• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
بارسا نیمه اول ۱-۰ باخت این مربیشون من رو یاد مویس میندازه اصلا نابود کرده بارسلونارو

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان بحث ها و کل کل ها داره خیلی شخصی و بعضا توهین امیز میشه.
لطفا رعایت کنید.

بازی تمام شده و باید منتظر روزهای اینده باشیم

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
دوست من صحبت خلاف قوانین نکردید.
اما خب خوب هست کلماتی که استفاده میکنید رو یکم با وسواس انتخاب کنید. طرفدار افراطی در بین همه هست در این فروم
منچستری و لیورپولی و ابی و قرمز و .... هم نداره
من متوجه صحبت شما شدم اما خب به هر حال کلام شما طوری بود که مخاطبش همه منچستری ها هستند. (حداقل اینطور به نظر میرسید)
در رابطه با برخورد ، مسلما برخورد میشه. من حقیقتش حالم خیلی ناخوش هست 2 3 روز و انفلوآنزای بدی گرفتم برای همین زیاد پشت سیستم نمیشینم و با تبلت میام. اونجا هم امکان بررسی ریپورتها نیست
اما مسلما همه ریپورت ها بررسی میشه

بله بنده هوادار منچستر یونایتد هستم برای بیش از 2 دهه و افتخار میکنم که یونایتدی هستم اما این علاقه من باعث نمیشه که در حق بچه های این فروم که دوستان من هستند بی انصافی کنم.
پس لطفا در حق بنده و بقیه مدیرا کم لطفی نکنید.

خود بنده امروز چند تا پست تو تاپیک منچستر پاک کردم چون محتواش کل کل بود.
من تو اون پست فقط یک سری خاص رو جدا کردم همونطوری که گفتم.
امیدوارم که زودتر خوب بشید ولی وقتی کسی همچین توهینی می‌کنه و سه چهار بار هم ادامه میده، دو تا مدیر هم آنلاین هستند و رسیدگی نمیشه خب هرکس باشه همچین فکری به ذهنش خطور میکنه.
تاپیک مشابه داخلی سر همچین توهینی کلا بسته شد ولی این‌جا حتی قبلا هم شده که به بازیکن‌های ما توهین کردن و ریپورت‌ها هم بی‌نتیجه مونده. امیدوارم با یکی دو مورد برخورد قاطع بشه تا دیگه کسی جرات نکنه از خصوصیات فردی و ظاهری یک نفر جهت تحقیرش استفاده کنه، هرچند که با این کار از نظر کسی که کمی عقل در سر داشته باشه به خودش بیشتر توهین کرده.
من اگر بخوام با استفاده از این روش کل‌کل کنم قضایای رسوایی اخلاقی گیگز و جان تری همیشه سوژه‌های خوبی هستند. قیافه رونی هم حتی به اعتراف خودش در زمره نچسب‌ترین‌ها قرار داره ولی این کار رو درست نمی‌دونم، حتی اگر تو قوانین هم نیومده باشه که اومده به خودم اجازه نمیدم برای اثبات چیزی دست به هر سوژه‌ای بندازم.
اگر برخورد سریع نباشه عده‌ای فکر می‌کنن این کار مجازه و اشاعه پیدا می‌کنه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ببینید رسوایی اخلاقی یا قضایی این چنینی اصلا ارتباطی به کل کل های ما نداره.
اون زندگی شخصی اونها هست. اگه برید کنکانش کنید در همه تیمها از این موارد هست. ما تو کشور خودمون هم از این دست مسائل داریم

اینجا کل کل فقط فوتبالی هست. شما هم کار خوبی میکنید که وارد اون قضایا نمیشید. بقیه هم باید همینطور باشن
تری یا گیگز یا هر بازیکنی . زندگی شخصیشون به ما ربطی نداره. مهم زحمتی هست که برای تیمشون کشیدن و این قابل احترامه.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
PFA Premier League Team of the Year: Cech, Shaw, Kompany, Cahill, Coleman, Hazard, Y Toure, Gerrard, Lallana, Suarez and Sturridge

خب اینم از تیم سال جزیره
بزرگ ترین علامت سوال هم بدونِ شک نبودِ آزپیلی کوئتا هستش....

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
نظر شما در مورد 2 یوزره بودنتون چی هست ؟
آیا در این مورد هم حرفی برای گفتن دارید یا همچنان کتمان میکنید ؟

ببخشید شما جرارد و با تری و گیگز و رونی مقایسه میکنی ؟
جرارد مثه آنشرلی با موهای قرمز هست . امشب هم زانو زده بود
@mehrdad201 این یه مثال دیگه. وقتی روز اول آقای احسان خان طرفدار چلسی به من و اون دوستمون این اتهام رو زد و من ریپورت کردم شما یا هر مدیر دیگه‌ای فقط میومدی می‌گفتی این تهمتی که میزنین صحیح نیست
و ما آی‌پی‌ها رو چک کردیم یکی مال آذربایجان شرقیه یکی مال کرمان و اشاره میشد که اگر تکرار بشه برخورد جدی صورت میگیره امروز دوباره این دوستمون این حرف رو نمیزد
متاسفانه این بخش برای ما در و پیکر نداره. زیاد بوده از این موارد که خب من هیچی نگفتم دیگه، چون واقعا دنبال حاشیه نیستم ولی خودتون یه فکری بکنید دیگه.
یا علی.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بارسا نیمه اول ۱-۰ باخت این مربیشون من رو یاد مویس میندازه اصلا نابود کرده بارسلونارو
حتی نصفشم تقصیر مربی نیس...اونموقع که تا نیم فصل صدرنشین بود همه بهبه چه چه میکردن...الانم یه دلیل باختنشون مصدومیتشونه...دلیل دیگشم افت مشهود کل بازیکناست...تو دفاع مصدوم دارن ولی چرا دیگه قدرت گلزنی ندارن؟ مگه اینکه تیم حریف گل بخودی بزنه واسشون :-D

Sent from my GT-I9300

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
راستی یاد پاس دادن جرارد به دروگبا افتادم....
جای طرف دارای من یو نیستم اما فک کنم خیلی خوشحالن از بابت این قضیه....
که الان همون بلا سر خودشون اومد با یه پاس اشتباه

فرستاده شده از GT-I9192ِ من با Tapatalk

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
خدا چه برده قشنگی
خدای حال کردم ......
خیلی باحال بود

فرستاده شده از GT-I9192ِ من با Tapatalk

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
کاش باخته بود خیلی به نفع تیم بود

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
دوست داشتم بارسلونا ببازه چون اتلتیکو لایق تره برای قهرمانی ولی باخت یک تیم اتوبوسی به این شکل خیلی حال داد:general304:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
دوست داشتم بارسلونا ببازه چون اتلتیکو لایق تره برای قهرمانی ولی باخت یک تیم اتوبوسی به این شکل خیلی حال داد:general304:
نگران نباش با این برد هم هیچی عوض نشده :-D
رئال و بارسا عمرا قهرمان شن دیگه....تازه من میگم با این وضعیت بارسا،اتلتیکو تو نیوکمپ هم میبره بارسا رو.

Sent from my GT-I9300

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
منچستری‌های بی‌فکر و متعصب آب رو بریزن همونجایی که میسوزه، ما هنوزم برای قهرمان شدن شانس داریم، یه تیم دیگه شهرمون داره که دبل تون کرد، همون بازی بعد سیتی رو میزنه زمین بعد قیافه شما دیدنی میشه
ببین کارشون به کجا کشیده که از چلسی بالا میرن، من بودم میرفتم می‌مردم.
چون منچستری ها از باخت لیورپول که با زمین خوردن و اشتباه حقیرانه ی جرارد همراه بود احساس خوشحالی کردن میشن بی فکر؟
یه زمانی همین جناب جرارد با پاس گلی که به چلسی داد مانع قهرمانی منچستر شد حالا تاریخ دوباره تکرار شد و اینبار زد به کمر تیمش!
آب رو نگه دار شاید دوباره نیازتون شد! مثل 25 سال گذشته که همواره جهت رفع سوزش استفاده می کردید!

بالا