• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بنده 29 هستم عزیز

اینجا تاپیک کل کل هست :) اگه چیزی میگم از روی شوخیه :) اگه جوابی برای حرفام نداشتی ناراحت نشو

اکی. پس شما هم نزدیک دهه 4 هستی. نه مشکلی نیست. فقط دوست داشتم بدونم کی داره با من کل کل میکنه
حالا من صحبتم در مورد بارسا و رئال صرف کل کل نبود. همه ما قبول داریم این 2 تیم الان اقایی نمیکنن. حالا رئال و بایرن رو هم باید دید. شما زمان اقایی رئال فرا رسیده باشه و شاید هم اینطور نباشه

بالاخره هر تیم یه دوره ای داره و نمیتونه همیشه اون بالا ها بمونه. شاید هفته اینده به این نتیجه برسیم که دوره بایرن هم تموم شده.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بازی که اصلا در حد لیگ قهرمانان اونم مرحله ی نیمه نهایی نبود چلسی که طبق معمول بازی کرد ولی من از اتلتیکو انتظار بیشتری داشتم هیچ برنامه ی هدفمندی در خط حمله نداشتن سانتر و سانتر و سانتر
خط حمله ی اتلتیکو یکنواخت و غیر قابل انعطاف بود چلسی هر چقدر هم اتوبوسی بازی کنه باز هم میشه بهش گل زد اینو PSG ثابت کرد ایراد از سبک دفاعی چلسی نیست ایراد از خط حمله ی اتلتیکو بود که یکنواخت و تکراری سانتر می کردن
اکثر توپ ها رو هم کیهیل و لویز دفع می کردن توان مهاجمان اتلتیکو در هوا به مدافعان چلسی نمی رسید

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
حرف من خیلی منطقیه
اسم این تاپیک "کل کل از نوع جهانی" هست ! خب منم میگم تیم هایی که زیر 9 تا چمپیونس لیگ دارن با چه رویی میان اینجا حرف میزنن ! هوادار های رئال فقط اینجا میتونن شاخ شونه بکشن برای هوادار های بقیه ی تیم ها
میلانی ها هم چون به ما نزدیکن میتونن توی این تاپیک حضور داشته باشن اما هوادارای تیم های دیگه با چه رویی میان اینجا پست مینویسن

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کل کل مگه فقط به تعداد جامه
اینطوری باشه که تاپیک رو تعطیل کنیم تا در اینده از نظر تعداد جام سی ال یه رقیب برای رئال پیدا بشه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
حرف من خیلی منطقیه
اسم این تاپیک "کل کل از نوع جهانی" هست ! خب منم میگم تیم هایی که زیر 9 تا چمپیونس لیگ دارن با چه رویی میان اینجا حرف میزنن ! هوادار های رئال فقط اینجا میتونن شاخ شونه بکشن برای هوادار های بقیه ی تیم ها
میلانی ها هم چون به ما نزدیکن میتونن توی این تاپیک حضور داشته باشن اما هوادارای تیم های دیگه با چه رویی میان اینجا پست مینویسن

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
هوادارهای تیمهای دیگه چون تعداد جامهاشون کمتره باید شرمشون بشه و نباید بیان این تاپیک؟ الان این حرفت منطقیه به نظر خودت؟
اینکه خودتو بچسبونی به یه تیم پر افتخار تا چنین مواقعی دست بالا رو داشته باشی والا کار راحتیه ولی این کاریه که آدم ضعیف انجام میده و بخاطر تعداد جامها به تیمی تکیه می کنه!
مهم اینه بری طرف سلایقت نه تعداد جام و از سلایقت دفاع کنی نه از تعداد جام!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جناب مهربونی عزیز

فکر نمیکنی یه مقدار داری تند میری
میخوای یه فروم کل کل جدید راه بندازیم که فقط کاربرای هوادار رئال اجازه داشته باشن توش فعالیت کنن
اونجا میتونید با بقیه بچه های گل رئالی کل کل کنید

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
چند تا آدم سوتی و جو زده اگر طرفدار یه تیم باشن نباید کلیت اون طرفدارارو مورد خطاب قرار داد و توهین کرد !

در مورد اون دوستی که میگفت تمام افتخاراتتون مال خیلی وقت پیشه و با تبانی و جنرال فرانکو و از این نوع اراجیف بدست اومده باید بگم :
پسر خوب تو که تیمت تا سال 1992 رنگ جام cl رو ندیده و 13 و اندی ساله اومدی تو دسته دارندگان این جام حرف از تاریخ نزنی پس کی بزنه !داری ضعف خودتو نشون میدی با این حرفت
اون 32 تا لیگ که داخل اسپانیاست رو بهش اشاره نمیکنید بعد میگید cl که خارج از اسپانیاست با کمک فرانکو بدست اومده.شما بودید اون زمان ؟! یا ضعف هاتونو اینجوری پوشش میدین ؟

در ضمن هم من و هم همه ی طرفداران فهیم real madrid ملاک انتخابمون تعداد جام نبوده و به قول دوستمون سلیقه دخیل بوده و یک سری مسایل دیگه...

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
آقا چه ربطی داره رئال پرافتخارترین تیم اروپاس باید طرفدارای بقیه تیما نظر ندن؟
با این که خودم طرفدار رئال و منچستر یونایتدم از اینکه میبینم تیم هایی مثل اتلتیکو و دورتموند به مراحل پایانی چمپیونزلیگ میرسن لذت میبرم.
اگه قرار باشه فقط باشگاه های پولدار موفق بشن که دیگه این فوتبال جذابیتی نداره.
هنر فقط این نیست که با گرفتن بهترین بازیکنای جهان قهرمان جامی شد.همین که مربی مثل سیمئونه اتلتیکو رو به اینجا میرسونه ارزشش از قهرمانی بیشتره.
بجای کل کل های بی نتیجه از تماشای فوتبال لذت ببریم.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوبار لمپارد توپا با دست زد و هیچ کارتی نگرفت:general210:
به به شما پیدات شد تا الان که فقط لایک میکردی پستها رو
اخی دیگه تیمت همه جوره فنا رفت دیگه فقط باید به لایک پستها بسنده کنی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اتوبوسی بازی نکنه ایراد داره و باید تعجب کرد!!!:general402:
مگه به غیر از دفاع اتوبوسی تاکتیک دیگه ای هم داره این تیم؟؟؟:)(ناسلامتی خود این تیم با همین مربی ابداع کننده ی این سبک هیجانی بودن!!!)
شما لازم نیست راجب چلسی نظر بدی بیا برو با همون جامی که بعد دو دهه بلکه هم بیشتر به هوادارن اهدا کردین حال کن

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چلسی حیثیت فوتبال رو زیر سوال برده ...
کی از همچین سبکی خوشش میاد ... مطمئنم تو خونه خودشون حذف میشن ...
90 دقیقه رو فقط تحمل کردیم ... فوتبال که نبود !
از ارسنال تا اتلتیکو
از ارسنال ابی گرم نشد رفتی سمت اتلتیکو

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
کی بود میگفت داور ها سر چلسی رو میبرن؟ بازم روتون میشه از این حرفا بزنید؟
چقدر داوری دیشب تاثیر گزار بود تو نتیجه لمپارد با دست توپ رو از دروازه کشید بیرون باید قرمز میگرفت:general304:
4تا پنالتی اتلتیکو هم نگرفتن 3نفرم باید اخراج میشدن اروم شدی حالا:D
بعد بازیکن اتلتیکو اونجور زد اشلی کول رو اصلا کارت نداشت نیمه اول یا کاستا پاشو گذاشت رو پایه تری:rolleyes:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اولا که دیشب واقعا دیدیم که این کاستا واقعا از نظر اخلاقی مشکل داره هی حمله میکرد به تری و دسته اخر هم با زیرکی تمام مصدوم کردی تری رو و اون بازی هم که مصدوم شد تو لالیگا بازی کن حریف رو طوری هول که من نمیدونم چلسی واسه چی میخواد این همه پول پای این بده این از این
بعدش چلسی مشکل بازیکن داره نه میخواستین بدون ایوانویچ وهازارد وچکم که تو بازی مصدوم شد دفاعی بازی نکنه تورسم که......بلاخره بازی حساس هست و بدون بازیکن اونم تو زمین حریف بهترین شیوه بازی همین بود حالا تو بازی برگشت جواب اتلتیکو خشن با اون مربی و تماشاگرای بی اخلاقش رو خواهیم داد تا مثل بلان سره تعظیم فرو بیارن پیش چلسی وفرار کنن برن
جالبه پی اس جی اتوبوسی بازی میکرد مقابل چلسی هیچکس چیزی نمیگفت چه یه نیمه توزمین خودش چه بازی برگشت کلا دفاع میکرد
این چلسی عاقبت اینجا فشار خون بعضیا رو میبره و بالا و عاقبت سکته میکنن اروم باشید ...............

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دسته اخر هم واقعا برای اتحادیه فوتبال انگلیس که دشمن شماره 1 چلسی هست متاسفم
تنها تیم حاضر تو قهرمانان چلسی هست 4شنبه بازی داره بازی با لیورپول هم انداختن یکشنبه خوبه سیتی بازیهاشو لغو میکردن اما چلسی.............
لیورپول هم خوشحال باشه چک کلا فصل براش تموم شد تری و هازارد هم مصدوم هستند و مورینیو گفته بیشتر بازیکنها شاید استراحت بده بازی با لیورپول واقعا بدشانسی بد خورد اخر فصل به چلسی

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
احسان داره تمام پست‌ها رو در دفاع از تیم محبوبش نقل می‌کنه :دی
من کاری به هیچ چیز ندارم ولی انصافا از این که دیشب می‌دیدم تو بعضی مواقع 8 نفر تو مرکز دفاع چلسی وایستادن اعصابم خورد میشد چون این واقعا اسمش فوتبال نیست، اگر مال یه تیم باشه که ضعف هجومی داره میشه قبولش کرد ولی وقتی چلسی با اون همه هافبک و مهاجم اینطوری بازی می‌کنه شرم آوره.
در مورد وقت تلف کردن‌ها هم که دوستان دیگه گفتن، آدم چی بگه واقعا. صد رحمت به الغرافه قطر.
واقعا امیدوارم چلسی به فینال نرسه، نه به خاطر کل‌کل و حسادت و این حرفا بلکه به خاطر این که اگر این چلسی باز هم با این تاکتیک نتیجه بگیره ذهنیت خیلی از مربی‌ها و تیم‌ها به سمتش گرایش پیدا می‌کنه و واقعا فوتبال زیبا نابود میشه.
پ.ن: حالا دو تا مصدوم دیشب چند وقت مصدوم‌اند؟ با این دفاعی که دیشب این تیم می‌کرد باید خیلی خسته باشن. یکشنبه بیان آنفیلد ببینم اونجا می‌خوان چطوری دفاع کنن :D

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
مورینیو دیگه همه تمرکزش رو قهرمانان هست تمام
بازی با لیورپول هم خیلیها نیستند و لاغل دشمن چلسی باید بندازه شنبه بازی رو تنها نماینده جزیرس
بعد بنظرت واقعا چلسی ضعف هجومی نداره تورس که کلا بیخیال گاهی اتوئو و دمبابا به داد تیم میرسن ولی مهاجم 6دانگ نیستند هازارد هم که مصدوم هست
یکی از دغدغه های اصلی مورینیو جذب کردن یکی 2تا مهاجم 6دانگ هست مانزو و کاستا هم تو لیست خرید هستن حال کروم بیان یا اصلا کسی دیگه رو جذب کنند بماند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کم اوردی چون تاحالا هیچ هواداری مثل من ندیده بودی که انقدر بد ساکتت کنه......حرف های شما داره سمت توهین میره تا کل کل......مدیران هم برخورد نمیکنن با بعضیا
سطح اطلاعات بعضی ها خیلی پایینه،در حد کل کل نیستن،از دوستان رئالی هم سطح اطلاعات پایینی دارن که پیشنهاد میکنم کمی مطالعات خودشونو بیشتر کنن

کاربر عزیز و گرامی
غلط املایی که ماشالله کم ندارید در نوشته هاتون. سلیقه درسته ، نه صلیقه
شما میفرمایید ما کم اوردیم. بسیار خب.

بله خب بنده هیچوقت نمیام لباس یک تیم رو مسخره کنم.
شما تقریبا به همه بچه ها توهین و بی احترامی کردید. از زدن برچسب سطح پایین بودن تا برچسب ضایع بودن و ...
وقتی هم که از شما سوال کردم فکر نمیکنید دارید تند میرید در پاسخ میفرمایید که بنده به شما توهین کردم.
اگه کار من مصداق توهینه پس کارها و صحبتهای شما مصداق چیه ؟

چون من خودم مستقیما درگیر این کل کل بودم دست به نوشته های شما نمیزنم وگرنه من همه این پست ها منجمله مال خودم رو هم حذف میکردم
نمیخوام فکر کنید چون دسترسی دارم میام سواستفاده کنم از موقعیتم.

اما بهتره که مدیرا و همکار های دیگه به پست های شما رسیدگی کنن

موفق باشید

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
تهوع دارد
چهارشنبه 3 اردیبهشت ساعت 10:37
همه در انتظار این هستند تا شاهد درخشش «لئو» در جام جهانی باشند. انتظاری که ۴ سال پیش بی‌نتیجه ماند و مسی در کنار مارادونا با اشک حسرت جام جهانی ۲۰۱۰ را ترک کرد.
لیونل به تعداد آدم‌هایی که منتظر شروع جام جهانی هستند، هواخواه دارد و همه در انتظار این هستند تا شاهد درخشش «لئو» در جام جهانی باشند. انتظاری که ۴ سال پیش بی‌نتیجه ماند و مسی در کنار مارادونا با اشک حسرت جام جهانی ۲۰۱۰ را ترک کرد.
دقیقا به همین دلیل است که «۱۰» جادویی آرژانتین با این هدف به برزیل می‌رود که هم خودش را در پیراهن ملی ثابت کند و هم کشورش را در خاک رقیب همیشگی قهرمان کند.
شاید به این دلیل است که حساسیتهای درباره مسی بیش از پیش است و همه کوچک‌ترین تحرکاتش را زیر ذره بین می‌برند تا ببیند آیا او آماده ماموریت دشوار هست یا...
دقیقا به همین دلیل در شرایطی که پنجاه و چند روز بیشتر به شروع جام جهانی نمانده است، حالت تهوع لیونل مسی در بازی برابر اتلتیک بیلبائو باعث نگرانی هواداران تیم ملی آرژانتین شده است. چه اینکه او در چند وقت اخیر هم نمایش خوبی نداشته و به همین دلیل، دلهره طرفداران آرژانتین را موجب شده است.
همچنین مشکل دیگری که در چند وقت گذشته باعث نگرانی هواداران بارسلونا و تیم ملی آرژانتین شده، عملکرد ضعیف مسی نبوده، بلکه حالت تهوع او در جریان مسابقه است؛ اتفاقی که در چند بازی برای مسی رخ داده است. او در بازی این هفته‌ تیمش برابر آتلتیک بیلبائو نیز دچار حالت تهوع شد.
رسانه‌های آرژانتینی با ابراز نگرانی از وضعیت لیونل مسی اعلام کردند شرایط لیونل مسی نگران کننده است و ممکن است در طول جام جهانی بد‌تر هم شود، چون شرایط جوی برزیل و بعد مسافت در این کشور باعث خواهد شد فشار بیشتری بر روی بازیکنان باشد و باید منتظر ماند و دیدید آیا مسی می‌تواند این فشار را تحمل کند یا خیر.
باید منتظر ماند و دید لیونل مسی در جام جهانی شرایط ایده آل این چند سالش را به دست خواهد آورد یا...uploadfromtaptalk1398235041933.jpg

فرستاده شده از C5303ِ من با Tapatalk

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
آقا یک بنده خدایی سه تا پست قبل تر ، حدودا 6 تا عسپم کرده پشت سر هم پست نوشته بجای ویرایش
چرا باهش برخورد نکردن ، مدیرا فقط بلدن با کسایی که هوادار تیم مقابل هستن برخورد کنن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شما فکر نمیکنی نوع پست شما در رفتار طرف مقابل بی تاثیر نباشه؟

کسی اسپم میکنه یا به قول شما به جای یه پست ، چند تا پست میزنه

ایا نقض قانون از طرف یه کاربر، این مجوز رو به شما میده که لباس یه تیم رو به سخره بگیری یا سایر کاربران رو با القابی مثل ضایع یا سطح پایین یا بیسواد خطاب قرار بدی؟

و وقتی از شما توضیح خواسته میشه بگید اینا شوخیه!!!!

بالا