• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
حالا خودمونیم ، جوابی برای کل کل های من نداشتین آ

هروقت 9 تا چمپیونس لیگ گرفتین بعدا بیاین این تاپیک ، باهم کل کل کنیم

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
تو محله ما یه سفال گری هست که جامهای بهتر و زیباتری از این جامهای سفالی شما میسازه!!!:)
به جامهای فوتبالی و واقعی نگاه نکنید و امیدی نداشته باشید ولی اگه بازم جام سفالی میخوایید بگید بهش بگم واستون بسازه!!!;)
تیمی که تو 5 سال اخیر تو خونش با نتایج 6-2 و 4-0 و... شکست میخوره که دیگه ارزش کل کل نداره!!!:general206:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
فوری : رونالدو بازی می کند ، گرت بیل در ترکیب ثابت حضور ندارد
سرانجام رونالدو به این بازی حساس رسید ولی گرت بیل نتوانست شرایط بدنی مناسب برای این بازی را بدست بیاورد
در حالیکه تا یک ساعت دیگر دو تیم رئال مادرید و بایرن رودرروی یکدیگر قرار خواهند گرفت ترکیب دو تیم برای این بازی اعلام شد.
بزرگترین سورپرایز در اردوی رئال حضور رونالدو در ترکیب ثابت است در حالیکه مطابق انتظارات گرت بیل نتوانست خودش را به این بازی برساند. در ترکیب بایرن هم گوتزه ، مولر و خاوی مارتینز نیمکت نشین هستند. ترکیب دو تیم بدین شکل است :

رئال مادرید : کاسیاس ، کارواخال ، راموس ، په په ، کوئنترائو ، ژابی آلونسو ، مودریچ ، دی ماریا ، ایسکو ، بنزما ، رونالدو

بایرن مونیخ : نویر ، رافینیا ، دانته ، بواتنگ ، آلابا ، لام ، شواینی ، ریبری ، کروس ، روبن ، ماندژوکیچ
نکته قابل توجه بازی کردن لام در میانه میدان برای بایرن است. ضمن اینکه در رئال مادرید و بایرن این بازیکنان در معرض گرفتن اخطار دوم و از دست دادن بازی برگشت هستند :

رئال : راموس ، آلونسو ، ایارامندی
بایرن : ماندژوکیچuploadfromtaptalk1398276821389.jpg

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
چون گفتی "به رخ کشیدن جام ها" جوابت رو میدم
مخاطب حرفت من بودم..............وگرنه تا قتی که تیمی بتونه 9 تا از معتبرترین جام های دنیا رو بدست بیاره دیگه نمیخواستم اینجا پست بنویسم................اگه تونستین 9 تا چمپیونس لیگ بگیرید اونوقت شاید اگه حال کردم با هوادارای تیم مقابل کل کل کنم بازم ساکتشون کنم

نکنه میخوای صدر رو برات بیاریم اینجا بازیا رو آنالیز کنه !! کل کل همینه دیگه ...... من یه چیزی میگم،شما یه چیزی میگی (یا من کم میارم یا شما) که معمولا طرف مقابل کم میاره

اسم تاپیک کل کل هست آ ......... معنی این واژه رو نمیدونی انگار !! از تاپیکی که اسمش کل کل هست (برای همین ساخته شده) انتظار بحث کارشناسی داری،واقعا خنده داره

--
--

این تاپیک رو ایجاد کردن،که بحث حاشیه ای به داخل تاپیک تیم ها کشیده نشه
به نظرم کار خوبیه،امیدوارم ادامه پیدا کنه

--
--

لطفا اینجا اسپم نکنید.......تعداد پست های زیاد نشونه ی شعور و فهم و سابقه ی زیاد نیس
گزینه ی ویرایش رو برای جلوگیری از تکرار متوالی پست ها گذاشتن..........از این به بعد اینجا اسپمی ببینم سریعا گزارش میدم
مخاطب حرفم تو بودی ؟ o_O من نه میشناسمت نه نوشته هاتو دنبال میکنم اولین بار هم هست پستاتو میبینم اگه میخواستم تو رو مخاطب قرار بدم پستتو نقل قول میکردم . در کل پستام تو این تاپیک 30 تا هم نمیشه
کلا موفق باشی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اگه میدونستم لایکام اینقدر میسوزونه بیشتر لایک میزدم:general304:
خب میبینم که از الان داری برای بازی هفته آینده بهانه تراشی میکنی!!!خخخ
اخه تا چند روز پیش که لیورپول رو تو آنفیلد میبردید؟!؟پـــــــــــس چی شد؟
ما هم بازی رفت با نصف ترکیبمون(نبود جرارد،اگر،استوریج،انریکه و...) اومدیم استمفوردبریج و شانس آوردید بازی رو به زور بردید!!!پس چیزی که عوض داره گله نداره!!!;)حق نداری به خاطر نبودن 2 3 تا بازیکن تیمت از الان بهانه بتراشی واسه باخت تیمت!!!ما کل امسال مدافع چپ اصلیمونو نداریم ولی اخ هم نگفتیم!!!:general206:
بازی برگشتم اتلتیکو جواب این بازی کثیفتون رو با بازی کثیف ترش میده(چون خودش استاد این کاره!) و اون موقعس که قیافه ی شما دیدن داره!!!پس خواهشآ اون موقع نیا ایجا و سر ما رو نبر چون بازم چیزی که عوض داره گله نداره...:)
باز مثل بازی برگشت پی اس جی ضایع میشی میره ها پیش بینی نکن
در ضمن بازی لیورپول دیگه برای چلسی مهم نیست فقط قهرمانان این جامم برای شما جام ندیده ها باشه خوب شد یه سری ناکام از دنیا نرفتن هوادارای لیورپول واقعا خجالت داره یه قهرمانی لیگ گرفتین نمیدونین چکار کنین خجالت اوره

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
کاملا درست میگی, بعد از همین بازی چلسی-ساندرلند همه اومدن بر علیه چلسی پست زدن ولی تو با این پستت بار فنی تاپیک رو بالا بردی:
بزا حقیقتیو بهت بگم من از مورینیو متنفرم هیچ وقت تو فوتبال اینقدر از کسی تنفر نداشتم اینی هم که گفتم ابراز تنفرم بود با چاشنی ظنز :D البته از چلسی هیچوقت بدم نیومده حتی یه زمانهایی هم یکی از تیمهای مورد علاقم بود
اما این تنفر از مورینیو باعث نمیشه منکر این بشم که مورینیو یکی از بهترین مربیهای جهانه اتفاقا دیشب که دوستان انواع متلکها رو بار تیم مورینیو و چلسی کردنو هی دفاع اتوبوسی میگفتن میخواستم از تیم چلسی دفاع کنم چون فوتبال فقط تبحر تو حمله کردن نیست و دفاع منسجم هم خودش هنریه ضمن اینکه اتلتیکو هم خیلی با برنامه حمله نمیکرد فقط مثل پلی استیشن توپ رو سانت میکردن رو دروازه چلسی بدون هیچ خلاقیتی .

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
این بازی کجا بازی دیشب کجا که شبیه دربی خودمون بود

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
در مجموع رئال بهتر بود و نتیجه هم عادلانه بود
درسته دفاعی بازی کردن اما خوبم حمله میکردن و میتونستن با گلهای بیشتری برنده شن نه مثل بعضی از تیما که از دقیقهیک تا نود تو هجده قدم خودشون قفلن
انشالله سال دیگه بارسا با ترمیم دو سه پستش میاد همه رو تارومار میکنه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
حرکت دقیقه ی 92 ژابی آلونسو خودش 1 گل می ارزید!
فکر کنم بالاخره بعد از سال 2004 امسال به فینال میرسن! و اگر هم به فینال برسن بدون شک به جام میرسن!
2002

Sent from my GT-I9300

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بزا حقیقتیو بهت بگم من از مورینیو متنفرم هیچ وقت تو فوتبال اینقدر از کسی تنفر نداشتم اینی هم که گفتم ابراز تنفرم بود با چاشنی ظنز :D البته از چلسی هیچوقت بدم نیومده حتی یه زمانهایی هم یکی از تیمهای مورد علاقم بود
اما این تنفر از مورینیو باعث نمیشه منکر این بشم که مورینیو یکی از بهترین مربیهای جهانه اتفاقا دیشب که دوستان انواع متلکها رو بار تیم مورینیو و چلسی کردنو هی دفاع اتوبوسی میگفتن میخواستم از تیم چلسی دفاع کنم چون فوتبال فقط تبحر تو حمله کردن نیست و دفاع منسجم هم خودش هنریه ضمن اینکه اتلتیکو هم خیلی با برنامه حمله نمیکرد فقط مثل پلی استیشن توپ رو سانت میکردن رو دروازه چلسی بدون هیچ خلاقیتی .
خوب همین دیگه, این تاپیک جای همین چاشنی طنز هست, پس نباید بهش ایراد میگیرفتی. ولی توهین کاربرا به همدیگه رو قبول دارم که نباید باشه.
در مورد تنفرت از مورینیو و اینکه از نظر فنی قبولش داری خودت قبلا تو همین تاپیک بهم گفته بودی, حتی تو تاپیک 3 مربی برتر هم اسمشو آوردی.
دیشبم که به دفاع چلسی ایرادی نگرفتی و الانم از بازی چلسی دفاع کردی در واقع کلاس هوادار فوتبال ایتالیا بودنت رو نشون دادی. (تو اگه ایراد میگرفتی پستتو نقل قول میکردم)
در مورد چلسی هم که گفتی بهش علاقه داشتی احتمالا بخاطر زولا بوده که عکسشو هم تو تاپیک گذاشته بودی, ولی الانم اگه ازش بدت بیاد مشکلی نیست. من آدمی رو میشناسم که یه زمانی عشقش اینتر بوده ولی الان از اینتر متنفر هست :general705:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
خوب همین دیگه, این تاپیک جای همین چاشنی طنز هست, پس نباید بهش ایراد میگیرفتی. ولی توهین کاربرا به همدیگه رو قبول دارم که نباید باشه.
در مورد تنفرت از مورینیو و اینکه از نظر فنی قبولش داری خودت قبلا تو همین تاپیک بهم گفته بودی, حتی تو تاپیک 3 مربی برتر هم اسمشو آوردی.
دیشبم که به دفاع چلسی ایرادی نگرفتی و الانم از بازی چلسی دفاع کردی در واقع کلاس هوادار فوتبال ایتالیا بودنت رو نشون دادی. (تو اگه ایراد میگرفتی پستتو نقل قول میکردم)
در مورد چلسی هم که گفتی بهش علاقه داشتی احتمالا بخاطر زولا بوده که عکسشو هم تو تاپیک گذاشته بودی, ولی الانم اگه ازش بدت بیاد مشکلی نیست. من آدمی رو میشناسم که یه زمانی عشقش اینتر بوده ولی الان از اینتر متنفر هست :general705:
آقا شما کلا سابقه تمام افراد فروم رو حفظی ظاهرا!!!
یه پا دیتا بیسی وجدانا.
یه چیزایی رو یادته که آدم میشنوه فکش میخوره زمین :-D
واقعا special one این فروم برازندته!
یوقت فروم مشکلی پیدا کرد فک کنم شما بک آپشو داری :-D
Sent from my GT-I9300

Last edited:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بس که به فینال نرسیدین فراموش کردم!:D (کل کل زیرپوستی)
از شما بهتریم که همون 2006 هم که به فینال رسیدین جلو بارسا وا دادین :دی (کل کل یکم عمقی تر از زیر پوستی)

Sent from my GT-I9300

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
از شما بهتریم که همون 2006 هم که به فینال رسیدین جلو بارسا وا دادین :دی (کل کل یکم عمقی تر از زیر پوستی)

Sent from my GT-I9300
تیمی که جیرینگ جیرینگ داره پول خرج می کنه و هر سال رکورد میشکونه تو نقل و انتقالات خیلی فرق داره با ما! ابن همه پرز خرج می کنه باید سالی دو چمپیون بگیرین!! اون وقت 11 ساله به فینال هم نرفتین!
:general708:اعماق اقیانوس آرام- آی لاو یو پی ام سی!

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
آقا شما کلا سابقه تمام افراد فروم رو حفظی ظاهرا!!!
یه پا دیتا بیسی وجدانا.
یه چیزایی رو یادته که آدم میشنوه فکش میخوره زمین :-D
واقعا special one این فروم برازندته!
یوقت فروم مشکلی پیدا کرد فک کنم شما بک آپشو داری :-D
Sent from my GT-I9300
بیخیال... آدم یچیزایی یادش میمونه دیگه.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
آر یو فوکوس می ؟ o_O حافظت قابل تحسینه . بله نوجونیم طرفدار اینتر بودم اواخر دهه 90 . کلا باشگاهها بخاطر ماهیتشون زیاد نمیشه بهشون دل بست ضمن اینکه دید من به فوتبال کمی متفاوته همه رو فدای ایتالیا میکنم مثل همین الانی که بخاطر کارلتو دوست دارم رئال قهرمان بشه
ای جام جهانی برسه یه کل کلی با شما انگلیسیها بکنم طنز و عکس و کل کل دوست دارین چشم همه رو اماده کردم به موقعش رونمایی میشه تا دیگه به انتقاد من گیر ندین :D
:D

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اگه از اول بیل به جای رونالدو بود نسخه بایرن رو همون بازی رفت پیچیده بود
دی ماریا با خودخواهی تموم توپ رو زد تو اسمون
رونالدو تک به تک مفت از دست داد و انجایی که ضربه سر زد میتونست توپ رو راحت استوپ کنه بعد ضربه بزنه و مولر هم اخر فاز ارین روبن گرفته بود میخواست پنالتی بگیره که نشد

بالا