده پشت سر هم پست نوشته بجای ویرایش
چرا باهش برخورد نکردن ، مدیرا فقط بلدن با کسایی که هوادار تیم مقابل هستن برخورد کنن
شما فکره پستهای خودت باش فکر نمیکنم در حده پستهای شما اسپم باشه

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
حالا خودمونیم ، جوابی برای کل کل های من نداشتین آ

هروقت 9 تا چمپیونس لیگ گرفتین بعدا بیاین این تاپیک ، باهم کل کل کنیم

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
کی اینجا قفل میشه؟
پ خ شود لطفا!
کل کل ایرانی رو که قفل کردن اینجارم می خواین قفل کنن!؟
اصلا همه مزه این بخش فوتبال به همین تاپیک کل کله
دیگه اینم قفل کنن ما به چه امیدی بیایم اینجا؟ :دی

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
واقعا با این چنتا صفحه که دیدم به نظرم مدیریت باید یه فکری به حال این تایپیک بکنه و مثل کل کل داخلی فاتحه رو بخونه واسش واقعا کم ارزش و خالی از هر حرف درست و حسابی و منطقی هست فقط دعوا داره

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
خب الانه که دوباره نصف بازیکن ها و کادر فنی دورتموند لینک بشه به بارسا:general208:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اره...
والله همش شده دعوا و کل کل الکی...

فرستاده شده از C5303ِ من با Tapatalk

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
خواهش میکنم
احترام تاپیک رو نگه دارید......

فرستاده شده از C5303ِ من با Tapatalk

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
اصن تاپیک غلط است :D یعنی چی کل کل از نوع جهانی !:eek: اصن کل کل به نظرم واژه مناسبی نیست

اصن این کل کل معادل فارسی ـه کدوم واژ ه ی غربی ـــــــه؟:D

یادم باشه ب حدا د عادل بگم یه معادل دیگه بسازه مثل تبلت که شد رایانک ـه فشاری :general304::general304::general304:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
من با اینکه عشق فوتبال خارجی هستم و غیر از فوتبال خارج هیچ فوتبالی رو نمیبینم ولی واقعا رغبت نمیکنم اینجا پست بدم همش فکر میکنم سن بچه های اینجا 16 سال به پایینه تاپیک هیچ بار فنی نداره هیچ احساس فوتبالی توش نیست بعد از هر بازی به رخ کشیدن جامها و گذاشتن عکسهای کمیک و مسخره گذاشتن عکس بازیگرا که فلانی 5 سانت تو افساید بوده یا مثلا مچ گیری که فلان کاربر یکسال پیش چی گفته همش از این موارده
:general602:

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
به به شما پیدات شد تا الان که فقط لایک میکردی پستها رو
اخی دیگه تیمت همه جوره فنا رفت دیگه فقط باید به لایک پستها بسنده کنی

اگه میدونستم لایکام اینقدر میسوزونه بیشتر لایک میزدم:general304:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
حالا خودمونیم ، جوابی برای کل کل های من نداشتین آ

هروقت 9 تا چمپیونس لیگ گرفتین بعدا بیاین این تاپیک ، باهم کل کل کنیم

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

هر وقت آکادمی فوتبال تیمت تونست جام جهانی رو ببره بیا اینجا با هم کل کل کنیم... تا اون زمان با خاطرات عهد عتیق خوش باش...

==========

خوزه به خواستش رسید، تو سبک خودش از نظر تاکتیک نظیر نداره، همونجور که پپ تو سیستم های تهاجمی بهترین هست.

امشب هم احتمالا بازی پر گل بشه ولی در کل به نظرم فینال بایرن - چلسی رو ببینیم.

==========
بن بارسا هم همونجور که پیش بینی می کردم تعلیق شده، اگه بارسا 2، 3 تا خرید مناسب داشته باشه، فصل بعد میتونه به جایگاهش برگرده.

خروج مویس رو هم به تمام دوستان یونایتدی تبریک می گم.

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
به نظر من دفاع تیم چلسی بخصوص تری و کیهیل بهترین مدافعان جهان هستند
دیشب اوبی میکل هم نشون داد خیلی خوب هست
اگر چلسی مهاجمی مانند مسی یا رونالدو داشت بی شک تا سالها قهرمانی هاش تثبیت شده بود
ولی واقعن دفاعشون شاخ هست همه

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
بعد از هر بازی به رخ کشیدن جامها و گذاشتن عکسهای کمیک و مسخره گذاشتن عکس بازیگرا که فلانی 5 سانت تو افساید بوده یا مثلا مچ گیری که فلان کاربر یکسال پیش چی گفته همش از این موارده
:general602:
چون گفتی "به رخ کشیدن جام ها" جوابت رو میدم
مخاطب حرفت من بودم..............وگرنه تا قتی که تیمی بتونه 9 تا از معتبرترین جام های دنیا رو بدست بیاره دیگه نمیخواستم اینجا پست بنویسم................اگه تونستین 9 تا چمپیونس لیگ بگیرید اونوقت شاید اگه حال کردم با هوادارای تیم مقابل کل کل کنم بازم ساکتشون کنم

نکنه میخوای صدر رو برات بیاریم اینجا بازیا رو آنالیز کنه !! کل کل همینه دیگه ...... من یه چیزی میگم،شما یه چیزی میگی (یا من کم میارم یا شما) که معمولا طرف مقابل کم میاره

اسم تاپیک کل کل هست آ ......... معنی این واژه رو نمیدونی انگار !! از تاپیکی که اسمش کل کل هست (برای همین ساخته شده) انتظار بحث کارشناسی داری،واقعا خنده داره

--
--

این تاپیک رو ایجاد کردن،که بحث حاشیه ای به داخل تاپیک تیم ها کشیده نشه
به نظرم کار خوبیه،امیدوارم ادامه پیدا کنه

--
--

لطفا اینجا اسپم نکنید.......تعداد پست های زیاد نشونه ی شعور و فهم و سابقه ی زیاد نیس
گزینه ی ویرایش رو برای جلوگیری از تکرار متوالی پست ها گذاشتن..........از این به بعد اینجا اسپمی ببینم سریعا گزارش میدم

Last edited:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
چون گفتی "به رخ کشیدن جام ها" جوابت رو میدم
مخاطب حرفت من بودم..............وگرنه تا قتی که تیمی بتونه 9 تا از معتبرترین جام های دنیا رو بدست بیاره دیگه نمیخواستم اینجا پست بنویسم................اگه تونستین 9 تا چمپیونس لیگ بگیرید اونوقت شاید اگه حال کردم با هوادارای تیم مقابل کل کل کنم بازم ساکتشون کنم

نکنه میخوای صدر رو برات بیاریم اینجا بازیا رو آنالیز کنه !! کل کل همینه دیگه ...... من یه چیزی میگم،شما یه چیزی میگی (یا من کم میارم یا شما) که معمولا طرف مقابل کم میاره

اسم تاپیک کل کل هست آ ......... معنی این واژه رو نمیدونی انگار !! از تاپیکی که اسمش کل کل هست (برای همین ساخته شده) انتظار بحث کارشناسی داری،واقعا خنده داره

--
--

این تاپیک رو ایجاد کردن،که بحث حاشیه ای به داخل تاپیک تیم ها کشیده نشه
به نظرم کار خوبیه،امیدوارم ادامه پیدا کنه

--
--

لطفا اینجا اسپم نکنید.......تعداد پست های زیاد نشونه ی شعور و فهم و سابقه ی زیاد نیس
گزینه ی ویرایش رو برای جلوگیری از تکرار متوالی پست ها گذاشتن..........از این به بعد اینجا اسپمی ببینم سریعا گزارش میدم

صدر کیه!!!!!! اینجا 95 درصد بچه ها تو آنالیز فوتبال سال ها جلوتر از امثال صدر هستند.

کلا با عذر خواهی از باقی هوادارهای مادرید، این برای شما:

1780670_10152232057418007_1494408936_n.jpg

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
صدر کیه!!!!!! اینجا 95 درصد بچه ها تو آنالیز فوتبال سال ها جلوتر از امثال صدر هستند.
از این پست عکس گرفتم

میزارم توی پیج اف بی رئال یکم با رفیقا بخندیم

پس تو با بچه هایی که میگی برو صدا سیما دیگه :))))))))))))) اینجا چکار میکنی اقا استعدادت رو حیف نکن
شما باید جای کارشناس های صداسیما باشی به همراه اون 95 درصد :))))))))))) مسئولین رسانه ی میلی عقلشون نکشیده شما رو انتخاب کنن اشتباهی صدر رو گذاشتن

اخرین پست من در این انجمن هست چون احساس میکنم با افرادی کل کل میکنم که فقط از نظر سنی بزرگ هستن
هروقت افتخارات باشگاهت به ما رسید اونموقع شاید باهم کل کل کنیم اگه حال کردم

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
پس تو با بچه هایی که میگی برو صدا سیما دیگه :))))))))))))) اینجا چکار میکنی
اقا استعدادت رو حیف نکن شما باید جای کارشناس های صداسیما باشی :))))))))))) اونا عقلشون نکشیده شما رو انتخاب کنن

اخرین پست من در این انجمن هست
هروقت افتخارات باشگاهت به ما رسید اونموقع شاید باهم کل کل کنیم اگه حال کردم

چی بگم.... می فرمایند جواب برخی از افراد تنها خاموشی است... از سایر دوستانم می خوام جواب شما رو ندن تا برای تاپیک مشکلی پیش نیاد.

فقط برای شما یدونه از فرمایشات دکتر صدر رو ذکر میکنم تا به عمق فاجعه ای به نام رسانه ملی پی ببرید... دکتر صدر 4 یا 5 سال پیش فرمودند، رونی از مسی بهتر هست.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
شما لازم نیست راجب چلسی نظر بدی بیا برو با همون جامی که بعد دو دهه بلکه هم بیشتر به هوادارن اهدا کردین حال کن
خب میبینم که از الان داری برای بازی هفته آینده بهانه تراشی میکنی!!!خخخ
اخه تا چند روز پیش که لیورپول رو تو آنفیلد میبردید؟!؟پـــــــــــس چی شد؟
ما هم بازی رفت با نصف ترکیبمون(نبود جرارد،اگر،استوریج،انریکه و...) اومدیم استمفوردبریج و شانس آوردید بازی رو به زور بردید!!!پس چیزی که عوض داره گله نداره!!!;)حق نداری به خاطر نبودن 2 3 تا بازیکن تیمت از الان بهانه بتراشی واسه باخت تیمت!!!ما کل امسال مدافع چپ اصلیمونو نداریم ولی اخ هم نگفتیم!!!:general206:
بازی برگشتم اتلتیکو جواب این بازی کثیفتون رو با بازی کثیف ترش میده(چون خودش استاد این کاره!) و اون موقعس که قیافه ی شما دیدن داره!!!پس خواهشآ اون موقع نیا ایجا و سر ما رو نبر چون بازم چیزی که عوض داره گله نداره...:)

بالا