من تو اون پست فقط یک سری خاص رو جدا کردم همونطوری که گفتم.دوست من صحبت خلاف قوانین نکردید.
اما خب خوب هست کلماتی که استفاده میکنید رو یکم با وسواس انتخاب کنید. طرفدار افراطی در بین همه هست در این فروم
منچستری و لیورپولی و ابی و قرمز و .... هم نداره
من متوجه صحبت شما شدم اما خب به هر حال کلام شما طوری بود که مخاطبش همه منچستری ها هستند. (حداقل اینطور به نظر میرسید)
در رابطه با برخورد ، مسلما برخورد میشه. من حقیقتش حالم خیلی ناخوش هست 2 3 روز و انفلوآنزای بدی گرفتم برای همین زیاد پشت سیستم نمیشینم و با تبلت میام. اونجا هم امکان بررسی ریپورتها نیست
اما مسلما همه ریپورت ها بررسی میشه
بله بنده هوادار منچستر یونایتد هستم برای بیش از 2 دهه و افتخار میکنم که یونایتدی هستم اما این علاقه من باعث نمیشه که در حق بچه های این فروم که دوستان من هستند بی انصافی کنم.
پس لطفا در حق بنده و بقیه مدیرا کم لطفی نکنید.
خود بنده امروز چند تا پست تو تاپیک منچستر پاک کردم چون محتواش کل کل بود.
@mehrdad201 این یه مثال دیگه. وقتی روز اول آقای احسان خان طرفدار چلسی به من و اون دوستمون این اتهام رو زد و من ریپورت کردم شما یا هر مدیر دیگهای فقط میومدی میگفتی این تهمتی که میزنین صحیح نیستنظر شما در مورد 2 یوزره بودنتون چی هست ؟
آیا در این مورد هم حرفی برای گفتن دارید یا همچنان کتمان میکنید ؟
ببخشید شما جرارد و با تری و گیگز و رونی مقایسه میکنی ؟
جرارد مثه آنشرلی با موهای قرمز هست . امشب هم زانو زده بود
حتی نصفشم تقصیر مربی نیس...اونموقع که تا نیم فصل صدرنشین بود همه بهبه چه چه میکردن...الانم یه دلیل باختنشون مصدومیتشونه...دلیل دیگشم افت مشهود کل بازیکناست...تو دفاع مصدوم دارن ولی چرا دیگه قدرت گلزنی ندارن؟ مگه اینکه تیم حریف گل بخودی بزنه واسشون :-Dبارسا نیمه اول ۱-۰ باخت این مربیشون من رو یاد مویس میندازه اصلا نابود کرده بارسلونارو
فوقش میشه farzad.sadeshi5گیر دادیا بن میشی
!
موز مسموم نباش هحرکت دنی آلوز خیلی باحال بود. موز بهش پرت کردن! چی بود! ورش داشت خوردش
جدی؟!حرکت دنی آلوز خیلی باحال بود. موز بهش پرت کردن! چی بود! ورش داشت خوردش
مسموم :-Dموز معصموم نباش ه
فرستاده شده از GT-I9192ِ من با Tapatalk
خخخخخخخخخخخخخمسموم :-D
Sent from my GT-I9300
نگران نباش با این برد هم هیچی عوض نشده :-Dدوست داشتم بارسلونا ببازه چون اتلتیکو لایق تره برای قهرمانی ولی باخت یک تیم اتوبوسی به این شکل خیلی حال داد:general304:
چون منچستری ها از باخت لیورپول که با زمین خوردن و اشتباه حقیرانه ی جرارد همراه بود احساس خوشحالی کردن میشن بی فکر؟منچستریهای بیفکر و متعصب آب رو بریزن همونجایی که میسوزه، ما هنوزم برای قهرمان شدن شانس داریم، یه تیم دیگه شهرمون داره که دبل تون کرد، همون بازی بعد سیتی رو میزنه زمین بعد قیافه شما دیدنی میشه
ببین کارشون به کجا کشیده که از چلسی بالا میرن، من بودم میرفتم میمردم.