• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
نگران نباش با این برد هم هیچی عوض نشده :-D
رئال و بارسا عمرا قهرمان شن دیگه....تازه من میگم با این وضعیت بارسا،اتلتیکو تو نیوکمپ هم میبره بارسا رو.

Sent from my GT-I9300
اگه بی تجربگی کار دستشون نده

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
دوستان الان باید 512 صفحه رو بخونم تا بدونم بحث در مورده چی هست ؟؟؟
یکی توضیح بده لطفا
مرسی
آقا جالبه شما از 2007 اینجایی و این هفتمین پستت بود؟!
هیچی اینجا هرکی طرفداره یه تیم اونور آبیه (بعضیا 2تا البته :دی ) سنگ اون تیم رو به سینه میزنه...خلاصه این 500 صفحه همین بود :-D

Sent from my GT-I9300

dr.pantagon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا جالبه شما از 2007 اینجایی و این هفتمین پستت بود؟!
هیچی اینجا هرکی طرفداره یه تیم اونور آبیه (بعضیا 2تا البته :دی ) سنگ اون تیم رو به سینه میزنه...خلاصه این 500 صفحه همین بود :-D

Sent from my GT-I9300
ولی عجب خلاصه کردی
مرسی

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
کلا خلاصه میشه در اینکه اینجا هیچکی اون یکی رو قب.ول نداره مگه طرفدار یه تیم باشن با بقیه هم دعوا میکنیم الان دیگه باید کلا دستت اومده باشه:D

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
دوستان الان باید 512 صفحه رو بخونم تا بدونم بحث در مورده چی هست ؟؟؟
یکی توضیح بده لطفا
مرسی
شما همین صفحه اخر رو بخون انگار تمام صفحات رو خوندی همش یه طوره هیچ فرقی نداره

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
جالب هست طرفداران لیورپول هر گوشه کنایه رو به تیم ها میزنن و به هرکی میخوان توهین میکنن هیچی نیست اما سریع خرده میگرین از بقیه 1سال اومدین صدر جدول چیشده اینقدر هم همه میکنید خداییش سره 4و5و6 شدن هرسال قرار میگرفتید شک نکنید همین امسال بود که این اول بودن رو تجربه کردید یادتون بیارید جام سفالی که گرفتین کی بود خیلی جالب هست استدلال اینها از دو هفته پیش جهنم انفیلد به راه انداختن حالا که باختن کلا بحث عوض میکنن بادی میوزه به سوارز شیرجه میزنه میگن این خطا بوده اما بازیکن تیمشون قشنگ بادست جلوی توپ رو میگیره میفرمایند نه هندی نبوده یا خطایی نبوده یه بارم تقصیر گردن تیم خودشون نمیندازن همش میگن حریف فلان بوده بیسال
از سال دیگه هم با او جگرفتن منچستر وارسنال خواهید دید که باز تو کورس هستین یانه چلسی سیتی منچستر ارسنال این 4تا و بس گفتم بازم میگم الان این جایگاهی که شما هستین مال چلسی بود که اتحادیه و کمیته داوری نزاشتن وروسیاهم موندن که حداقلش باز تو کورس موندیم فقط خوشحالم که با تیم دوم و بدون اکثر بازیکنها اصلی سد شدیم ورفت و برگشت حال لیورپول رو گرفتیم حال تیکه کلام همیشگیتون رو بگین تازه بدوران رسیده اتوبوسی فلان یکی نیست بگه شما که مثلا تیم ریشه دار هستین چرا اخرین جامتون برمیگرده به قرن بوق........

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
حرکت دنی آلوز برای کسانی که به یو-تو-یب دسترسی ندارن
دانلود
دمش گرم واقعا کار قشنگی کرد
جالب اینجاست تو اون صحنه بارسا فکر کنم 2-1 یا 2-0 عقب بود
فکر کنم اگه بازیکن ایرانی بود موزه رو برمیداشت میزد تو سر توپ جمع کنه:general304::general304::general304:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
حرکت دنی آلوز برای کسانی که به یو-تو-یب دسترسی ندارن
دانلود
دمش گرم واقعا کار قشنگی کرد
جالب اینجاست تو اون صحنه بارسا فکر کنم 2-1 یا 2-0 عقب بود
فکر کنم اگه بازیکن ایرانی بود موزه رو برمیداشت میزد تو سر توپ جمع کنه:general304::general304::general304:
تو مصاحبه گفته نمیدونم اون موز رو کی انداخته ولی دمش گرم هرکی بوده پتاسیم داشت بهم انرژی داد :دی

Sent from my GT-I9300

DeniZRaD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
75
منچستریها خیلی زود دارن جشن قهرمان نشدن لیورپول رو می گیرن
مطمئن باشید سیتی در سه بازی پیش رو امتیاز از دست خواهد داد که این یعنی قهرمانی لیورپول و سوزش همه منچستریها
شما بهتره بشینید از منزل بازی های لیورپول در اروپا رو نگاه کنید و حسرت بخورید چون تا سال ها رنگ اروپا رو نخواهید دید و شاید فقط بتونید گاهی به لیگ اروپا که لیگ تیم های درجه 2 هست صعود کنید و اونجا مقابل تیم های همسطح خودتون بازی کنید.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
تو مصاحبه گفته نمیدونم اون موز رو کی انداخته ولی دمش گرم هرکی بوده پتاسیم داشت بهم انرژی داد :دی

Sent from my GT-I9300
نیمارم یه عکس از خودش و پسرش گذاشته و ازش تشکر کرده
00957126.jpg

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
منچستریها خیلی زود دارن جشن قهرمان نشدن لیورپول رو می گیرن
مطمئن باشید سیتی در سه بازی پیش رو امتیاز از دست خواهد داد که این یعنی قهرمانی لیورپول و سوزش همه منچستریها
شما بهتره بشینید از منزل بازی های لیورپول در اروپا رو نگاه کنید و حسرت بخورید چون تا سال ها رنگ اروپا رو نخواهید دید و شاید فقط بتونید گاهی به لیگ اروپا که لیگ تیم های درجه 2 هست صعود کنید و اونجا مقابل تیم های همسطح خودتون بازی کنید.
مخترع فتوشاپ در گذشت :D
article-2581300-1C4D116400000578-538_306x423.jpg

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
یه سوال برا من دیشب تا حالا پیش اومده

چلسی همه تیمارو میبره میگن دفاع اتوبوسی پارک کرده
آتلتیکو ببره همینو میگن

یونایتد ببره میگن بازیکنا با مویس لج کردن
رئال ببره میگن کریس رونالدو و داره

من واقعا موندم دیشب بارسا که برد این چه تاکتیکی بود که اینا بردن ؟
سیستمش چی بود ؟ تهاجمی ؟ اتوبوسی ؟ متکی بر 1 بازکن ؟

واقعن لیاقت بارسا و هر آدم منطقی ای میدونه امسال قهرمانی نیست
از رئال بیزارم اما اگر قراره آتلتیکو قهرمان نشه امیدوارم رئال قهرمان بشه چون بارسا امسال سوراخ بود

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
ظاهرا دیشب بعد از بازی بعضی از هواداران چلسی به بنر درگذشتگان هیلزبورو بی احترامی کردن و روی اون تف انداختن که باعث ایجاد درگیری بین طرفداران دو تیم شده

68068148696474040776.jpg

بالا